Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
224 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Merhaba. Rüyada evdeydim ama başka bi evdi gerçekteki evim değildi. Rüyamda 3 gece uyudum uyandım, 3 gün boyunca sadece gece uyuyup rüya görüp uyandığımı gördüm sadece.
   1. Gece ki rüyada önümde ansiklopedi kalınlığında büyük bir kitap vardı kırmızı ciltli, üzerinde matematik yazıyordu Oku diye bi ses duydum. (Okulla derslerle veya sınavlarla hiç alakam yok gerçekte)
  2. Gece ki rüyada yine aynı ebatta kalınlıkta kırmızı ciltli bir kitap vardı, üzerinde Kimya yazıyordu yine Oku diye bi ses duydum.
  3. Gece ki rüyamda, aynı şekilde bir kitap üzerinde de Biyoloji yazıyordu. Yine Oku diye bir ses duydum ve 3. rüyada İsm-i Âzâm'ı söyledi o ses. Söylediğini biliyorum ama ne söylediğini gerçekte uyandığımda hatırlamadım.
   Kendimi bi yerde buldum dövme yaptırmaya gitmişim. Dövme yapan kişi, büyük bir ayna ve benden başka ortamda hiç bir şey ve hiç kimse yok. Etraf karanlık sanki büyük bi boşluktayız sadece bizim olduğumuz yer aydınlık. Dövme yapan kişinim yüzünü görmedim. Sol kolumun üst kısmına duyduğum İsm-i Âzâmı kazıyordu. Kazıdığı yeri göremedim ne yazdığını. Kendimi bedenden çıkmış gibi arkamdan gördüm biraz uzaktan. Sırtım çıplaktı ve genç erkek vücudu gibi iriydi güçlü kuvvetli. Sonra tekrar kendimdeydim. Dövme kazınmış bitmiş, sol koluma doğru başımı hafifçe eğip dövmenin olduğu yere doğru candan ciğerden bi şekilde müthiş bir inançla Ya lû dedim fısıldar gibi. Bi anlamı var mı bilmiyorum.
   Sonra çook yüksek olan bi mekanda çay bahçesi gibi bi yerde sevgilim olan biriyle buluştum, normalde tanımıyorum öyle birini. O kadar yüksekti ki gökteydi sanki, aşağıda biraz ilerde deniz vardı, deniz kenarında bi kafe vardı tek katlı. Denizde de gemi kadar bi tekne vardı sanki denizin ortasına demirlemiş gibi hareket etmiyordu. O kafe ve tekne sevgiliminmiş. Ona kafeyi neden açmadığını havanın çok güzel olduğunu, bu mevsimde orda oturmanın çok zevkli olacağını söyledim. Tekneyi de kullanmıyorsun dedim. Ne söyledi cevap olarak hatırlamıyorum ama sevgilimden caymış gibiydim o rüyalar ve dövmeden sonra gözüme herşey, her sıkıntı oyun gibi rüya gibi geliyordu önemsemiyordum. Tekrar denize baktım, bi sürü gemiyi hareket ederken gördüm bu defa. Sevgilim olan kişi beni eve bıraktı balkona çıktım ev bu sefer kendi evimdi. Balkondan onunla konuşuyordum, hâlâ önemsememezlik vardı bende. Yani boşuna bu kdr sıkılıyor herşey geçici zaten diye geçiriyordum içimden. O gidiyordu bende balkondan içeri girdim.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Tabiki, Allah bana böyle rüyalar gösterdikçe buralardayım zaten :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+4 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Kırmızı kitaplar önemli seviyeleri temsil eder. Sıralama olarak Matematik, Kimya ve Biyoloji olması ile rüyanızın sonunda ki "Tek katlı ev" ,denizin ortasında ki "Hareketsiz tek tekne" ve sonrasında ki "Hareketli gemiler"  aynı sıralamayı verir. Bu sıralama ileriye doğru bir açılmayı anlıyoruz.

 İlk matematik dersi akılcılığı, mantığı ve rasyonaliteyi verir. Bu seviye de her şey akla yatkın ve uygun olmalıdır. Yani esasında duygudan yoksun bir düşünce sistematiğini gösterir. Tek katlı ev bu durumu temsil eder. Sabit olan yeri değişmeyen sadece tek bir kanadı olan bir düşüncedir o tek katlı ev(1).

İkinci seviye ise Kimyadır ve en az iki şeyin birbirleri ile etkileşimini temsil eder. Denizin(2) üzerinde ki sabit gemi(1) de budur. Deniz ve gemi iki farklı şey ama sınırda etkileşimdedir ama hala gemi sabittir. Yani deniz hareketli, gemi sabittir. Son durum biyoloji ise artık kimyanın çok ilerisidir ve tüm diğer karışımları ihtiva eder. Su ve üzerinde ki hareketli gemiler de bu durumu temsildir. Bu son seviyeyi aşınca artık  erkeklik dişilik kalmaz. Vücut da görülen erkek, bakan dişi olabilir yani bedenen erkek ruhen dişi gibi ama gerçekte ne erkek ne de dişisinizdir. Orası hiçlik makamı. Ayna olması sizden başka kimsenin olmaması,burada ki tek kişinin artık beden(sırtı açık erkek)+ruh(dışarıdan bakan) hem ayrı hem birleşik olmasından. Bu alan hiçlik olduğu için bir olasılıklar mekanı. Ne ayrı ne birleşik bir durumu temsilen gördükleriniz. Bu durum bir hal ve biyoloji kitabı ve denizde ki bir çok hareketli gemiyi temsil eden alandır. Her şeyin her an olabilmesinin ve dahi olamamasının imkanında olduğu yer. Hiçlik yorumunu yapamadığımız için bunları gördüğünüzü düşünüyorum. Ne zaman ki dövmeyi okumak için tekrar bedene geliyorsunuz o an iş'te tekrar Kimya dersine geldiğiniz alandır .O beden haline ilk geldiğinizde kendinizi çok yükselmiş gökte gibi görüyorsunuz(3) ama öyle bir hal yaşadınız ki bundan sonra olan veya olabilecek her şeyden vazgeçtiniz. Sevgilinizden bile(Sevgilinizde sizsiniz, hiçlikte artık sizde kalamazsınız)

Ayrıca ,tek katlı ev İnsan'ın yaratılış öncesi toprak halini, deniz üstünde tekne İnsanın balçık halini(toprak+su), deniz üstünde tekneler İnsanın [Hz.Adem(as)] yaratılmış ve hareket etmesini, kendinizi gökyüzünde görmenizi ise sizin İnsan bedenine ruh üflenmesi gibi de algıladım. Ayrıca sol kolunuza dövme yapılıp İsmi Azam yazılmasını Hz.Havva(as)'nın Hz.Adem (as)'ın sol kaburga kemiğinden yaratılması olarak algıladım. Kendinizi dışarıdan ruhunuz ile görürken erkek vücudu görmenizde sanırım bundan dolayı.Sevgilimden caymışlığım ise Hz.Adem(as) dan vazgeçmek demek.Yani siz Hz.Havva'nın ilahi aşk ile yola devam etmesi gibi.Başka rüyalarınızda da bahsetmiştik bu durumdan.




DAB,
Selamlar,
 
(1)Toprak
(2)Su
(3)Hava
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkür ederim
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Hocam rica etsem son yazmış olduğum rüyaya bakarmısınız
+1 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Kitapların olduğu yerde bir ahşap masa vardı üzerinde kitaptan başka bişey yoktu, tıpkı dövme yapılan yerdeki gibi masanın etrafı da karanlıktı bi tek masa aydınlıktı
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Senin rüyaların mükemmel yorumlanması beni epey yoruyor  ve ben eğitimini aldığım için bütün oklar bana acaba mı deditiriyor , bir varlık rüya yolu ile sana birşeyler anlatmak mı istiyor .
+1 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Geçen yıl Nisan ayından beri böyle harika rüyalar görüyorum Mâşâallah. Bişey anlatıp anlatmadığını bilmiyorum ama bi amacı olduğunun iyi bi yola yönlendirildiğimin farkındayım. Anlatmak istediği her neyse zaten anlasam da anlamasam da karşıma çıkar diye düşünüyorum ama gördükten sonra insan merak ediyo tabi :)
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Kesinlikle doğru , yola yönlendirilmekten geçmiş artık bence yürüyorsun o yolda , rüyaların bana ilham oluyor , senin rüyalarını sıklıkla takip etmek istiyorum :)

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 182 okuma
Yaren1989 10 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 140 okuma
+4 oy
2 yorum 230 okuma
+4 oy
1 yorum 466 okuma
OT 8 Kasım 2019 Rüya kategorisinde OT Rüya Tabircisi (6.4k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 184 okuma
Yaren1989 20 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 181 okuma
saga 8 Aralık 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 200 okuma
saga 4 Haziran 2020 Rüya kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 149 okuma
+7 oy
3 yorum 157 okuma
Turna 5 Ekim 2019 Tabir kategorisinde Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.0k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 149 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 6 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+12 oy
2 yorum 334 okuma
coyote 15 Temmuz 2017 Durugörü kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
2 Üye ve 413 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13401
Dün : 23857
Toplam : 48071734
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...