Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
651 okuma
Mehmet33 Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Rüyada ben ve annem yolda yürürken suyun içinden çıkıp uçmaya başlayan 2 tane küçük balık gördüm ..çok zarif ve güzel canlılardi. küçük 2 tane kanada benzer yüzgeçleri vardı .. yüzgeçlerini neredeyse hiç cirpmadan uçuyorlardi ..adeta süzülüyorlardi.. onlara dokunmaya çalıştım.. çok hareketlilerdi. Dokunmak çok zordu. En sonunda birine dokunabildim. Dokunduğum an parmaklarım yandı .hani eliniz sobaya değer ve eliniz yanar aynen bu şekilde yandı .canım çok yanmisti.Bian zehirlendim mi diye düşündüm .çok tuhaf canlılardi .korktum biraz .hemen ileride bizimle yürüyen hocaya sordum.. bana onların zehirli olmadığını söyledi..
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yeni gördüm rüyanı beni etiketlemişsin :)
Mia Rüyakar (3.8k puan)  
evet yorumlarsanız sevinirm

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
değerli okuyucum ,  öncelikle annen  simgesel olarak  çevrende güvendiğin kişilere yoruyorum  sana güven ve huzur veren kişilere , yol kendi iç dünyandaki plan ve hayallere , gerçek yaşantında ki planlara yoruyorum ,ve bu planları uygulamak için ya eyleme geçeceksin ya da planları dikkatli bir şekilde tekrar tekrar düşüneceğine yoruyorum , suyun içindeki  balıklar olmasını istediğin dileklerine işaret ediyor olabilir , aynı zamanda balıklar sana ulaşacak olan kısmetlerin simgesini de işaret ediyor olabilir , balıkları bir yandan yin yang simgesine benzettim , neden dersen doğadaki denge işleyişinde yaptığın iyiliklerin , sana geri dönüşleri olabilir , denge kuracağına iç dünyanda ve bu dengeye hazır olacağını yoruyorum , balıkların kanatlı olması ve uçması aslında sana işaret eden haber veren simgeler , ben senin iç dünyanı bilmem ama dışardan bakıldığında sana imkansız bir iş diyen , olması mümkün olmayan bir şey dilediysen , bu her neyse zihinsel olarak hayali dünyanda ya da rüyanda bunu yapacağını yoruyorum , onlarla dokunurken yanması elinin dengeyi bozmaman , onlar denge onları dokunman dengeyi bozar sanki yasaklı gibi ,balıkların sanki korunuyor , ve bunun değerini bilmelisin , balıkların olması güç bir işin dileğin olunabileceğini fısıldar gibi , ve yeni bir ilişkiye başlaya bilirsin , balık bereketi simgelediği gibi eline ulaşacak haberleri simgeliyor bu haberi yakınların tarafından ya da sosyal medya aracılığı ile alabilirsin , yeni bir iş kurmak istiyorsan sanki tam zamanı gibi , rüyan büyüleyici ama sen sen ol dengeyi bozma , çünkü sen ilahi bir güç tarafından korunuyorsun ,bu dediğimi nasıl karşılarsın bilmem ama , yüreği güzel insanlar güzel enerjiler tarafından korunur , rüyalarında ki dengeyi koruman için , gün boyunca kendine vakit ayır , rüyaların güçlene bilir , rüyan için yorumlarım ve düşüncelerim bu şekilde sağlıkla ve sevgiyle kal haberci bir rüya olmuş .
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Bu harika yorum için çok teşekkürler kahin :)
Ama birkaç sorum olacak rüya ile ilgili
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Rüyalarında ki dengeyi korumak için gün boyunca kendine vakit ayır : bunu biraz açabilir misin
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tabi ki buyur , rica ederim hem
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
isim belirtirseniz daha iyi olur ..
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Kahin hocam çok iyidir .. onun yorumlaması daha doğru olur.. rüyanızı yazıp adini etiketleyin
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum hocam . Bakalım zaman neler gösterecek
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tam benlik rüyalar mehmet , sıradışı ve fantastik okurken heyecan verici rüyalar bazen düşünüyorum bu rüyaları gören kişiler acaba nasıl hissediyor mükemmel bir simgeyle geri dönmüşsün .
0 oy
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Aynen tam senlik:) nasıl hissediyorsun dersen uyanınca mutluyum ama o anlara geri dönemeyeceğim için üzülüyorum..
0 oy
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
İkincisi : olması mümkün olmayan bir şey dilediysen bunu hayal dünyanda yada rüyanda yapabilicegine yoruyorum:  bunu da açarsan çok sevinirim kahin
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
mehmet bizler dini bütün insanların, Müslüman olarak ki dini inancını bilmiyorum ama , esmaül hüsna çalışmaları çok iyi gelir , mesela rüya esmalarımız var bizim sana tavsiyesem iki aylık esmaül hüsna zikri yap ama sadece ruhun için ruhuna şifa için niyetsiz bir şekilde , 2 ay sonra bırak eğer fark varsa ruhunda darlanma olursa zikri bırakma bu manevi reçete , duayla dengelemek hep tavsiye ettiğim bir yöntem çünkü insanın hekimi kendisidir , ama şifayı Allah verir . Nefes egzersizleri balkonun varsa evinde rahatlatıcı müzik eşliğinde nefes çalışması yap zihnin dinlenir dinlenmiş bir zihin , rüyaları netleştirir ,  sevdiğin renklerin dışına çık , kıyafetlerin beyaz ve griyse , mavi bir kıyafet giy bu sana iyi gelir , kendini sev bu çalışmayı çoğu insan yapamaz kendini şımartmak bu kavram çok önemli , biz kendimizi sevmeyeceğine sevgiyi dışarda arıyoruz , ve bu ruhumuzu kırıyor , dengelerimizi yıpratıyor , kendine eşyalar al , sevgi başlı başınca bir dengedir ,kendine gazete al  oku mesela ,bilincin zihnin onu kendine aldığını bilsin , zekan ve ruhun ortak çalışmasıdır bu , ve bol bol su içmek , bedensel denge yerindeyse ruhsal dengede yerinde olur hastalıkların varsa doktor tedavisi ile iyileştir , ben bilgisayar masasında çok vakit geçiren bir insanım ve bunun sonunca sırtımdaki dengeyi bozdum emin ol sırtımda bozulan o denge ruhuma işkenceydi , bu tarz şeyler , kendinle ilgilenmeye başladığını fark et bilincinde ol , ruhun anlıyor emin ol , sen sabah kıyafet giymiyorsun aslında , Allahın sana emanet ettiği bedeni giydiriyorsun , aynaya baktığında kendine değil Allahın sana emanet ettiği bedene bakıyorsun emanetini seversen , ruhun da tatmin olur zihninde sadece bilincinde ol  , kendini sevmeyi başardığın an huzur da geliyor , bedenine ve zihnine yaptığın eylemler ruhun tarafından algılanıyor , ayaklarını ve ellerini suya sokmak suyla oynamak negatif enerjiyi yok eder ,aslında denge çok basit mantığını çözdüğün an , ben yaşım kaç olursa olsun 90 yaşıma da gelsem bedenim dilim ve ruhum sevdiği için , sütüm ve çikolata parçacıklı kurabiyelerimi eksik etmem ve bu bana iyi gelir kendini iyileştirenlerden ol .
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
O kadar haklisin ki.. dediklerini yapicam kahin
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
teşekkürler , daha detaylıda konuşula bilir özelden de soru sora bilirsin :)
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Seninle konuşmak iyi geliyor ..biseyler öğreniyorum senden .. daha çok sorum olacak :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bu sitede ki insanlarla konuşmak da beni mutlu ediyor,  tabiki sora bilirsin
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
gözünde olması zor olan bir meslek , ya da iş , bir hobi mehmet bunu yapman zor dediğin konular var mı , mesela astral seyahatlar yapmak isterken rüyalarının kapısı daha hayırlı bir yere açıldı senin , simgesel rüyalar görüyorsun , yapamam dediğin her neyse tabiki varsa rüya onu yapmaya başlaman gibi , sanki hayallerinde yaşatıp hayallerinde yapıyorsun ,ve bu rüyalarına yansıyor ...
0 oy
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Eskiden böyle rüyalar görmezdim.. hayatımı özellkle dini yönden degistirmeye başlayınca görmeye başladım
+1 oy
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Merhaba benim son rüyama bakar mısınız? Yorumlarınızı çok beğeniyorum ve doğru olduğuna inanıyorum lütfen :))
+1 oy
Duru971 Rüyazede (1.9k puan)  
Çok pardon unutmuşum ‍♀️. Kâhin_SumiyAlaca_ya demiştim. Ama siz de yorumlayabiliyorsanız bakar mısınız :))
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
hayatını dini açıdan değiştirmen, ve dini olarak onarımlar yapman bedenine ve ruhuna mehmet , sana iyi geldiğini ve rüyalarında ki objelerden çok rahatlıkla anlıyorum , bu konuda gelişimler göstermeni kalben isterim ,
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@Duru971 elimden geldiği kadar üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyorum , rüyanızı duvarıma başlık olarak not düşerseniz bakabilirim .

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 197 okuma
18 Ocak 2019 Rüya kategorisinde Ebru   1 7 27 yazdı
+4 oy
2 yorum 158 okuma
Ssena 6 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı
+2 oy
8 yorum 416 okuma
Mia 8 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Mia Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+23 oy
3 yorum 339 okuma
+5 oy
1 yorum 278 okuma
+3 oy
3 yorum 194 okuma
Leyla192 22 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Leyla192 Karabasan (757 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 124 okuma
5 Şubat 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+2 oy
1 yorum 137 okuma
Duru971 24 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 166 okuma
Güll1 23 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 135 okuma
mystique 3 Ocak 2021 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 214 okuma
Leyla192 27 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Leyla192 Karabasan (757 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 166 okuma
mystique 24 Aralık 2020 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

590 Aktif
1 Üye ve 589 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 5095
Dün : 21898
Toplam : 48085279
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...