Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
105 okuma
eirene Rüya kategorisinde Rüyakar (4.4k puan)  
Merhaba.

Rüyamda kuzenimle birlikte dışarıdayız. Çay içmek istiyoruz ve McDonald'sa giriyoruz. McDonald's ismi falan var ama 1+0 tipli gecekondu evi gibi bir yer. Bunlar burada bunu açmayı nasıl başarmışlar ya diye düşünüyorum. Kuzenim dışarıda masaya oturmuş. Ben içerideyim. Kadın iki bardak çay koyuyor tepsiye. Pastalara bakabilir miyim diye sorduğumda, bir pastayı gösterip konuşmaya başlıyor - şöyle tatlıdır falan diye, diğerleri satılık değilmiymiş neymiş, öyle bir şey. Tabaklarda dilim pastalar da var. Bunlar kim bilir kaç aydır ordadır diye düşünüyorum. Neyse, pasta istemiyorum deyip ordan çıkıyorum fakat kadın agresif bir şekilde, ben bu pastayı sana satacağım diyor. Tepsiyi alıp kuzenimin yanına gidiyorum ve 2 bardak çayın masada olduğunu görüyorum. Bak gerizekalılar fazla vermiş diyorum, neyse hadi şurdaki bakkaldan tatlı alayım diyorum, ben alırım diyor. Yok yahu ben alırım sen otur diyorum, ısrar ediyor. Gerçek hayatta elini cebine atmaz pek o yüzden biraz şaşırıyorum, sonra aklıma bana bir kez döner ısmarladığı geliyor. Uyandım burda. Sonra uyuduğumda işyerimdeyim. Tamamen farklı bir yer, işarkadaşlarım da farklı kişiler. Sadece biri gerçek. Ben acıkıp restorandan pizza sipariş ediyorum. Pizza 7 euro, işçi olduğum için bana 3 euroymuş. Neyse işte bana bir sürü kağıt imzalatıyor, en üstteki kağıtta görüyorum 7 euro, 3 euro yazısını. Kadına 10 euro veriyorum ama para üstünü geri vermiyor. Biraz bekleyip, para üstünü vermedin ama diyorum. Aaa vermemiş miyim diyor, yanındakine soruyor. Bu sefer onların müdürü olduğunu düşündüğüm birisi gelip kabalık yapıyor. Ne güzel olduğun yeri zaptet, dur öyle diyor. İşçin para üstünü versin, gidiyorum diyorum kızgınlıkla. Çantamı arıyorum, parayı belki almışımdır diye yokluyorum ama yok. Bir sürü çöp var çantamda, bazı şeyleri çöp kutusuna atıyorum, para yok ama. Adam o çantandaki telefon mu, ver bakayım diyor. Hangi hakla diye soruyorum. Sen kimsin ki, çantamı kontrol edesin dediğimde ben müdürüm, herkesi kontrol altında tutmaya hakkım var diyor. Zorla içine bakıyor ve içindekinin telefon değil sallama çay olduğunu görüyor. Sonra bu gerçekten iş arkadaşım olan kişiyle oturmuşuz barda. Yanımdan önceki rüyamda gördüğüm kuzenimin abisi geçiyor yanımdan. İş arkadaşım bunlar gibiler şöyle böyle diyor. Tanıyor musun diye soruyorum, evet diyor. Eskiden sevgiliymişler bunlar guya. Kuzenim hep ona ödetmiş her şeyu. O benim kuzenim ya diyorum, bir şeyler diyor hatırlamadığım. Ben yemeyimi bitiriyorum ama onun önündeki pizza öylece duruyor. Dokunmamış, daha önceden almış, yememiş ve diöer işçi onu ne zaman görse önüne koyuyormuş.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
İki rüyanda da bir çaresizlik veya şaşırma hissi var. Aslında çresizlik değil de daha çok olmayacak şeyleirn olması gibi. Bu tür rüyalarda uyanman (yani luside döndürmen) mümkün aslında. Bu bir rüya diyebilirsin o duyguyu yakaladığında.

İki rüyanda da kuzenin olduğuna göre onunla ilgili bir duruma işaret ediyor. Bu kişinin bazı şeyleri seni şaşırtıyor, mesela atıyorum baskıcı olduğu halde sempatik karşılanması  veya paspal olduğu halde sevilmesi gibi. Hem mc donalds kısmında hem iş yeri kısmında sanki kuzeninin bazı yönlerine gönderme yapıyor rüyan.

Biraz bu konuyu onun üzerinden düşün derim.

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 213 okuma
eirene 1 Ocak 2022 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 219 okuma
+4 oy
1 yorum 187 okuma
geekone3388 28 Aralık 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 228 okuma
29 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Leyla   17 29 yazdı
+6 oy
1 yorum 182 okuma
+5 oy
3 yorum 172 okuma
+3 oy
1 yorum 82 okuma
+2 oy
2 yorum 222 okuma
+8 oy
1 yorum 140 okuma
+6 oy
2 yorum 171 okuma
+6 oy
2 yorum 310 okuma
Hope 5 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

437 Aktif
0 Üye ve 437 misafir
Bugün : 21894
Dün : 23857
Toplam : 48080198
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...