Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
289 okuma
Şahıs Tabir kategorisinde Rüyazede (2.0k puan)  
Rüyamda sevdiğim kızın arkadaşına kitab okuyomuşum okul için gerekliymiş. Benden bir yaş büyük dersine girip yanına oturup kitab okuyomuşum ve hiçbir karşılık istemiyormuşum. Sırf arkadaşına kendimi sevdirebilmek ve sevdiğim kızın hoşuna gitmek için. Sonra ders çıkışı oldu sevdiğim kızın arkadaşı ve o kızında arkadaşı galiba o vardı. 3 ümüz kenarda dikiliyormuşuz aralarında hangi eve gitsek diye tartışıyorlar mış. Sonra sevdiğim kızın arkadaşı bana dedi sizin eve gidelim mi diye bende dedim olur ama bu arkadaşa izin vermiyebilir dedim kızın arkadaşını kastederek.

Sonra neyse gittik merdivenlerden çıkarken çay içeriz dedim çünkü sevdiğim kız ve arkadaşı çay içmeyi çok seviyorlar. nedense eski evimize gittik kapıyı annem açtı çok hoş bir şekilde karşıladı ve ona çay hazır mı diye sordum oda koydum demleniyo dedi biz girdik içeri bir baktım babannem a dedim ben babannemi unuttum odalarda küçük tabi eski evimiz olduğu için. Babannem normal hayatta öldü ama rüyamda vardı. Sonra dedim yan odaya gidelim orası boş gittik halı vardı sadece oturak falan yoktu.

Dikildik ve galiba aynanın önündeydik sadece odada sevdiğim kızın arkadaşıyla ben vardık birden birşey oldu ışıklar saçıldı bana sanki nur indi sanki ben birden güçlendim ışıkların arasında. Sonra birden kendimizi köyde bulduk sevdiğim kız ve arkadaşı çok seviyorlar köyü orada kusmaya çalışıyormuşum nedense kusamamışım tam öğürürken uyandım.

 Uyumadan önce sevdiğim kızın benle ilgili düşüncelerini merak ettiğim için rüyamda görmek istedim Allahımın düşüncelerini merak ettim uyumadan önce böyle bir dua ettim bilmiyorum onunla ilgisi var mı tabirini yaparsaanız çok sevinirim.
Şahıs Rüyazede (2.0k puan)  
Tabirini yapabilir misiniz lütfen
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
karışık bir rüya , ve biraz paranormal sanki .
Şahıs Rüyazede (2.0k puan)  
Çok teşekkür ederim.
Şahıs Rüyazede (2.0k puan)  
Rica etsem yorum yapabilir misiniz?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Dönüş yapmaya unutuğum bir rüya olmuş
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
UNUTMAN NORMAL KAHİN SENE OLMUŞ NERDEYSE :D :.D

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Sevgili okurum merhabalar tekrardan , rüyanızın giriş kısmını biraz piskolojik olarak yordum , okul da kişiye kitap okumanız , sevdiğiniz kızın hoşuna gide bilmek bunlar gündelik yaşantının , bilinç altına yansımaları olabilir,  dünyevi hayatın sorumlulukları stresi , kız arkadaşınız için bulunduğunuz yoğun düşünceler size bu şekilde rüya aracılığı ile geri dönmüş olabilir . Rüyanız için biraz paranormal demiştim , ölü olan bir akraba görmek ve odada ki ayna , ışıklar saçılması ,birden köye varmak ve kusmak istemek , bu simgeleri bir araya toplayınca sanki rüyanıza kötü enerjiler etki etmiş gibi , bu enerjileri savuştura bilmek için rüyanızda sizden ışıklar saçılmış , nur şeklinde tabir ettiğiniz ışıklar benliğiniz saf beyaz enerjileri siyah karamsal enerjiyi def eder , kusmak istemek ise tatsız şeylere işaret ediyor , o an fazla siyah enerjiyle dolduysa ruhun istemsiz bir şekilde onu atmak istersin vücüdündan , bu yorumum özel size şahsi yorumum , simgeler bana yorulduğunuzu açıklıyor manevi olarak ruhen de yorulduğunuzu farkında olmadan enerjinizi tüketen insanlar olabailir,  ve siz bunu anlamıyor olabilirsiniz, çünkü rüyanız da nedense eski evimize gittik diyorsunuz , son zamanlarda kafanızı meşgül eden düşüncelerden arınmanız ruhunuz için iyi gelecektir,  zihniniz durgunlaştığı zaman dualarınız yansımaları daha farklı olacaktır , rüyanıza giren kötü enerjileri olumsuz düşüncelere veriyorum gün içindeki bunalımlar insanlarda ve ruhlarında açık bırakır açık kalan ruhumuzu kötü enerji kuşatır , hayrolsun rüyanız ama zamanla  beklemeniz gereçek ilişkiniz hayırlı mı değil mi diye insan ya da aşk , keşke anlaya bilsek rüyalarda hayırlı mı değil mi diye rüyalarımızın dilini çözmek bazen çok zor oluyor değerli okuyucum sağlıkla kal .
Şahıs Rüyazede (2.0k puan)  
Çok teşekkür ederim
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rica ederim , keşke hatırlatsaydın bana , unutmuşum rüyanı :)
Şahıs Rüyazede (2.0k puan)  
Rahatsız etmek istemedim:-))

İlgili rüyalar

+9 oy
1 yorum 228 okuma
+7 oy
1 yorum 222 okuma
Deniz 26 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Deniz Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+17 oy
4 yorum 265 okuma
+5 oy
2 yorum 117 okuma
Şahıs 5 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Şahıs Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 148 okuma
Adams 1 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 179 okuma
nazancok 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde nazancok Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 130 okuma
Hope 18 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 122 okuma
9 Şubat 2019 Rüya kategorisinde Melike   1 2 2 yazdı
+6 oy
4 yorum 192 okuma
Eyja 20 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 240 okuma
aydinnazli3838 1 Ocak 2017 Rüya kategorisinde aydinnazli3838 Rüyakar (3.2k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 249 okuma
+1 oy
1 yorum 202 okuma
+6 oy
1 yorum 154 okuma
dimit 22 Nisan 2019 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

408 Aktif
1 Üye ve 407 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19063
Dün : 23857
Toplam : 48077375
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...