Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
286 okuma
Şerzan Rüya kategorisinde Rüyazede (1.6k puan)  
Rüyamda bir arabanın içinde halam eniştem ve şuanda askerde olan bir kuzenimle gidiyoruz ama her yer kar .
Neyse böyle ilerlerken ben bir anda uyanıyorum ve halamgilin evinde kendimi buluyorum ve onlara dün kara mı gittik diye bir soru yöneltiyoruz onlarda gittik ama kuzenin yoktu yanimizda diyor bende arabada uyudum mu diye sorunca cevaben evet kestirdin biraz dediler .
Ben de he o zaman yine ruya gördüm ben diyorum ama burda bilinliyim yani bir rüyanin içinde olduğumu biliyorum .
Orda sıkılınca ben zamanda geri gidicem diyorum ve dayimin yanima gidiyorum bir anda dayi hangi zamana gidelim diyorum o da bana 40 yil onceye veya 1940 yilina dedi ama hangisi şuan aklıma gelmiyor neyse bende tamam diyip düşünüyorum ve gidiyoruz.
Neyse orda üstümüze güzel bir takım albise alıyoruz ,biraz zaman geçiriyoruz sonra ben bir kadın ve çocuğunu görüp yardim ediyorum onlara ev falan alıp para falan birakiyorum.
Sonra dayimin yanina gelip durumdan bahsediyorum dayimda cevaben bu zamanda parayi nerden buldun diyor .
Bende dayi rüyadayız ya ben düşündüm istedim ogretmen oldum o parayla aldim rahat ol yani düşünüp ayarlarim ben diyorum sonra "ya dayi keske vu ruya gerçek olsa da yasadigimiz zaman rüya olsa "diyorum ve uyaniyorum . Bu ruya bu kadar ama ben hep bir ruyada olduğumun bilincindeydim . Ve bu tarz ruyalari ben son bir aydir sürekli görüyorum hep ruyada olduğumu biliyorum  ve bu ruyalari sabah erken uyandiktan sonra gözümü kapattığım an görüyorum sanki ruya değilde düşünce alemi. Birde arti olarak bu ruyalarda gördüğüm şeyler hep gerçekleşiyor. Nedir bu rüyalarımin anlami
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Dönüş yapacağım...

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

16 Yorum

+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Merhabalar , sevgili okurum öncelikle nasılsınız bu dönemki ruh halleriniz ve bu rüyalar sizi mutlu ediyor mu ? Değerli okurum rüyanız seviye bakımından yüksek pratik zekayla bilinç altını rüyaları kumanda etmek ,tesadüfen de olsa bilinçi bir şekilde de olsa yapmak bir takım yüksek enerjiler gerektirir meditasyon ve bol bol mutlu olmak , gün içinde yada geçmişe dayalı trajedik bir olay yaşadıysanız bu tarz rüyalarda bilinç sahipi olmanız daha yüksek , ama bu tarz bir olay sizi etkileyen derinden yaşamadıysanız , zihniniz gün içinde rüyada bilinçli olmayı kodlamış bunu sık yapa bilirsiniz , ama bol bol dinlenmelisiniz sizi yora bilir , bazen ruh ce beden seviye atlaya bilir gün içinde evrene doğaya insanlara kendinize ne katarsanız bu bir şekilde bizlere döner , ve size ise bilinçli rüya olarak dönmüş hoş bir şey aslında rüyada rüyada olduğunun farkındasın ve uyanana kadar sana sunulan rüyada isteğini yapa bilmek,  ama yorulduğunuzu hissetiğiniz o an zihninizi ve bedeninizi dinlendirin , ve hayal kurmak dan yoğun düşüncelerden uzaklaşın , önemli olan bilinçiniz ve bedeninizin yorulmaması değerli okurum sabah görmeniz normal,  gerçeğe çıkması da normal sizi endişelendirmesin , ama kötü bir rüya görüp onun gerçeğe çıkması sizi yıprata bilir denge önemlidir fazlası her şeyin zarar, lakin rüyanız da geçmişte yolculuk yapmanızı heyecanla okudum şahsen beni sevindirdi kim bilir pareler bir evrende insanlara yardım etmiş olabilirsiniz , dünyamız ve ruhlarımız mucizevi , geçmişe gitmenizi ruhunuzun güçlü olmasına yoruyorum,  bu rüyanızı sizin deneyimlerinize yoruyorum , ve gerçek yaşantınızda gözlemci olmanızı tavsiye ediyorum siz ne kadar gün içinde pozitif olup , yaptığınız her güzel davranışın size geri dönüşleri olucağını kalben söyleye bilirim rüyanız hakkında ki düşüncelerim olumlu tekrardan böyle bir rüya görürseniz yorumlamak isterim sevgiyle ve sağlıkla kalın.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Değerli okurum , rüyanızda görülen kar , yeni düşüncelere yoruyorum , aslında sıkılmaktan ziyade geçmişe gitmek mana olarak çokça şey ifade ede bilir , günlük yaşantınızı ilgilendire bilir , özlediğiniz şeyleri tekrardan yapmak kaçınmayın sosyal çevrenizdeki ilişkiler kopuk , ya da içinize kapanıksanız bir şeyleri değiştirmekten korkmayın , ya da çok aktivseniz yanlız kalmak çekinmeyin ruhsal bir döngünün başlangıcı veya bitişi olabilir piskolojik açıdan incelemeye aldım rüyanızı , geçmişte takım elbise almak, hayatınızda kurallar sıkıysa genişlete bilirsiniz , yada göz ardı ettiğiniz sorumluluklarınız varsa onları ertelemeyiniz , takım elbise almak unuttuğunuz kendinizle ilgili bir şey varsa mutlaka yerine getirin , kendinizden kaçıyorsanız kaçmayın , belki artık bir takım sorumlulukları üzerinize alma ve dahada büyüme zamanın geldiğini anlatıyor da olabilir rüyanız , gerçek yaşam ve hayali yaşamın arasında kalmak istemiyorsanız zihin dünyanızı hayallerle beslerken , gerçek yaşamın acılarıyala da beslemeniz lazım denge önemlidir , acı ve tatlı gerçek ve hayal dengesini kurduğunuz o vakit sizin için herşey daha güzel olacaktır ki bundan eminim değerli okurum .
+4 oy
Şerzan Rüyazede (1.6k puan)  
Öncellikle ben yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Ben ilk zamanlar anlam verememistim sonrasinda axaba bilinçsiz bir sekilde astral aleme mi geçiyorum diye düşünmeye başladım bu yuzden yazmıştım bilgisi olan biri nasil yorumlar diye beni aydınlattığınız için tekrardan teşekkür ederim . Bir de artı olarak kafama takılan bir sey var ben bu yönlendirmeleri bilinçli bir şekilde yapabilir miyim sizin düşünceniz nedir acaba?
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bilinçli bir şekilde elbet yapa bilirsin ,bu biraz daha rüyanın dağınıklığını toparlar ama bedenin ve rüyanın doğasını bozarsın ve seni yorar , yani biz rüyayı görür ve uyanırız vücudumuz bunu bu şekilde kodlamıştır , ama siz bilinç kazanmak istiyorsun bunun için dinlenmeli ve bir kaç metotluk uygulamlarla bilinçli hale gele bilirsiniz .
0 oy
Şerzan Rüyazede (1.6k puan)  
Peki bunun yöntemleri nelerdir bunu kavrayabilmem ne kadar sürer beni bilgilendirirseniz çok sevinirim bir de bu ruyalarla astral aleme çıkma farkli şeyler mi?
+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Değerli okurum , Kontrol edilebilen rüya (lusid rüya) veya açık rüya olarak adlandırılan rüyalar da bu rüya türleri arasında yer almaktadır. Aslında birçok kişinin belki de defalarca deneyimlediği ve lucid dreaming olarak da bilinen bu olay; kişinin rüya gördüğü sırada rüyada olduğunun farkına varması ve rüyasını kontrol edebilmesi olarak açıklanmaktadır.


insanın kendine bazı telkinler yaparak rüya gördüğü sırada uyanmasını sağlaması mümkündür ve bunun için geliştirilmiş bazı telkinler de vardır. Bu tekniklerden biri insanın gün içerisinde kendine belirli aralıklarla ‘şu anda rüyada mıyım?’ diye sormasıdır. Burada önemli olan bu sorunun hangi sıklıkla sorulduğu değil, mesela saat kurarak; hep aynı arayla sorulmasıdır. Kontrol edilebilen rüya görebilmenin bir diğer yolu olan hatırlatma yöntemi ise kişinin bir objeyi veya belirli bir nesneyi seçip o obje veya nesneyi her gördüğünde yine ‘şu anda rüyada mıyım?’ sorusunu sormasıdır. Bu yöntem için seçilen şey mavi renk veya kalem, bardak gibi bir şey olabilir. Bu soruyu düzenli aralıklarla veya seçilen nesneyi her gördüğünde soran kişi için bu olay alışkanlık haline gelmekte, bir nevi beyne kayıt olmaktadır. Bu soru seçilen obje rüyada görüldüğü zaman da otomatik olarak sorulmakta ve karar kişi tarafından verilmektedir; ‘evet, rüyadayım.’ Böylece de insan rüya gördüğünün farkına varmış olmaktadır.
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Değerli okurumyatağın başucunda küçük bir defter bulundurup rüya gördüğünüz gecelerde gördüklerinizi bu deftere not etmek, her gece yatmadan önce bu defteri açıp görülmesi arzu edilen rüyaya dair resimler çizip yazılar yazmak da kontrol edilebilen rüya görebilmeyi sağlayacağı söylenen yöntemler arasındadır.



Hatta yarım kalan rüyaya ertesi gün kendi isteğiyle devam etmesi de söz konusu olabilir. İnsanın karşılaşabileceği durumları rüyada tecrübe edip reel hayatta daha kontrollü ve hazırlıklı olmasına yol açması açık rüyaların olumlu yönlerinden biridir. Fakat kontrol edilebilen rüya görmeyi alışkanlık haline getirmenin oldukça zararlı etkileri de vardır. Rüyalarında her istediklerini yapan ve arzuladıkları doyuma ulaşan kişiler, bu durumun devamlılığını sağlamak için gerçek hayattan kopmaya ve mümkün olan her zamanda uyumaya başlayabilirler. Hayatından memnun olmayan kişiler için bu risk daha da büyüktür, bu kaçış imkanına sığınarak gerçek yaşamdan ciddi oranda kopabilirler. Kişinin gerçek dünyadan duyduğu hoşnutsuzluk giderek artar; sorumluluk ve işlerden kaçma-uzaklaşma, yeme bozuklukları, sağlıksız bir şekilde devamlı hayal kurma ve hatta ağır bir depresyon yaşanabilir.
0 oy
Şerzan Rüyazede (1.6k puan)  
Ben bunu bir süredir istemsizce yapıyorum hatta birkac gece acaba zamamda geriye gidebilir miyim diye düşünüyordim ve 3. Gece gittim .
Ve yeniden size katılarak söylüyorum artik sabah uyanmak istemiyorum sürekli aksam olsada uyusam gibi bir his var icimde ama gece olunca de icimde bir korkuyla uyuyamiyorum . Tum gün-de ruyami düşünürek geçiriyorum acaba bu akşam nereye gideceğim diye.
+3 oy
Şerzan Rüyazede (1.6k puan)  
Ve bu rüyalarımda 4 kere geleceğe dair gördüğüm şeyler gerçekleşti birinde babamin kardesleriyle kavgasini birinde dayimin eşiyle kavgasini birinde amcamin ve ailemin korona oluşunu ve sonuncusunda da babamin amcalarimi iyilesince affedecegini gordumm ve hepsi gerçekleşti o süreçte kötü bir seylere vesile olduğumu düşünüp uyuyamazdim ama sonralari ruyalarimda bilincim arttıkça iyi şeylere yönlendirdiğimi anladim.
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bak birazcık kızdım,  elbet bunları yapa bilmek harika ve sen kendi halinde ustalaşa bilirsin hislerin de kuvettli ama sürekli düşünmek beynini ve ruhunu yorar , çizelge yap kendine ve o çizelgeyi takip et , bir ayda yoğunlaşacağın zamanları belirle misal haftada üç kez yoğunlaş , ruhuna ve bilinç altına geri kalan zaman diliminde , dinlen ailenle vakit geçir , küçük bir sır fazla düşünürsen kaybedersin , ama dozunu ayarlayarak heyecanını ve korkunu bastırırsan tahmini iki ay da üç tane lusid rüyası yakalaya bilirsin , doğan güneşi de izle çayınıda iç , kendi kaptırdığın hayal dünyan , ve rüyaların gerçeklikten uzaklaşırsan insanlardan da uzaklaşırsın rüya bilinçi , yanı sıra kendini biliçlendir kendine kurallar koy , sınırlandır ha birde sürekli günlüğün olsun günlüğüne şerzan bunu yapma , şerzan yarın bunu yap yazarken öğrene bileceğine ben kalpten inanıyorum ama iyi düşün ve taşın rüyalarının kapısını açıyorsun , kabus görme olasılığını bilmelisin ben sana şahsi düşüncelerimi söylüyorum lusid rüya yapmadım hayatım boyunca çünkü istemedim rüyalarımın evren tarafından bana bir şeyler anlatmasını istedim ve cavabı ben bulayım ama astral deneyim değil bizzat astral seyahat yaptım bunun çalışmalarında çok ileriye gittim , duru görü çalışmalrım da oldu ama bana ne kazandın diye sorarsan hiç bir şey kazanmadım , enerji alanım genişledi hayal dünyam genişledi ve zarara uğradım astral ve durugörü enerjilerimi alan çalışmalar olduğu için bir sene boyunca hastalandım , ve kabuslar cabası açık sözlüyümdür denemesi herkese açık ama kendini kaybeden bir bilinç şeytana tabi olmakta geri kalmaz dinimizde bu tür şeyler yoktur , benimkisi sana uzman bir tavsiye :)
+3 oy
Şerzan Rüyazede (1.6k puan)  
Cok teşekkür ederim tavsiyeniz için zaten korkumda o yönde bu yüzden geceleri yatmaya korkar hale geldim bu yuzden artik fazla ustune gitmeyeceğim kendi kendime görürsem yeter fazla düşünmeyeceğim ve gördüğüm ruyayi hemen size yazacagim.
Bir de arti olarak astral seyahata cikmaya ayri bir ilgim var denemeyi cok istiyorum ama sizin de dediginiz gibi orda zarar gormekten korkuyorum
+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rica ederim hem güzel bir sohbet oldu benim için hemde sizin korkularınızı biraz hafiflettik , astral sehayatın zorluğu evrende yaşayan canlılar tek biz değiliz boyutsal canlılar cin vs. Onlar en büyük zorluğu çıkartanlar onlarla aynı frekansa ulaşmak boğulma nefesiz kalma heyezan gibi bir çok korkutulma vakaları olabiliyor onların özel alanını işgal ettiğimiz zamanlar bizi rahatsız ediyorlar ve bu rahatsızlıkların boyutu ciddi ve kalıcı oluyor .
+3 oy
Şerzan Rüyazede (1.6k puan)  
Cok uzattigimin farkindayim ama meraklarima engel olamiyorum siz hastalandiginizi soyledinin ne gibi bir sey olduda hastalandiniz yani astral boyutta bir sey mi yaşadınız.
Ve arti olarak astral boyuta cikmak istiyorum bunun icin nasil bir bunyeye sahip olmak gerek nasil yapilabilir .
Biliyorum cok uzattim rahatsiz ettiysem affola ama cok merak ediyorum.
+3 oy
Şerzan Rüyazede (1.6k puan)  
Ve benim cinlerle bir çok temasim oldu rüya olsun gercek hayatta olsun .
Ruyamda suretleriyle görüştüm ve bunu bilen kişilere sordugumda beni kendi alemlerine yani astral aleme götürdüklerini soylediler .
Eğer musait olursaniz başka bir gun bu gördüğüm ruyalari ve yasadiklarimi da size anlatmak isterim
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bunlar hem uzun hemde korkunç şeyler , fiziken uygun değiliz ruhsal olarak yapılan şeyler değil bunlar,  astral deneyimlerde başarısızlığın sebepleri fizik yapımız uygun değiliz Yaradan Rabbimiiz biz insanları sıradan ama çok hoş ve özenle yaratmış bu konulara olan merakınızı anlıyorum  , cinler insanları kendi alemine götüremezler bu imkansız sadece oyun oynamayı ve kandırmayı severler , çünkü müslüman cinler insanlarla katiyen muhattap olmaz , ama konışan cinlerin dinleri yoktur , konuşur senle muhattap olur sadece kuralları iyi ve kötü,  iyi cin kötü cin olarak sınıflandırırlar kendini hayatın boyunca müslüman bir cinle konuşma şansın yoktur ,emin ol yoktur , onlar araf denilen kısımlarda insanları uyutmayı severler  , insanların hayal dünyalarına düşkündürler evsiz cinler veya şeytani varlık insanların zihninde uyumayı çok sever bir çok usta ve bilgin çok yanlış yapar iyi gözüken bir varlık bakmışsın yıllar geçmiş seni tüketmiş , anlamazsın bile onlarla temas kurmayı bırak derim sana onların en güzeli en güzel hayal kurduturandır , en tehlikelis seni korkutan değil , en tehlikelisi dünyayı sana toz pembe göstertendir , hayal dünyana hapis yaşıyorsan eğer gün içinde hayal dünyandan kopamıyorsan bazı şeylerin farkına var kendi alemine değil hiç bir insan boyut değiştiremez ama seni kendi karanlığına çeker , bizler frekans sayesinde hissediyoruz ve bunları cinlerle konuşmak aaa boyut değiştirdim sanıyoruz , hangi insan sabah kalktığında kendini dünyada değilde başka bir alemde buldu , eniyi ustalar bile bazen gerçekle yaşamı fark edemez ,ben farkedenkerdenim ve emin ol hafta sonları bisiklet süren kitap okuyan ve insanlarla vakit geçiren bireyim sıradanlık bizi biz yapan en temel element , suya bak su olmadan yaşayamayız , su bile saydam sıradan , ama o varlıklar gözünü öle bir bürür ki sanki sihirli bir deyneyin var herşeyi yapabilirsin gibi göstertir sana ama hayır yapamayız biz yemek yiyen barınma ihtiyacı duyan soğukta üşüyen varlıklarız biz insanız , ama tabiki insanlar geleceği göre bilir , insanlar cinlerle konuşa bilir ama boşuna zaman kaybı onlarla konuşacağım zamanı , kitap okumakla geçirsem bir cinden daha akılı olurum emin ol , biz insanların imkanı var , ama cinlerin imkanı yok Biz aciz kullarız , seni kısıtlamak değil amacım astral seyahat olsun lusid rüya elbet yapıla bilir kendini adaya bikir benim için sanattır bu tür şeyler o yüzden kendime karanlık sanatkâr derim sanatımı yaparım ama kendimden taviz vermem , hayatının düzenini bozamayacaksa seni hasta etmeyecekse , seni korkutmayacaksa sanatını icra edebilirsin , cinlere kapı açarsan bir zaman sonra gitmezler bunu göz öününde bulundurmanı da tavsiye ederim , ama senin ruhun buna yatkın bu çok bariz belli .
0 oy
Şerzan Rüyazede (1.6k puan)  
Endişelerinizde haklısınız bende farkındayım onlarla münasebetin isteğim doğrultusunda değildi ama son dönemlerde isteğim dogrultusunda kendimi onlardan uzaklaştırdım tehlikelerinin bilincinde olduğum için yine ve yeniden cok teşekkür ederim bu güzel sobhet için görüşmek dileğiyle

İlgili rüyalar

+18 oy
7 yorum 571 okuma
+4 oy
2 yorum 166 okuma
Ali kemal 7 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Ali kemal Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+2 oy
8 yorum 416 okuma
Mia 8 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Mia Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+6 oy
5 yorum 264 okuma
Duru971 3 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 251 okuma
Hope 8 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 422 okuma
Yaren1989 8 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+23 oy
3 yorum 339 okuma
+15 oy
3 yorum 464 okuma
mystique 7 Nisan 2021 Tabir kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+15 oy
5 yorum 413 okuma
Yaren1989 7 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 439 okuma
+7 oy
3 yorum 304 okuma
mystique 16 Mart 2021 Tabir kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 368 okuma
mystique 16 Mart 2021 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 187 okuma
Duru971 9 Mart 2021 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

581 Aktif
0 Üye ve 581 misafir
Bugün : 7484
Dün : 21898
Toplam : 48087660
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...