Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
216 okuma
BB Rüya kategorisinde Rüyazede (1.7k puan)  
rüyamda bi evdeyiz ailem var onun ailesi var ama biz aramızdaki ilişkiyi söylemiyoruz o daha sonradan abisiyle geldi saçları kıvırcık zaten biraz ıslak olması dikkatimi üzerinde de yeşil bi ceket vardı daha sonra ben sanki yüz vermiyorum ama biz nikah yapıyoruz bende gelinlik yok gerek yok istemiyorum diyorum birlikte bi otobüs yolculuğundan sonra bi kulube tarzı bi yerde nikahınız oldu hiç fotoğraf çekilmediniz diyorlar sarılıp fotoğraf çekiliyoruz ama yine gelinliksiz onlar bana gelinlikle çekilseydin keske diyorlar ben gerek yok felan diyorum ama fotoğraf çekilirken gözlerimizi kapatıp da poz veriyoruz. sadace nikah yapıp evleniyoruz ama ailelerin bu sefer haberi var @ruyadede önceki rüyamla alakası var mi özellikle sizin yorumunuzu çok merak ediyorum. kesit kesit hatırladığım için karmasık bi rüya gibi duruyor. isteksiz görünsem de sevdiğim kişiyle evlendiğimi gördüm

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+5 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Sizin de bahsettiğinizi gibi zaman daralması yüzünden "mantık>duygular" pozisyonundan "mantık=duygular" kısmına geçtiğiniz ikinci rüyanız .Yani bir devam rüyası. Bunun ilerisi ise "mantık<duygular" pozisyonu ile ilgili rüya görmeniz. Rüyanızın başlangıcı "mantık>duygular" ile başlıyor "mantık=duygular" ile bitiyor. Özellikle gelinlik giyilmemesi ve her gelinlikli öneri için gerek yok demeniz bu yüzden.

Gelinlik duyguları, gelinlik giymeye gerek görmemek ise mantığınızı temsil eder. Rüyanın başlangıcında ailelerin haberinin olmaması bu haber vermenin mantıklı olmaması ile ilgili. Bu durumu ancak rüyanın sonunda dengeleyebiliyorsunuz. Damat adayının kıvırcık saçlı görünmesi size boyun eğen ve duygu yönü yüksek birisi olacağını, ıslak olması ise bu durumu kendisinin fark edip size karşı eksik kalmamak adına düzeltmeye(düzleştirmeye)çalıştığını gösterir. Üzerinde ki yeşil ceket ise bu kendisini size karşı dengelemek için güçlü görünmek isteğini "dini duygular" ile yapmaya çalışmasından. Özellikle hırka değil de ceket olması sizi geriyor. Hırka(1) olsa idi daha samimi olduğuna dair bir görüntü verebilirdi ancak ceket olması istendiği zaman giyilip çıkartılabilecek bir kıyafet olması sizi geriyor. Yüz vermemeniz sanırım bu yüzden.

Otobüs yolculuğu-kulübe tarzı yerde nikah olması ise hem zamandan ,hem paradan hem de duygulardan tasarrufu temsilen yani hala mantık çok üst seviyede .En son fotograf çekilirken gözlerin kapatılması ise gerçekten çok ilginç. Bu nokta artık "mantık=duygu" pozisyonunun ilk başları. Sizin gözlerinizi kapatmanız asli duygularınızın bilinmemesi(2)için. Her nedense duygularınızın gerçekten hissettiğiniz şeylerin bilinmesini mahsurlu görüyorsunuz. Her ne kadar evlilik konusunu hallettiyseniz bile sanırım tüm sürecin en azından sizin "duygular>mantık" seviyesine gelene kadar olan sürecin çok  zorlu geçeceğine dair öngörüleriniz var ve kendinizi bir anda boşlamak bunu sizden gören Damat adayının da kendini boşlamamasını istiyorsunuz galiba. Gözler bunun için kapalı. Damat adayı ise giydiği yeşil ceketten dolayı, saçlarının ıslak olmasından dolayı gözlerini kapatıyor. O'da bu durumun normal olmadığını biliyor ve sizin aslında alttan alttan fark ettiğiniz bu kendini olduğundan farklı göstermek durumuna dair dışarıya geçici bir sinyal veriyor. Bu durum aslında rüyanın belki de en tehlikeli alanı.Bu alan çok değişik şekillerde yorumlanabilir.

Örneğin;

a-İkimizin de aslında gözleri fazlası ile açık(3) ama bu durumun bilinmemesini istiyoruz.

b-İkimiz de gerçek duygularımızın başkaları tarafından bilinmemesini istiyorsunuz. Gözleri kapalı olmak açık olmanın tersi olan bir yüz maskesi.

c-Sizi yönlendirmeye çalışanlara gözlerinizi kapatmak istiyorsunuz. Bu durum aslında "kulak kapatmak" ile ilgilidir ama sizin(ikinizin birden) görsel yönünüz çok güçlü ise bu tarz bir şeyde söylenebilir. Bazı insanların gözlem gücü o kadar yüksek olur ki ancak gözlerini kapatarak görmeyebilir. Elbette görmeyebilir kelimesi "algısını" kapatmak ile ilgili kullanıyorum, yoksa göz kapağını kapatan herkes zaten göremez.

d-İkinizin de birbirinizin asli hüviyetlerine vukuf olduğunuzu ve dış ortama karşılık birbirimizin kusurlarını görmezden geliyoruz demeniz olabilir.

e-Fotograf çektirmek mantık tarafını, gözleri kapatmak ise duyguları gösterir. Gelinen nokta olan  "mantık=duygu" dengesi ancak bu şekilde tarif edilebilirdi.

Bunun gibi daha ileri bir çok şey söylenebilir. Ama işin felsefesini aktarabildiysem eğer neden gözlerin kapalı olduğunu kendiniz de bulursunuz zaten. Bundan sonra görülecek rüyada gözler açık olursa, o yeşil ceket çıkarsa, saçlar kuru olursa, otobüs ile değil de kendi aracınız ile kulübe dışı daha şık yerlerde kendinizi görürseniz artık  "duygu>mantık" kısmına geçilmiş demektir. Ama ben bunun hemen olabileceğini pek zannetmiyorum. Çünkü sizin güçlü ve gerçekleştirilmesi gereken hedefleriniz var. Bundan dolayı da bayağı bir süre ve çoğu zaman  "mantık=duygu" dengesinde ,bazen de bir alt seviyede yani "mantık>duygu" seviyesinde gider gelirsiniz sanırım.


DAB,
Selamlar.


(1)Dini literatürde "hırka" genellikle bir makam karşılığı ve bir üst yetkiliden verilen bir şeydir.
(2)Gözler kalbin aynasıdır deyimine ithafen.
(3)Gözü açık olmak deyimi. Uyanık, farkında.
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
waowww dedecim gene harikasın valla yetişemiyorum sana koca adam :D <3
BB Rüyazede (1.7k puan)  
yani son rüyada gördüğüm durum sizin düşüncenizle benim açımdan iyi mi kötü mü ?
BB Rüyazede (1.7k puan)  
Teşekkür ederim umarım herşey çok güzel olur :) çok çok teşekkür ederim
+3 oy
BB Rüyazede (1.7k puan)  
rüya yorumunuz için çok teşekkür ederim. son paragrafta söylediklerinizle alakalı bi rüya gördüm dün gece şuan çok şaşkınım, yine aynı kişi ama biz başkasının davetindeydik ama ayrı ayrı geldik ve kendi araçlarımızla. Davet bu sefer daha özenli dağıtılan süsler masanın arka planı makrome tarzı hasır iplerden camel rengi rüya kapanı gibi süslerden vardı dağıtılan süslerin üzerinde güzel yazılarla isimler yazıyordu kalabalık güzel bi davetti orda gördüm onu takım elbise tarzı şık bi kıyafet vardı çok fazla detay aklımda kalmadı bu da o rüyanın devamı o zaman :) @rüyadede
+4 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Evet doğru bir devam rüyası ama bu rüyayı birlikteliğinizin gelecekte olmasını arzu ettiğin  bir bir tür fragman gibi düşün. Yani henüz zaman var o noktaya gelmenize  ,fakat nihai hedef son rüyanda gördüğün durum olacak.

 Mantık, duygu dengeni üç kısımda ele almıştık. Şu an ikinci kısım olan mantık=duygular kısmındasınız ve hayatınızın büyük bölümünde mantık ve doğal olarak iktisat var, duygularda bile iktisat var. Arzu ettiğin duygu>mantık  pozisyonuna ancak bu şekilde ulaşacağınızı düşünüyorsun ve zaman muhtemelen seni haklı çıkaracak ve bu zor günlerin durumun meyvesini bu son rüyanızda gördüğünüz gibi yaşayacaksınız.

DAB
+4 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Elbette iyi.Hedefine ulaşacağını,ulaşabileceğini görmüşsün.Hedefine ulaşana kadar geçirdiğin evrelerin hepsinin bir amacı var.

İlgili rüyalar

+11 oy
4 yorum 234 okuma
BB 8 Ekim 2020 Rüya kategorisinde BB Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 290 okuma
Heelin 11 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Heelin Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 481 okuma
+5 oy
8 yorum 267 okuma
4 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
1 yorum 242 okuma
öz 23 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde öz Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 229 okuma
+10 oy
2 yorum 166 okuma
+15 oy
2 yorum 313 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
1 Üye ve 415 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15217
Dün : 23857
Toplam : 48073545
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...