Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
183 okuma
Bufalo Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
Ruyamda arkadaslarım eve gelmısler evım cok kırlı.bana maca gıdelım dıyorlar.bende tamam dıyorum.yanlarında pantalonumu cıkartıyorum beyaz pantalon ve altıma .ıçmışım her tarafı kırlı pantalonun beyaz pantalı kahve rengı olmuş. altına mı kacırdın dıyolar hayır yatak kırlı ondan olmus dıyorum sonra donumu cıkartıyorum beyaz don oda kırlı altıma kacırmısım onu gormesınler dıye kenara koyuyorum sonra dolapta maç ıcın şort arıyorum tişürt arıyoru bulamıyorum. eşortman altı buluyorum onu gıyıyorum sonra ayakkabıları gıyıyorum ama onlarıda aklıma gelıyo yırtılır dıye eskılerını arıyorum bulamıyorum.macada gıtmıyorum sonra. evde kalıyorum. evde kılımı yıkamaya calısıyorum cok kırlenmıs ustu hep kır pas çamur.suyla ustunu yıkıyorum o arada ablam gelıyor oda yapma dıyor ama ben cok kırlı dıyorum yıkamaya calısıyorum o arada uyandım..

yettı artık bu kırlı çamasır ruyaları!!!
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yakınlarda böyle bir rüya yine görmüştün sanki ,hatırladığım kadarıyla
Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
evet gordum ve maddı manevı sıkıntı yasadım
Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
zaten dertten sıyıramadık kendımızı sureklı bır ıc huzursuzluk var

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+4 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Bir iş teklifi var galiba bu aralar. İş teklifinden kastım  takım olarak yapılabilecek bir iş. Örneğin birisi pazarlamasını yapacak diğeri satın almasını vs. Kimin uzmanlığı daha önce yaptığı iş'te şimdi ki yeni işe yatkın bir pozisyonda ise o iş o kişiye ait gibi. Sizi de düşünmüşler. Mesela forward olan kişi pazarlamada ,orta saha da ki koordinatör(maç yapalım diyen de budur) defans ise satın alma gibi. Bir nevi herkesin kendi uzmanlığının yeni işe taşınması amaçlanıyor. Sizin onay vermenizden sonra pantolonunuzu çıkartmanız "işe soyunmak" deyimi ile ilgili. Beyaz pantolon sizin  dış ortamdan görünümüz. Bu durum "varlıklı olduğunuz günlerden kalma giyiminize özen göstermenizden" dolayı. Hani kişi, eski durumunu yitirince mevsime, modaya uymayan şeyler giyer ya onun gibi bir durum(1) Ancak bu durumu çok sürdüremiyorsunuz. İşe soyununca dışarıdan verdiğiniz imaj ile aslı arasında çok fark var. Def-i hacet görmek aslen rahatlatan bir durum gibi görünse de farkında olmamanız aslında bilseniz asla  yapmayacağınız bir durumu temsil ediyor burada. Dolayısı ile bu durum iç ve dış ortam arasında ki koordinasyonsuzluğu temsil ediyor ve iç çamaşırınıza kadar durumun kirlenmiş olması aslında maddi manada ki bozulmanın ve kaybedilen maddi tutarların ne kadar ileri boyutta olduğunun bir ifadesi sanırım. Bu durum madden büyük kayıp yaşayanların aradan uzun zaman geçmesine rağmen bazı kayıplarını yeni yeni keşfetmelerinden dolayı olabilir. Hani "aklım yeni başıma geliyor" derler ya onun gibi bir durum bu.

Arkadaşlarınızın altına mı kaçırdın ifadesi ve sizin iç çamaşırlarınızı kaldırmanız ,bu sizin yeni yeni fark ettiğiniz durumlardan arkadaşlarınızı haberdar etmemek için gösterdiğiniz çabalar. Aslında bu noktada ki gayretiniz maddi değil artık manevi itibarı korumaya yönelik. Kayıpların bu kadar ileri seviyede olabileceği ve sizin de bu durumdan haberdar olmamanız işin maddi boyutundan daha çok manen sizi rahatsız ediyor. Aynen kış günü beyaz pantolon giymek gibi maç için uygun kıyafetler bulamamak da elinizde kalan maddi imkanlar ile size önerilenlerin uyuşmamasından dolayı. Belki de maç değil de başka spor yapmalısınız. Yani toplu bir girişim değil de ferdi bir girişim gibi. Tek başına yürümek, tek başına iş yapmak gibi. Çünkü elinizde son kalan maddi imkanlarınızı uyumsuz bir işte değerlendirmek istemiyorsunuz. Başkaları için keyfi olan bir durum sizin için keyif vermeyen bir işe dönüşebilir korkusu yaşıyorsunuz .Zaten maça gitmeyerek bu alandan da uzaklaşıyorsunuz.

Son olarak ise artık hayatınızın gerçeği ile yüz yüze geliyorsunuz. Geçmişi sürdürebilmek adına üstünü kapatmaya çalıştığınız, kapatmak için beyaz pantolonlar giydiğiniz bedeniniz hem sizi hem evinizi her yerinize sirayet edip kirletiyor. Siz artık el alem ne der vs hiç takmıyor ve sorunun köküne inip sorunu ortadan kaldırıyorsunuz. Artık bu temizlik işi bir defa yapıldı mı ne üstünüze giydiğiniz ne de eviniz asla kirlenmez. Dolayısı ile de bir daha kirli çamaşır rüyası görmezsiniz.(Ablanız neden engel olmaya çalışıyor anlayamadım. İyi niyetlide kendisi mi temizlemek istiyor veya hala kurtarılacak bir şeyler olduğunu mu düşünüyor veya size kirli vücudun üstüne beyaz pantolon fikrini o mu verdi bilemiyorum)

DAB,
Selamlar.



(1)Mevsimide göz önüne alırsak "Zürefanın düşkünü, beyaz giyer kış günü" atasözü gibi.
Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
bir tane daha ruyam var bundan bır gun once gordugum onada bakarsan sevınırım.tesekkur ederım
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Doğru ilerliyor mu yorumlar?
Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
bence doğru ılerlıyor  ve onun ıcın mutlka dıgerınıde bakmanı rıca edıyorum
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
aslında manevi ağır basıyor, ve başına bela niyetinde tatsız bir olay kalacak gibi geldi , üzerinden senin hakkında konuşulan konulardan kurtulamamak gibi geldi bana .
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
iç huzursuzluk var evet ama bu sen kaynaklı objeyi iyi değerlendir bufalo iç çamışırı ve kirli , sırlarını kimseyle paylaşma bu aralar uçan kuştan bile sakla herşeyini enerjini koru ve gün içinde başka konularla ilgilen ,emin ol biraz daha hafifleyecek herşey .
+1 oy
Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
bılmıyorum da kendımle savasıyorum bu aralar.kendımden usandım artık emın ol.kendı kendımın dusmanıyım zaten o kesın

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 142 okuma
+7 oy
3 yorum 173 okuma
+9 oy
12 yorum 357 okuma
Afsana 10 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Afsana Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 36 okuma
+1 oy
1 yorum 169 okuma
+3 oy
1 yorum 57 okuma
+2 oy
1 yorum 88 okuma
eola 12 Eylül 2023 Rüya kategorisinde eola Karabasan (-4,234 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 78 okuma
boşverin 8 Eylül 2023 Rüya kategorisinde boşverin Karabasan (-3,085 puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 140 okuma
eola 22 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde eola Karabasan (-4,234 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 89 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

602 Aktif
0 Üye ve 602 misafir
Bugün : 7306
Dün : 21898
Toplam : 48087482
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...