Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
1.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüya sahibinin bir dedikodunun muhatabı olmak zorunda kalacağına işaret eder. Rüyada zenci kadın görmek bazı rüya tabirlerine göre iftiraya uğramaya da tabir edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

83 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada zenci kadın görmek, bu rüya farklı ve güzel etkinlikler içinde olmaya, değişik duygular tatmaya, farklı duygular tatmaya ifade edilir. Zenci kadın rüyası farklı hobiler geliştirmeye, kişinin yeniliklere ve pozitif düşüncelere önem vermesine, kısa süreli yurt dışı seyahati yapmasına yorumlanır. Rüyada görülen zenci kadın sembolü bekar kimseler için evliliğe, evli kişiler için yeni naip kapıları aramaya, hareketli hayatın içinde rızk aramaya ifade edilir. Rüyada zenci kadın görmek, aynı zaman da kişinin kendi dininden olmayan kimse ile yuva kurarak evlilik yolunda hayırlı adımlara nail olacağına tabir edilir.

Rüyada Zenci Kadın Görmek Ne Demek?  

Rüyada zenci kadın görmek, zenci kadın rüyası eğlenceli ve hareketli geçecek hayata, birlik ve beraberlik içinde ömür sürmeye, mutlu sürecek birlikteliğin içinde olmaya ifade edilir. Rüyada görülen zenci kadın sembolü aynı zaman da güzel duygular içinde olmaya, mutlu olacağınız hayırlı işlere el uzatmaya, rızkı helal yollarla kazanmaya ifade edilir. Rüyada zenci kadın görmek, kimi zaman da duyulacak hoş sözlere, uzaktan gelecek hayırlı misafire, mutlu olmaya ifade edilir.
Rüyada Zenci Hamile Kadın Görmek   

Rüyada zenci hamile kadın görmek, bu rüya gören kişinin yakın zaman da müjdeye nail olup hayırlısıyla evladını kucağına alacağına yorumlanır. Rüyasında zenci hamile kadın gören kimse, tüm dilek ve arzularına ererek Mevladan dilediği tüm emellerine erme şansına sahip olur. Rüyada zenci hamile kadın görmek, kimi zaman da hayır duası almaya, rızkı helal yollarla kazanmaya, ihtiyaç sahibi,darda olan kimselere el açmaya ifade edilir.

Rüyada Zenci Kapalı Kadın Görmek  

Rüyada kapalı zenci kadın görmek, bu rüya kişinin helal süt emmiş içinde Allah korkusu olan kimseyle hayatını birleştirerek mutlu bir yuvanın içinde yer alacağına yorumlanır. Rüyada zenci kapalı kadın görmek, bazen de nasip ve kısmet kapılarının sonuna kadar açılmasına, mutlu kılacak hayırlı haberler almaya, şansınızın her daim açık olmasına ifade edilir.
Rüyada Zenci Kadın İle İlişkiye Girmek   

Rüyada zenci kadın ile ilişkiye girmek, günah işlemeye, helal nasibiniz varken harama ve kötü olana göz dikmeye, hislerinize yenik düşmeye yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler duygularının kurbanı olup hakkın hayırlı kıldığı yoldan saparak şeytanın kötülüklerine maruz kalır.Rüyada zenci kadınla ilişkiye girmek, aynı zaman da büyük kabuslar ile uyanmaya, kötülük görmeye, hayatınızın alt üst olmasına ifade edilir.
Rüyada Zenci Kadın Ve Bebek Görmek  

Rüyada zenci kadın ve bebek görmek, hayırlı ve güzel eşe ve evlada sahip olmaya, zenginleşerek mal mülk elde etmeye, kazancınızın günden güne artmasına ifade edilir. Bu rüya kişinin yarınları için uğraşarak helal yollarla elde ettiği birikimleri ile kendisine iş yeri açarak kendi iş yerinin patronu olur. Rüyada zenci kadın ve bebek görmek, aynı zaman da size yardım elini uzatan aciz zavallı kimselere, uzatılan yardım elini boş çevirmemeye, manevi rahatlığa tabir edilir.
Alimlerin Açıklamaları?

Diyanet Yorumu, rüyada zenci kadın görmek, bu rüya gören kişinin hayatının her anlamıyla hareketli olup hayatını hareketlilik içinde geçireceğine, hoş sohbetlere katılarak yaşadığı her anın keyfini süreceğine yorumlanır.

İslami Yorumu, rüyada zenci kadın görmek, hayırlı nasip kapıları aralamaya, iyi huylu kimselerle dostluk kurmaya, sıcak samimi sohbetlere yorumlanır. Zenci kadın rüyası bazen de yola gitmeye, haneden ayrı kalmaya, nasip peşinde koşmaya ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadın zenci görmek, sevinç ve müjdeye, olumlu gelişmelere, ince ruhlu bir kimseyle karşılaşmaya veya geceye işaret eder. Rüyada zavallı bir kadın zenci, çaresizlik ve mahrumiyete işarettir. Zenci kadın görmek, tarifi mümkün olmayan bir güzelliğe ve nimete erişmektir. Rüyada güler yüzlü bir zenci, ani haber müjde olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel manada rüyada zenci futbolcu, polis, sevgili görmek kişinin ayağına çeşitli fırsatlar geleceğine, bu fırsatları iyi değerlendir ise ciddi gelir elde edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin adeta kaderinin kendi elinde olacağına verdiği kararlar ile hayatını şekillendireceğine delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek, ayağına çeşitli fırsatlar geleceğine, bu fırsatları iyi değerlendir ise ciddi gelir elde edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin adeta kaderinin kendi elinde olacağına verdiği kararlar ile hayatını şekillendireceğine delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada zeni kadın gören kişinin bazı yalanları ortaya çıkacağına, itirafta bulunmak zorunda kalacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci İle Konuştuğunu Görmek

Rüyada zenci ile konuştuğunu görmek, uzak bir yerden gelecek habere işarettir. Bu haber hayırlı haber olacaktır. Rüyayı gören kişinin yardıma muhtaç bir insana yardım edeceği manalarına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kimseden Bir Şey Aldığını Görmek

Rüyada zenci kimseden bir şey almak, ani bir haber alacağını manasına gelir. Zenci kimseye bir şey vermek, ona yardım etmek de yine hayırlıdır ve bereket getirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek, kişinin hayatında değersiz insanlar barındıracağına, o tür insanlarda kısa zamanda kurtulması gerekeceği demektir. Rüya sahibinin yeni bir sayfa açması gerekeceğine, bu yeni sayfa da sadece kendi istediklerinin yapacağına hiç kimseyi umursamayacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Çok Zenci Görmek

Birden fazla ya da grup halinde görmek etrafınızdaki insanlardan yardım geleceğine ve menfaat elde edeceğinize işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Sevgili Görmek

Rüyasında zenci sevgili gören kişinin aile içinde sürtüşmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin hayatındaki insanlar ile sürekli kavga edeceğine yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek, orta yaşta ise durumunda acele bir değişikliğe; genç bir kadın için yabancı memleketten sevineceği habere, yaşlılar için kaçırılmayacak fırsata işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kadın görmek, yaşanacak çok büyük değişimleri ve farklı çevrelerde bulunacak olmayı işaret eder. Genç kişiler için yabancı ülkelere gitme ve yaşama fırsatı elde edeceklerine, bekar bayanlar için de çok ani alınacak bir evlilik kararına, yaşlı kimseler için de hareketli ve keyifli geçecek bir döneme delalet eder. Zenci kadın görmek yeni arkadaşlıklar edinileceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine de yorumlanır. Yurt dışından gelecek önemli bir haber şeklinde de yorumlanan rüya, evliler için de ev değişikliği olarak tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmenin Psikolojik Tabiri

Özenti ile yaşanılan bir hayata, aşırı meraklı bir kişiliğe ve sürekli heyecan verici bir hayata sahip olma isteğine işaret eder. Zenci kadın aynı zamanda kişinin kendisini çok önemsediği ve başkalarında sürekli kusurlar bulduğunu, egosunun yüksekliği nedeni ile her zaman tartışmaya açık biri olarak tanındığına da delalet eder. Psikolojik olarak geçmişte kişiye çok sıkıntı veren bir kadının da rüyada sembolize olmuş halidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kadın görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişikler olacağına işaret eder. Genç bir kimsenin bu rüyayı görmesi yakında yapacağı seyahat planlarına, çok farklı yerlere gitme fırsatı yakalayıp birçok ülke göreceğine, bekârlar için ani evlilik planlarına delalet eder. Bazen de bu rüya kişinin farklı bir alanda yeteneklerini geliştirmek için adımlar atacağına, yeni alışkanlık edinmeye de yorumlanır. Ayrıca rüyada zenci kadın görmek güzel bir habere, bir müjdeye de işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada zenci kadın görmek, kişinin hayatını hiç beklediği şekilde değiştireceğine, farklı kültürler ile tanışacağı ortamlarda bulunacağına işaret eder. Rüyada zenci kadın görmek, kişinin yeni arkadaşlar edineceğine ve bulunduğu ortam içinde farklı hobilere meyilli olacağına delalet eder. Rüyada zenci kadın görmek, kişinin kendini bulunduğu ortamlarda keşfederek yeni özelliklerinin olduğuna yorumlanır. Rüyada zenci kadın görmek, rüya sahibinin yurt dışından alacağı haber ile tamamen değişeceğine ve bununla beraber ev değişikliğine gidileceğine delalet eder. Rüya sahibinin yaşadığı ortamdan sıkılıp yeni ortamlara yöneleceğine, yaşam akışından sıkılıp farklılık içine düşeceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek

Rüyada zenci kadın görmek, rüya sahibinin hem yaşadığı ortam olarak, hemde iş ortamı olarak sıkılacağına ve yaşantısından zevk almama durumuna düşeceğine işaret eder. Rüya sahibi ailesi ile beraber yaşıyor ise, artık yalnız başına yaşamak, hayatın zorluklarına kendi başına göğüs germek isteyişine işaret eder. Rüya sahibi evli ise, kişinin sadece eşiyle beraber yaşayacağı bir hayat isteyeceğine, iş hayatından bunalan kişinin eşi ve çocukları ile uzun yol seyahatine çıkmak istemesine delalet eder. Rüya sahibi yaşlı ise, yaşanacak keyifli, heyecanlı bir döneme gireceğine işaret eder. Rüya sahibi bekar ise, dağının hayatına çeki düzen vermek adına, hayırlı bir kısmet ile evlenip, yuva kuracağına delalet eder. Bu rüya kişinin hayatının tamamen değiştirme arzusu ile yaşayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar Zenci Kadın Görmek

Rüyada bekar zenci kadın görmek, kişinin tüccar bir kişi ile evlilik yolunda ilerleyeceğine ve eğlenceli, maceracı bir hayat süreceğine işaret eder. Rüya sahibinin hayatı ile alakalı kararları yalnız kendisinin vereceğine, başkalarının kendi yaşantısına karışmaması gerektiğine işaret eder. Kişinin hür iradeli ve gözü kara bir kişiliğe sahip olacağına işaret eder. Kişinin kültürel değerlere önem vereceğine, gezmek, keşfetmek ve maceracı bir tarafını ortaya çıkaracağına, bu heyecanın peşinden gideceğine yorumlanır. Aynı zamanda kişinin farklı kültürlerden arkadaşlar edineceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın ile Evlendiğini Görmek

Rüyada zenci kadın ile evlendiğini görmek, kişinin hayatını doğru kişi ile birleştireceğine ve kendisi için en doğrusu olan yepyeni bir hayata başlayacağına yorulur. Rüya sahibinin işinde ve ailesi içinde oldukça saygı duyulacağına, bilgilerine, fikirlerine danışılan bir yapısının olacağına işaret eder. Rüya sahibinin tempolu giden yaşantısını tatil gibi büyük bir fırsat ile değerlendireceğine, uzun yol seyahatine çıkacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada zenci kadın görmenin psikolojik yorumu, kişinin çevresindekilerin hayatına özenti duyduğuna, merak ettiğine ve bu hayatı yaşama isteği içinde olacağına yorumlanır. Kişinin egosunun yüksek olacağına, kendini beğenmiş ve başkalarında kusur arayan bir yapıya sahip olacağına işaret eder. Kişinin tartışmalara açık, patavatsız olacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek Ne Demek?

Rüyada zenci kadın gördüyseniz , çevrenizde bulunan insanlar tarafından bir iftiraya uğrayacağınıza ve bir dedikoduya maruz kalacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci görmek, zorluklarla dolu ve sıkıntıyla geçecek bir hayat ile tabir olunur. Rüyasında zenci gören biri hayatında sürekli olarak sıkıntılarla karşılaşacak ve bunlarla mücadele etmek isterken fiziki gücünü yitirecektir. Bazılarına göre de bu kişi fiziki gücünün yanında ruhsal anlamda da bazı sıkıntılar yaşayacaktır. Çoğu rüya tabircisi tarafından yapılan yorumlara göre rüyada zenci görmek kişinin hayatta hiçbir başarı elde edemeyeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Görmek İslami Anlamı

Rüyada Zenci görmek, Kirmani (r.a) ise bu rüya ile ilgili olarak şu şekilde bir yorum yapmaktadır: “Her kim rüyasında zenci görürse, bu kişi hayatı boyunca gün yüzü görmeyecek demektir. Aldığı yanlış kararlar yüzünden kötü yollarda ilerleyecek ve hayatını bir çıkmaza sokacaktır.” Birçok kişi tarafından yapılan bu tarz yorumlara göre rüyada zenci görmek çok da hayırlı anlamlar içermez.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek

Rüyada zenci kadın görmek, iftiraya uğramak anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi çevresindeki kötü niyetli insanların yalan yanlış söylentilerine maruz kalarak toplum içinde küçük duruma düşecektir. Rüyasında zenci kadın gören kimse, doğru olmayan bir dedikodu yüzünden büyük bir üzüntü haline uğrayacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Öpmek

Rüyada zenci öpmek, kişinin önemli bir işi hallederken yoluna çıkan engeller ile savaşmasını temsil eder. Rüyasında zenci öptüğünü gören biri önceden planlamış olduğu bir işi yaparken çok azimli davranarak tüm engelleri aşacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Sevmek

Rüyada zenci sevmek, kişinin göz göre göre yanlış yolda ilerlediğine işaret eder. Rüyasında bir zenciyi sevdiğini gören kişi yanlış olduğunu bildiği halde bazı hoş olmayan eylemlerde bulunacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenciyle Evlenmek

Rüyada zenciyle evlenmek, rüyayı gören kişinin sıkıntılı bir zamanında çevresindeki insanlardan büyük bir yardım göreceğine delalet eder. Rüyasında zenciyle evlendiğini gören biri yardımsever insanlar sayesinde zorlukların üstesinden gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kadın görmek, yaşanacak çok büyük değişimleri ve farklı çevrelerde bulunacak olmayı işaret eder. Genç kişiler için yabancı ülkelere gitme ve yaşama fırsatı elde edeceklerine, bekar hanımefendiler için de çok ani alınacak bir evlilik sonucuna, yaşlı kimseler için de hareketli ve keyifli geçecek bir döneme delalet eder. Zenci hanım görmek yeni dostlıklar edinileceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine de yorumlanır. Yurt dışından gelecek önemli bir haber şeklinde de yorumlanan rüya, evliler için de ev değişikliği olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmekRüyada zenci görmek, elinize geçen fırsatları değerlendirip; yüklü kazançlar elde edeceğinize delalettir. Aynı zamanda da kararlarınızın hayatınızı olumlu yönde etkileyeceğine de yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci ile konuştuğunu görmekRüyada zenci ile konuştuğunu görmek, uzaktan gelecek olan hayırlı bir haber olarak ifade edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kimseden bir şey aldığını görmekRüyada zenci kimseden bir şey aldığını görmek, ani bir haber alarak mutlu olacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birden çok zenci görmekRüyada birden çok zenci görmek, etrafınızdaki kişilerden yardım alacağınıza delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kadın görmekRüyada zenci kadın görmek, yalanlarınızın ortaya çıkmasından sonra suçu başkalarına atacağınıza delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci sevgili görmekRüyada zenci sevgili görmek, ailenizle sürekli olarak sıkıntı yaşayacağınız bir döneme gireceğinize delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada zenci görmek, elinize geçecek olan fırsatlara delalettir. Fırsatlarla beraber karar aşamasında olacağınıza ve kendi yolunuzu kendinizin çizeceğinize işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci ile konuştuğunu görmek

Rüyada zenci ile konuştuğunu görmek, uzak bir yerden gelecek olan hayırlı habere yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kimseden bir şey aldığını görmek

Rüyada zenci kimseden bir şey aldığını görmek, ani bir haberin sizi mutlu edeceğine delalettir. Zenciye yardım etmek ise bereket manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kadın görmek

Rüyada zenci kadın görmek, yalanlarınızın öğrenilmesine delalettir. Aynı zamanda da bir konuda itirafta bulunacağınıza da yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci sevgili görmek

Rüyada zenci sevgili görmek, ailede kısa süreli tartışmalara delalettir. Aynı zamanda da etrafınızdakilerle sürekli olarak kavga edeceğinize işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kadın görmek, rüya sahibi için yaşanacak olan çok büyük değişimleri ve farklı çevrelerde bulunacak olmaya işaret eder. Genç kişiler için yabancı ülkelere gitme ve yaşama fırsatı elde edeceklerine, bekar bayanlar için de çok ani alınacak bir evlilik kararına, yaşlı kimseler için de hareketli ve keyifli geçecek bir döneme işaret eder. Zenci kadın görmek yeni arkadaşlıklar edinmeye, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine de yorumlanır. Yurt dışından gelecek önemli bir haber şeklinde de yorumlanan bu rüya, evli kişiler için de ev değişikliği olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Görmek; Rüyada zenci görmek ayağınıza gelecek güzel bir fırsatı kesinlikle kaçırmamanız gerektiğini  aydınlık günlerin çok yakında olduğunu ve sıkıntılarınızın geçmek üzere olduğunu gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güler yüzlü bir zenci, ani haber müjde olarak yorumlanır.  Zenciden bir şey alan kazançlı çıkar.  Zenciye bir şey verdiğini gören, bir hayır işler. Bir yerde fazla sayıda zenci varsa, birçok insanın yararlanabileceği önemli bir durumdur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek, insanlara sıkıntılı anlarında yardım eden Salih bir kimseye işaret eder. Bu rüya sıkıntılı bir durumdan kurtulmaya ve huzura ermeye delalet eder. Rüyanızda zencilerin bulunduğu bir yer görmeniz; işlerinizde bereketin artacağına, dinde güzelliğe, hayra ve zenginliğe delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Sevgili Görmek; Rüyada zenci sevgili görmek anlaşmazlık, sorun, kargaşa ve kavga şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin böyle bir ortamda bulunup karmaşanın içinde kalacağına ya da kişisel olarak karşı tarafla böyle bir durumda birebir muhatap olmak zorunda kalacağına yorumlanır. Rüyada zenci sevgili görmek uğursuzluk kısmetsizlik anlamına gelir rüya sahibinde hayırla değil şerre ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek; Rüyada zenci kadın görmek  iyi bir geleceğe, ticari getirisi yüksek girişim gerçekleştireceğine, huzurlu bir hayatı olacağına, yüksek mevkiye ulaşacağına, üne ulaşmaya, sakin kalacağına, emniyette yaşamaya, cömert bir insana, külfetsiz elde edilen servete, yetenek sahibi bir kişiye delalet eder. Rüyada zenci kadın görmek bir başka yoruma göre de düşmanlığını saklayan amire, ticari başarısızlığa, korkuya, karışık bir sorunla yüz yüze gelineceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Zenci Görmek; Rüyada kalabalık zenci görmek rüyada kalabalık zenci görmek  ayağınıza gelecek güzel bir fırsatı kesinlikle kaçırmamanız gerektiği anlamına gelir. Rüyanızda kalabalık zenci görmek ,aydınlık  günlerin çok yakında olduğunu ve sıkıntılarınızın geçmek üzere olduğunu gösterir. Rüyada güler yüzlü bir zenci, ani haber müjde olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kadın görmek, bu rüya farklı ve güzel etkinlikler içinde olmaya, değişik duygular tatmaya, farklı duygular tatmaya ifade edilir. Zenci kadın rüyası farklı hobiler geliştirmeye, kişinin yeniliklere ve pozitif düşüncelere önem vermesine, kısa süreli yurt dışı seyahati yapmasına yorumlanır. Rüyada görülen zenci kadın sembolü bekar kimseler için evliliğe, evli kişiler için yeni naip kapıları aramaya, hareketli hayatın içinde rızk aramaya ifade edilir. Rüyada zenci kadın görmek, aynı zaman da kişinin kendi dininden olmayan kimse ile yuva kurarak evlilik yolunda hayırlı adımlara nail olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek Ne Demek?  

Rüyada zenci kadın görmek, zenci kadın rüyası eğlenceli ve hareketli geçecek hayata, birlik ve beraberlik içinde ömür sürmeye, mutlu sürecek birlikteliğin içinde olmaya ifade edilir. Rüyada görülen zenci kadın sembolü aynı zaman da güzel duygular içinde olmaya, mutlu olacağınız hayırlı işlere el uzatmaya, rızkı helal yollarla kazanmaya ifade edilir. Rüyada zenci kadın görmek, kimi zaman da duyulacak hoş sözlere, uzaktan gelecek hayırlı misafire, mutlu olmaya ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Hamile Kadın Görmek   

Rüyada zenci hamile kadın görmek, bu rüya gören kişinin yakın zaman da müjdeye nail olup hayırlısıyla evladını kucağına alacağına yorumlanır. Rüyasında zenci hamile kadın gören kimse, tüm dilek ve arzularına ererek Mevladan dilediği tüm emellerine erme şansına sahip olur. Rüyada zenci hamile kadın görmek, kimi zaman da hayır duası almaya, rızkı helal yollarla kazanmaya, ihtiyaç sahibi,darda olan kimselere el açmaya ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kapalı Kadın Görmek  

Rüyada kapalı zenci kadın görmek, bu rüya kişinin helal süt emmiş içinde Allah korkusu olan kimseyle hayatını birleştirerek mutlu bir yuvanın içinde yer alacağına yorumlanır. Rüyada zenci kapalı kadın görmek, bazen de nasip ve kısmet kapılarının sonuna kadar açılmasına, mutlu kılacak hayırlı haberler almaya, şansınızın her daim açık olmasına ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın İle İlişkiye Girmek   

Rüyada zenci kadın ile ilişkiye girmek, günah işlemeye, helal nasibiniz varken harama ve kötü olana göz dikmeye, hislerinize yenik düşmeye yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler duygularının kurbanı olup hakkın hayırlı kıldığı yoldan saparak şeytanın kötülüklerine maruz kalır.Rüyada zenci kadınla ilişkiye girmek, aynı zaman da büyük kabuslar ile uyanmaya, kötülük görmeye, hayatınızın alt üst olmasına ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Ve Bebek Görmek  

Rüyada zenci kadın ve bebek görmek, hayırlı ve güzel eşe ve evlada sahip olmaya, zenginleşerek mal mülk elde etmeye, kazancınızın günden güne artmasına ifade edilir. Bu rüya kişinin yarınları için uğraşarak helal yollarla elde ettiği birikimleri ile kendisine iş yeri açarak kendi iş yerinin patronu olur. Rüyada zenci kadın ve bebek görmek, aynı zaman da size yardım elini uzatan aciz zavallı kimselere, uzatılan yardım elini boş çevirmemeye, manevi rahatlığa tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada zenci kadın görmek, bu rüya gören kişinin hayatının her anlamıyla hareketli olup hayatını hareketlilik içinde geçireceğine, hoş sohbetlere katılarak yaşadığı her anın keyfini süreceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Yorumu, rüyada zenci kadın görmek, hayırlı nasip kapıları aralamaya, iyi huylu kimselerle dostluk kurmaya, sıcak samimi sohbetlere yorumlanır. Zenci kadın rüyası bazen de yola gitmeye, haneden ayrı kalmaya, nasip peşinde koşmaya ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın görmek, rüya sahibi çok büyük değişimler yaşayacağına ve farklı yerlere seyahat edeceğine delalet eder. Rüyada zenci kadın gören kimse, yakın zamanda yeni arkadaşlıklar, dostluklar edinileceği anlamına gelir. Dini ve Diyanet yorumu, Şehir dışından gelecek önemli bir habere veya evliler için hane değişikline işaret eder. İslam yorumu, yaşlı kimseler için hareketli ve keyifli bir seyahat veya keyifli geçecek bir döneme rivayet eder. İmam Nablusi’nin yorumu, özel hayatında aşırı meraklı bir kişiliğe ve sürekli heyecan verici bir hayata sahip olma isteğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek

Rüyada zenci kadın görmek, rüya sahibinin hayatına çeki düzen vereceğine ve hayatında değişiklikler  yapacağına delalet eder. Rüyada zenci kadın gören kimse, kısa süre içinde kötü arkadaşlarından uzaklaşacağına ve ailesiyle daha çok vakit geçireceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadınla İlişkiye Girmek

Rüyada zenci kadınla ilişkiye girmek, rüya sahibi helal nasibi varken harama göz dikmeye ve yenik düşmeye delalet eder. Rüyada zenci kadınla ilişkiye girdiğini gören kimse, çevresindekiler tarafından kötülük görmeye ve hayatının alt üst olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Hamile Kadın Görmek

Rüyada zenci hamile kadın görmek, rüya sahibi kısa zaman içinde gelecek müjdeli bir habere sevineceğine ve mutlu olacağına delalet eder. Rüyasında zenci hamile kadın gören kimse, yakın zaman da aile büyüğünden  hayır duası alacağına ve rızkını helal yollardan kazanacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadınla Evlenmek

Rüyada zenci kadınla evlenmek, rüya sahibinin güzel eşe ve evlada sahip olmaya, mal mülk elde etmeye, kazancınızın günden güne artmasına delalet eder. Rüyada  zenci kadınla evlendiğini gören kimse, yakın zamanda helal yollarla kazanç elde ettiği birikimler ile kendisi için planladığı iş yerini açacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Öpmek

Rüyada zenci kadın öpmek, rüya sahibi Allah korkusu olan kimseyle hayatını birleştireceğine ve mutlu bir yuva kuracağına delalet eder. Rüyada zenci kadın öptüğünü gören kimse, yakın zamanda mutlu kılacak hayırlı haberler almaya ve şansının açılacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek; kişinin hayatı hep kötü ve olumsuz gitmekte olduğu anlamına gelir. Hayatının her döneminde mutlaka kötü bir şey olmaktadır. Sağlık sorunları, ölümler, geçim sıkıntısı ve kavgalar kişinin başına gelebileceklerden bazılarıdır. Kişinin aynı zamanda borçları boyunu aşacaktır. Tam tersi anlamıyla rüyada görülen zenci, şansın açılacağı, talihin döneceği olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Görmek

Rüyada zenci görmek rüya sahibi için sıkıntılarla dolu bir hayata işaret eder. Rüyasında zenci gören kişinin başından hastalıklar, maddi sıkıntılar, ailesi ve yakınları ile olacak anlaşmazlıklar eksik olmayacak diye tabir edilir. Rüya sahibi kendisi hattan bıktıracak kadar zor durumlar yaşayacak, borçtan ve fakirlikten kurtulamayacak diye tabir edilir. Ayrıca rüyada zenci bir sevgilisinin olduğunu gören kişinin anlaşmazlık, tartışma ve kötü olaylar yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin kendini içinde bulacağı ve ister istemez karışmak zorunda kalacağı bir tartışmaya veya kişinin birebir tartışma ve kavga edeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek

Rüyada zenci kadın görmek rüya sahibinin dedikoduya maruz kalacağına işaret eder. Rüyasında zenci kadın gören kişinin istemeden bir dedikodunun muhatabı olacağına, aslında kendisini ilgilendirmeyen gereksiz lafların içine düşüp boş yere huzursuz olacağına işaret eder. Bazı Yorumlara göre de rüya sahibinin yok yere iftiraya uğrayacağına ve uzun süre kendisini aklamak için çabalamak zorunda kalacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenciyle ilişki görmek, birine karşı kendinizi ispat etmek anlamına gelir. Zamanında sizi kaybeden bir insan bundan dolayı çok pişman olabilir. Kendinizi kanıtlamaya çalıştığınız bir insan varsa bu insana karşı kendinizi kanıtlayabilir ve üstünlük sağlayabilirsiniz. Hem sizi hor gören hem de küçümseyen kişiler benzer durumu yaşarlar. Bu kişilere karşın siz bir üstünlük sağlayabilirsiniz. Sevdiği kişi ile ayrılanlar için de eski sevgilinin pişman olacağına, yeniden dikkatini çekmeye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü bir zenci ile ilişki görmek, şan şöhret sahibi olmak ve makam mevkinizden çok memnun kalmaya yorumlanır. İş hayatında herkesin hayranlı duyacağı bir makama erişilebilir, adınızdan iyi bahsedilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenciyle ilişkiye girmek, şu günlerde sizin için sadece hayal olarak kalan bir şeyin ileride gerçek olmasına yorumlanır. Mesleğinizde zor hedefleriniz varsa bunlar için bir adım atabilirsiniz. Atılacak ilk adımın ardından hızla hedeflerinize ulaşabilir, güzel geri dönüşler sağlayabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın İle İlişkiye Girmek

Rüyada zenci bir bayanla cinsel ilişkiye girdiğini görmek, kendi hayallerinizi hayata geçirmek ve mesleğiniz ile adınızdan söz ettirmek anlamına gelir. İş hayatında rakipleriniz varsa bu rakipleriniz sizin gerinizde kalır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenciyle İlişki Görmek Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, yeni bir hedefinizde başarılı olmak ve zor süreçleri atlatmaya yorumlanır. Zor görevlerin altından başarı ile kalkabilir ve zorlukları aşıp hayallerinize erişebilirsiniz. Size karşı yapılan bir haksızlık varsa da üstesinden gelinir. Sizi zarara uğratan kişiler çok pişman olabilirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek, Rüyayı gören kişi için çevresel baskılara karşı kurtulma anlamına gelir. Rüyada zenci kadın görmek, bireyin çevresinin bir konu üzerinde baskı yapmasına rağmen, kişinin kendi fikirlerini ve isteklerini daha sesli dile getireceğini delalet eder. Rüyada zenci kadın görmek aynı zamanda bireyin çevresinden uzaklaşacağını yeni bir ortam ile tanışacağını belirtir. Bu rüyayı gören kişinin düşünce zenginliğini ve yaratıcılığını arttıracağını belirtir. Rüyada zenci kadın görmek, bireyin entelektüel seviyesinin çevresinden daha üstün olduğuna işaret eder. Rüyada zenci kadın görmek, bireyin içindeki yaratıcılık duygusunun artık bastıramadığını ve ortaya çıkması gerektiğini belirtir.

Farklı tabire göre rüyada zenci kadın görmek bireyin iş hayatında, iş yerinde kendi yeteneklerini tam olarak sergileyemediklerini belirtir. Rüyada zenci kadın görmek bireyin iş yerinde mutsuz olduğunu ve artık sonlara geldiğini ve artık kendini bulacağı bir işe girmesi gerektiğini belirtir. Bu yüzden bireyin çevresi işi bırakmayı tepki ile karşılamış olsa bile bireyin içindeki sesle doğruyu bulacağını belirtir. Bekarlar için ise rüyada zenci kadın görmek, zorla evlilik anlamına geldiğini söyler. Fakat bireyin bu duruma karşı direneceğini belirtir. Rüyada zenci kadın görmek, genel anlamı ile bireyin çevresine karşı üstün olduğunu ve prangalardan kurtulacağının habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kadın görmek ve onunla evlenmek, rüyayı gören kişi için önemsemek anlamına gelir. Rüyada zenci kadın görmek ve onunla evlenmek, birey için çevresindeki olayları çok önemsediğini belirtir. Kişi katıldığı sosyal ilişkilerinde veya konuşmalarında karşısında olan kişiyi fazla önemseyeceğini ve kendinden ödün vereceğini belirtir. Bu sebepten dolayı rüyada zenci kadın görmek ve onunla evlenmek, birey için başkalarından daha çok kendisini önemsemesi vakti geldiği anlamına gelir. Rüyada zenci kadın görmek ve onunla evlenmek, bireyin bu tutumuna devam etmesi durumunda kendi değerini farketemeyeceğini ve çok özgüven kaybı yaşayacağını belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek ve Onu Öpmek

Rüyayı gören kişi için sevgi anlamına gelir. Rüyada zenci kadın görmek ve onu öpmek, aşkın doruklara çıkacağının habercisidir. Bu dönemde bireyin aşkı iliklerine kadar hissedeceğini belirtir. Rüyada zenci kadın görmek ve onu öpmek, aynı zamanda bireyin ruh eşini bulduğunu belirtir. Rüyada zenci kadın görmek ve onu öpmek, rüyayı gören bireyler için yaşadığı aşkın hayatın tüm dertlerini unutturacağını belirtir. Kişinin artık olgun ve yüksek seviyede aşk yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada zenci kadın görmek ve onu öpmek, birey için gelecekle ilgili kararlar alabilecek olgunluğa ulaştığını ve bu kararların büyük bir çoğunluğunun ilişkisi ile olacağını belirtir. Rüyada zenci kadın görmek ve onu öpmek, aynı zamanda bireyin mutlu geleceğinin önünde olduğunun habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Zenci Kadın Görmek

Rüyayı gören kişi için rüyada yaşlı zenci kadın görmek, dışa açılma anlamına gelir. Rüyada yaşlı zenci kadın görmek, bireyin sosyal hayatında olan dürtülerinin artık çok etkili olduğunu belirtir. Rüyada yaşlı zenci kadın görmek, rüya sahibinin geleceğe yönelik planlarını gerçekleştirmek adına sosyal tanışmaların çok etkili olacağını belirtir. Rüyada yaşlı zenci kadın görmek, ayrıca basın, yayın televizyon gibi iş alanlarında bireyin başarılı işler gerçekleştirebileceğini ve önün açık olduğunu belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında bir zenci görmesi; o kimsenin çok yakında aydınlık günlere erişeceğine ve sıkıntılarından da kurtulacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmek rüyayı gören kimsenin hayatında önemli gelişmelerin olacağına ve farklı insanlarla arkadaşlık kuracağına, yabancı ülkelere gideceğine ve hayatını daha iyi halde yaşamak için büyük çaba harcayacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kadın görmek, yaşanacak önemli değişimleri ve çeşitli yerlerde bulunacak olmaya işaret eder. Çocuk bireyler amaçlı başka ülkelere gitme ve yaşama imkanı elde etmeye, bekar kadınlar amaçlı de çok fazla ani alınacak bir evlenme kararına, ilerlemiş yaştaki kimseler amaçlı aktif hareket eden ve keyifli geçecek bir döneme işaret sayılır. Zenci kadına rastlamak yepyeni arkadaşlıklar edinileceğine, çeşitli hobiler ve alışkanlıkların gelişeceğine de işaret sayılır. Yurt dışından gelebilecek mühim bir bilgi halinde de yorumlanan rüya, evliler içinde konut değişikliğine işaret sayılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadına Rastlamak: Harika bir geleceğe, ticari faizi yüksek işler yapmaya, keyifli bir hayat yaşayacağına, yüksek mevkilere ulaşacağına, üne kavuşmaya, uslu kalacağına, emniyetteki mertebeye, bonkör bir insana, külfetsiz ele geçirilen zenginliğe, kabiliyet sahibi bir kişiye işaret sayılmaktadır. Bunlarla beraber düşmanlığını gizleyen amire, ticarette başarısızlığa, korkuya, anlaşılmaz bir sorunla yüz yüze gelineceğine işaret sayılır. Bu rüyaya ek olarak pozitif yaklaşan yorumcular: Bu rüya verdiği uğraşların bitiminde umduğu hayra, ümitsizlik ardından eriştiği yüksek mertebeye, kaybetme ardından gözlediği ticari getiriye, cefa çekme ardından hasret duyduğu toplanmış mala delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Görmenin Ruhsal Tabiri: Özentiyle yaşanılan bir yaşama, çok meraklı bir kişiliğe ve birçok kez heyecan veren bir yaşama sahip olma isteğine işaret eder. Zenci kadın bununla beraber bireyin kendisini çok fazla önemsediği ve başkalarında bir çok kez hatalar bulduğunu, egosunun yüksekliği sebebi ile her an kavgaya açık biri olarak tanındığına da işaret sayılır. Ruhsal olarak geçmiş zamanda kişiye çok fazla zahmet veren bir bayanın da rüyada sembolize olmuş halidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenciye rastlamak: Meşakkatle geçer vaziyette olan bir yaşama işaret sayılır. Rüya sahibi amaçlı bazen yoksulluk, bazen zahmet, bazen kocaman ve içinden çıkılmayan karmakarışık hale dönmüş sıkıntılar, bazen rahatsızlık bazen de felaket ve kayıplar halinde meydana çıkacak zorluklar halinde işaret sayılır. Düşünde zenci gören kimse bazen kendisini hayattan bıktıracak civarı yüklü problemlerle karşın karşıya kalacak, borçları boyunu aşacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kişilere rastlamak: Farklı biçimlerde de işaret sayılır. Rüyada kalabalık bir zenci topluluğu rastlamak herkesi ilgilendiren genel bir konu olarak değerlendirilir, bazen de rüya sahibi amaçlı harika gelişmeler olarak tabir edilebilmektedir. Bazen de baht ve nasip manasına geldiği söylenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kadın Rastlama: Rüya sahibinin bir dedikodunun muhatabı olmak zorunda kalacağına işaret eder. Rüya tabirlerine göre iftiraya uğramaya da işaret sayılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Sevgili Görme: ihtilaf, sorun, kaos ve dövüş halinde işaret sayılır. Rüya sahibinin bu şekilde bir ortamda bulunup karmaşanın içerisinde kalacağına ya da şahsi olarak karşın tarafla bu şekilde bir vaziyette birebir muhatap olmak zorunda kalacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Görmek

Genel olarak sıkıntıyı işaret eden bir rüyadır. Rüya sahibinin hayatında maddi ve/veya manevi zorlukların yaşanacağı rivayet edilir. Ancak rüyalar, tabir edildiği sırada sıklıkla tek bir unsur üzerinden ele alındığı için endişelenmek yerine rüyadan hatırlanan diğer detayları inceleyerek ve cinsiyet, medeni hal gibi kişisel özellikleri dikkate alarak yorumlamak gerekir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Tenli Kadın Görmek

Rüyada siyah tenli kadın görmek, eşine, ailesine bağlı, zorluklar karşısında yılmadan eşine destekçi birine işaret eder. Görülen bu rüya, hane içi verim ve bereketli günlere yorulur. Rüyada zenci kadın görmek, benzer yorumlar içermek ile beraber, yaşama dair değişiklikleri, iş yada başka amaçlar ile yabancı ülkelerde bulunulacağını gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Afrikalı İnsanlar Görmek
Rüyada afrikalı insanlar görmek, yeniliklere açık olmaya, kültürel değişikliğe, farklı ülkelere yolculuk yapmaya tabir edilir. Aynı zamanda düş sahibinin maceracı bir yapısı olmasına, çevresini gözlemleyen ve gezmeyi seven biri olduğunu bildirir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

627 Aktif
1 Üye ve 626 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8727
Dün : 21898
Toplam : 48088899
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...