Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+23 oy
728 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada tay görmek, bahtın açıklığına, Aileye katılacak bir çocuğa, hedeflerinize ulaşmaya ve değerli misafirin gelmesine işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Tay (At Yavrusu) Görmek



 Rüyada tay (at yavrusu) görmek, evlada işaret eder. Rüya sahibi bekarsa, ağabey veya ablalarının çocuk sahibi olunacağına yorumlanır. Taylar tabirciler tarafından genel olarak çocuk sahibi olmaya, hayırlı evlatlara rivayet edilmiştir. Ancak sadece evlat sahibi olmadığı üzerine çeşitli yorumlar yapılmıştır.



 Rüyada tay görmenin, duygusal yönde iş başarılacağına yorumlanır. Kişinin duygusal davranışlarının katkılarını göreceğine yorumlanır. Rüyada tay görmek, çocuk sahibi olamayan kişiler için özlem duymayı ifade eder. Tabirciler, rüya sahibi çocuk sahibi olamayan kişilerin, dertlerine derman aramaya devam etmeleri gerektiğini belirtirler.



 Dermanlarını yakın zamanda bulacaklarına yorumlanır. Tayların, hayırlı çocuk sahibi olmaya yorumlandığı rivayet edilir. Eski büyük alimler, at yavrusunun cömertlik olduğunu, cömert davranan kişinin işareti olduğuna hikmet etmişlerdir. Evvela tez zaman içinde rüya sahibinin mutlu bir hayata erişeceğini ifade ederler.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyasında görmüş olduğu tay, şeref, itibar, makam, halk içinde saygın bir kişi olmaya, işte başarı sağlamak ve rütbe demektir. Rüyada beyaz tay istek ve arzuların gerçekleşmesidir. Kahverengi tay gören muradına erer. Rüyada tay kucaklamak maddi bir çıkar elde etmeye, tay tutmak mal elde etmeye alamettir. Rüyada siyah tay görmek, yücelik ve mala; doru tay, kuvvet ve ferahlığa; beyaz tay görmek, şifaya; al renkli tay görmek, dini bütünlüğe; kır renkli tay, şöhret anlamına gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tay binen kişi emlak veya arazi edinir. Yeni doğan tay mutlu olacağınız haberdir. Rüyada İkiz tay bolluk ve berekettir. Rüyada tay sevmek ekonomik ve sosyal konumunda düzelmeye, rüyada tay yakalamak ise çok değerli bir mal olarak tanımlanır. Rüyada tay satın almak rüyayı görenin işinde çok hevesli olduğu ve gelecekte mal varlığının artacağına işaret sayılır. Rüyada tay doğduğunu görmek geçimin yolunda olmasına ve bol kazanca işaret eder. Yeni doğmuş tay evin içindeki çocukların mutluluk ve sevincine işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tay beslemek kişinin fayda sağlayacağı bir işe girmesine işarettir. Yavru tay besleyen işlerinde kazanç sağlar. Rüyada tay aynı zamanda hayır ve berekete, murada ermeye, güzel eve, yolculuk ve düşmana galip gelmeye işaret eder. Rüyada erkek veya dişi tay görmek, rüya sahibinin çocuklarına da işaret eder. Rüyada ölü tay rüya sahibinin geçiminde meydana gelen değişikliklere işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tayda görülen güzellik veya kusur, fazlalık ve eksiklik; çocukların durumlarına işaret eder. Rüyada tay görmek, hedeflerinize mücadeleler verdikten sonra ulaşacağınız anlamını taşır. Başarıya çalışarak erişeceksiniz. Rüyasında tay gören kişi müjde ve uğurla yorumlanır. Rüyanızda evinize bir tay aldığınızı görmek, evinize beğeneceğiniz güzel bir hediyenin geleceğine işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada kır renkli tay, şöhrete; siyah tay, izzet ve mala; tor tay, kuvvet ferahlığa; al tay, dini bütünlüğe; sarı tay ise hastalığa işarettir. Rüyada tay emzirmek rızkının bol olacağına işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tay görmek, herkese örnek olacak bir başarı sergileyeceğinize yorumlanır. Sizi küçük gören ya da sizden hiç beklentisi olmayan insanlar başarılarınızı hem şaşıracak hem de kıskanacaklar. Aslında ne kadar umut vaat eden bir insan olduğunuzu herkese gösterebilir, her türlü zorluğun altından başarıyla kalkarak başkalarına örnek davranışlar sergileyebilirsiniz. Hatta yakın çevrenizden pek çok kişinin yapamazsın dediği bir şeyi daha çok hırs yaparak başarmanız olasıdır. Sizdeki bu istikrara ve azimle birlikte elinizi attığınız işlerin sonunu başarı ile getireceksiniz. Eğer ya başaramazsam endişeleriniz varsa, bu kuruntulardan kurtularak elinizden geleni yapmanız önemli olacak ve pişman olmayacaksınız.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada at yavrusu görmek, aynı zamanda müjdeli haberler almak anlamına gelir. Duyacağınız şeyler karşısında hem çok şaşırabilir, hem de çok sevinebilirsiniz. Belki bir yerden beklediğiniz başvuru sonucu da gelebilir. Size inanan insanlar da mağdur olmayacaklar. Küçük sevinçler yaşanacak. Sınava giren kişiler de alacakları sonuçtan beklediklerinden daha çok sevinebilirler.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Tay Görmek

Plan ve projeleriniz zamanında gerçekleşerek size şans ve uğur getirecek. Çok güzel haberler alabilir ve çok büyük mutluluklar yaşayabilirsiniz. Özellikle yakın zamanda alınacak olan bir temiz haber ile birlikte aile içinde sevinç olacak. Kendi sevincinize başkaları da ortak olacaklar.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Tay Görmek

Geçmişte yapılan hatalardan ders alarak, kendinizi doğru yola vermek ve hayırlı işler peşinde koşmak demektir. İlim irfan sahibi insanlardan alacağınız öğütler de size faydalı olacak. Bir insanın sizin bir yanlıştan uyanmanızı sağlayabilir. Bu kişiden gelecek uyarı ile birlikte büyük bir yanlıştan dönmeniz olasıdır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Doğmuş Tay Görmek

Yeni bir başlangıç yaparak hayatınızda yepyeni bir sayfa açacağınıza yorumlanır. Bir süredir şikayetçi olduğunuz ve sizi rahatsız eden ne varsa bundan kurtulacaksınız. İşinden memnun olmayanlar daha iyi bir işe girebilirler. Evinizi değiştirebilir ve başka bir yere taşınabilirsiniz. İlişkinizin bitmesi gerekiyorsa da sonlanabilir. Ancak tüm bu gelişmeler beraberinde size daha fazla mutluluk verecek. Üzerinizdeki baskıdan da kurtulabilirsiniz.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Tay Görmek

Aşk hayatında sürprizlerle karşılaşmak, çok iyi bir insanla izdivaç kurmak demektir. Bekar olanlar romantik ve kendilerine çok aşık olan biri ile evlenebilirler. Özel hayatınızda yaşanacak mutluluklar hayatınızın geneline yansıyacak.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Tay Görmek

Bilgilerinizden yararlanmak isteyen ve sizden tavsiye almak isteyen insanlar olacak. Bilgili ve saygın biri olarak toplumda yer edinebilirsiniz. Özellikle mesleki hayatınızda sizin tecrübeleriniz, bilgi ve birikimlerinizden faydalanmak isteyen insanlar olacak. Başkalarına bir şeyler öğretmek hoşunuza gidebilir ve hayat seçimlerinde sizin de etkiniz olabilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Isırması

Size pek çok sözler veren biri bu sözlerini tutmayarak sizi üzecek. Adeta sizin hayallerinizi yıkabilir. Birlikte kurduğunuz ortak hayaller olan bu kişinin bunlardan vazgeçmesi ile birlikte kendinize yeni bir yol çizmeniz gerekecek.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Kucaklamak

Meslek ya da özel hayatınızda kısmetlerin çoğalması, güzel haberlerin arkası arkasıya gelmesi olarak yorumlanır. Eğer bekarsanız, evleneceğiniz insan karşınıza çıkacak. Sizi seven, sayıp kollayan biri ile dünya evine girebilir, mutlu bir evliliğin temellerini atabilirsiniz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taya Binmek

Çok uzun yıllar önce kurduğunuz bir hayaliniz gerçek olabilir. Yıllar önce kendinize verdiğiniz sözleri tutacaksınız. Belki kariyer hayatınızda olmazsa olmaz dediğiniz bir başarı elde edebilirsiniz. Azmin sonu zafer olacak.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Sevmek

İş ya da eğitim hayatında sizden güzel bir enerji alan biri size destek olabilir ve yolunuzu açabilir. Sizin sevecen ve samimi yanınız başkalarının hoşuna gidebilir ve size hayallerinizde inanarak destek verebilirler. Hayallerinizin arkasında durmanız sizi mutlu edecek.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Emzirmek

Aile içinde büyük bir sevinç yaşamak olarak yorumlanır. Aileden birinin evlilik ya da bebek müjdesi ile bir araya gelebilir ve mutlu anlar yaşayabilirsiniz. Bu çok hayırlı bir rüyadır ve aile içinde yaşanacak mutlulukları simgeler.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, şansın açık olması ve hayatınızda güzel değişikliklerin yaşanması, hayallerin gerçekleşmesine yorumlanır. Temiz haberler alarak sevinebilir, yakın çevrenizden de büyük bir destek ve saygı görebilirsiniz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tay görmek, istedikten sonra insanın yapamayacağı hiçbir şey olmadığını işaret eder. Umut, hırs, başarı ve mutluluk anlamına gelir. Rüya sahibinin, insanların çoğuna göre asla olmaz dedikleri şeyleri gerçekleştirebileceğine delalet eder. Murat almaya, küslükleri bitirmeye, güzel günlere, sağlıklı ve huzurlu olmaya, hayır bulmaya delalet eder. Rüyada tay görmek, planların ve programların gerçekleşmesine ve rüya sahibine şans getirmesine tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taya Binmek

Rüyasında taya binen kişinin olmasını en çok istediği hayali gerçek olacak demektir. Mutluluk verici bir haber ya da büyük bir proje anlamına gelir. Rüya sahibinin beklemediği bir gelişme yaşanacak ve bu gelişme kendisi için büyük bir sürpriz olacak demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Sevmek

Rüyada tay sevmek kısmet almak anlamına gelir. Yani rüya sahibi için hayırlı ve uğurlu olacak bir olayın gerçekleşmesi olarak yorumlanır. Bu gelişme iş, eğitim ya da özel hayatla ilgili olacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada At Almak

Çok sevinçli bir haber almaya ya da herkese büyük mutluluk verecek ve hayır getirecek bir olayla karşılaşmaya tabir edilir. Bir yandan da toplu paraya ve değerli mala delalet ettiği yorumu yapılır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Görmek, genelde müjdeli bir habere ve şansınızın açık olmasına tabi edilir. Ayrıca rüyada ev içinde tay görmek de evinize çok seveceğiniz bir hediye geleceğine işaret eder. Rüyada çok güzel bir tay görmek ise verdiğiniz mücadeleler sonucunda koymuş olduğunuz hedeflerinize ulaşabileceğinize ve güzel bir karşı cins ile dostluk kuracağınıza da tabi edilmektedir.

Rüya’da tay sevmek, şansınızın artacağına ve gönlünüzden geçen her şeyin olacağına da işaret eder. Bununla birlikte güzel günler geçireceğinize de tabi edilmektedir. Rüya’da gördüğünüz tayı sevdikten sonra binmek de, çevreniz tarafından saygı duyulan ve sevilen bir insan olduğunuza işaret etmektedir.

Tay: 3 yaşına kadar olan at yavrusuna verilen isimdir. Ya da hayvanın bir yanındaki yük olarak da kullanılır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Görmek

Rüyada tay görmek, hayırdır, uğurdur ve müjdedir, aileye yeni katılacak çocuğa işarettir, şeklinde yorumlanır.Rüyanızda bir tay aldığınızı görmek, yeni bir çocuğunuz olacağına, bu müjdeli habere veya beğeneceğiniz bir hedi­yenin geleceğine işarettir, şeklinde yorumlanır.Rüyada gördüğünüz kır renkli tay, sizin ünlü ve meşhur biri olacağınıza, siyah bir tay ise; yüksek bir makam ve mala ermeye, doru renkli bir tay ise; güçlülük ve ferahlık ile yükseleceğinize, al (kırmızı) renkli tay da; dindarlığınızın artacağına işarettir şeklinde yorumlanır. (Nablusi)Rüyada cins bir tay sahibi olduğunu görmek, gayet güzel bir kimseyle dostluk kurmaya veya çocuklar vasıtasıyla mala ve mülke kavuşmaya yorumlanır. Atın bir tay doğurduğunu görmek, kısmetlerin açılarak gönlünüzden her ne geçiyorsa gerçekleşeceğine, bir taya bindiğinizi görmek, şereflerin en yükseğine kavuşacağınıza işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tay görmek, demek rüya sahibinin büyük mücadele ve uğraş verdikten sonra hedeflerine ulaşacağına delalet eder. Rüyada tay gören kişi, ulaşmak istediği sonuca büyük bir başarıyla kavuşacaktır. Bir kişinin rüyasında tay görmesi demek uğura, müjdeye ve hayra yorulur.

Rüyada tay görmek yaşıyor olduğunuz eve yakın zamanda istediğiniz bir hediyenin gelecek demektir. Başka bir rivayete göre de rüyada tay görmek, şan ve şöhrete, mala, mülke ve zenginliğe, ferah olmaya ve güce, muhafazakarlığa, dindarlığa işarettir. Bazen de bir hastalığın habercisi olarak yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Görmek İslamı Anlamı

Cafer-i Sadık (r.a) buyurmuştur ki; baht açıklığına ve müjdeli bir haber alınacağına delalettir. Bu rüyayı gören kimse berekete ve bolluğa kavuşur. İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; rüyada tay gören kimse uzun süredir uğraş halinde olduğu işinde hidayete erecektir. İbni Sirin (r.a) şöyle buyuruyor; rüyada tay görmek murada ve hayra yorumlanır. Malda ve mülkte bereket ve helal kazanca tabir edilir. Kirmani (r.a) yorumu; rüyasında her kim dişi bir tay görürse hayırlı bir kız evlada, erkek bir tay görürse hayırlı ve güçlü, sağlıklı bir erkek evlada kavuşacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Tay Görmek

Rüyada beyaz tay görmek, baht açıklığına, huzura ve refaha erileceğine, sağlığa ve selamete tabir edilir. Beyaz kısrak, at ya da tay fark etmez aynı zamanda hayırlı bir kısmete de işaret eder. Rüyayı gören kişi izdivaca bir adım daha yaklaşacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Tay Görme

Rüyada kahverengi tay görmek, zafere ve başarıya ulaşmaya ve azimle çalışılıp sonunda karşılığının alınmasına ve maddi – manevi kazanca işarettir. Kişinin kudretine ve elde ettiği güce de tabir edilen kahverengi tay, makam sahibi olmaya, maddi bir servet kazanılacağının bir mesajıdır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Tay Görmek

Rüyada siyah tay görmek, zenginliğe, berekete, bol kazanca ve servete yorumlanır. Rüyasında yağız yani siyah bir tay gören kimse işin sonunda büyük bir kazanç sağlayacağı bir işin daha başındadır ve bu işin sonunda kazanca erişecektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Sevmek

Rüyada tay sevmek, manevi huzura, rahat bir yaşantıya yorumlanır. Kişinin rüyasında tay sevmesi demek iç rahatlığına ve mutlu, mesut bir ortam içinde yaşadığının bir göstergesidir. Rüya sahibi manevi olarak mutluysa bu huzurun devam edeceğine eğer değilse kısa sürede mutlu olacağına tabir olunur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Beslemek

Rüyada tay beslemek, rüyayı gören kişinin hayır ve hasenat işleri yaptığına ve bu hayır ve hasenatın kabul olunduğuna işarettir. Kişi eğer zengin ve mülk sahibi ise işlediği maddi yardımların yerine ulaştığına ve bolca hayır duası alıyor olduğuna delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tay Isırması

Rüyada Tay ısırması, farkında olunmadan yapılan bir hataya yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi, ya manevi olarak ya da maddi olarak birilerine zarar veriyordur. Rüyayı gören kişi derhal bu durumu gözden geçirmelidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada at yavrusu görmek, çok talihli bir döneme girileceğine, şans kapılarının açılacağına, gönülden dilenen duaların kabul olacağına işaret eder. Rüyada yavru at görmek, hayallerin gerçekleşeceğine istek ve arzularına işaret eder. Hayırlı bir rüya olarak, kişiyi mutlu edecek haberlerin duyulacağı, hayırlara vesile olacak işlerle ilgileneceği, sevap kazanacağı, çocuk isteyenlerin evlat sahibi olacağı, ömür boyu mutluluk, huzurlu bir hayat anlamındadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada At Yavrusu Görmek İslami Anlamı

Rüyada at yavrusu görmek, İmam Nablusi (r.a) tabiri ile rüyayı gören kişinin rızkının genişleyeceğine, bolluk, bereket, rahatlık, ferahlık şeklinde açıklanmaktadır. İhya yorumunda ise, düşmanlara karşı zafer kazanılacağı, seyahate çıkılacağı yönünde tabir edilmiştir.

Ünlü rüya yorumcularına göre rüyada at yavrusu görmek, çalışma hayatında yükselişe geçileceği, kişinin kendi işini kuracağı, kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanacağı, hayal edilen her şeyin elde edileceği, şöhret kazanılacağı yönünde ifade edilmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada At Yavrusu Sevmek

Rüyada at yavrusu sevmek, yaşam boyu sorumluluk sahibi olmak, çalışmak, aile bireylerini koruyup kollamak demektir. Bekarlar için çok tatlı bir insanla tanışacak olmaya, samimi bir ilişki yaşayacağına, kısa süre içerisinde yüzük takılacağına, evlat sahibi olunacağına, umut edilen her şeye erişileceğine alamet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada At Yavrusu Beslemek

Rüyada at yavrusu beslemek, iyi bir insan olduğunuzu gösterir. İyi dostlarla karşılaşacağınız, hayırlı bir insanla izdivaç yapacağınız, çektiğiniz sıkıntıları ardınızda bırakarak hayatınıza yeni bir sayfa açacağınız, uzun zamandır hasretini çektiğiniz akrabalarınıza kavuşacağınız şeklinde tabir edilebilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi At Yavrusu Görmek

Rüyada kahverengi at yavrusu görmek, İslami açıdan sıkı arkadaşlıklar inşa edilecek olması, yüksek gelirli bir işe girileceği, ticari anlamda güzel gelişmeler olacağı yönünde açıklanmıştır. Bazı yorumcular, mutlu evlilik, maddi manevi yükseliş, bolluk, nimet, rızk, bereket olarak ifade etmektedirler.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz At Yavrusu Görmek

Rüyada beyaz at yavrusu görmek, lüks, ihtişamlı, gösterişli bir hayata dalalet eder. İstenilen her şeye kavuşacak olmak, hane içerisinde bereket, hayırlı bir evlilik, iş hayatında başarıya ulaşmak, çok para kazanmak, hedefe ulaşmak, zafer kazanacak olmak anlamındadır. Ayrıca müjdeli haberler duyacak olmaya, birbirinden güzel haberlerle çok sevinçli günler yaşamaya, sağlık sorunlarından kurtulmaya rivayet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah At Yavrusu Görmek

Rüyada siyah at yavrusu görmek, çevrenizdeki kişilerden takdir toplayacağınıza, kudretli bir insan olarak hidayete ereceğinize, etrafınızdaki insanları Allah yoluna çekeceğinize, içinizdeki ilim aşkını başkalarına aşılayacağınıza dalalet eder. Toplum içerisinde parmakla gösterilecek kadar sevilen örnek bir kişi olacağınıza işarettir.
Rüyada Tay Görmek

Rüyada tay görmek, risk alarak girişilecek olan önemli çalışmalara ve emeklerin karşılığının alınacağına, imkânsız görülen şeylerin tez vakitte gerçekleşeceğine, planlanan her şeyin uygulanacağına yorumlanır. Küskünlüklerin biteceğine, gerçekleşecek hayallere, sağlıklı bir birey olmaya rivayet etmektedir.
Rüyada Yeni Doğmuş At Görmek

Rüyada yeni doğmuş at görmek, talihin açık, şansın bol, bereketin çok olacağı anlamlarını oluşturmaktadır. Mutlu edici durumlarla karşılaşmaya, karşı cinsle yakınlaşmaya, sevindirici bir hediye almaya, güzel günlerin pek yakında olduğuna işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tay görmek, hedeflerinize mücadeleler verdikten sonra ulaşacağınız anlamını taşır. Başarıya çalışarak erişeceksiniz.

Rüyada tay görmek tabiri, müjde ve ugurla yorumlanır. Rüyanızda evinize bir tay aldığınızı görmek, evinize beğeneceğiniz güzel bir hediyenin geleceğine işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kır renkli tay görmek, şöhrete; siyah tay, izzet ve mala; dor tay, kuvvet ferahlığa; al tay, dini bütünlüğe; kula tay ise hastalığa işarettir.

Rüyada taya bindiğini görmek, birtakım mücadeleler verdikten sonra, nihayet hedeflerinize ulaşacaksınız.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

407 Aktif
1 Üye ve 406 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19091
Dün : 23857
Toplam : 48077403
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...