Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
495 okuma
kelebeketkisii Rüya kategorisinde Rüyazede (2.1k puan)  
Öncelikle günaydın :)
Bu rüyamdan önce misafir olarak bir rüyamı yazdım yorumlara ama sitenin bir kaç şeyini okudum yorumlanmayabilirmiş o yüzden bende üye oldum, acaba o rüyamı tekrar yazayım mı buraya sormak istedim.

Bu yeni rüyam;
rüyamda erkek öğretmenlerdimden birisi mağaza mı ne açmış bizde gitmişiz yanımda yanlış hatırlamıyorsam anneannem vardı öyle bakıyor kıyafetlere ama biraz eski kıyafetlere benziyor ve zaten fazla bir şey yoktu yeni açıldığı için sanırım. Bir şey alıcaktı sanırım vazgeçti bıraktı bir şeyi mi ne vardı. Ben bir etek buluyorum uzun siyah göstericektim ama etekte leke vardı, çamaşır suyuydu sanırım bırakıyorum eteği geri ve öğretmenin yanına gidip bir şey söyleyip çıkıyoruz. Yanımdaki kişi arkadaşım oluyor, biraz ilerdikten sonra telefonuma bakıyorum eski sevgilim bir kızla canlı yayın yapıyormuş bildirim geldi öyle. İsimlerini de gördüm, kızın adı ayşeydi sanırım. Ben arkadaşıma senden girelim canlısına benim şarjım çabuk bitiyor sana kendi internetimi de açarım diyorum tamam diyor. Kendi internetimi açtım şifreyi söylüyorum "s01s08" sanırım böyle bir şey söylüyorum sonra arkadaşım şifreyi yazıyor. Yazdıktan sonra hadi gir diyorum arkadaşım da bak bi hala canlıdaysa girelim diyor bakıyorum ama kapatmış canlısını o yüzden giremiyoruz. Ama hikaye atmıştı onlara bakıyorum, bir kızla fotoğraf çekilmiş onları paylaşmıştı, kız onun sevgilisiydi, kızıl saçlıydı. Altına ise "kokun, gülüşün..." falan tarzında bir şey yazmıştı ben arkadaşım yanımda diye o hikayeleri hızlıca geçiyordum. Sonra bir anda evde buldum kendimi, yanımda annem vardı, ben hikayelerine bakıyorum hala. O kız, eski sevgilim ve onun arkadaşı video çekmişler onu izliyorum gayet de mutlulardı. Ben anneme anlatıyorum tabii annem bakıyor ama tebbesüm ediyor bir şey demiyor. Sonra tek fotoğrafını gördüm, saçının sadece arkasının bir kısmını toplamıştı ve oda saçını kızıla boyamıştı. Birde saçı ıslaktı ve üstünde kırmızı beyazlı kareli bir şey vardı hamamdaydılar sanırım. Normal gönderi olarak paylaştığı fotoğraflar baya bir beğeni almıştı 1000'lerde falan. Birde bir yazı paylaşmıştı okuyorum o yazıyı ama tam hatırlamıyorum şuan başı şöyleydi "yıkılan türbeye bile yalandan çare arama sen." Sadece bu sözü hatırlıyorum 4 satırlıktı ama böyle kırgınlık varmış gibi bir sözdü. Ben sinirleniyorum biraz, anneme sesleniyorum annemde diğer odada telefonla konuşuyordu, yanında ise babam vardı ve akrabadan bir abi vardı telefonla oyun oynuyorlardı. Paylaştığı sözün arkası siyah kırmızı karışımı bir renkti ve kalp de vardı sözün içinde değil ama. İşin garip tarafı ise ben o sözü telefonda görüp telefonda okuyorum ama biraz büyük beyaz bir resim defterine yazılmış bir şekilde anneme götürüyorum. Diyorum ki anne bak ne yazmış ne atmış ya, annem bana gözüyle babamı işaret ediyor, sus baban duymasın diye. Elinden telefonu bırakıyor resim defterini alıp bir tarafını kendine döndürüp okuyor babamlar görmesin diye ve yine bir şey söylemiyor bana gülümsüyor tebessüm ediyor. O abide başını kaldırıp bana bakıyor. Ben kendi odama geri gidiyorum, arkadaşıma yazıyorum o sözü arkadaşıma da atıcaktım ama arkadaşım bana dersle alakalı bir şey söyledi. Öyle kaldı sanırım ama bir söz paylaşmış demiştim.
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Merhaba kelebekcim,sevgilin var mı merak ettim ya da evli misin ? :))
kelebeketkisii Rüyazede (2.1k puan)  
Hayır sevgilim yok 17 yaşındayım öğrenciyim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+6 oy
Mİrem0101xx Rüyazede (1.5k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba gecenlerde ruyada eski sevgilimi gordum benim yuzume bakmiyordu ben de ruyada ona diyordum ki ömer bak ben senin yuzunden ne hale geldim diyordum oda ise bana diyordu ki irem sen benim helalim olman icib ben her gece allaha sua ediyorum diyordu lutfen bu ruyami yorumlar misiniz simdiden teşekkürler
+9 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
KELEBEKÇİM KUSURA BAKMA SANIRIM BEN YORUMLAYAMİCAM İLGİLİ ARKADAŞLAR YORUMLAYACAKTIR BEN SİTEDEN ÇIKIYORUM BİDAHA GELİRMİYİM BİLEMEM  İLGİLENMEM GEREKEN ŞEYLER VAR DAHA TECRÜBELİ ÜST KİŞİLER SENİNLE İLGİLENİCEK MERAK ETME KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM SANIRIM ÇOK KIRILDIM KENDNİZE İYİ BAKIN İREM SENDE VE DİĞER ARKADAŞLARDA Bİ DAHA DÖNMEMEK ÜZERE GİDİYORUM SİZ HEP MUTLU KALMAYA DEVAM EDİN SADECE BU     ..HOŞÇAKALIN . .
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
poyraz ne oldu ?
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
BİLMEM Bİ ARAŞTIRMAK LAZIM .
kelebeketkisii Rüyazede (2.1k puan)  
Günaydın gitmemenize sevindim :)
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Abla gidiyorsun sandım ne oldu birden bire kalbime iniyordu valla yapma böyle şeyler bize:D
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Günaydın ablacım, tabi seviyoruz seni gitmeni istemeyiz bizz :))
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Ben yeni gördüm abla sabah okudum dedin ne oluyo omen yorebbi :D
kelebeketkisii Rüyazede (2.1k puan)  
İyiyim abla nolsun, kusura bakma geç yazıyorum böyle derslerle uğraşıyorum
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
SORUN YOK BNMDE DERSLERİM VAR BİDE BEN ÇALIŞSAM :D NEYSE YARIN ÇALIŞICAM ARTIK :D
kelebeketkisii Rüyazede (2.1k puan)  
İyi abla sen bilirisn :)
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Görüşürüz abla kendine iyi bak <3 :)
+6 oy
kelebeketkisii Rüyazede (2.1k puan)  
Tamam yinede teşekkür ediyorum baktığınız ilgilendiğiniz için, bu arada umarım kötü bir şey yoktur inşallah en kısa zamanda tekrar gelirsiniz :)
+6 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
KELEBEKÇİM TMM SORUN KALMADI ARKADAŞLAR BENİ FAZLA SEVİYOR SANIRIM :D GENE BURDAYIM AMA ŞİMDİLİK UZUN RÜYALARLA MEŞGUL DEYİLİM ESKİLERLE İLGİLENİYORUM SEN RÜYANI YAZ BN HERKESİ TAKİP EDİYORUM BURDAN RAHAT OL CANIM İYİ GECELER DİLERİM <3
+6 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
GÜNAYDIN KELEBEĞİM NASILSIN BEBEYİM İYİMİSİN BEN SABAHIN KÖRÜNDE EVDE TEMİZLİK YAPTIM ŞİMDİ KAHVE SİGARA İÇİYORUM YORUMSUZ RÜYALARA BAKICAM :D SEN NAPIYOSUN CANIMIN ÜÇÜ :D <3
+6 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
:d günaydın canım bnm nasılsın iyimisin.? yok gitmiyorum biyere beni çok seviyolarmış :D kıramadım :D :D
+6 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
HADİ ORDAN YALANCI SANA SÖLEYENE KAÇ SAAT OLDU DEDİNMİ ABLA GİTME :D NE GÜZEL BAVULUMU TOPLAMIŞTIM :D NEYSEKİ GERİ YERLEŞTİRDİM :D
+6 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
ben az yokum online kalıcam ama akşaa babam geliyor yemek yapmam lazım :D hadi görüşrüz sonra ::D

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 95 okuma
+8 oy
3 yorum 784 okuma
Mehmet33 15 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+17 oy
11 yorum 523 okuma
+24 oy
3 yorum 345 okuma
+9 oy
3 yorum 158 okuma
sevvallwq 4 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde sevvallwq Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 195 okuma
+11 oy
1 yorum 176 okuma
+5 oy
1 yorum 148 okuma
+13 oy
2 yorum 1.1k okuma
Hope 21 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 116 okuma
Sirius 23 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Sirius Karabasan (576 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 113 okuma
Senem 3 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Senem Rüyazede (1.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
0 Üye ve 421 misafir
Bugün : 11166
Dün : 23857
Toplam : 48069502
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...