Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
1.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada zenci adam görmek, rüya sahibi yakınlarına yardım eli uzatacak güçlü bir kişiye delalet eder. Rüyada zenci adam gören kimse, kendi geleceğini için hayatında doğru adımlar atarak mutlak zafer elde etmesine işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada zenci adam görmek, kişiye yardım elini uzatacak ve desteğini esirgemeyecek, yaptığı iyilikleri karşılık beklemeden yapacak kişinin varlığına yorulur. Rüyada zenci adam görmek, kişinin her zaman üzerinde yardım elini uzatacak bir gölgesinin olduğuna, hayatı boyunca minnet duyacağı iyilik göreceğine işarettir. Rüyada zenci adam görmek, bu rüya gören kişi için güç, kudret, iktidar, saygınlık ifadesi taşır ve kişinin zaferlerle dolu hayatına işaret eder. Rüyada zenci adam görmek, kişinin hayatını vermiş olduğu doğru kararlar ile yönlendireceğine ve zor durumda dahi olsa asaletinden ödün vermeyeceğine işaret eder. Kişinin ailesi ve yakın çevresi tarafından da iyilik göreceğine yorumlanır.
Rüyada Zenci Adam Görmek

Rüyada zenci adam görmek, rüya sahibinin işinde vermiş olduğu çabaya destek olacak ve hiçbir konuda yardımını esirgemeyecek kişilerin varlığına işaret eder. Rüya sahibinin işindeki başarısında katkısı olan kişilere karşı har daim minnet duyacağına yorumlanır. Rüya sahibinin ideallerine kavuşmakta en büyük destekçisinin ailesi ve dostlarının olacağına yorulur. Kişinin herkesin rızasını alarak yeni işlere girişeceğine ve kendisi gibi güvenilir bir ortak sahibi olacağına işaret eder. Kişinin büyük işler başarmış kişiler ile tanışacağına, iktidar sahibi insanların bulunduğu ortamlarda boy göstereceğine delalet eder. Kişinin tecrübeli kişilerden fikir alış verişi içinde olacağına yorumlanır.
Rüyada Ölmüş Zenci Adam Görmek

Rüyada ölmüş zenci adam görmek, kişinin işlerini yoluna koyduğu ve sonuna yaklaştığı bir dönemde beklenmedik sıkıntılar yaşayacağına yorumlanır. Uzun süreler boyunca bu sorunlar ile mücadele edeceğine işaret eder. Aile reisinin çok ağır hastalanacağına, vefatına ve dökülecek göz yaşına işaret eder. Kişinin emek harcayarak edindiği gücü, şöhreti bir bir ellerinden kaybedeceğine ve bundan ötürü çekeceği sıkıntılara işaret eder.
Rüyada Zenci Adamla Evlendiğini Görmek

Rüyada zenci adamla evlendiğini görmek, bu rüya kişinin gerçek hayatta da sağlam temellerden oluşan bir evliliğinin olacağına işaret eder. Kişinin dillere destan bir aşk yaşayacağına ve bu mutluluğu evlilik ile taçlandıracağına işaret eder. Kişinin ayağına gelecek fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve eşiyle seyahat amaçlı uzun bir yolculuğa çıkacağına yorulur.
Rüyada Zenci Adam Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada zenci adam görmenin psikolojik yorumu, kişinin çevresindekilere karşı baskın bir kişiliğe sahip olacağına işarettir. Kendisini ifade etmekte zorlanmayan ve karşısındaki kişiyi konuşmaları ile avucuna alabilen yeteneğinin olacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam görmek, rüya sahibinin çevresindeki güçlü, zeki ve hırslı kişinin karşılık beklemeden yardım eli uzatacağına delalet eder. Rüyada zenci adam gören kimse, kendi idealleri peşinden koşan ve zor durumda olsa bile çevresine yardım elini uzatacağını işaret eder. Dini ve Diyanet yorumu, yakın zamanda aile ve arkadaş çevresinden de beklediği yardımı, iyiliği göreceğine yorumlanır. İslami yorumu, planlı hareket ederek güç, iktidar ve saygınlık ifadesi olduğu için rüyayı gören kişinin mutlak zafer elde edeceği anlamına gelir. İmam Nablusi’nin yorumu, kendi geleceğini en doğru kararlarla yöneteceğine rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adamla Evlenmek

Rüyada zenci adamla evlenmek, rüya sahibi özel hayatında sağlam adımlar atarak yuva kuracağına veya iş hayatında son derece başarılı olacağına delalet eder. Rüyada zenci adamla evlenen kimse, yakın zaman içinde ailesiyle beraber istediği uzun bir seyahate çıkacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Zenci Adam Görmek

Rüyada ölmüş zenci adam görmek, rüya sahibinin yuva kurma işlerinin son anda bozulmasıyla, kişi hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder. Rüyada ölmüş zenci adam gören kimse, çevresindeki sevdiği bir kişiden alacağı habere üzüleceğine veya ailesinden bir kişinin vefat edeceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Öpmek

Rüyada zenci adam öpmek, rüya sahibinin yapacağı iyilikler, sevap karşılığında alacağı hayır dualarına delalet eder. Rüyada zenci adamı öptüğünü gören kimse, kısa zaman içerisinde çevresindeki maddi ihtiyacı olan kişilere yardım ederek, hane içerisinde mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adamla İlişkiye Girmek

Rüyada zenci adamla ilişkiye girmek, rüya sahibinin günah işlemeye meyilli olduğunu ve rızkını helal kazanç yerine, farklı yollardan haram kazanç elde edeceğine dalalet eder. Rüyada zenci adamla ilişkiye girdiğini gören kimse, yakınları tarafından kötü yollardan uzaklaştırılmaya çalışacaklarına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Öldürmek

Rüyada zenci adam öldürmek, rüya sahibinin çevresindeki düşmanlarından kurtulacağına ve rahat bir nefes alacağına delalet eder. Rüyada zenci adam öldürdüğünü gören kimse, yakınları tarafından hayırlı işlere yönelmeye ve hayırlı bir yuva kurmaya işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adamdan Kaçmak

Rüyada zenci adamdan kaçmak, rüya sahibi korkuları karşısında  hayata karşı beklentilerinin olumsuz olacağına delalet eder. Rüyada zenci adamdan kaçan kimse, çevresindeki kişilerden uzaklaşıp rahat bir nefes almaya çalışmasına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci adam görmek, kişiye yardım edecek güçlü birinin varlığını ifade eder ve bu kişinin yaptığı iyilikler karşılığında herhangi bir karşılık beklemeyeceğini, rüya sahibinin gördüğü yardım karşısında minnet duyacağını tabir eder. Zenci adam her zaman güç, iktidar ve saygınlık ifadesi olduğu için rüyayı gören kişinin mutlak zafer elde etmesine, kendi geleceğini en doğru kararlarla yönlendireceğine ve asaletinden zor durumda dahi olsa vazgeçmeyeceğine yorumlanır. Kendi ideallerinin peşinden koşan rüya sahibinin aile ve arkadaş çevresinden de beklediği yardımı, iyiliği göreceğine yorumlanır. Herkesin rızası alınarak kurulan bir işte çok güvenilen bir kişiyle ortaklık kurmaya tabir edilir. İktidar sahibi insanlardan oluşan sosyal ortamlarda bulunmaya ve alınacak kararlarda kişiye destek verecek büyük iş adamları ile beraber çalışmaya da yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Zenci Adam Görmek

Bir yolun, bir amacın sonuna yaklaşıldığına, işlerin son anda bozulmasıyla kişinin yaşayacağı hayal kırıklığının çok uzun zaman olumsuz etki yaratacağına delalettir. Evin içinde ölmüş zenci adam görmek erkin kaybolmasına, aile reisinin vefatına veya hastalanması yüzünden büyük sıkıntılar yaşamaya alamet eder. Vurularak ölen zenci adam görmek şanı, şöhreti zedeleyen bir haber almak ve yalnızlaşmak demekken, tanımadığı bir zenci adamın öldüğünü duymak ise düşmanlardan kurtulmak anlamındadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adamla Evlenmek

Gerçek hayatta da çok sağlam temeller üzerine kurulacak bir yuvaya ve işinde son derece başarılı bir eşe sahip olmaya yorumlanır. Severek, dillere düşen bir aşk yaşayarak mutlu olmak, sevilen kişiyle uzun bir yolculuğa çıkmak anlamına gelen rüya, ayağa gelen şansın kişinin iyi bir gelecek kurmasına yardımcı olacağına da delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Görmenin Psikolojik Yorumu

Baskın bir kişiliğe işaret eder ve kişinin hayatındaki insanlar üzerinde etkili olduğuna, genellikle konuşmalarıyla ikna edebilen, kendisini ifade etmekte asla güçlük çekmeyen biri olduğuna yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci erkek görmek, güç ve kuvvet anlamındadır. Her kim bu rüyayı görürse mesleğinde ileri gider ve kudret sahibi biri olarak anılır. Toplumsal hayatta saygı görmek, itibarıyla insanları etkilemek ve hırsla çalışmak manasındadır. Maddi güç, çok sayıda mal, mülk sahibi olmak, evlatlarına örnek bir ebeveynlik yapmak demektir. Bekar bayanlar için evlenecekleri kişinin ticaretle uğraşacağına,  yaşamdan zevk almasını bilen, eğlenceli bir kişiliğe sahip olmasına alamettir. Kararlarını kimsenin etkisi altında kalmadan, hür iradesiyle alan kişinin yoluna devam ederken gözünü budaktan sakınmadığına da ifadedir. Kişisel faaliyetlere önem veren, gezmeyi, tozmayı, yeni insanlar ve kültürler tanıyarak kendini geliştirmeyi önemseyen kişilerin kendi gibi arkadaşlara, dostlara sahip olacağını, evliliğinde de karşılıklı iletişim sayesinde mutlu olunacağını tabir eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkekle Evlenmek

Bekarlar için güçlü, zengin bir kısmetle tanışmak, aile ve akrabaların vasıtası ile yapılacak görücü usulü evliliğe ve mutlu aile yaşamına yorumlanır. Kalıcı zaferler elde etmek, çıkılan zirvede çok uzun yıllar kalmak ve kabiliyetlerini herkese kanıtlamak anlamına gelen rüya, hayatta istediği her şeyi azmi ve hırsı sayesinde elde eden kişinin sevdikleri için yaptığı fedakarlıklara da alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Fotoğrafı Çekmek

Önder ruhlu insanlarla tanışarak, onların hayat görüşlerini takibe almak, başkalarına fikir danışmak ve her bilgiyi akıl süzgecinden geçirdikten sonra kabul etmek demektir. Rüya sahibinin dogmatik düşüncelere sıcak bakmadığına, bilgi sahibi olarak her zaman sorunlarını en akılcı yönden çözdüğüne, gözlem yeteneği ve karakteristik özellikleri sayesinde hayatında herhangi bir zorluk yaşamayacağına delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Görmenin Psikolojik Yorumu

Kendine rol-model belirleyen rüya sahibinin, gerçek hayatta idolleri olduğuna ve bu kişiler gibi olmak için gayret sarf ettiklerini ifade eder. İnsanların pratik zekalarından, güçlerinden, başarılarından örnek alındığına, kendini geliştirmek için daha fazlasını yapma arzusu duyulduğuna ifade edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek, zorluklarla geçecek olan bir hayata delalet eder. Rüya sahibi için bazen fakirlik, bazen sıkıntı, bazen büyük ve içinden çıkılmayan Arap saçına dönmüş sorunlar, bazen hastalık bazen de yıkım ve kayıplar şeklinde ortaya çıkacak zorluklar şeklinde tabir edilir. Rüyasında zenci gören kişi bazen kendisini hayattan bıktıracak kadar yoğun problemlerle karşı karşıya kalacak, borçları boyunu aşacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek başka şekillerde de tabir edilir. Rüyada kalabalık bir zenci topluluğu görmek herkesi ilgilendiren evrensel bir konu olarak değerlendirilirken, bazen de rüyada zenci görmek rüya sahibi için güzel gelişmeler olarak tabir edilebilmektedir. Bazen de şans ve kısmet anlamına geldiği söylenir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Sevgili Görmek

Rüyada zenci sevgili görmek anlaşmazlık, sorun, kargaşa ve kavga şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin böyle bir ortamda bulunup karmaşanın içinde kalacağına ya da kişisel olarak karşı tarafla böyle bir durumda birebir muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek, orta yaşta ise durumunda acele bir değişikliğe; genç bir kadın için yabancı memleketten sevineceği habere, yaşlılar için kaçırılmayacak fırsata işarettir. Rüyanızda zenci bir kimseyi görmek, aydınlık günlerin çok yakında olduğunu ve sıkıntılarınızın geçmek üzere bulunduğunu gösterir. Bazı tabircilere göre ise rüyasında zenci gören kişi geçinebilmek için çok çalışması gerekir anlamındadır. Evin içinde zenci erkek yada kadın görmek uzun süredir sonuçlandıramadığınız bir işi bitireceğinize yorumlanır. Rüyada bir zenci görmek veya onunla konuşmak, ayağınıza gelecek güzel bir fırsatı kesinlikle kaçırmamanız gerektiği manasındadır. Çetin olan işleri kolaylaştırmaya delalet eder Zenciden bir şey alan kazançlı çıkar. Zenciye bir şey verdiğini gören, bir hayır işler. Bir yerde fazla sayıda zenci varsa, bir çok insanın yararlanabileceği önemli bir durumdur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zenci Erkek Görmek

Rüyada zenci yani siyahi dediğimiz erkek görmek, yardıma, sevince ve menfaata delâlet eder. Rüyada zenci erkek bir hizmetkâr almak, iyilik ye berekete, düşmana galip gelmeye delalet eder. Bu rüya aynı zamanda yabancı memleketten sevineceği habere, yaşlılar için kaçırılmayacak fırsata işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Görmek

Rüyada zenci adam, çetin işlerin kolaylaşmasına, zorluktan sonra kolaylığa işarettir. Zenci adamı gören bir kimsenin, kısmetinin açılacağına, sıkıntılarının biteceğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Olmak

Rüyada Zenci misafir görmek, rüya sahibine gelecek hayırlı müjdeye yorumlanır. Rüyada bir kimse kendini zenci rahip olarak görse, rüyayı görenin, inançlarının zayıflığına bu yüzden davranışlarına dikkat etmesine bir uyarıdır. Eğer zenci olan bir kimse, zenci olmayan bir kimse olduğunu görürse, o kişinin sıkıntıya uğrayacağını gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zencilerle Arkadaş Olmak

Bir kimse rüyada bir zenciyle ya da zenci topluluğuyla birlikte arkadaş olduğunu görse, rüya görenin bir yolculuk yapacağına işaret eder. Eğer tanımadığı bir zenci ile arkadaş olduğunu görürse, ve o kişinin hastası varsa iyileşeceğine hükmedilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Dövmek

Rüyada zenci birini dövmek aslında ona iyilik etmektir. Eğer yakın akrabalardan biri veya sevilen bir arkadaş tarafından dövülüyorsa bu durum karşılıklı işbirliği ile hayırlı neticelerin alınacağına işarettir. Zenci birisinin dövüldüğünü görmek ise değerli bir insanla tanışmak anlamındadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel manada rüyada zenci futbolcu, polis, sevgili görmek kişinin ayağına çeşitli fırsatlar geleceğine, bu fırsatları iyi değerlendir ise ciddi gelir elde edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin adeta kaderinin kendi elinde olacağına verdiği kararlar ile hayatını şekillendireceğine delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek, ayağına çeşitli fırsatlar geleceğine, bu fırsatları iyi değerlendir ise ciddi gelir elde edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin adeta kaderinin kendi elinde olacağına verdiği kararlar ile hayatını şekillendireceğine delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında zenci erkek görmesi kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci İle Konuştuğunu Görmek

Rüyada zenci ile konuştuğunu görmek, uzak bir yerden gelecek habere işarettir. Bu haber hayırlı haber olacaktır. Rüyayı gören kişinin yardıma muhtaç bir insana yardım edeceği manalarına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kimseden Bir Şey Aldığını Görmek

Rüyada zenci kimseden bir şey almak, ani bir haber alacağını manasına gelir. Zenci kimseye bir şey vermek, ona yardım etmek de yine hayırlıdır ve bereket getirir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek, kişinin hayatında değersiz insanlar barındıracağına, o tür insanlarda kısa zamanda kurtulması gerekeceği demektir. Rüya sahibinin yeni bir sayfa açması gerekeceğine, bu yeni sayfa da sadece kendi istediklerinin yapacağına hiç kimseyi umursamayacağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Çok Zenci Görmek

Birden fazla ya da grup halinde görmek etrafınızdaki insanlardan yardım geleceğine ve menfaat elde edeceğinize işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Sevgili Görmek

Rüyasında zenci sevgili gören kişinin aile içinde sürtüşmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin hayatındaki insanlar ile sürekli kavga edeceğine yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek, orta yaşta ise durumunda acele bir değişikliğe; genç bir kadın için yabancı memleketten sevineceği habere, yaşlılar için kaçırılmayacak fırsata işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Görmek

İş hayatında kendini ispatlayarak, pek çok kişiyi şaşırtacak önemli projelerden başarı ile netice almak anlamına gelen rüya, aynı zamanda kişinin ruhsal olarak da pek çok insandan farklı olduğuna, kişilik özelliklerinin çok güçlü olduğuna ve karakteri ile de alkış topladığına yorumlanır. Rüya sahibinin girişeceği işte veya ticaret hayatında sektörün öncü isimlerinden biri haline gelip, ününü yurt dışına taşıyacağına da alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında zenci gören kişi geçinebilmek için çok çalışması gerekir anlamındadır. Evin içinde zenci görmek uzun süredir sonuçlandıramadığınız bir işi bitireceğinize yorumlanır.

Rüyada bir zenci görmek veya onunla konuşmak, ayağınıza gelecek güzel bir fırsatı kesinlikle kaçırmamanız gerektiği anlamına gelir.

Rüyanızda zenci bir kimseyi görmek, aydınlık günlerin çok yakında olduğunu ve sıkıntılarınızın geçmek üzere bulunduğunu gösterir.

Rüyada güler yüzlü bir zenci, ani haber müjde olarak yorumlanır. Zenciden bir şey alan kazançlı çıkar. Zenciye bir şey verdiğini gören, bir hayır işler. Bir yerde fazla sayıda zenci varsa, birçok insanın yararlanabileceği önemli bir durumdur.

Rüyada zenci görmek, insanlara sıkıntılı anlarında yardım eden salih bir kimseye işaret eder. Bu rüya sıkıntılı bir durumdan kurtulmaya ve huzura ermeye delalet eder.

Rüyanızda zencilerin bulunduğu bir yer görmeniz; işlerinizde bereketin artacağına, dinde güzelliğe, hayra ve zenginliğe delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Görmek

Rüyada zenci erkek görmek kişinin çalışma hayatında bazı önemli işlere girişeceğine ve başarılı sonuçlar elde edeceğine ayrıca bu rüya kişinin karakterinin sağlam ve kararlı bir kimse olduğuna, bu nedenle çevresindekiler tarafından saygı duyulduğuna işaret eder. Ayrıca bu rüya, rüya sahibinin firma ismini büyüterek yurt dışında da duyuracağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek , rüyayı gören kişinin zorlu bir dönem yaşayacağına , fakirlik , sıkıntı ve içinden çıkılmayan sorunlarla karşı karşıya kalacağına ve bazı durumlarda ise hastalık geçireceğine , büyük kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Bunun yanı sıra sizi hayattan bıktıracak problemlerle karşı karşıya kalacağınıza ve büyük borçların altına girerek sıkıntılı günler yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada zenci görmenin birden fazla yorumu vardır. Rüyada kalabalık zenci gördüyseniz , genel olarak evrensel bir konu olarak değerlendirilir. Bazı durumlarda ise şans ve kısmet olarak tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Görmek Nedir?

Rüyada zenci erkek görmek , genel olarak güzel ve hayırlı bir rüya olarak değerlendirilir.

Rüyayı gören kişinin hayatının olumlu olarak gelişeceğine ve yakın zaman içerisinde güzel haberler alacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci görmek, zorluklarla dolu ve sıkıntıyla geçecek bir hayat ile tabir olunur. Rüyasında zenci gören biri hayatında sürekli olarak sıkıntılarla karşılaşacak ve bunlarla mücadele etmek isterken fiziki gücünü yitirecektir. Bazılarına göre de bu kişi fiziki gücünün yanında ruhsal anlamda da bazı sıkıntılar yaşayacaktır. Çoğu rüya tabircisi tarafından yapılan yorumlara göre rüyada zenci görmek kişinin hayatta hiçbir başarı elde edemeyeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Görmek İslami Anlamı

Rüyada Zenci görmek, Kirmani (r.a) ise bu rüya ile ilgili olarak şu şekilde bir yorum yapmaktadır: “Her kim rüyasında zenci görürse, bu kişi hayatı boyunca gün yüzü görmeyecek demektir. Aldığı yanlış kararlar yüzünden kötü yollarda ilerleyecek ve hayatını bir çıkmaza sokacaktır.” Birçok kişi tarafından yapılan bu tarz yorumlara göre rüyada zenci görmek çok da hayırlı anlamlar içermez.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Görmek

Rüyada zenci erkek görmek, rüya sahibinin duyacağı güzel haberler ile hayatını bir düzene sokması şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi çevresindeki insanlardan alacağı hayırlı haberler ile hayatında birtakım değişiklikler yaparak güzel günlere erişmek için bazı adımlar atacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Görmek

Rüyada zenci adam görmek, bir kişi ile yaşanacak anlaşmazlığı temsil eder. Rüya sahibi bir kimse ile yaşayacağı tartışmadan haklı olarak çıkacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Kara Adam Görmek

Rüyada zenci kara adam görmek, kalbi kötülükten kapkara olmuş bir erkek ile yorumlanır. Rüyasında zenci kara adam gören biri, kötü niyetli bir insan ile muhatap olacak ve bu onun kişiliğini gözden geçirmesinde etkili olacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenciyle Evlenmek

Rüyada zenciyle evlenmek, rüyayı gören kişinin sıkıntılı bir zamanında çevresindeki insanlardan büyük bir yardım göreceğine delalet eder. Rüyasında zenciyle evlendiğini gören biri yardımsever insanlar sayesinde zorlukların üstesinden gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmekRüyada zenci görmek, elinize geçen fırsatları değerlendirip; yüklü kazançlar elde edeceğinize delalettir. Aynı zamanda da kararlarınızın hayatınızı olumlu yönde etkileyeceğine de yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci ile konuştuğunu görmekRüyada zenci ile konuştuğunu görmek, uzaktan gelecek olan hayırlı bir haber olarak ifade edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kimseden bir şey aldığını görmekRüyada zenci kimseden bir şey aldığını görmek, ani bir haber alarak mutlu olacağınıza işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birden çok zenci görmekRüyada birden çok zenci görmek, etrafınızdaki kişilerden yardım alacağınıza delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci erkek görmekRüyada zenci erkek görmek, alacağınız hayırlı haberle sonrasında hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci sevgili görmekRüyada zenci sevgili görmek, ailenizle sürekli olarak sıkıntı yaşayacağınız bir döneme gireceğinize delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada zenci görmek, elinize geçecek olan fırsatlara delalettir. Fırsatlarla beraber karar aşamasında olacağınıza ve kendi yolunuzu kendinizin çizeceğinize işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci erkek görmek

Rüyada zenci erkek görmek, olumlu haberler alarak; hayatınızı şekillendireceğinize işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kimseden bir şey aldığını görmek

Rüyada zenci kimseden bir şey aldığını görmek, ani bir haberin sizi mutlu edeceğine delalettir. Zenciye yardım etmek ise bereket manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci ile konuştuğunu görmek

Rüyada zenci ile konuştuğunu görmek, uzak bir yerden gelecek olan hayırlı habere yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci sevgili görmek

Rüyada zenci sevgili görmek, ailede kısa süreli tartışmalara delalettir. Aynı zamanda da etrafınızdakilerle sürekli olarak kavga edeceğinize işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci erkek görmek, iş hayatında kendini ispatlayarak, pek çok kişiyi şaşırtacak önemli projelerden başarı ile netice almak anlamına gelen bu rüya, aynı zamanda kişinin ruhsal olarak da pek çok insandan farklı olduğuna, kişilik özelliklerinin çok güçlü olduğuna ve karakteri ile de alkış topladığına işaret eder. Rüya sahibinin girişeceği işte veya ticaret hayatında sektörün öncü isimlerinden biri haline gelip, ününü yurt dışına taşıyacağına da tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Görmek; Rüyada zenci görmek ayağınıza gelecek güzel bir fırsatı kesinlikle kaçırmamanız gerektiğini  aydınlık günlerin çok yakında olduğunu ve sıkıntılarınızın geçmek üzere olduğunu gösterir.  Rüyada güler yüzlü bir zenci, ani haber müjde olarak yorumlanır.  Zenciden bir şey alan kazançlı çıkar.  Zenciye bir şey verdiğini gören, bir hayır işler. Bir yerde fazla sayıda zenci varsa, birçok insanın yararlanabileceği önemli bir durumdur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek, insanlara sıkıntılı anlarında yardım eden Salih bir kimseye işaret eder. Bu rüya sıkıntılı bir durumdan kurtulmaya ve huzura ermeye delalet eder. Rüyanızda zencilerin bulunduğu bir yer görmeniz; işlerinizde bereketin artacağına, dinde güzelliğe, hayra ve zenginliğe delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Görmek; Rüyada zenci erkek görmek yağmura, hüner sahibi bir kişiye, aşk hayatının iyi gittiğine, kendisini sevenlerle birlikte eğlenmeye, düşkünlükten sıyrılmaya, akrabalarla yaşamaya, yakın zamanda alınacak memnun edici habere, şöhrete ulaşmaya, külfetsiz kazanılan rızka, içten davranan yabancıya delalettir. Kimi zaman da Rüyada zenci erkek görmek ticari başarısızlığa, değer yitirmeye, sıkıntıya düşmeye, sorumluluktan dolayı mağdur olmaya işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Sevgili Görmek; Rüyada zenci sevgili görmek anlaşmazlık, sorun, kargaşa ve kavga şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin böyle bir ortamda bulunup karmaşanın içinde kalacağına ya da kişisel olarak karşı tarafla böyle bir durumda birebir muhatap olmak zorunda kalacağına yorumlanır. Rüyada zenci sevgili görmek uğursuzluk kısmetsizlik anlamına gelir rüya sahibinde hayırla değil şerre ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalık Zenci Görmek; Rüyada kalabalık zenci görmek rüyada kalabalık zenci görmek  ayağınıza gelecek güzel bir fırsatı kesinlikle kaçırmamanız gerektiği anlamına gelir. Rüyanızda kalabalık zenci görmek ,aydınlık  günlerin çok yakında olduğunu ve sıkıntılarınızın geçmek üzere olduğunu gösterir. Rüyada güler yüzlü bir zenci, ani haber müjde olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Görmek

Rüyada zenci görmek rüya sahibi için sıkıntılarla dolu bir hayata işaret eder. Rüyasında zenci gören kişinin başından hastalıklar, maddi sıkıntılar, ailesi ve yakınları ile olacak anlaşmazlıklar eksik olmayacak diye tabir edilir. Rüya sahibi kendisi hattan bıktıracak kadar zor durumlar yaşayacak, borçtan ve fakirlikten kurtulamayacak diye tabir edilir. Ayrıca rüyada zenci bir sevgilisinin olduğunu gören kişinin anlaşmazlık, tartışma ve kötü olaylar yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin kendini içinde bulacağı ve ister istemez karışmak zorunda kalacağı bir tartışmaya veya kişinin birebir tartışma ve kavga edeceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci görmek; kişinin hayatı hep kötü ve olumsuz gitmekte olduğu anlamına gelir. Hayatının her döneminde mutlaka kötü bir şey olmaktadır. Sağlık sorunları, ölümler, geçim sıkıntısı ve kavgalar kişinin başına gelebileceklerden bazılarıdır. Kişinin aynı zamanda borçları boyunu aşacaktır. Tam tersi anlamıyla rüyada görülen zenci, şansın açılacağı, talihin döneceği olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Görmek

Rüyada zenci bir erkek görmek kişinin şansının döneceğine ve mutlu şeyler yaşayacağına işaret eder. Rüyasında zenci bir erkek gören kişinin beklemediği ve sıkıldığı bir anda kendisini mutlu edecek güzel haberler alacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenciyle ilişki görmek, birine karşı kendinizi ispat etmek anlamına gelir. Zamanında sizi kaybeden bir insan bundan dolayı çok pişman olabilir. Kendinizi kanıtlamaya çalıştığınız bir insan varsa bu insana karşı kendinizi kanıtlayabilir ve üstünlük sağlayabilirsiniz. Hem sizi hor gören hem de küçümseyen kişiler benzer durumu yaşarlar. Bu kişilere karşın siz bir üstünlük sağlayabilirsiniz. Sevdiği kişi ile ayrılanlar için de eski sevgilinin pişman olacağına, yeniden dikkatini çekmeye yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü bir zenci ile ilişki görmek, şan şöhret sahibi olmak ve makam mevkinizden çok memnun kalmaya yorumlanır. İş hayatında herkesin hayranlı duyacağı bir makama erişilebilir, adınızdan iyi bahsedilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenciyle ilişkiye girmek, şu günlerde sizin için sadece hayal olarak kalan bir şeyin ileride gerçek olmasına yorumlanır. Mesleğinizde zor hedefleriniz varsa bunlar için bir adım atabilirsiniz. Atılacak ilk adımın ardından hızla hedeflerinize ulaşabilir, güzel geri dönüşler sağlayabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek İle İlişkiye Girmek

Hayatınızın çok olumlu bir yönde değişmeye başlamasına yorumlanır. Çok güzel gelişmeler olabilir ve önemli bir karar alıp ardından güzel bir başarıya imza atabilirsiniz. Makam mevkisi yüksek olan insanlar ile de bir araya gelinebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenciyle İlişki Görmek Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, yeni bir hedefinizde başarılı olmak ve zor süreçleri atlatmaya yorumlanır. Zor görevlerin altından başarı ile kalkabilir ve zorlukları aşıp hayallerinize erişebilirsiniz. Size karşı yapılan bir haksızlık varsa da üstesinden gelinir. Sizi zarara uğratan kişiler çok pişman olabilirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında bir zenci görmesi; o kimsenin çok yakında aydınlık günlere erişeceğine ve sıkıntılarından da kurtulacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenciye rastlamak: Meşakkatle geçer vaziyette olan bir yaşama işaret sayılır. Rüya sahibi amaçlı bazen yoksulluk, bazen zahmet, bazen kocaman ve içinden çıkılmayan karmakarışık hale dönmüş sıkıntılar, bazen rahatsızlık bazen de felaket ve kayıplar halinde meydana çıkacak zorluklar halinde işaret sayılır. Düşünde zenci gören kimse bazen kendisini hayattan bıktıracak civarı yüklü problemlerle karşın karşıya kalacak, borçları boyunu aşacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci kişilere rastlamak: Farklı biçimlerde de işaret sayılır. Rüyada kalabalık bir zenci topluluğu rastlamak herkesi ilgilendiren genel bir konu olarak değerlendirilir, bazen de rüya sahibi amaçlı harika gelişmeler olarak tabir edilebilmektedir. Bazen de baht ve nasip manasına geldiği söylenir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adama Rastlamak: Güzel bir rüya olarak değerlendirilir. Rüyayı gören bireyin yaşamının pozitif istikamette değişmesine ve harika haberler duymasına işaret sayılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Sevgili Görme: ihtilaf, sorun, kaos ve dövüş halinde işaret sayılır. Rüya sahibinin bu şekilde bir ortamda bulunup karmaşanın içerisinde kalacağına ya da şahsi olarak karşın tarafla bu şekilde bir vaziyette birebir muhatap olmak zorunda kalacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Görmek

Rüyada zenci erkek görmek, güç ve itibar sahibi birinden kısa süre içinde bir iş teklifi alacağınıza ya da bu kişiden size cazip bir teklif geleceğine dalalet eder.

Rüyada zenci adam görmek genellikle, rüyayı gören kişinin mutlak güç elde edeceğine, otorite sahibi olacağına, bir grubu ya da ekibi yöneteceği bir makamda olacağına, herkesin sizden razı olduğu rahat bir hayat süreceğinize işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıplak Zenci Erkek Görmek:

Rüyada çırılçıplak zenci bir adam görmek, zorlu hayat koşullarının sonlanacağına ve sıkıntılardan kurulanacağına işaret eder.

Rüyada yalnızca üstü olmayan, kaslı bir zenci erkek görmek, yakın zamanda sizden daha saygı gören ve itibar sahibi birinin sizi çok hayırlı bir iş seyahatine davet edecek olması olarak yorumlanır. Bu itibar sahibi insan aynı zamanda sizin yükselmeniz büyük rol oynayacak. Eğer kibirle yaklaşmaz ve karşınızdaki kişinin sizden daha güçlü ve akıllı olduğunu kabul ederseniz bu kişinin size çok yardımı dokunacak.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Bir Erkek ile Cinsel İlişkiye Girmek:

Rüyada zenci bir erkekle cinsel ilişkiye girdiğini gören kişi için bu rüya çok hayırlıdır. Bolluk, bereket , mal ve mülkün artması olarak yorumlanan bu rüyalar, rüya sahibinin yakın zaman içinde evlilik teklifi alacağına da işaret edebilir.

Rüyada bir zenci ile kendi rızası dışında ilişkiye girdiğini gören kimse, yakın zamanda hayatını etkileyecek kötü bir haber alacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Görmek

Aydınlık bir rüyada zenci adam görmek rüya sahibinin başının sıkıştığı zamanlarda destek alabileceği güçlü biri olduğuna delalettir. Yardım alınacak bu kişinin, gönlünde kötülük taşımayan, iyi niyetli bir kimse olduğu tabir edilir. Genellikle rüyada görülen zenci adam itibarı ve maddi – manevi güçlü olmayı temsil ettiği için ya rüya sahibinin güçlü biri olduğu ya da bu tarz bir insandan destek göreceği tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adamla Evlenmek

Bekar kadınlar için sağlıklı bir ilişkinin yer aldığı saygılı ve uzun ömürlü bir evliliğe işaret eder. Büyük bir aşkla hayatların birleşeceği ve ömür boyu güzel bir ilişki yaşanacağı rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Zenci Adam Görmek

Rüyada ölü zenci adam görmek, olumsuz gelişmelere, sağlık problemlerine işaret eder. Böyle bir rüyayı gören kişinin uğraş verdiği işlerin gidişatını daha sıkı takip etmesi önemlidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada zenci adam görmenin psikolojik olarak yapılan yorum ise, kişinin yapı olarak çok baskın bir kişi olduğu ve kişinin hayatında yaptığı konuşmaların diğer insanlar üzerinde çok etkili olduğudur. Kişi kendisini ifade etmekte asla zorlanmaz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Görmek

Genel olarak sıkıntıyı işaret eden bir rüyadır. Rüya sahibinin hayatında maddi ve/veya manevi zorlukların yaşanacağı rivayet edilir. Ancak rüyalar, tabir edildiği sırada sıklıkla tek bir unsur üzerinden ele alındığı için endişelenmek yerine rüyadan hatırlanan diğer detayları inceleyerek ve cinsiyet, medeni hal gibi kişisel özellikleri dikkate alarak yorumlamak gerekir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci adam görmek, gücü simgeleyen bu rüya, zor bir anda size destek çıkacak maddi ve manevi anlamda güç sahibi birine işaret eder. Saygınlık elde etmeye, düşmana galip olmaya, rakiplere fark atmaya delalet eder. Rüyada görülen zenci adam, her daim iktidar olan kişiler ile aynı ortamda bulunmaya, kuvveti elde tutmaya rivayet edilir. Aynı zamanda destek göreceğiniz kişilere, yakın arkadaşlıklar sayesinde türlü zorlukların üstesinden gelmeye, gelecek adına en isabetli kararları vermeye tabir edilir. Girilecek bir işte yüksek kazanımlar elde etmeye, takdir ve tebrik edilmek olarak da yorumlanır. Ayrıca iş dünyasında büyük projeler ortaya koymaya, ortaklıklar kurarak maddi anlamda rahat ve esenliğe kavuşmaya yorumlanmıştır. Amaçları uğruna yola çıkan düş sahibinin bu yolda yakın çevresi tarafından da yardım görmesine yorulur. Rüyada zenci adam görmek, ile ilgili farklı yorumlar için makalemizin devamını okuyabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Görmek Nedir

Rüyada zenci adam görmek, kişinin yürüttüğü işte öncü olmasına, uzmanlaşmasına delalet eder. İstekleri elde etmek adına azim ve hırsla çalışmaya, gülen taraf olmaya yorumlanır. Aynı zamanda mal ve mülk bakımından çoğu kişiyi kıskandıracak şekilde kazanım elde edileceğini bildirir. Rüyada zenci erkek görmek, öz güven yüksekliğine, kişinin ailesi ve yakın çevresine karşı her zaman bonkör olmasına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Zenci Adam Görmek

Rüyada ölmüş zenci adam görmek, rüya sahibinin iş yada sosyal yaşamına dair çoğu şeyin bir anda alt üst olmasına delalet eder. Gören kişinin beklemediği bir anda yıkım göreceğine, maddi anlamda zarar göreceğini gösterir. Rüyada evin içinde ölmüş zenci adam görmek, aile büyüğünün hastalanmasına, yahut aileye bakmak ile yükümlü kişinin vefatına yorumlanır. Rüyada vurulan zenci adam görmek, itibar kaybına, küçük düşmeye, türlü oyunlar ile tuzağa çekilen kişi olarak bildirilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adamla Evlenmek

Rüyada zeni adamla evlenmek, mesut bir yuvaya, hem eşine hemde çocuklarına karşı fedakar birine delalet eder. Güzel bir gelecek adına adım atmaya, eşlerin bir birine olan aşk ve sevdasına, sağlam temeller üzerine kurulu bir yuva olarak da yorumlanmıştır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Afrikalı İnsanlar Görmek
Rüyada afrikalı insanlar görmek, yeniliklere açık olmaya, kültürel değişikliğe, farklı ülkelere yolculuk yapmaya tabir edilir. Aynı zamanda düş sahibinin maceracı bir yapısı olmasına, çevresini gözlemleyen ve gezmeyi seven biri olduğunu bildirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci adam görmek, bu rüya kişinin hatır gönül sadık bir dosta sahip olup kendisine yapılan iyilikler karşısında mutlu olacağına yorumlanır. Rüyasında zenci adam gören kimse, iyilik sever, paylaşımcı, hoş görülü, inancı kudretli kimsedir. Rüyada zenci adam görmek, bazen de güce ve iktidar sahibi olmaya, pes etmemeye, her türlü zorluğun üstesinden kolay yollarla gelerek açılan nasip kapıların hoş kılmaya tabir edilir. Bu rüya bazende sevdiğiniz kimselerin rızalarını alarak yöneldiğiniz işte mutlu sona ererek geleceğiniz için hayırlı ve güzel olanın peşinden koşmaya ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Görmek Ne Demek?  

Rüyada zenci adam görmek, zenci adam rüyası hoşgörüye, birlik ve beraberliğe, güce ve kudrete, kısmetin her daim açık olup şansın ve kısmetin süre gelmesine yorumlanır. Rüyasında zenci adam gören kimse, uzatılan yardım ellerini geri çevirmeyerek hem kendisi hem de ailesi için en hayırlı olanı seçer. Bu rüya aynı zaman da kurulacak iş ortaklıklarına, kişinin bulunduğu ortamdan uzaklaşarak kendisi için hayırlı olan yeni rızk kapıları arayacağına tabir edilir. Rüyada zenci adam görmek, olumsuz olarak ta hastalığa, başınızın ağrımasına sebep verecek sıkıntılar yaşamaya, birlik ve beraberliğin yerini kötülüğün almasına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adamla Evlenmek  

Rüyada zenci adamla evlenmek, kişinin geçek hayatında bir ömür mutlu olabileceği kimseyle hayatını birleştirerek mutlu bir evliliğin temelini atmasına, hayırlı kısmete nail olamasına yorumlanır. Rüyasında zenci adamla evlendiğini gören kimse, büyük şansı ve kısmeti yakalayarak hem kendisi hem de ailesi için en hayırlı ve güzeli yapmış olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Öpmek  

Rüyada zenci adam öpmek, yapılan iyilikler karşısında alınan hayır dualarına, nasibin ve kısmetin açılarak hayırlı rızkları elde etmeye yorumlanır. Rüyada kişinin zenci adam öptüğünü görmesi, bazen de hoş olmayan durumların içine girerek kişinin duygularına hakim olamamasına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adamla İlişkiye Girmek  

Rüyada zenci adamla ilişkiye girmek, günah işlemeye, duygularınıza yenik düşerek helal rızkınıza haram katmaya, sizin için hayır getirmeyecek yollarla sapmaya yorumlanır. Rüyasında zenci adamla ilişkiye girdiğini gören kimse, şeytana ve onun buyruklarına yenik düşerek hayatını haramlarla ve kötülüklerle sürdürür.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Öldürmek   

Rüyada zenci adam öldürmek, bu rüya kurtuluşa nail olmaya, düşmanları saf dışı bırakmaya, size ve ailenize karşı kötülük besleyen kimseleri çevrenizden uzak eylemeye yorumlanır. Rüyada zenci adam öldürmek, bazen de eldeki değerlerin kıymetini bilerek kazançlarınız ile yatırım sağlayacak hayırlı işlere yönelmeye, hem kendinizi hem de ailenizi mutlu kılacak kolaylıklara sahip olup her türlü dileğinizi kolay yollarla elde etmeye işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adamdan Kaçmak

Rüyada zenci adamdan kaçmak, kişinin korkuları karşısında yenik düşerek hayata karşı beklentilerinin köreleceği ne yorumlanır. Rüyada zenci adamdan kaçmak, bazen de rahat nefes almaya, huzuru bulmaya, Allah’a sunulan nimetler için şükretmeye ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci adam görmek, kişiye yardım elini uzatacak ve desteğini esirgemeyecek, yaptığı iyilikleri karşılık beklemeden yapacak kişinin varlığına yorulur. Rüyada zenci adam görmek, kişinin her zaman üzerinde yardım elini uzatacak bir gölgesinin olduğuna, hayatı boyunca minnet duyacağı iyilik göreceğine işarettir. Rüyada zenci adam görmek, bu rüya gören kişi için güç, kudret, iktidar, saygınlık ifadesi taşır ve kişinin zaferlerle dolu hayatına işaret eder. Rüyada zenci adam görmek, kişinin hayatını vermiş olduğu doğru kararlar ile yönlendireceğine ve zor durumda dahi olsa asaletinden ödün vermeyeceğine işaret eder. Kişinin ailesi ve yakın çevresi tarafından da iyilik göreceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Görmek

Rüyada zenci adam görmek, rüya sahibinin işinde vermiş olduğu çabaya destek olacak ve hiçbir konuda yardımını esirgemeyecek kişilerin varlığına işaret eder. Rüya sahibinin işindeki başarısında katkısı olan kişilere karşı har daim minnet duyacağına yorumlanır. Rüya sahibinin ideallerine kavuşmakta en büyük destekçisinin ailesi ve dostlarının olacağına yorulur. Kişinin herkesin rızasını alarak yeni işlere girişeceğine ve kendisi gibi güvenilir bir ortak sahibi olacağına işaret eder. Kişinin büyük işler başarmış kişiler ile tanışacağına, iktidar sahibi insanların bulunduğu ortamlarda boy göstereceğine delalet eder. Kişinin tecrübeli kişilerden fikir alış verişi içinde olacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Zenci Adam Görmek

Rüyada ölmüş zenci adam görmek, kişinin işlerini yoluna koyduğu ve sonuna yaklaştığı bir dönemde beklenmedik sıkıntılar yaşayacağına yorumlanır. Uzun süreler boyunca bu sorunlar ile mücadele edeceğine işaret eder. Aile reisinin çok ağır hastalanacağına, vefatına ve dökülecek göz yaşına işaret eder. Kişinin emek harcayarak edindiği gücü, şöhreti bir bir ellerinden kaybedeceğine ve bundan ötürü çekeceği sıkıntılara işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adamla Evlendiğini Görmek

Rüyada zenci adamla evlendiğini görmek, bu rüya kişinin gerçek hayatta da sağlam temellerden oluşan bir evliliğinin olacağına işaret eder. Kişinin dillere destan bir aşk yaşayacağına ve bu mutluluğu evlilik ile taçlandıracağına işaret eder. Kişinin ayağına gelecek fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve eşiyle seyahat amaçlı uzun bir yolculuğa çıkacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Adam Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada zenci adam görmenin psikolojik yorumu, kişinin çevresindekilere karşı baskın bir kişiliğe sahip olacağına işarettir. Kendisini ifade etmekte zorlanmayan ve karşısındaki kişiyi konuşmaları ile avucuna alabilen yeteneğinin olacağına yorulur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

512 Aktif
2 Üye ve 510 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4279
Dün : 21898
Toplam : 48084466
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...