Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
220 okuma
saga Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
düzenledi
Ruyada görüstüğüm kişi ile ev bakıyorduk.
Günes alan içi aydınlik olan bir bodrum kattı fakat sıvası bile yer yer yoktu.Bize evi gösteren iki erkek vardı.Sevgilimden telefondan birsey göstereceklermiş ama internet olmadiği için gosteremiyorlarmiş 200 tl istemisler bende kiziyorum 200 tl nedır internet kac paraya aciliyoe vs dedim..Sonra geri cekildiler.Konustugum kisinin yanina geldim o evi tadilat yapariz otururuz vs diyordu bende ev hem bize ait olmadiği icin hemde bodrum kat olduğu icin istemedim.Yüzü çok üzgündü elimi yanağına götürdüm hatta o sırada camdan kafalarimizi hafifce disari cikarmistik güneş ışıkları daha çok üstümüze vuruyordu.O sırada ona ben zaten besiktastan ev almayi düşünüyorum 2500 tl kiraya vericem.Buranin disinda bir ev bakariz en azindan giris kat diyordum.Calisiriz biraz daha paramiz olunca başka bir ev aliriz onuda senin ustune yapariz dedim.Bu evde kac sene oturcazki dedim 10 sene oturcak halimiz yok saniyorum oda 2 sene 3 sene falan dedi.Ikna ettim heraldeki bir anda kendimizi disarda bulduk caddenin karşısında 3 katlı yurt dışi evleri gibi kırmızı briketli ev gördük 2+ 1 ev var orda orasi olsun,oraya bakalim gibi bir sey dedik ikimizden biri evi işaret ediyordu ama hangimizdi bilmiyoruz..Sonrada uyandim..
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Etiketlemeyi eksik yaptım saniyoru. Rüyadedeyi etiketlemek istemiştim. @rüyadede

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+2 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Görüştüğünüz kişi maddi durumunu çok dert ediyor. Bu sıkıntılı durumundan dolayı da evlilik ile ilgili süreci ertelemek zorunda kalmış. Ancak son zamanlarda sizin onu maddi konular önemli değil esas konu birlikte olabilmek vb gibi söylemlerinizden dolayı kendisi biraz rahatlatmış ve bir cesaret ile  kendi bütçesine göre  yapabileceği düğün planlamasını size açıklamış. Bu bütçenin bir kısmında belki bir finansal kredi kullanımı gibi bir şey de var. Siz özellikle açıkladığı düğün planlamasına karşılık finansal kredi ödemelerine bakınca tuhaf buldunuz galiba ki tepki vermişsiniz. Yani zaten düşük segment bir düğün planlamasını birde aşırı borçlanarak vs ödenmesi size lüzumsuz gelmiş ve alelacele bir düğün yapana kadar bir kaç yıl bekleyip daha uygun bir düğün yapalım finansal olarak biraz toparlanalım demişsiniz. Bu toparlanma bodrum kat yani en kötüden bir üst giriş kat ile temsil ediliyor rüyanızda. İkinizin de camdan dışarı başlarınızı çıkartıp güneşin yüzünüze vurması "tam bir fikir birliğinde" olduğunuzun ve bu fikir birliğinin hem maddi hem manevi yani duygusal olarak ikinizi de rahatlattığına dair.

Beşiktaşdan ev almak kiraya vermek vs sizin maddi anlamda görüştüğünüz kişiden madden çok ileride olduğunuzu ama sanırım görüştüğünüz kişinin sizin maddi desteğinizi kabul etmediğini ,sizin de onu üzmemek ve onurunu rencide etmemek için(yüzüne dokunmak) bu konuları çok açmadığınızı ama çok ileri boyutta olmasa bile en azından kötünün bir ileri diye bahsettiğim giriş katı için destek vermek istediğinizi onunda bu duruma bir şekilde razı olduğunu gösterir. Yani esasında onun razılığı süreyi kısaltmak için mecburiyetten. Eğer zaman olarak beklemeye tahammülü olsaydı görüştüğünüz kişi sizin finansal desteğinizi de asla kabul etmezdi.(10 yıl oturacak değiliz ya söylemi)

Bundan sonra ki kısım yani bir anda sokakta kendinizi bulmanız aynen başlarınızı camdan dışarı çıkarttığınızda ki "fikir birliği" gibi ikinci bir konsensüs oluşmasına dair. O gördüğünüz hayalinizde ki evlilik planı(kırmızı ev)için artık ikinizde hem finansal ,hem duygusal, hem fikren artık aynı noktadasınız. Zaten bunun için kırmızı eve bakalım diye evi kim gösterdi bilemiyorsunuz.

DAB,
Selamlar.
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Teşekkür ederim @ruyadede
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Ben gösterdimm işaret ettim bunun bir anlamı var mı?birde evde konuşurken üstümde kot ceketim vardı.10 seneden fazladır kullanıyorum ..
0 oy
yokkikimsehani Karabasan (641 puan)  
rüyadede bey lütfen benim rüyamı da yorumlar mısınız?
https://www.ruyadaruya.com/160485/ruyada-belli-ve-net-bir-tarih-soylenmesi
0 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
10 yıl oturacak değiliz ya demek ile 10 yıllık kot ceket aynı semboller.Ancak bir farkla.10 yıllık ceketi giymek şahsi olarak fazla  iktisatlı,biraz eli sıkı olmak ile ilgili iken 10 yıl oturacak değiliz ya demek ,ya karşı tarafı bir şeylere zorlamak veya iyi ihtimal ile ben kendim zaten iktisatlıyım(Beşiktaşda ev almak) ama birlikte olursak ilk başta değilse bile ilerleyen zamanda da seni de iktisatlı yaparım demek. Sizin eliniz ile göstermeniz ise bu söylemlerinizi birlikteteliğiniz boyunca  hedef olarak "ben gösteririm"," ben belirlerim" demek.(200 TL internete ilk tepkiyi vermek)

İlgili rüyalar

+11 oy
2 yorum 108 okuma
kukuliyimkukuli 7 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde kukuliyimkukuli Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 147 okuma
Likya 7 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 208 okuma
saga 3 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 232 okuma
9 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde Saliha   yazdı
+6 oy
3 yorum 272 okuma
Karga 22 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 181 okuma
saga 8 Aralık 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 207 okuma
Aynur Altay 27 Eylül 2019 Tabir kategorisinde Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.0k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 159 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 26 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 170 okuma
+1 oy
1 yorum 61 okuma
+4 oy
3 yorum 273 okuma
Yaren1989 31 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+13 oy
2 yorum 178 okuma
Yaren1989 24 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

422 Aktif
2 Üye ve 420 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13457
Dün : 23857
Toplam : 48071790
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...