Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
192 okuma
asiya Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Hayırlı akşamlar diliyorum. Allah hayır etsin bu gece rüyamda annem ve biz 5 kardeş vardık. Ben kardeşlerin en küçüğüyüm. Annem herbirimize birşeyler veriyordu sırasıyla kardeşlerime ne verdiğini hatırlamıyorum. Bana sıra gelince annem en az 3-4 deste pembe renkte japon kiraz çiçeklerini koydu masaya “bu da senin“ dedi. Bense içimden ^^niye bana böyle değersiz bişey verdi ki ben ne yapacam bunla^^ diyordum. O esnada annem anlamış gibi bana “ bunları zamanında topladım bunları özenle kuruttum. Sen bunu demleyip içeceksin tadı da kokusu da çok güzeldir. Bir de şifa kaynağıdır bu.” Diyordu bana Annem bunları söylerken yine içimden ^^ kurutulmuş olmasına rağmen çiçekler neden hiç büzüşüp kararmamış saplar kuruydu ama çiçekler capcanlı duruyordu^^ diye düşündüm. Daha sonrasında annem kulağıma yaklaşıp “kardeşlerine söyleme ama senin hediyen en kıymetlisi en değerlisi diyordu.”  Uyandım sonra uyanınca burnuma çiçek kokuları geldi.
Yorumlarsanız sevinirim. Birkaç bilgiyi de düşünce kısmına ekleyecem rüyadan bağımsız benim araştırdıklarım okursanız sevinirim. Teşekkürler.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+5 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Annesi ile arası en iyi olan, en çok onunla konuşan, ondan en çok şey öğrenen ve ona en çok benzeyen kişi sizsiniz sanırım. Anneniz sizi doğurana kadar geçen tüm yaşam tecrübelerini ve kendi ailesinin dişil kalıtsal yönlerini size aktarmış (1).

Birinci maddi yorum olarak üç-dört  desteden kasıt 30-40 yıla denk gelir. Evlendiği yaşının üzerine 30-40 yıl koyarsanız annenizin yaşını bulursunuz muhtemelen. Yani evlendikten sonra ki 30-40 yıllık tüm tecrübesini size aktarmış. Kaynatıp içersin söylemi bu alanı ihtiva eder.

İkincil manevi yorum olarak ise şifa ile ilgili bahsettiği alan ise annenizden size "genetik" olarak aktarılan bir şey var. Örneğin siz tek kız çocuk iseniz kiraz çiçekleri XX kromozomu, kuruyan dal ise babadan gelen Y kromozomunu temsil edebilir. Nihayetinde genetik aktarım ile ilgili sizi baba tarafından gelebilecek hastalıklardan koruyacak(örneğin kan hastalıkları)bir gen anneniz tarafından size geçirilmiş olabilir.

En kıymetli hediye yukarı da yapmaya çalıştığım maddi+manevi aktarımlardan dolayı. Birincisi maddi tecrübe aktarımı(30-40 yıl) ikincisi ise anneniz kendisinin genleri ile birlikte tüm tecrübelerini hatta kendi atalarından gelen tüm tecrübeleri(2) de size hem maddi olarak hem manevi olarak aktarmış.(30-40 ata öncesine kadar olan aktarım gibi ve hepsi de anne yani dişil genler) Bunun içindir ki eğer bir kişinin gerek hayatta iken gerekse vefatından sonra eğer devamı olsaydı siz anne(leri)nizin devamı olurdunuz. Yani bir nevi farklı bedenlerde aynı kişiler gibi.(30-40 annenin devamı)

Sanırım hediyenin esas kıymeti manevi olan tarafında. O sadece size verilmiş(aktarılmış)

DAB,
Selamlar.

Not:
----------
(1)Japon kiraz çiçeği, Japonya'da baharın müjdecisi olmasına rağmen, daha solmadan en güzel halindeyken dallarından düşmesi sebebiyle edebiyatta ölüm ile yaşamın birlikteliğini ifade eder. Burada ölüm kelimesini yaşlanma tecrübe, olgunluk olarak annenizi, yaşamı da yaşınız itibari ile siz olarak algıladım.Kiraz çiçeği görülmesi annenizin bu tecrübeleri henüz hayatta ve sağlıklı iken ve bilinçli olarak size aktardığını temsil ediyor diye anlıyorum. Ayrıca annenizin sizi doğurma anına kadar olan zamanına kadar biriktirdiklerini tecrübe, sizin doğum zamanınız olan Nisan ayının ilk haftasını tüm birikimi size aktarma, dalların kuru olmasını tecrübenin biriktirildiği toplam süre, yaprakların taze olmasını ise hem zaman geçse de tecrübe ile aktarılan şeylerin size aktarımı hem de bu tecrübelerin annenizin zamanından bağımsız olarak tüm zamanlarda da kullanılabilecek bilgiler olmasından dolayı bu şekilde algıladım.

(2)Epigenetik
+2 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Ben japon kiraz çiçeklerinin ne zaman açtığını sorarsınız belki diye baktım. Mart aynın son haftası ve nisan ayının ilk haftası açarmış. Rüyamda annemse tazeden toplayıp kurutmuş. Bu arada gerekli olur mu ya da bir bağlantı kurulur mu diye doğum günüm nisan ayının ilk günü olduğunu belirteyim dedim.
+6 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Merhabalar sevgili okurum , çok nazik bir rüya emin olun kıymetlide bir rüya olmuş ,  belli bir döneme işaret ediyor , zamanı vakti gelince , dünyevi hayattan ,manevi bir ders alacaksınız gibi , en yakınızından bir öğüt niteliğinde, kirazı ise kısmete yorarlar , bende çok değerli bir kısmete yordum , ve kalben de eklemek isterim hayırlı bir evlilik yapacaksınız anneniniz ,var ve sağ ise , sizin mutluğunuzda payı ve katkısı olacak , bu kısmet hem maddi hem manevi olacağına eminim , saplarının kuruması bu rüyadaki anlamı olgunlaşmaktır , artık o olgunşaşmış ve sana doğru gelmesi yakın olabilir , hayatına şifa katacak bu haberci rüyan ,sana şifadan bol şeyler kazandıracak iyimserliğin ve hoşgörülü oluşun , hayat boyu kazanımlarına yol açacak, manevi anlamda yükselişinde olabilir,  ben içimden gelerek bu yorumda bulunmak istedim huzur verdi şahsen rüyanız bana değerli okurum sevgiyle ve sağlıkla kalın :) favorilerime ekledim :)
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
ya öylemi dersiniz dediğini yaparım teşekkür ederim
+2 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Merhabalar rüyamla ilgili yorumlarınızı ve bakış açınızı çok beğendim . umarım dediğiniz gibi olur güzelliklerle karşılaşırız hepimiz de. sizlerde öyle.
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Amin inşallah , haberci bir rüyan var sakla bu rüyanı :) gördüklerimin yansıması bakış açım hayırlı geceler .
+2 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
teşekkür ederim Ruyadede yorumunuz analizleriniz için söyledikleriniz doğru annemle en çok vakit geçiren konuşan ve onunda sırlarını paylaştığı kişi benim fiziken de karakter olarak da bizi benzetirler. umarım aktarılan manevi ve maddi genlerin hakkını veririm teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 279 okuma
Esma 9 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 270 okuma
asiya 30 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 151 okuma
Gün Işığı 8 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 121 okuma
5 Temmuz 2021 Tabir kategorisinde Yaprak   yazdı
+8 oy
2 yorum 248 okuma
+3 oy
2 yorum 206 okuma
Eylülmls 31 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 242 okuma
sedax1 15 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 308 okuma
Gunes111 13 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Gunes111 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 280 okuma
Nazlı GÜNGÖR 31 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Nazlı GÜNGÖR Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 152 okuma
Hope 7 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 164 okuma
Aylin Öztürk 8 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

408 Aktif
1 Üye ve 407 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15151
Dün : 23857
Toplam : 48073479
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...