Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
401 okuma
Tiryad Rüya kategorisinde Rüyakar (2.3k puan)  
Merhabalar, bugün gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyordum size. Müsaadenizle rüyaya geçiyorum.

Hatırladığım kadarıyla gördüklerim bir bilgisayar oyunu ile başlıyor, örümcek adamı oynuyorum şehirde gezerken birden örümcek adam oluyorum silahlı adamlardan kaçıyorum, gizleniyorum bir kadın sürekli beni bulmaları için pek emin değilim emirler yağdırıyor.
Ağım bitiyor ağ atamaz hale geliyorum, sonra duvarlardan sürünerek ilerliyorum biraz sonra o yeteneğimi de kaybediyorum. Sonra birden bir evin içine giriyorum.
Camdan bakarken silahlı adamlar beni fark ediyor ateş acmaya başlıyorlar. Yine kaçıyorum farklı bir camdan çıkıp baska Bir eve veya odaya giriş yapıyorum orayı fazla hatırlamıyorum ana girdiğim odada hafif kapalı tonda turuncu saçlı bir kadın çıkıyor karşıma 25-30 yaşları arasında ve ben daha ne olduğunu anlayamadan kadının üstüne atlayıp bir elim ile ağzını diğer elim ile burnunu kapayarak boğazlıyorum. Kadın çırpınıyor falan en sonunda tam hareketsiz kalmaya yakın uyanıyorum.
Cidden böyle bir rüya gördüm, dalga geçtiği mi düşünmenizi istemem. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tebessüm ettim , ilginç bir rüya olmuş :)
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
KAHİN BANA AĞ ATARMISIN KARŞI DUVARA GEÇİCEMDE :D :D
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
:D :D PUHAHAHA :D
 
Puahhaha diye güldürebildiysem seni ne mutlu

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+4 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Rüyanızın bir kısmı "hobileriniz" diğer kısmı ise "fobileriniz" ile ilgili. Özellikle bilgisayar oyunu oynamak fobiler tarafı iken oyunun içine girmeniz fobiler tarafını gösterir. Bilgisayar oyunu oynamanızı “hayal kurmak”, oyunun içine girmeyi ise hayal kurulan “zihin” olarak yorumluyorum. Hayal kurmak sizi rahatlatan pozitif bir eylem iken oyunun içine girmek hayal kurmanın temel alt kademelerine inmek ile ilgili. Bir nevi hayal kurmanın negatif tarafı. Bu iki ana kütlenin rüyanızdaki ağırlıklarına bakarsanız hayatınızda zevk aldığınız hobilerinizin  sizin için çok kıymetli ama az kullandığınızı, fobi dediğimiz “sanal korkularınızın” ise aslında çok değersiz ama yoğun olarak kullandığınızı anlıyoruz. Dolayısı ile negatif tarafın yoğun kullanımı, pozitif tarafın kullanımını engelliyor. Bu da sizin  zihninizi boş yere meşgul ettiğiniz anlamına gelir.

Örümcek adam görülmesi de bu anlatmaya çalıştığım zihni kapasite kullanımı ile ilgili. Örümcek adam her ne kadar bir süper kahraman olsa da, bilim ve teknoloji ile uğraşan ve hayal olabilecek ürünler tasarlayan(kostüm, ağ, ağın atılma mekanizması vb) genç birisi. Onu süper kahraman yapan örümcek ısırığı dışında kendisinin de duruma dair eklediği şeyler var. Sizin hayal kurmak ile ilişkili tarafınız bu duruma dair. Eğer siz bir süper kahraman olsaydınız sizin gücünüz “hayal kurmak” olurdu. Ancak sizin süper kahramanlık durumlarınızda son zamanlarda bazı sıkıntılar olmuş. Yani gücünüzde bir azalma var. Hayal kuramıyorsunuz. Bu hayal kurma ifadesini de boş yere hayal kurmak olarak algılamayın. Eski ifade ile bu durumun karşılığı “tahayyül etmektir”. Bugün ki karşılığı aslında “imgelemek” yani ileriye yönelik düşünülen fikri “imge” halinde gözde canlandırmak, ete kemiğe büründürmek. Yoksa boş yere kurulan hayallerden bahsetmiyorum. Bu sizde ki süper güç zayıflamış ve bunun nedenini buluyoruz rüyanızın ilerleyen kısımlarında. Siz aynen çalışan bir programın yazılımına inmişsiniz. Oyun oynarken oyunun içine girmek bu durumu temsil eder. Sanki yazılımda bir hata olmuş da girip hata veren yeri düzeltmek gibi bir şey bu yaptığınız. İmgelemek diye anlattığım tahayyül edebilmek iş’te tam olarak bu seviyede ortaya çıkıyor. Siz oyunun kahramanın rolüne girerek yani onu kendiniz olarak imgeleyerek sorunu arıyor ve çözmeye çalışıyorsunuz. Daha basit bir anlatım ile bilgisayar oyunu dışı bilinç üstü ile bilgisayar oyununa girmek direkt olarak bilinçaltına girmek demektir. Bu seviyede “silahlı adamlar” aslında konuyu yazılım gibi düşünürseniz sisteme girmiş virüsler. Ağınızın bitmesi, ağ atamaz hale gelmeniz bütün bunlar bilinç seviyesinde artık yapamadığınız veya gücünü çok yitirmiş olduğunuz tahayyül etmek fiilinin ne kadar azaldığının gösterimi.

Ağ atmak bir şeyleri kendine çekmek veya bir yerden bir yere ilerlemek hatta ağ kurmak ile ilgili zihninizin imgeler oluştururken beyin hücreleri arasında ki elektriksel bağlantıları gösterir. Bu konularda ciddi azalmalar var. Eskiden birbirinden bağımsız gibi görünen hatta saçma ve ilişiksiz görünen konuları mantıklı ve ileriye yönelik nasıl birbirine bağlıyorsanız bugünlerde bunu artık yapamıyorsunuz. Bu durum sizi çok rahatsız ediyor. Duvarlardan sürünerek ilerlemek ise bu durum ortadan kalkınca önünüze geçmişte çıkınca çok pratik olarak hallettiğiniz sorunların artık aşılamaz duvarlar olarak görünmesinden dolayı. Asıl sorun olan kadına ilerlerken hep daha derine hep daha derine iniyorsunuz. Kadını bulduğunuz yer sorunun mekanı, kadın ise sorunun kendisi. Sorunu bilinçaltınız size gösterdi. Bilinçli sizin bilinçaltınızın sorunlu yerine gidince bilinçsiz bir şekilde ne olduğunu bile anlamadan kadına saldırması bu yüzden.

Bu kadın sembolündeki sorunun ne olduğunu tam anlayabilmek için;
 
•    Turuncu saçlı dişil form. Turuncu renk özgürlük, farlılık, hem güçlü hem hastalıklı bir ruh hali gibi durumları temsil edebilir.
•    25-30 yaşlarında. Sizin yaşınıza göre bakınız bu detaya. Sizden yaşlı ise kalıtsal, sizden genç ise sonradan oluşmuş bir problem olarak düşünün.
•    Yaşamasını sağlayan iki kaynak sahibi (ağız-burun) olan bir sorun arıyoruz.

Sorunun hallediliş uslubuna bakarsanız boğaz sıkmak yerine ağız ve burun kapatmak sorunun kesinlikle gelir veya gider ile ilgili olmadığını anlarız. Bu sorun aslında içinizde yaşamak için sizin zihin kapasitenizi kullanan sanal bir korku olduğuna istinaden. İki elinizi kullanmanız ise "konuya çift el ile sarılmak" deyiminden dolayı.

Korkunuz ile yüzleştiniz ,onun gizli yerini buldunuz, adamlarını atlattınız vs ama tam olarak ortadan kalkmadan uyandınız. Tüm rüyada ki en önemli yer burası. Bu sorun her ne ise O'nun ölümünü görmeye tahammülünüzün yok. Artık sorunun tam olarak ne olduğunu ve nasıl çözüleceğini gördünüz. Sorunu çözüp çözmemek ise artık size kalmış. Demek ki kendi sorunlarınızı çözebilmek süper kahraman yeteneklerine ihtiyacınız yokmuş, tahayyül gücünüz zaten başlı başına bir yetenek.

DAB,
Selamlar.
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
RÜYADEDE BİTANEDİR YA ;) <3 DİMİ DEDECİM :D
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Sevgili Poyraz ,tabirlerin çok güzel.İlgiyle izliyorum.Selamlar...
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
SİZİN KADAR MÜKEMMEL DEYİLİZ AMA GENEDE TEŞEKKÜR EDİYORUM :)  ALEYKÜMSELAM <3
+2 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
BEN TEBESSÜMÜ BIRAK KAHKAHA ATTIM :D SENDE KUSURA BAKMA BANA KOMİK GELDİ :D EN SON NE ZAMAN ÖRÜMCEK FİLMİ İZLEDİN YADA BU FİLMİ SEVİYOMUSUN.?  :D
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
üyemize bunu yapmak istemezdim üyemiz kusura bakmasın ama ,ağım bitiyor ağ atamaz hale geliyorum dediği anda bende kahkaha attım :)
+2 oy
 
Arada görürüm böyle rüyalar yazarken gayet düşünceli yazdım ama tekrar okuyunca harbi çok komik geliyor
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
sevgili üyem , rüyanız tamamen psikolojik , ama daha farklı rüyalarınızı okumak ve yorumlamak isterim .
+2 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
YA OLABİLİR BEN DE OYNADIĞIM OYUNUN RÜYASINI GÖRDÜM HATTA SAYIKLAMIŞIM HABERİM YOK TANK OYUNUM VARDI ESKİDEN BER OYNADIĞIM YATARKEN RÜYAMA GİRMİŞ EŞİMDE GÖRMÜŞ  TANKLARIN ADINI SÖYLÜYORMUŞUM :D PUAHAHHA :D NORMALDİR YANİİ :D
+1 oy
Tiryad Rüyakar (2.3k puan)  
Kanka anlıyorum ama ben uzun yıllardır oyun oynamıyorum, örümcek adamın çizgi romanları var bende ama onları da bayadir okumuyorum nasıl gördüm o rüyayı bende anlayamadım bak şimdi :)
+1 oy
Tiryad Rüyakar (2.3k puan)  
Öncelikle şaşkınlıkla teşekkür ederim. Bu rüyadan beni tamamen çözmüşsünüz. Ben her zaman mantıkla hareket etmiş ve etmeye çalışan biriyim. Aynı zamanda yazarım ve tıkandım uzun bir süredir yazamıyorum, zihnim çok aktiftir gözlem yapmayı çok severim ama artık belirttiğiniz üzere içimden bir şey gelmiyor. Normalde ay da 3 4 kitap bitirirken artık kitapların yüzüne bile bakmıyorum. Basit ve gülünç bir rüya olduğunu düşünmüştüm. Ama yazdıklarınız resmen beni anlatıyor. Çok teşekkür ederim ama tıkandım, tikandiktan sonra artık eskisine dönmeyecek olmamdan korkuyorum ama rüyamı çok güzel yorumlamışsınız sonunda beni anlayan biri çıktı hemde gördüğüm bir rüyadan

İlgili rüyalar

+3 oy
2 yorum 102 okuma
Begonya 6 Eylül 2021 Tabir kategorisinde Begonya Karabasan (64 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 112 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 163 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 157 okuma
+9 oy
3 yorum 481 okuma
+7 oy
2 yorum 179 okuma
Tiryad 7 Şubat 2021 Tabir kategorisinde Tiryad Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 258 okuma
+10 oy
8 yorum 295 okuma
Sonbahar 20 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 244 okuma
18 Ocak 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+1 oy
0 yorum 36 okuma
+9 oy
2 yorum 184 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

390 Aktif
0 Üye ve 390 misafir
Bugün : 19569
Dün : 23857
Toplam : 48077878
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...