Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+19 oy
197 okuma
Renginss Rüya kategorisinde Rüyazede (1.8k puan)  
Ruyamda istanbuldayım anneannem ve teyzem ölmemişler anneannemi görmedim ama yaşıyormuş iş için ordayım bir sağ ve küs olduğum teyzem bir rahmetli teyzemle yürüyoruz beni otogara götürmeye çalışıyorlar birine para teklif ediyorlar  pazarlık yapılıyor arabayla bıraksın bizi diye anlaşıyorlar ama yinede yürüyerek gidiyoruz adamda yanımızda ben rahmetli teyzemden 200 lira borç istiyorum çıkarıp veriyor otogarda babam bir cenaze arabasının arkasındaki kalabalıkla yürüyor bineceğim otobüs siyah üzerine kırmızı yazılı ve ben sivilcemi sıkıyorum feci çok irin fişkırıyor sonra teyzemlere gostermek için bir kaç kez daha sıktım sağ  çenemin yanında göbek atıyorum koltukta yanıma iyi biri düştü diye ama otobuse binmedim( acep cammı açık kaldı da böyle saçma rüya gördüm)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu rüya  biraz beni yoracak gibi duruyor inceleyeceğim rüyanızı .
Renginss Rüyazede (1.8k puan)  
Bekliyor olacağım

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+6 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar , sevgili okurum çok simge çıkmış ve birbirinden çok ayrı simgeler ,  ölü ve diri kişilerle  yürüyorsunuz  , iş için kafanızda bazı planları ertelemiş bazıllarını hayata geçirmek üzere olabilirsiniz  , yeni bir iş başvurusuda olabilir , çünkü ölüden para istemek iş yaşantısını çokça anlatır , ölü ve diri burada hayatınızdaki yeniliklere yorumluyorum , güldürdünüz beni değerli okuyucum cam açık kalmamış merak etmeyin ,uyarı  rüyasıdır bu , ölü görmek bazen iyi bazen kötüdür ve ölü görmek hep uyarır bizi , cümlelerimi toparlamam gerekirse  , tahminlerime göre hayırlısı ile olsun dediğiniz iş için bir takım hayalleriniz var ise size şunları demek istiyorum ,

Rüyada ölüden para istediğini görmek; rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı zorlukların üstesinden gelmek için ona karşı kötülük yapan onun zayıf düşmesine neden olan insanlara karşı boyun eğerek onlardan medet umacağına, kurtuluşu o kişilerden arayarak mantık dışı bir çok hataya yer vereceğine yorumlanır. Çaresizlik olarak ta tabir edilen bu rüyayı Ünlü rüya alimimiz Seyyid Süleyman şu şekilde ifade etmiştir.” rüyada ölüden istenen para çaresizliğe karşı kurtuluş olarak şeytana boyuna eğme ona kulluk etme “şeklinde ifade etmiştir. Rüyada ölüden para istemek görmek, aynı zamanda dini duyguların istismarlığına, zayıflığa,kulluk hakkını yok sayıp insanların haklarına göz koymaya yorumlanır.  

Yani burada da yazdığı gibi , ölüden borç istemeniz , iş hayatında sizi kıskanan birileri olabilir , yaptığınız iş aileniz tarafından yada çevreniz tarafından hoş görülmüyorda olabilir , bir diğer yandan  eğer çalışıyorsanız iş hayatınıza giren kişilere dikkat edin , attığınız adımları ,güvendiğiniz kişilerden başkaları ile paylaşmayınız , ama eğer iş yaşantınız yoksa şuan evde tatsızlıklar çıka bilir , sizden beklentisi olan insanlar olabilir ve siz onların beklentilerini karşılamak istemiyor olabilirsiniz ,

ayrıca irin görmenizi, bu aralar tatsız bir olayla karşılaşa bilirsiniz arkanızdan aleyhinize konuşan birini yakalayıp bertaraf ede bilirsiniz, iş hayatınızda hakkınızın yenildiğini anladığınız an direnin , çevrenize karşı tutumunuzu bu ara değiştirmek istiyorsanız tam zamanı , kendi iç dünyanızı ve kendi benliğinizin güçlü olduğunu  çevrenize kanıtlaya bilirsiniz , ve bu aralar fazla harcamalardan kaçının ölüden para almak biraz maddi sıkıntıya ama sonrasından geçeceğine  yoruyorum , hem kaybedip hem kazanacaksınız , çevrenize karşı temkinli olma zamanınız aslında siyah otobüs buna delalet ,  enerjisinden ve kullandığı cümlelerden hoşlanmadığınız insanlara dikkat ediniz çünkü haklı çıka bilirsiniz , değerli okuyucum gönül gözümden gördüklerim bu kadar sevgiyle kalın .
Renginss Rüyazede (1.8k puan)  
Çok teşekkürler
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rica ederim :)
+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Kahin çok güzel yazmış, yazdıklarına ek olarak, hayatının bir dönüşüm aşamasındasın diyebiliriz, Otobüs terminali, yolculuklar, bir yerlere gitmeye çalışmalar... Tabi sorunlar da var, parasızlık, çıbanlar, irinler... Maddi manevi sorunları da işaret ediyor.
+3 oy
Renginss Rüyazede (1.8k puan)  
Sevgili karga tesekkurler sanirim son zamanlardir ilkkez bu kadar sacma bir ruya ve sabah etkisini atamadigim bir ruya gordum cok uzun zamandir ruya hatirlamiyordum sizce iyiye mi donusum olacak yoksa parasizliğa mi dönusum yok yok valla saçma rüyamda

İlgili rüyalar

+6 oy
2 yorum 377 okuma
+9 oy
5 yorum 393 okuma
Eyja 1 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 222 okuma
+5 oy
3 yorum 239 okuma
+7 oy
1 yorum 162 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 206 okuma
22 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
2 yorum 321 okuma
+2 oy
1 yorum 140 okuma
+1 oy
0 yorum 71 okuma
İbrahim Köseoğlu 20 Kasım 2022 Rüya kategorisinde İbrahim Köseoğlu Karabasan (157 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

609 Aktif
1 Üye ve 608 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 7841
Dün : 21898
Toplam : 48088016
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...