Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
215 okuma
Bufalo Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
Ruyamda daha once işe alınmam için ulaşmaya çalıştıgım ust duzey bır yonetıcıyı gordum. Sanırım mınıbuste gıdıyordum yanımdada eskı kız arkadasım vardı.Giderken yolda o üst duzey yonetıcıyı gordum ve mınıbusten ınıp yanına gıttım.Eskı kız arkadasımda ındı ama yanımıza gelmedı.Yonetıcıyle konustum dedım hocam ben sızınle calısmak ıstıyorum.Oda tamam dedı yanındakı asıstana soyledı şu kızıda alalım ıkı kısı gelın dedı eskı kız aradasımı gosterdı.Ben o gelmez dedım ama olsun oda gelsın onuda alalım dedı. Sonra yonetıcı bır iş soyledı sanırım elektrıkle alakalı bır ıs bende ıcımden ben ne anlarım o ısten dedım. Sonra hocam ben yanlız garantılı bır ıs ıstıyorum sımdı sozlesmelı calısıyorum bu ıs garantılı olacak dımı dedım. Oda bu işte sozlesmelı ama garantılıdır dedı ama hıc benı sallar gıbı veya onemser gıbı bır tavırda degıldı sankı eskı kız arkadasımı daha cok işe almak ıstıyordu. Bende yenı iş teklıfınden fazla memnun olmadım cunku ben dedıgım gıbı garantılı sozlesmesız iş beklıyordum o arada uyandım....

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+3 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

İş'e alınmak için uğraşmak maddi planda gelecek hedeflerini, minübüsde ilerlemek bu hedeflere ilerken özel yollardan değil genel kullanımda olan yollardan bir ilerleme olduğunu dolayısı ile sizin hedeflemenizin biraz şans' a dair olduğunu hedefiniz yolunuza çıkarsa olabilecek yoksa bekleyebileceğiniz bir hedef bu. Yani hedeflere yönelik olarak planlamanız veya stratejileriniz yok. Bu durumun iki yönü olabilir. Birincisi hedefiniz çok yüksek değil(A) yani çok üst düzey değil sadece bir basamak ilerisi gibi ki siz bu durumdan dolayı büyük strateji ve planlamalara ihtiyaç duymuyorsunuz, ikincisi ise olursa olur olmazsa da böyle devam ederiz gibi bir bıkkınlık durumu galiba. Bu maddi plan hedefleri için sanırım kişilerin network' leri olması gerektiğine inanıyorsunuz. Bir şekilde dünya da işlerin baht, ve şans ile ilerlemediğine, kişilerin yeteneklerine vs bakılmadığına sadece torpil ile ilerlediğine dair bir durum gelişmiş sizde. Yani işler zahir manada ilerlemeli, duygusal beklentiler olmamalı kimsede. Her şeyin maddi plan çerçevesinde akıl ile ilerletilmesi lazım ki bu durum içinde işlerin yürütebilmesi için konu ne ise onun başında ki en üst kişi kim ise onunla ancak ilerletebileceğini ve ancak bu tarz bir ilerleme ile  karar verilebileceğini düşünüyorsunuz sanırım. Bütün bu anlattıklarım  sizin " IQ " (1) tarafınız bir bakıma. Eski sevgilinizin sizinle seyahat etmesi ise " EQ "(2) tarafınız. Eski sevgiliye kadar anlattıklarım maddi aleme dair zekanız iken eski sevgiliniz ile ilgili anlatacaklarım duygusal zekanıza dairdir.

Eski sevgili ve onunla aynı minibüs de seyahat etmek IQ ile EQ' unuzu aslında aynı anda yanınızda taşıdığınızı gösterir . EQ' nuzu eski sevgili formunda görmek her ne kadar da EQ' unuzdan bir aralık ayrılsanız da yani çok aşırı maddi planda düşünseniz de onu unutmamak, ona saygı göstermek, onunla dost kalmak manasında duygusal zekanızın önemini ve gücünü biliyor ama onun "iş dünyası" nda tesirsiz olduğunu düşünüyorsunuz. Size göre ekmek "aslanın midesinde" öyle duygusal durumlar hisli işler, empatik tutumlar vs iş dünyasının asla istemediği tavırlar. Muhtemelen duygusal davrandığınızı düşündüğünüz için iş dünyasında ilerleyemediğinizi düşünmüş ve tüm duygularınızdan ayrılmışsınız. Bundan dolayı da siz yöneticiye ulaşıp yanına gittiğinizde EQ' unuz arka tarafında kalıyor, yanınıza gelemiyor. Ama her zaman sizin arkanızda yani zihninizin arka planında çalışır durumda. Siz aslında duygusal birisiniz ama hayat sizi mecburen aşırı akli düşünen birisi yapmış. Üst düzey yöneticinin kız arkadaş sembolünde ikiniz de gelin dediği taraf IQ+EQ toplamı yani sizin bütün haliniz. O sizin iş dünyasına dair hem pozitif, maddi yani IQ ile bakan tarafınızı hem de manevi, metafizik yani  EQ tarafınızı istiyor. Bu durum sizin iş dünyası ile ilgili düşünsel şemanızın tamamen dışında olduğu için EQ gelmez diyorsunuz. Çünkü siz garantili bir iş istiyorsunuz ki bu IQ tarafına işaret eder, halbuki EQ tarafınız ise sözleşmeli tarafa da razı olabilir yeter ki huzurlu olsun. Sizin "ben zaten sözleşmeli çalışıyorum, garantili iş istiyorum" ifadeniz EQ sembolünde eski kız arkadaşınızın neden gerilerde kaldığını tam olarak izah ediyor. Şu an EQ geride IQ önde .Üst düzey yöneticiyi de bilinçaltınız yapalım demek ki bilinçaltınız size bozduğunuz IQ,EQ dengesini yerine getirmenizi böylece olaylara çift kanatlı olarak bakabileceğinizi söylüyor. Üst düzey yönetici sembolünde ki bilinçaltınızın iş için sözleşmeli ama garantilidir demesi olaylara empatik olarak bakarsan iş sürekli olur demesinden dolayı yani IQ,EQ dengesini sağlarsan istediğinden bir seviye daha ilerisini yani hedefini(A) elde edebilirsin demek istiyor. Üst düzey yöneticinin yani bilinçaltının IQ tarafını değil de EQ tarafına önem vermesi dengeyi bozduğun için. EQ' yu işe almak onu sana göre  arka tarafından  yani zihnin arkasından ön tarafa bilinç seviyesine çıkmasını istediğinden dolayı. Senin memnuniyetsizliğin ise aşırı IQ tarafına olan inancından dolayı. Ayrıca bilinçaltının "elektrik" ile ilgili iş söylemesi "elektrik almak" deyimine istinaden "etkilenmek" manasında. Sen "ben ne anlarım" diyorsun haklı olarak çünkü EQ' yu o kadar geriye atmışsın ki her şeyin IQ ile çözüleceğini düşünüyorsun hislere, etkilenmeye ve etkilemeye hiç bir önem vermiyorsun resmen hislerini kapatmışsın.

Özet ile ,üst düzey yöneticin yani bilinçaltın sana dünyada hedeflerini nasıl ulaşacağın ile ilgili yol gösteriyor. Rüyanın mesajı bana göre bu. O'nu dinleyip de duygusal zekanı, empati gücünü öne çıkartabilirsen IQ tarafında duyduğun kaygılara vs hiç gerek kalmayacak tüm kaygıların çorap söküğü gibi çözülecek.

DAB,
Selamlar.

(1)https://tr.wikipedia.org/wiki/IQ
(2)https://tr.wikipedia.org/wiki/Duygusal_zek%C3%A2
Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
Bu sitede gördüğüm en akıcı ve mantıklı yorumları sızden aldım tesekkur ederım
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
bufalo :D eyvallah :D
0 oy
Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
:))

ruya goruyorum unutuyorum bı hatırlasam kitap yazacagım atraksıyonlarla ılerlıyo ruyalarım
+1 oy
Şule60 Rüyazede (1.8k puan)  
Yakın zamanda size güzel bir haber bekliyor gibi gözüküyor gönlünüzün istediği yerden gelecek sözleşmeli bir iş kapısı güzel bir habere hazırlıklı olmalsınız
0 oy
Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
Güzel haberlere ıhtıyacım olan bu gunlerde gercekten bana cok ıyı gelen bır surec veya olay olur

İlgili rüyalar

+7 oy
3 yorum 341 okuma
+6 oy
1 yorum 532 okuma
Karga 22 Haziran 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+2 oy
0 yorum 71 okuma
3 Kasım 2023 Rüya kategorisinde Aleyna   2 2 yazdı
+2 oy
1 yorum 298 okuma
saga 27 Mayıs 2022 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 222 okuma
B 29 Kasım 2020 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 166 okuma
+5 oy
5 yorum 416 okuma
mystique 22 Kasım 2019 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 174 okuma
alisa 27 Ekim 2019 Rüya kategorisinde alisa Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+14 oy
3 yorum 5.0k okuma
Simge 5 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 56 okuma
11 Kasım 2023 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 156 okuma
SSDGN 14 Mart 2022 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 184 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

412 Aktif
1 Üye ve 411 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13764
Dün : 23857
Toplam : 48072097
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...