Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+26 oy
824 okuma
Üstat_Simuy_Alaca Bilgi kategorisinde Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
düzenledi
Psişik yetenek Metapsişik'in ve Parapsikoloji’nin araştırma alanında bulunan, insanın paranormal (normal dışı, normal ötesi) denilen, bilinen fizikokimyasal yasalarla açıklanamayan psişik fenomenlerde söz konusu olan yeteneklerini ifade etmek üzere kullanılan bir terimdir. Paranormal yetenek terimiyle eşanlamlıdır.
Parapsikologlar bu yetenekleri ESP (Duyular-dışı algılama) ve PK (Psikokinezi) paranormal yetenekleri adı altında, Metapsişikçiler ise zihinsel medyumluk ve fiziksel medyumluk yetenekleri adı altında iki grupta ele alırlar.
Psişik yeteneklerden başlıcaları Metapsişikteki adlarıyla şunlardır: Durugörü, duruişiti, telekinezi, psikometri, telepatlık, düşünce okuma, prekognisyon (prekognititif duyarlık), postkognisyon (postkognitif duyarlık), kriptoskopi, duyarlığın dışarılaşması, ideoplasti, dermo-optik.

Psişik Yetenek, genel anlamıyla olağanüstü sayılabilecek bir durumdur. Sıradan bir durum değildir. Psişik yetenekler, insanı daha da özelleştiren eşsiz yeteneklerdir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

21 Yorum

+10 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
BAZI PSİŞİK HİSLER VE YETENEKLER

1. GENELLİKLE  CANLI RÜYALAR GÖRÜRSÜNÜZ
Bir rüyada , zaman içinde seyahat edebilir arkadaşları ve yabancıları ziyaret edebilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz . ( bazen bilinçli olur rüyada bazende bilinçsiz görülebilir )

2. ELLERİNİZLE BAŞKALARINA ŞİFA VEREBİLİRSİNİZ
Sadece hasta bir yere elinizi koysanız , kendinizin ve başkasının acısını hafifletttiğinizin farkına varırsanız , bu yetenekleriniz gün  yüzüne çıkıyor demektir.  (çoğunluk olarak kadınlarda sıklıkla görülen bir yetenektir)

3. GÜÇLÜ SEZGİLERİNİZ VARDIR VE BAŞKALARININ DUYGULARINI HİSSEDEBİLİRSİNİZ ,
Geçmişi ve geleceği tahmin edebiliyorsanız gün içinde nereye gidip döneceğinizi hissedebiliyorsanız , sezgisel olarak tahmin  yeteneğiniz  gün geçtikçe gelişiyorsa sizinde psişik yetenekleriniz uyanıyor demektir . psişik yeteneklerde bir empatsanız insanların o an için endişeli, ya da mutlu olduğunu  hissedebilmek için o an herkesin ruhuna gire bilirler ( zor bir seviyedir ama mümkündür ).
+12 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
^Psişik Yeteneğim Var Mı? ^
Bu soru her insanda bir soru işaretidir. Psişik yeteneği var olup kullanamayanlar… Psişik gücü olması için bin dereden su getirenler…

Her insanda bir parça da olsa doğuştan gelen bir psişik kuvvet vardır; ancak bazısı bunu asla fark etmez ve kullanmaya açık hale getiremeyebilir. Zaten bazen psişik yetenekler, insanları bir parça da olsa rahatsız edebilecek boyuta dönüşebileceğinden, psişik yeteneğini kullanabilenlerin sayısı oldukça azdır. Bazı insanlarda doğuştan kuvvetli bir psişik yetenek olduğu gibi bazıları da psişik yeteneğini eğiterek, geliştirerek sonradan kazanabilir. Önemli olan bu yeteneği istemek ve bu gücü kullanabilmektir. En nihayetinde her şey psişik gücü tetikleyebilmekten geçer.
Yinede araştırmalara göre bu yetenekleri kullanırken kullanmadan önce çok dikkatli olunmalı , kulaktan dolma bilgilerle kendimize ve çevremize zarar verme olasılığımız çoktur .

ÇEVRENİZDE YADA SİZİN DE BAŞINIZDAN GEÇEN PSİŞİK BİR HİKAYE VAR MI ?

SİZCE BU YETENEKLERİN TEMELİNDE  DOĞUŞTAN OLAN BİR OLGU MU YATIYOR YOKSA HER İNSANDA OLAN BİR ŞEY Mİ YOKSA  DOĞA ÜSTÜ BİR OLAY ARACILIĞI İLE Mİ İNSANLARA VERİLİYOR ?
Ferit Karabasan (991 puan)  
teşekkürler yorumunuz için
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Bence doğuştan gelen bir özellik. Ben kendimi bildim bileli başımın belasıdır bu özellik:)
+9 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bence burada psişik yeteneklerimizi güçlendirme çalışmaları yapmalıyız. Belki bu konularda nasıl olur kafa yormamız gerekiyor. Bu görevi üstlenir misin kahin alaca. Ne dersin
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Evet hak ediyorlar Kahin haklısın
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ruhlar her zaman olağan üstüdür karga senin ve benim karanlığıma nazaran ,çok renkli ruhlar var ve bu ruhlar gelişmeyi hak ediyor .
+9 oy
Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
Kendimizi geliştiremedik daha ruhumuza sıra gelmez diye düşünüyorum. Önce kendini geliştirmesi gerekli insanın ruhuda zaten gelişmeye ayak uydurur sanırım. Psişik midir miyavşik midir kuçukuçuşik midir bilmem ama tek bildiğim şey var biz kendimizi geliştirmeyi öğrenirsek gerisi gelir
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Aslında hepsi birbirien bağlı bufalo
+3 oy
Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
Bencede Karga.Hepsi bırbırıne baglı ve bız o bagın farkında degılız. Zincirleme ılerlıyor hersey ve bız işin ortasından baslamak ıstıyoruz ama baslangıcı daha beceremedıgımız ıcın doğal olarak basarı elde edemıyoruz
+6 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
MERAK ETTİĞİNİZ PSİŞİK YETENEKLER VAR MI EN OLAĞAN ÜSTÜ BİR TANESİNİ PAYLAŞIYORUM :)

Pyrokinezi


Bedende yer alan bio enerjiyi kullanarak, zihin gücüyle ateşi ve ateşle alakalı olguları kontrol etme yeteneğine “pyrokinezi” ismi verilmekte. Latince’de ateş anlamına gelen “pyro” kelimesinden türeyen bu isim pek çok kişi tarafından benimsenerek güncel olarak kullanılıyor.

Pyrokinezi yeteneğine sahip kişilerin ateşin boyutunu değiştirebildiği, kimi zaman kendiliğinden ateş yakabildiği veya yanan ateşi zihin gücüyle söndürebildiği görülmekte. Dünyanın pek çok yerinde görülebilen pyrokinezi vakaları, özellikle Türkiye’nin İç Anadolu Bölgesi’nde fazlasıyla yoğunlaşıyor.

Tıpkı telekinezi yeteneğinde olduğu gibi geliştirilebilir bir alan olsa da pyrokinezi için doğuştan gelen bir yatkınlık bulunması şart. Diğer kinezi türlerinden bu noktada biraz da olsa ayrılan bu yetenek, herhangi bir yatkınlık olmaması halinde de kullanılabiliyor olsa bile yatkınlık bulunması durumunda gelişim çok daha hızlı hale gelmekte.

Pyrokinezi Gerçek Mi?
Pyrokinezi ile alakalı pek çok farklı görüş mevcut. Dünyanın belli bölgelerinde özellikle dikkat çeken ve çoğu kişi tarafından geçerliliği olduğuna inanılan bu kinezi türünün tüm diğer kinezi türlerinde olduğu gibi net bir bilimsel ispatı bulunmuyor.

Kimi inanışlara göre beyin gücü konusunda yeterli teknolojinin olmaması ve bu tarz olayların ispat amaçlı gözlenmesi halinde asla istenen sonucun elde edilemeyeceğine dair bir düşünce bulunuyor.

Pyrokinezi Teknikleri #1 – Mum Yöntemi
Pyrokinezi için başlangıç yöntemlerinden sayılan mum kullanımı hem odağınızı geliştirmenizi hem de bu alanda zaman içerisinde hakimiyet kazanmanızı sağlayacaktır. Ateşin enerjisi ve kendinize ait enerji alanı üzerinde ne kadar hakimiyet kazanırsanız çalışmalarınızın başarıya ulaşması da bir o kadar kolay olur.
Çalışma sırasında odağınızı her daim korumanız gerektiği için rahatsız edilmeyeceğiniz bir alanda bulunmanız çok önemli. Mum ateşine konsantre olmanızı gerektiren bu çalışmada en ufak bir bölünme bile odağınızın sapmasına neden olacaktır. Mümkün olduğu kadar sakin ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer seçmeye gayret edin.
+5 oy
Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)  
Paranormal aktiviteler konusunda 1960 larda  KGB (Rus istihbaratı) uzun bir süre araştırma ve deneyler yapmıştır. Hatta çok yetenekli medyumlar üzerinde deneyler bile yapmışlardır. Sovyetler dagilinca bunlar açığa çıkmıştır . KGB özellikle telepatlik , zihin okuma ve düşünce gücü yolu ile nesneleri hareket ettirme  konusunda yoğun çalışmalar yapmıştır .bu konuda çok başarılı olmuşlardır ..
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Psişik yetenekler, insanlara zarar vermese de bazen tedirginlik yaratan yeteneklerdir. Bu yüzden psişik yetenekleri harekete geçirmeden önce bununla başa çıkmaya hazır olup olmadığınıza net bir şekilde karar vermeniz gerekmektedir.

Çünkü zaman içinde gelişen yeteneklerin, daha da gelişerek sizi huzursuz edecek boyuta gelmesi mümkündür. Psişik güçlerin, sadece sizi kapsamadığını bilmeniz gerekir; çünkü psişik güçlerinizi aktif ettiğinizde diğer insanlarla telepati kurabilir, düşüncelerini okuyabilir, geleceği görebilirsiniz. Bir nevi medyum diye adlandırabileceğimiz psişik yeteneklerin kabusunuz olmaması için sürekli olarak onlara başvurmamanızı önemle tavsiye ederiz.
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Şuurumuzu şimdiki farkındalığımızın ötelerine genişletme gücü hepimizin içinde saklı olarak vardır.  ‘Psişik Okuma’nın en kısa tanımı da şuurumuzu şimdiki farkındalığımızın ötelerine genişletme gücü demektir. Bu yönümüze ya da bu yeteneğimize aslında “Psişik Yetenek” denir. Aslında herkesin psişik yeteneği vardır, fakat çok az sayıda insan bu yeteneklerini nasıl kullanacağını ya da nasıl kontrol edebileceğini bilir.

Pek çok insan gibi görme, işitme, tatma, koklama, dokunma gibi bilinen beş duyunun ötesindeki algılama, görme, duyma, sezme yeteneği gibi yetenekleri olan insanlarda vardır ve onlara yapılan tanım rahatlıkla  “Psişik Okuma”  yapan insanlar tanımı olabilir.

Bazılarında çok küçük yaşlardan itibaren ortaya çıkarlar bazılarında ise zaman içinde tek tek ya da hepsi bir arada belirmeye başlayabilirler. Yağmura hazırlıksız yakalananlar gibi el çantanızda minik bir şemsiyeniz ya da yağmurluğunuz yoksa bir anda sırılsıklam olabilir ve karşılaştığınız şeyden ilk anda hiç hoşlanmayabilirsiniz. Ama bu yetenekler yağmurun yağması ya da güneşin doğması gibi doğal olaylardır.

Psişik Yeteneklerin nasıl kullanılacağı konusu binlerce yıl içinde hep saklı tutulmuştur. Bunun nedeni de bilinmeyen durumlara pek alışık olmayan günlük dünya içindeki kişileri ürkütmemek ve bazı bilgilerin kötüye kullanılmasını engellemek olmalıdır. Oysa şimdi UYANIŞ zamanında olduğumuz için tüm bilgiler ve kullanım alanları iyisi ile kötüsü ile ortalık yerdedir.


“Yeteneğini kullan, en kısa yoldan bilgeliğe uzan onunla da yetinme istediğin ne varsa onu elde et”  tarzındaki popüler seminerlere ve toplantılara öyle sık rastlar olduk ki, gerçekten Psişik Yetenek ve Psişik Okuma nedir? Nasıl kullanılmalıdır? soruları, hırs ve kariyer gürültü-patırtıları arasında cılız sorulara dönüştü. Kullan da nasıl kullanırsan kullan mantığının en geçersiz olduğu alan bu alandır ve zararlı sonuçlarla karşılaşmamak için baştan dikkatli olmakta, bilgiyle hareket etmekte, ağır ve emin adımlarla gitmekte çok yarar vardır.
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Psişik Yeteneklerin Eğitimi:

Yaygın bir kanıya göre bazı insanlar, Allah vergisi ihsanlar ‘la doğarlar sözü her zaman geçerli olmayabilir. Pek çoğumuz zekâmızı, bedenimizi, aklımızı, bilgimizi geliştirmek için ne kadar uğraş veriyorsak, psişik yeteneklerimizi de ciddiye alıp onları da aynı ciddiyetle geliştirme gayreti içinde olmalıyız.

Yeteneklerin eğitimini hafife almak hiçbir yetenek için kabul edilir bir şey değildir.  Psişik yeteneklerimizi geliştirmek istiyorsak, iç benliğimizle çalıştığımızı unutmamalı ve onun dilinin dış benlikten farklı olarak kısa iç konuşmalardan ve telkinlerden oluştuğunu öncelikle bilmeliyiz.

İç benliğimiz, sadece şuurumuzun inandığı bir sınır varsa, işte onunla sınırlıdır. Bir şeyi yapamayacağımıza dair şuurlu bir kanımız varsa içsel benlik bunu kabul eder ve uygulamaya koyar. Kararı gerçekleştirmek için tüm gücünü ortaya koyar ve inanın ki onun gücü haylidir.

Örneğin ben asla piyano çalamam derseniz hiç şüpheniz olmasın ki çalamazsınız ama neden olmasın, dünyanın en ünlü piyanisti olmasam da çalmak ve o notaların tınılarını duymak istiyorum derseniz, bir süre sonra epey hüner kazanmanız mümkündür.

Psişik yeteneklerinizi eğitmek ve geliştirmek istiyorsanız öncelikle daha önce yapamadığınız için belli bir şeyi yapamayacağınızı söylemekten kaçınmalısınız.  Eğer bir şeyi denememişsek ve o şey olmamışsa, bu o işi yapamayacağımız anlamına gelmez; sadece biraz daha çalışmaya gerek olduğu anlamına gelir. Kazanmak istediğimiz beceride ustalık kazanmış birini gözlemlemek, fevkalade bir öğrenme yoludur. İç benliğin doğasında olan taklit etme becerisi, becerileri geliştirmede kullanılabilir. Diğer iki yol ise öğrenme yani o konu hakkında okuma ve bilgilenme ve denemeden geçer.

Hepimiz Psişik Yeteneğe Sahibiz:

Bize, başkalarının beğenisini kazanacak şekilde düşünmek ve davranmak üzere, iç hissedişlerimizi dikkate almamayı öğrettiler. Sezgisel zihnimizden gelen mesajlara açık olmak, psişik yetenek pratiklerinde büyük önem taşır. Sezgisel zihin, beynin sağ yarıküresinde yerleşmiştir. Şuurumuzun bulunduğu rasyonel zihin ise soldadır.

Hemen bu ikisinin altındaki limbik bölge de programlamalı zihne aittir. Programlamalı zihin şuuraltıdır. Burası rasyonel zihin tarafından alınan dış dünya hakkında sezgimizden ve hissedişimizden gelen materyali absorbe eder. Limbik bölgenin altında, tüm bedensel fonksiyonları yöneten objektif zihin bulunur. Bu zihinlerin tümü pozitif ve yansıtıcı yönüyle enerji yayınlar. Aynı şekilde, negatif ya da alıcı tarafının bir fonksiyonu olarak da enerji çekerler. Bu enerjiler farklı frekanslarda hareket ederler ya da titreşirler. Frekans yavaşladıkça mantal madde kabalaşır.

Objektif zihin, şuuraltı programlamalı zihinden daha düşük frekansta titreşir. Benzer şekilde şuuraltı programlamalı zihin, şuurumuzun rasyonel düşünen zihninden daha düşük frekansta titreşir. Sezgisel zihin ise şimşek hızıyla çalışır.  “Evrensel”  düşünceleri, gelişsinler ve kuvvetlendirilsinler diye şuura aktarır.

Herkes bu zihin seviyeleri ve yayınladıkları frekanslarla donatılmış durumdadır. Başkalarından gelen düşünceleri, duyguları, heyecanları toplamak üzere hepimizin  “alıcı cihazı”  vardır. Ama herkes cihazlarını nasıl kullanacağını maalesef bilemez. Köpek nasıl birçok insanın duymadığı sesleri duyuyorsa, arılar nasıl bizim asla göremediğimiz renkleri görüyorlarsa, bazı insanlar da diğerlerinin algılayamadıklarını algılarlar. Çevremiz, titreşimlerin farkına varışımızın seviyesi, doğrudan doğruya geliştirdiğimiz psişik becerilerin seviyesine bağlıdır.

Şuur dışı seviyede, psişik becerilerin zaten büyük ölçüde gelişmiş olduğunu bilmek önemlidir. Düşündüklerimiz ve hissettiklerimiz bizden çıkıp sessizce yayınlanırlar. Bu duygu ve düşünceler, bilmediğimiz bir şekilde, çevremizde etki yaratırlar. O sıradaki ilişkileri ve kendi kişiliğinizi etkilerler. Biz çevremizi ne derecede etkilediğimizin farkında değilizdir. Yansıtıcı şuur dışı ve algılayıcı şuur dışı arasındaki etkileşme, dünyamızı yaratmak üzere devam ede gelen bir süreçtir. Psişik becerilerin gelişmesi, sadece bu süreci şuurlu yönlendirme alanına getirir. Böylelikle hem giren hem çıkan akışı kontrol etmeyi öğrenebiliriz.

Yansıtıcı ve Algılayıcı Yeteneklerimiz:

Gelişecek iki temel psişik beceriden birine yansıtıcı beceriler ve diğerine algılayıcı beceriler adını verebiliriz. Bu iki tür beceriye en iyi örnek, mantal telepatidir. Telepatide iki kişiye ihtiyaç vardır. Biri gönderici, biri de alıcıdır. Bu da gösterir ki, bu kişilerin her biri, farklı bir beceriyi tezahür ettirmektedir. Psişik mesajları ya gönderirsiniz ya da alırsınız; ama ikisini de aynı anda yapamazsınız.

Tüm psişik becerileriniz bu sınıflandırmanın bir bölümüne ya da diğer bölümüne dâhildirler. Ya ruhsal şifa yaparsınız ya da size ruhsal şifa yaparlar. Ya bir fenomeni tezahür ettirirsiniz ya da o fenomenin tezahürünü algılarsınız.

Yansıtıcı beceriler, kendi titreşimlerinizin yayınımını kontrol etmenizi sağlar. İki benliğimiz de aynı işe senkronize olduklarında yansıma oluşur. Bu becerilere zihnin madde üzerine etkisi denebilir. Bu beceriler arasında şunlar vardır:  Telepati, psikokinezi, teleportasyon, materyalizasyon ve demateryalizasyon, ruhsal ameliyat, ruhsal şifa, levitasyon ve ruhsal fotoğrafçılık. Tekinsiz evler, insanlardaki bu becerilerin kontrolsüz tezahürlerinden başka bir şey değildir.  Ama o kişiler bunun farkında değillerdir. Yansıyı beceriler için kullanılan diğer bir terim, “yaratıcı beceriler” dir. Çünkü her yansıma ile bir şeyler yaratırız. Yaratıcı şuur, psişemizin pozitif tarafıdır.

Algılayıcı beceriler, bilgileri ve enerjiyi almanızı sağlar. Bunlar sizin farkındalık becerilerinizdir. Bunlar arasında,  DDA (Duyular Dışı Algılama, İngilizcesi ESP-Extra Sensory Perception), durugörü, duruişiti, sezgi, telepati, prekognisyon (önceden bilme, geleceği bilme, kehanet), geçmişi bilme, psikometri, radyestezi, psişik okuma, psişik tanı ve kristal kürede vizyon görme vardır.

Daha sonra küreye de gerek kalmaz zaten küre sadece konsantrasyon için bir aracıdır. Algılayıcı ve yansıyıcı beceriler beraberce çalışırlar, ama aynı anda değil. Önce biri çalışır, sonra diğeri. Algılayıcı ve yansıyıcı becerilerle çalışırken, biri diğerinin çizgisini geçmemelidir. Yani, birbiriyle uyumlu olmalı ve karışıklık meydana gelmemelidir.

Birçok insan, algılayıcı ve yansıtıcı becerilerinde bu ahenkli bütünlüğü elde etmişler ve de psişik alanda meşhur olmuşlardır. Bir süre başka şeylere bağlanmışlar, ama psişik yeteneklerinin eğitilmesi üzerine bu yönlerine önem vermişler ve kendilerine yeni yollar açmışlardır.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@Mehmet33  zihin okuma günümüzde de var olan yeteneklerden biridir , ama günümüzdeki zihin okuma tahminlere dayalı sanki , bana verilseydi bu yetenek diye hiç düşünmedim ama kendi açımdan korkunç  bir durummuş ve yetenekmiş gibi geliyor .
+1 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Ben kesinlikle bir empatım. Böyle iddalı konuşmak tuhaf oldu ama güçlü kanıtlarım var:)
İnsanların duygularını , acılarini , mutluluklarını hatta hasta olup acı çektiklerini hemen hissediyorum. Çoğu zaman sadece yolda yanindan geçtiğim insanın ne hisettiğini o kadar güçlü hissediyorum ki bütün enerjimin sômürüldüğü hissine kapılıyorum. Nedense bu özellik insanların kötü yönlerini uyandirmama da sebep olabiliyor. Kötülük yapmak isteyebiliyorlar. Ve beni çok fazla yoran bi özellik. O yüzden artık dikkat etmemeye ve insan okumamaya çalışıyorum böylelikle herkesle daha rahat iletişim kuruyorum ve enerjimi kendime saklıyorum. Tabi dikkat etmemeye başladığım içinde bu özelliğim köreldi biraz. Önceden öyle bi seviyedeydim ki bi insana bakmadan bile bütün duygularını ve karakterini raporlayabilirdim. Bi insan acı ćekerken aanki ben acı çekiyormuş gibi taa uçimde hisederdim ve günlerce kendime gelemezdim. Yolda yürümek bile işkence gibi gelirdi. Bir fotoğrafa bakarken bile o insanin karakter analizini yapabiliyorum. Yanliş anlamayin falcı falan değilin :)
Hatta bi keresinde bi ağaca dokundum ve o ağacın bütün yaşamsal enerjisini içimde hisettim ve bu hayatimda ki en tuhaf deneyimdi. Ama isteyerek körelttim bu yönümü. Hala uyanmaya hazır bi dev gibi duruyo içimde ama nasıl kullanacağımı bilmediğimden kulak asmamaya çalışıyorum
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Yanlış anlamayız tabiki. harika. Burada senin gibi çok kişi var.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Evet ama yönlendirebilirsin. Enerji kaybetmeden sadece algılayıp yapman gerekeni yaparsın.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Haklısın evet normal davranmak imkansız oluyor.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Özel mesajlardan yazarım bu konu için.
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Sevinirim, teşekkürler:)
0 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Bilmiyorum harika mı değil mi ama çok zor bi özellik. Enerjini kendin için harcamana engel olabiliyor.
0 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Evet yapılabilir ama ben bi türlü beceremedim onu yapmayı. Ben de görmemeyi deniyorum artık o biraz daha rahatlatıcı oluyor. Biliyo musun her şeyi hissedip anlayinca normal davranmak çok zor oluyor. O insanin içinde ki en karanlık duygulari görünce hissediyomuş gibi sana saldirmaya başliyor. Bu beni yıllarca yordu ve zorluk oldu hayatimda. İnşallah öğrenirim yönlendirmeyi.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yeteneğin sence hangi alana daha yatkın , düşünce okuma mı yoksa tahmin mi geleceği hissetmek gibi mi.
0 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Düşünce okuma. Geleceği hisettiğim oluyor ama düşünce okuma daha yoğun. Ve ben uzakta da olsa sevdiğim insanların ruhsal hallerini hisediyorum çoğu zaman. Sorduğumda da doğru diyolar. Ve genellikle kötü hisettiklerin de veya beni özlediklerin de hissediyorum. Ayrıca nadirde olsa enerjimle hayatimın gidişatına yön verdiğim de oldu ama bu çok. Az oldu.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bu harika :) bence ruhunuzu dinlendirip odaklandiginiz zaman dinlenmis bir zihinle bu öngörüleri iyilestire bilir ve geliştire bilirsiniz :)
0 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Teşekkürler:)
Aşağıda yorumlarda da yazdığım gibi, benim bu yeteneğim enerjimi çok sômürüyor ve nasıl o ntrol edeceğimi bi türlü öğrenemedim. Ben de artık görmemeye çalışıyorum karşıdaki insanla daha iyi iletişim kurabilmek ve enerjimi kendime aaklıyabilmek için.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@nur bence köreltmemelisin doğal insanlar vardır, ruhları ve zihinleri genelde yatkındır bu onlara doğuştan verilen özliklerdendir bunu yapamayan çoğu insan var ,senin yapıyor olmanda güzel kendiliğinden.
0 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Köreltmeden nasıl kontrol edebilirim bi öneriniz var mı?
Gerçek anlamda hastalandığım oluyor bu özellik yüzünden ve dikkat dağınıklığı yaratiyor hem de yüksek bi ölçüde. O kadar şiddetli hisseddiyorum ki bazen üzerimde ki etkilerini saklıyamiyorum o zamanda tuhafmışım gibi davranıyor insanlar bana  en zoru da bu oluyor. Kontrol edemiyorum malesef.

İlgili rüyalar

+6 oy
9 yorum 178 okuma
vetre 12 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 225 okuma
yok 10 Kasım 2020 Analiz kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+6 oy
11 yorum 270 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+12 oy
10 yorum 277 okuma
Hypnos 18 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+16 oy
15 yorum 350 okuma
Hypnos 17 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+14 oy
26 yorum 544 okuma
Simge 6 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+13 oy
2 yorum 264 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Eylül 2020 Paranormal kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 146 okuma
sonsuz 17 Ağustos 2021 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+12 oy
7 yorum 221 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 16 Mayıs 2021 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+12 oy
22 yorum 410 okuma
Hypnos 19 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+14 oy
24 yorum 484 okuma
Hypnos 13 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+16 oy
5 yorum 205 okuma
Simge 24 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 166 okuma
Simge 24 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

456 Aktif
0 Üye ve 456 misafir
Bugün : 10458
Dün : 23857
Toplam : 48068796
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...