Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
8.6k okuma
paranoid Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (8.7k puan)  
Rüyamda kötü saba bir adamın beyaz siyah alacalı bir köpeğin ölümüne karar verdiğini gördüm. Onu fırın gibi bir yerde ateşe vererek yakacaktı.Fırının başında daha önce görmediğim bir kız buna mecbur olduğunu söyledi. İsyan ettim. Buna sebep olanlar inşallah Allah hepinizin belasını verir dedim. Kız kendini savundu yapma böyle elimden başka bir şey gelmezdi dedi.Fırının başına geldiğimde köpek hala yaşıyordu. Yazık dedim. Nasıl kıyarsınız. Sonra içeri salona geçtim. Arkamdan köpek geldi . Kız dayanamamış yapamamıştı. Böyle bir rüya ne anlama geliyor acaba.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+9 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyanız çok anlamlı ve güzel bir rüya. Rüyada köpek kurtarmak birine yardım edip karşılığını bulmak olarak yorumlanabilir. Bu kişi sadık bir dostunuz veya size değer veren birisidir muhtemelen. Köpek yapısı gereği sahibine bağlı ama ona zarar vermek isteyenlere karşı da korumacı bir yapıya sahiptir. Bu özelliklere uygun bir arkadaşınızın zor durumda kaldığını düşünüp onun için üzülmüşsünüz. Ama neyse ki bu sorunu atlatmış olması gerekiyor. Rüya epey olmuş çünkü görüleli.
+5 oy
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Rüyada köpek görmekle ilgili şu başlığa da bakılabilir.

https://www.ruyadaruya.com/23236/ruyada-kopek-gormek-yorumu
0 oy
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Siz de rüyanızda köpek kurtardığınızı gördüyseniz bu başlık altına üye olmadan yazabilir size özel yorumunu okuyabilirsiniz.
0 oy
 
Ben bugün çok tatlı daha bebek olan bir Golden Retriever köpeğini denizde boğulmaktan kurtardım. Ölmedi ve hatta besledim ama sahibini bulamadım. Benim olmasını çok istedim ve öyle uyandım...
+5 oy
seli Rüya Kurucu (79.7k puan)  
düzenledi
Merhaba;
Özel hayatınızda kavgaların ve tartışmaların artacağına işaret etmektedir., Belirli aksilikler yaşayacaksınız. Fevri tepkiler vermemeye özen gösterin.
Çevrenizde ki bazı insanların yaşamınıza karışmasına izin vermeyin. Ve en önemlisi  sırlarınızı kimseyle paylaşmamaya dikkat edin. Gerçek hayatta dost olarak bildiğimiz köpeği, rüya da ölü ya da diri görmek pek hayra alemet değildir. Rüyanız sabah hayrına olsun inşallah diyelim yine de.
+3 oy
 
Rüyada 2 tane köpek bi bataklığa batmıştılar onları çok zor kurtarım annem gülin bahcesine koydim sonrada ellerimi çamurla helal ettim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
çamurla helal etmeyi tam anlayamadım
+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
İki yakın arkadaşına veya dostuna yardım edip bir helalleşme durumu olacak gibi. Veya olmuş gibi. Hangisi artık sen seçersin.
+3 oy
 
Ben daha bugün rüyamda ak saçlı bir kadının evimizin önünde sürülmüş bir toprakta yaralı ve ağlayan bir yavru köpeği aradığını gördüm.Gece olduğu için biraz uzaktan izledim.Yavru köpek beyaz ve siyah alacalı bir köpekti.Kadın köpeği bulup eline aldı ve köpek daha çok ağlamaya başladı.Yanımdaki bir tanıdığa:”Bu ne yapıyor?” deyip tepki vermesini istedim.Kadın yavru köpeği birden kaldırıp yere çarptı ve yavru köpek yerde dile geldi:”Yapma,dur yapma!” dedi.Kadının gözleri o andan itibaren değişti.Ben bağırarak bir yandan gecenin korkusuyla oraya zıplayıp üstüne koşmaya başladım.Koştukca vücudumun da büyüdüğünü farkettim ve gücümle kadını tarlaya fırlattım.Gözümü açtığımda korktuğum için kalp çarpıntısı vardı.
+2 oy
 
Ben bir arazide yukarıdan aşağıya doğru koşan bir yavru köpek gördüm. Arkasında kurtlar vardı. Elime bir sopa aldım ve onların üstüne kostum. Kurtlar yavru köpeği yakalamak üzereyken önlerine çıktım ve köpek yavrusu yanıma geldi kurtlarda etrafimdaydilar elimdeki sopayla onları korkutup kaçırmaya çalışıyordum. Rüyanın sonunu pek hatırlamıyorum ama sanırım kurtardım.
0 oy
 
Babamın köpeğini birine vermişim. Ona eziyet ediceğine ögreniyorum. Adamların elinden kurtarmaya calışıyorum. Adı Mehmet köpeğin. Tasmayı cıkarmaya calışıyorum otların arasında. Bir kaç kere yakalanıyorum. Pes etmiyorum. Babamın köpeğini kurtarmam lazım diyorum. Aglıyorum özür diliyorum ondan

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 371 okuma
Busek 12 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Busek Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 158 okuma
Aries_libra_ 16 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı
+11 oy
5 yorum 382 okuma
18 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
2 yorum 179 okuma
Liz 26 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 97 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 29 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 342 okuma
+6 oy
1 yorum 128 okuma
geekone3388 15 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+9 oy
68 yorum 1.2k okuma
Sonbahar 22 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 317 okuma
OT 8 Eylül 2019 Rüya kategorisinde OT Rüya Tabircisi (6.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 117 okuma
Fatma36 18 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Fatma36 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 144 okuma
20 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Habibe   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

362 Aktif
0 Üye ve 362 misafir
Bugün : 14315
Dün : 23857
Toplam : 48072647
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...