Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
332 okuma
Aries_libra_ Rüya kategorisinde Astral Gezgini (240k puan)  
Ben biriyle evlenmişim ve fotoğraf çekmeye akşama da balayına ormanlık, yemyeşil ağaçları olan ve havuzu olan güzel bir yere geldik yanımızda da diğer arkadaşımız vardı onlar da sevgililer benim üstümde gelinlik vardı ve ben havuza girdim fotoğrafımı çekin dedim saçlarım uzun kıvırcık yani maşa yapılmış saçıma suya girince saçlarım ıslanıyordu o zaman gördüm.
Ben evlendiğim kişinin kucağına çıkıyordum havuzda ve esmer biriydi ama kim olduğunu hatırlamıyorum.
Çok net hatırladığım bir olay var; bir kadın vardı yaşlı ama zayıf,bakımlı ve incecik beli vardi,birsuru elbisesi vardı kadın bir tane elbiseyi giydi sonra ben çok güzel oldu belin benden bile ince çok yakıştı fln diye konuşmaya başladım güldük sonra ben kadının elbiselerinden birini denemek istedim elime ilk kısa simli siyah bir elbise aldım sonra  pudra pembesi açık renk uzun bir elbiseyi giydim ve denedim daha sonra olaylar bizim evde devam etti ben elbisene aynada bakmak için odaya girdim odada karanlıkta beyaz bir şey görünüyor bana ve ben korkuyorum.Eger yan odaya girersem de bana baktığını fln görüyorum,şu an yazarken bile tüylerim diken diken oldu.Ruyada bunu görünce ben ağlamaya başladım neden böyle oluyo fln diye sormaya başladım anneannem'in yaşı büyük diye ona sordum ağlayarak bilmiyorum dedi.Ve ben daha önce de rüyamda bunu görmüştüm ve rüyamda hatırladım.Bana bir şey yapmıyo sadece beyaz bir şey ben bunu görüyorum ve bana bakıyor sürekli.
Daha sonra annemin teyzesi oğlu ile beni evlendirmek istiyormuş normalde oğlu da yok ama rüyamda oldu böyle bir şey.Sonra ben bana büyü mü yaptılar diye soruyorum anneanneme ben oğluyla evlenmek istemedim ya büyüyle mi yapmaya çalışıyolar diye geldi aklıma,sonra telefondan araştırmaya başladım büyü yapıldığını nerden anlarız fln diye ama bir sonuca ulaşamadım.
Yorumlarsanız çok sevinirim teşekkür ederim :)
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
İREM BUNE ANSİKLOPEDİMİ YAZDIN GENE :D :D
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Ya bilmiyorum yine gördüm bir şeyler yorumlarsan sevinirim:))
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Tabiki en sevdiğim yorumcum yorumladı sen de yazdın diye dedim yoksa yeter :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar , sevgili okurum nasılsın bu aralar diyerek başlayalım hayır olsun rüyan , endişelerin ve korkuların gün yüzüne çıkmış ama hala engellerinle başa baş savaşıyorsun bu çok güzel ,gerçek yaşantında seni kısıtlayan konular ve kişilerle savaştığını anlıyorum , aile genelinde ailene kendi kurallarını kabul ettirmek istediğini sezdim sanki, gerçek yaşantında mücadele ettiğin konular , bilinçaltı aracılığı ile rüyalarına yansıya bilir ,evlenmek nasipten kısmetten yana bir çok anlam barındıra bilir ,saflığı da imgeleye bilir ,hayallerini de anlata bilir , elbise kısmına gelirsek , kendine özen gösteren kimseler olduğuna yoruyorum , bu sende olabilirsin , bir varlıktan bahsetmen , beyaz olması özellikle belki iç dünyanın yansımaları , beyaz olması belki seni uyarıyor , ya da belki seni deniyor , maneviyattın ne kadar güçlü diye ,onunla savaşman rüyan içinde , gerçek dünyan içinde önemli , burada ki büyü kelimelerinden korkma , her büyü demek illa sana büyü yapıldığı anlamını taşımaz , bir aldatmaca rüyası da olabilir , ama bana kalsa büyü ve varlık güçlenmen gerektiğine vurgu yapıyor, seni kıran insanlardan uzaklaşmanı , enerjini ve motivasyonunu yüksek tutmanı , ve dini kurallara özen göstermeni tavsiye ediyorum , bu rüyanda seni güçlü gördüm ,bir de küçük bir not evlilik,varlık,ve büyü gibi bir rüya görürsen tekrarı olursa buraya bana not düşmen yeterli ,bizim dünyamıza ait olmayan varlıklar bazen bizi rahatsız etmek üzmek ister , ve bizler buna asla izin vermeyeceğiz sevgiyle ve sağlıkla kal .
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Kötü bir şey olmaz dimi yani korkutulmak fln gibi
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yo hayır , yatmadan önce ayetel kürsü okuyor musun ,ihmal etme :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
hayırlı geceler okurum , hayırlı rüyalarınla çal kapımı :)
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Tamamdır ilk fırsatta yanınızdayım :))
+1 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Rüyada havuza girince saçlarımı görüyorum suya girdiğim halde kıvırcık ve uzun saçlarım vardı çok güzeldi beğenmiştim.Normalde de saçlarım uzun fakat rüyada daha da uzundu
+1 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Ağlarken de hem büyü mü yaptılar neden ben görüyorum diye konuşarak ağlıyordum sessizce değil
+1 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Çok teşekkür ederiim yorumun için ama aklıma geldikçe bile hala biraz korkuyorum ama rüyam güzeldi benim gelinlikli ve elbiseli halim sonraki olanlar fln ama öyle bir şey olması beni biraz korkuttu Allah korusun diğer rüyalarımda olmasın da :(
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
korkma korkma , bazen doğanın da rüyalarımızın da karanlık tarafları gün yüzüne çıka biliyor.
+1 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Şey sorucam rüyamda da anneannem ve annemin teyzesi den bahsettim ya ben bu rüyayı yazarken annemi aradı anneannem ve teyzesi ile ilgili bir şeyler söyledi ben uyanınca oldu bunlar bana işaret mi bunlar ya da tesadüf mü tamamen ?
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
zamanla izle ve takip et , rüyanın yansımları olan olgular gerçek hayatın da tekabül ediyorsa işarret olabilir , ama uyarı rüyaları zamanla meydana gelir , seni gerçekleşmeden önce uyarır takip etmene ve gözlem yapmana bağlı.
+1 oy
Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)  
Tamamdır okuyup öyle yatiyim daha guzel rüyalar görürüm hemde korkmam teşekkür ederim :))
İyi geceler değerli yorumcum :))
0 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
UZMANIMIZ YORUMLADI BENCE YETMEZMİ ŞEKERİM ;) YORUMLANICAK DAHA BİR SÜRÜ RÜYA VAR :D BİTANE YETER SANA ŞİMDİLİK PUHAHA :D

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 171 okuma
+5 oy
5 yorum 191 okuma
Byzbyz 20 Kasım 2020 Tabir kategorisinde Byzbyz Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 206 okuma
Eylülmls 31 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 167 okuma
Simge 2 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 197 okuma
coyote 5 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 274 okuma
Rahime 9 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Rahime Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 156 okuma
Zerrin 19 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Zerrin Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 105 okuma
Aleynagul 6 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Aleynagul Karabasan (86 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 134 okuma
13 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+2 oy
1 yorum 184 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

430 Aktif
0 Üye ve 430 misafir
Bugün : 18438
Dün : 23857
Toplam : 48076756
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...