Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
604 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada sokak görmek, rüya sahibinin kazanç kapılarına, hayatını idame ettirmek için uğraştığı işe, kurtuluşa ermeye, selamete kavuşmaya, ekmeksiz kalmamaya, çalışkanlığa ve başarıya tabir edilir. Rüya sahibinin çevresinin gönlü zengin, eli açık, cömert, iyi, tatlı dilli ve güler yüzlü kişilerle çevrili olduğu bu sayede hayatı boyunca sırtının yere gelmeyeceği anlamına gelir. Rüyada sokak görmek, genel olarak insanların hayat mücadelesi ve uğraşları ile değerlendirilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

41 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada sokak görmek, sokaklar birtakım meslek ve işlere, hayatın devamı için gerekli olan unsurlara işarettir. Sokak aralarında dolaşıp duran bir kimse görmek, hayır ehli, şerden sakınan öğüt ehli birine delalettir.

Rüyada anayoldan ayrılarak sokağa girmek; doğru hareket etmemeye, olumsuz bir şahitlikte bulunmaya, yemini bozmaya ya da birtakım kefaletlere işarettir.

Rüyada sokakta insanlarla yürümek, hayatın akışına kendini kaptırmaya ve kalabalık psikolojisiyle hareket etmeye delalettir. İnsanların yürüdüğü istikametin tersine sokakta yürüdüğünü görmek, salih kimseler için kurtuluşa, günahkar için sapıklığa; karanlık bir sokakta tek başına yürümek, üzüntü ve kedere, yanlı eğilimlere delalet eder.

Rüyada bir sokakta yürüdüğünüzü görmek, gizlilik tabir olunur. Sokakta durup dinlendiğinizi görmek, birisi ile ilahi bir iş yapmak hususunda anlaşmaya vardığınıza; bilmediğiniz bir sokakta iseniz, birisinin sırrını öğrenmeye çalıştığınıza işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada sokağa girdiğini gören kimsenin doğru hareket etmeyerek Hak’tan ayrılarak bir şahitlikte bulunmasına işarettir. Bazen de bu rüya, yeminini bozmaya ve muhtelif kefaletlere işarettir. Sokaklar birtakım meslek ve yollara da işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sokak görmek, gizli bir işe yorumlanır. Sokakta yürüdüğünüzü görmek, birisiyle gizli bir iş konusunda konuşmaya, bilmediğiniz bir sokakta dolaştığınızı görmek, birisinin sırrına kulak vereceğinize işarettir.Rüyada sokak görmek, rüyayı gören kimsenin bir takım işlerinde yanlışlıklar yapacağına, işaretle tabir olunur.Rüyasında sokaklarda gezerek birini aradığını, sorduğunu görmek, bir takım olaylarla karşılaşacağına, zor durumlara düşeceğine, harbe, imtihana, rızkını zorlukla kazanmak gibi, iyi olmayan şeylere işaret olarak tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sokak görmek birtakım meslek ve işlere, hayatın devamı için gerekli olan unsurlar anlamındadır. Sokak aralarında dolaşıp duran bir kimse görmek hayır ehli, şerden sakınan öğüt ehli birine işaret eder. Anayoldan ayrılarak sokağa girmek doğru hareket etmemeye, olumsuz bir şahitlikte bulunsı demektir. Ayrıca yemini bozmaya ya da birtakım kefaretlere işarettir. Rüyada sokak görmek bir takım meslek ve yollara da işarettir. Rüyada sokakta insanlarla yürümek hayatın akışına kendini kaptırmaya, kalabalık psikolojisiyle hareket etmeye yorumlanır. İnsanların yürüdüğü istikametin tersine sokakta yürüdüğünü görmek salih kimseler için kurtuluşa, günahkâr için sapıklığa alamettir. Rüyada karanlık çıkmaz bir sokakta tek başına yürümek üzüntü ve kedere, yanlı eğilimlere delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir sokakta yürüdüğünüzü görmek, gizlilik ile tabir olunur. Sokakta durup dinlendiğinizi görmek, birisi ile ilahi bir is yapmak hususunda anlaşmaya vardığınıza alamettir. Rüyada bilmediğiniz bir sokakta iseniz, birisinin sırrını öğrenmeye çalıştığınıza işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada sokağa girdiğini gören kimsenin doğru hareket etmeyerek Hak tan ayrılarak bir şahitlikte bulunmasına işarettir. Bazen de bu rüya, yeminini bozmaya ve muhtelif kefaletlere işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında bir sokağa girdiğini görmesi; o kimsenin doğru hareket etmediğine ve haktan ayrılarak bir şahitlikte bulunacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında bir sokakta durup dinlendiğini görmesi; o kimsenin birisi ile gizli bir iş yapma konusunda anlaşmaya vardığına, kişinin bilmediği bir sokakta bulunduğunu görmesi; o kimsenin birisinin sırrını öğrenmeye çalıştığına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokak görmek, iyi durumlara delalet etmektedir. Rüyada sokak gören kimse için, kurtuluşa ermeye ve hayırlı kazanç kapılarına işaret olarak yorumlanan rüyada sokak görmek kişinin helal kazanca ulaşacağına yönelik tabir edilmektedir. Kişinin çalışmasıyla birlikte başarılı olması beklenmektedir. Rüyada ıssız sokakta yürümek ise, kişinin emekleri ve mücadeleleri sayesinde makam ve mertebeye ulaşmasına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokak Görmek İslami Anlamı

Rüyada Sokak görmek, Kirmani (r.a.)’ya göre kişinin selamete kavuşması beklenmektedir. Rüyada sokak lambası görmek, kişinin çevresinin hayırlı kişilerle dolu olduğunu söyleyen ve kişinin çevresindekilerin yardımıyla sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret olarak yorumlanmaktadır. Rüyada karanlık sokak görmek, bu rüya genelde kişilerin uğraşları ve hayat mücadeleleri ile değerlendirilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokak Temizlemek

Rüyada sokak temizlemek kişinin zor duruma düşeceğine işaret olarak yorumlanır. Bu zor durumun kişinin ağır sözler vererek ve yerine getiremeyerek gerçekleşmesi beklenmektedir. Kişi gücünden büyük işlere kalkışmıştır. Ancak kişi bu zor durumdan kurtulacaktır. Kurtulması için kişiye birinin yardımı gelecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokak Yıkamak

Rüyada sokak yıkamak kişinin bir kişinin omzunda ağlayacağına işarettir. Bu kişi, rüyayı gören kişinin çok sevdiği bir yakını olacaktır. Kişi dert yanıp bu sevdiği kişiye içini açacaktır. Bu kişi oldukça samimi bir kişidir. Sır tutmayı bildiği gibi, kendi sırlarını da paylaşması beklenmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temiz Sokak Görmek

Rüyada temiz sokak görmek iyi durumlara işaret olarak yorumlanmaktadır. Kişinin icat yapacağına işaret olarak yorumlanır. Kişinin sorunlarının yakın zamanda son bulacağına delalet olarak yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıkmaz Sokak Görmek

Rüyada çıkmaz sokak görmek kötü durumlara işaret olarak yorumlanmaktadır. Kişinin emeklerinin boşa gideceğine yönelik tabir edilmektedir. Kişinin elindeki avucundakinin kaybolması beklenmektedir. Bu durumda kişi bunalıma girebilir. Bu durumdan kurtulmak kişi için hiç de kolay olmayabilir. Bu kişinin hayat yönünü değiştirecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Sokak Görmek

Rüyada dar sokak görmek kişinin sınavdan geçtiğine yönelik tabir edilmektedir. Bu durumda kişi bir sıkıntıya düşecektir. Ancak bu sıkıntının iyi bir yönü vardır. Kişi kimin dostu kimin düşmanı olduğunun farkına varacaktır. Kişi bu sıkıntıdan hareketle önemli bir ders edinecektir. Dolayısıyla çektiği sıkıntılara isyan etmemeli, hazırlıklı olmalıdır. Gençler için ise bu rüya sabredip çalışmaya yönelik bir işaret niteliğinde yorumlanmaktadır. Gençler sabredip çalışırlarsa hayallerine ulaşacaklardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Issız Sokak Görmek

Rüyada ıssız sokak görmek hayra alamettir. Kişi için kazanç yollarının ardına kadar açılacağına delalet etmektedir. Kişinin kısmeti ve şansı artacaktır. Kişinin insanlara iş öğreterek ticaret ehli olması beklenmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Sokak Görmek

Rüyada boş sokak görmek kişinin renkli günler göreceğine işarettir. Kişinin giriştiği iş ve dokunduğu yerden güzel başarılar gelecektir. Kişinin içinde tuttuğu şeyleri ortaya çıkarması beklenmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokak Lambası Görmek

Rüyada sokak lambası görmek iyi haberlerin geleceğine delalet olarak yorumlanmaktadır. Kişinin mutsuz, gergin ve depresif durumlardan uzaklaşması beklenmektedir. Kişinin hayatına renk gelecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokak Görmenin Dini Anlamı

Rüyada sokak görmenin dini anlamı mali yöndedir. Kişinin hayırlı işlere vesile olması beklenmektedir. Hayatın devamı için önemli olan ögelerde etkisini göstermekte olan bu durum, kişinin helal rızkına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sokak görmek, gizli bir işe yorumlanır. Sokakta yürüdüğünüzü görmek, birisiyle gizli bir iş konusunda konuşmaya, bilmediğiniz bir sokakta dolaştığınızı görmek, birisinin sırrına kulak vereceğinize işarettir.

Rüyada sokak görmek, rüyayı gören kimsenin bir takım işlerinde yanlışlıklar yapacağına, işaretle tabir olunur.

Rüyasında sokaklarda gezerek birini aradığını, sorduğunu görmek, bir takım olaylarla karşılaşacağına, zor durumlara düşeceğine, harbe, imtihana, rızkını zorlukla kazanmak gibi, iyi olmayan şeylere işaret olarak tabir olunur.

Rüyada sokağa girdiğini görmek, doğru hareket etmeyerek, Hak’tan ayrılarak şahitlikte bulunmaya işârettir.

Bazen de rüyada sokağa girdiğini görmek, yeminini bozmaya ve muhtelif kefaletlere işârettir.

Rüyada görülen sokaklar, bir takım meslek ve yollara da işârettir.

Rüyada sokak arasında dolaşan birini görmek, hayır yapan ve şerden sakınan vaize işârettir.

Rüyada sokağa girdiğini gören kimsenin doğru hareket etmeyerek hak’tan ayrılarak bir şahitlikte bulunmasına yorumlanır. Bazen de bu rüya, yeminini bozmaya ve muhtelif kefaletlere yorumlanır. Sokaklar sanatça birtakım meslek ve yollara da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sokak görmek, rüya sahibinin kazanç kapılarına, hayatını idame ettirmek için uğraştığı işe, kurtuluşa ermeye, selamete kavuşmaya, ekmeksiz kalmamaya, çalışkanlığa ve başarıya tabir edilir. Rüya sahibinin çevresinin gönlü zengin, eli açık, cömert, iyi, tatlı dilli ve güler yüzlü kişilerle çevrili olduğu bu sayede hayatı boyunca sırtının yere gelmeyeceği anlamına gelir. Rüyada sokak görmek, genel olarak insanların hayat mücadelesi ve uğraşları ile değerlendirilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokak Temizlemek

Rüyada sokak temizlemek, rüya sahibinin boyunu aşan işlere kalkışacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, ancak birinin desteği sayesinde düştüğü yerden kalkacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokak Yıkamak

Rüyada sokak yıkamak, rüya sahibinin çok güvendiği ve sevdiği bir kişiye gönlünü açıp, dert yanacağına ve onun omzunda ağlayacağına tabir edilir. Bu kişi, sır saklamayı bilen aynı zamanda rüyayı gören kişiye zamanında kendisiyle ilgili sır verecek kadar samimi olan bir kişi olarak tasvir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokakta Dolaşmak

Rüyada sokakta dolaştığını gören kişi her daim doğrunun peşinde olan, hakkaniyetli, inançlı ve imanlı kimse olarak tasvir edilir. Rüya sahibinin yolunun iyilik, güzellik ve hayır yolu olduğu anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ara Sokak Görmek

Rüyada ara sokak görmek ya da ara sokağa girmek, tabir yerindeyse yanlış sularda yüzmeye, belanın ve kötülüğün kol gezdiği yollara sapmaya ve kötü niyetli kişilerle bir olup, onlarla ortak hareket etmeye delalet eder. Rüyayı gören kişi için niyeti bozmuş olduğu söylemi kullanılabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Sokakta Yürümek

Rüyasında karanlık bir sokakta yürüdüğünü gören kişi bir takım sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacak ve çok zor durumda kalacak demektir. Rüya sahibi tüm umutlarını kaybedecek ve çok mutsuz olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıkmaz Sokak

Rüyada çıkmaz sokak görmek, esasen gerçek anlamına benzer şekilde ifade edilir. Hayallerin ve emeklerin boşa çıkmasına, hayatın ve işlerin berbat olmasına, kişinin elindekini avucundakini kaybetmesine, bunalıma girmesine ve uzun zaman toparlanamamasına alamet eder. Rüya sahibinin içine düşeceği başarısızlık nedeni ile hayatına kaldığı yerden devam etmesinin hiç de kolay olmayacağına ve bunun uzun bir zamana yayılacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıkmaz Sokağa Girmek

Rüyada çıkmaz sokağa girmek, rüya sahibinin hayatını idam ettirdiği işini kaybedeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine ve çok zor günlerle sınav edileceğine işaret eder. Kötü günlerin kapıda olduğu anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yoldan Çıkmak

Rüyada yoldan çıkmak ya da doğru yoldan çıkmak meşru olmayan yani kanunlar karşısında yasal, hak katında da doğru olmayan yollara sapmaya, bu şekilde menfaat elde etmeye, kendine pay çıkarmaya çalışmaya ve kolay yoldan zengin olmanın hesaplarını yapmaya delalet eder.
Rüyada Ara Sokak Görmek

Rüyada ara sokak görmek, hak yolunu terk etmeye, yalan konuşmaya ve iftira atmaya yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıkmaz Yola Girmek

Rüyada çıkmaz yola girmekle, çıkmaz sokağa girmek hemen hemen aynı şekilde yorumlanır ve rüyayı gören kişinin çok şanssız olacağı bir süreçten geçeceği ile tabir edilir. Kişi, sürekli eksik ve hatalı işler yapması nedeni ile kariyerini kaybedebilir ya da itibarı zedelenebilir. Bu durumda kendisi için kazancının ve saygınlığının düşmesine sebep olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yolunu Kaybetmek

Rüyada yolunu kaybetmek, rüya sahibinin yalan yanlış olan ve kulaktan dolma bilgilerle hareket edeceğine ve bu yüzden zarara uğrayacağına işaret eder. Kişi, gerçekliği olmayan işlere dalacak ve bu işten hem maddi hem de manevi anlamda zarar görecektir diye değerlendirilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Sokak Görmek

Rüyada karanlık sokak görmek, yaşanacak gergin bir anın veya başa gelecek bir kazanın kişinin psikolojisinde bazı olumsuz durumlara neden olacağını, bu olay sonrasında endişe ve korkular yaşanacağını ifade eder. Tekinsiz bir ortaklık kurarak mevcut iş düzenini bir anda bozmak ve bu kişinin yaptığı hileli hareketleri, helal olmayan kazançları sonradan fark etmek demektir. Rüyanın uyarı olarak da ele alınması gerekir ki özellikle iş konusunda uzun yıllardır çaba gösterilen, emek harcanan bir projenin emin olmayan ellere geçeceğini veya çalınabileceğini ifade eder. Tedbirli olunması ve herkese güvenilmemesi gereken bir dönemin habercisidir. Aile ilişkilerinde eskisi gibi sevgi dolu konuşmalar yerine daha eleştirel bakış açısıyla hareket edileceğini, kişinin kendisini sevdiklerinin gözünde önemsizmiş gibi hissetmesinden ötürü kırgınlıklar yaşayacağını delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Sokakta Yürümek

Yenilginin kaçınılmaz olacağını ve yanlış yapılan bir durumda inat etmeyi bırakıp sağduyu ile devam etmek gerektiğini işaret eder. Duygusal anlamda bağımlı olmaya ve dengelerin bozulmasına yorumlandığı gibi, kuruntu içinde kalmak ve içi içini yemek suretiyle aşırı stres yaşanacağını bildirir. Bu süreçte gençler için eğitim hayatının sancılı ve problemli geçebileceğini, sakin olmaya ve çalışmaya devam etmek suretiyle bu zor dönemi en zararsız şekilde atlatmayı başarmanın hiç de zor olmayacağını ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Sokakta Saldırıya Uğramak

Yanlış ve ön yargılarla verilen bir kararın sonucunda yaşanacak değişimin habercisidir. Bu değişim alınacak ders düşünülürse kişi için ilerleyen zamanlarda menfi olacakken, eğer yapılan hatadan ders alınmazsa daha sonra daha büyük bir üzüntüye neden olacağını tabir eder. Kişinin tütün, alkol veya bağımlılık yapan maddeler kullanarak hem kendisini, hem de ailesini üzeceğini, bu sorun nedeniyle bir süre hayatındaki dengelerin alt üst olacağını delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Sokak Görmenin Psikolojik Yorumu

Özel yaşamda kontrol sağlamakta zorluk çeken rüya sahibinin aynı zamanda yaşamında düzeltmek istediği pek çok sorunla boğuştuğu ve verdiği mücadeleden yorgun düştüğü manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Sokak Görmek

Rüyada dar sokak görmek, bir imtihandan geçileceğinin habercisidir. İşler yolundayken bir anda sıkıntı içine düşecek olan rüya sahibinin, çevresinde kimin kendisine dost, kimin düşman olduğunu fark edeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine yorumlanır. Başa gelecek kötü bir olayın, kişinin tüm yaşamını etkileyecek çok önemli bir derse neden olacağına ve bu yüzden çekilen sıkıntılar karşısında asla isyan edilmemesi gerektiğine karşı bir uyarıdır. İslami olarak da kişinin sınanacağı bazı olaylara maruz kalacağını ve nefsiyle mücadele etmesi gerekeceğini bildirir. Genç kimseler için kurmak istedikleri geleceğe erişmek adına daha çok çabalamaları gerektiğine, sabırlı olup, yollarından şaşmamaları halinde isteklerine kavuşacaklarını bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Sokakta Yürümek

Sebat etmek, sabırlı davranmak, hoşgörü ve anlayış seviyesini artırmak manasına gelir. Zorluklarla dolu bir yola girecek olmanın ve bu yolun sonunda kişinin başlangıçtan önceki halinden eser kalmayacağına, yepyeni biri haline geleceğine ve hayata bakışının tamamen değişeceğine işarettir. Çile dolu bir yaşamın sonunda ele geçecek refaha ve huzura, kötü başlayan olayların sona ermesi için sabırlı davranmak gerektiğine, güçlükler karşısında asla pes etmeden yaşanacağına da alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Sokaktan Geçmek

Dar bir sokaktan geçmek ve sonrasında geniş bir alana ulaşmak, rahatlamak anlamına gelir. Borçların silinmesine, daha önce kaybedilen bir arazi, ev veya arsanın geri alınacağına da delalettir. Ruhen huzur bulmaya, yas sürecinde olanların normal hayatlarına döneceklerine ve hayatın daha sakin, huzurlu bir hale geleceğine dair işarettir. Dini açıdan kişinin sınanacağı bir olay vasıtası ile önemli bir yanlıştan döneceğine ve içindeki Allah inancının çok daha fazla kuvvetleneceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Sokak Görmenin Psikolojik Yorumu

Kendisini sürekli bastırmak zorunda hisseden ve duygularını, düşüncelerini açığa vurmadığı için giderek daha da huzursuz hale gelen kişilerin gördükleri rüyalardandır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karanlık sokak görmek, yaşanacak gergin bir anın veya başa gelecek bir kazanın kişinin psikolojisinde bazı olumsuz durumlara neden olacağını, bu olay sonrasında endişe ve korkular yaşanacağını ifade eder. Tekinsiz bir ortaklık kurarak mevcut iş düzenini bir anda bozmak ve bu kişinin yaptığı hileli hareketleri, helal olmayan kazançları sonradan fark etmek demektir. Rüyanın uyarı olarak da ele alınması gerekir ki özellikle iş konusunda uzun yıllardır çaba gösterilen, emek harcanan bir projenin emin olmayan ellere geçeceğini veya çalınabileceğini ifade eder. Tedbirli olunması ve herkese güvenilmemesi gereken bir dönemin habercisidir. Aile ilişkilerinde eskisi gibi sevgi dolu konuşmalar yerine daha eleştirel bakış açısıyla hareket edileceğini, kişinin kendisini sevdiklerinin gözünde önemsizmiş gibi hissetmesinden ötürü kırgınlıklar yaşayacağını delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güzel sokak görmek hayata güzel bakmaya, olumlu düşünmeye ve hayatın anlam kazanmasına, sevdiğiniz insanla yaşanan sorunların azalmasına delalet eder. Rüyada güzel sokakları kirletmek ise sorumsuz bir insan olmaya ve kirli işler yapmaya, sorunlu stresli bir hayata ve üzülmeye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sokakta dolaştığını görmek, aklınızı karıştıran her ne ise sonunda net bir karar almak ve kendinden emin olmak şeklinde yorumlanır. Artık tercihlerinizden dolayı kararsızlık çekmeden seçtiğiniz yolda emin adımlar ile ilerleyebilirsiniz. Yaşantınıza dair kararlarda tek başınıza doğru seçimler yapabilirsiniz. Geleceğinize yönelik güzel yatırımlarınız olabilir. Geleceğinizi güvence altına almaya dair atacağınız adımlar ileride sizi mutlu edecektir. Bekar olan kişiler ise evlenme konusunda kararsız olabilir, ancak yakın zamanda ne istediğinizi ve neyin sizin için daha hayırlı olduğunu anlayabilirsiniz.

Rüyada bilmediğin sokaklarda dolaşmak, karşınıza yeni fırsatlar çıkmasına, ancak bu durumun sizi tedirgin etmesine, alışılagelen şeylerden vazgeçmekte zorlanmaya yorumlanır. Mevcut düzeninizi bozmak istemeyerek şansınızı tepmeniz olasıdır. Rüyada sokakta dolaşan insanlar görmek, yeni bir sosyal çevreye katılmak, yeni dostluklar edinmek anlamına gelir. İş ya da yer değişikliği gibi sebepler ile birlikte yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.
Rüyada Gece Sokakta Dolaşmak

Hayatınızdaki bazı eksikler için çaba harcamaya, memnun olmadığınız şeyleri gözden geçirmeye yorumlanır. Mesela arkadaş ortamında size yarardan çok zararı dokunan kişiler varsa bunlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. İşinizden memnun değilsiniz yeni bir iş için de kolları sıvamanız olasıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bornozla Sokakta Dolaşmak

Rahatına ve keyfine düşkün olmaya, hayatınızda konforun artmasına ve rahat bir hayat sürmeye yorumlanır. Çekilen cefadan sonra rahata erişebilirsiniz. Ya da bir süredir tatile çıkma planınız varsa da bu planınızı yakında gerçekleştirebilirsiniz.
Rüyada Sokakta Donla Dolaşmak

Özel hayatınızda yaptığınız bazı seçimlerden dolayı pişman olmak, aşk hayatında hayal kırıklığı yaşamak anlamına gelir. Geleceğinizi birlikte paylaşmak istediğiniz doğru kişiyi bulmak konusunda şansızlık olabilir.
Rüyada Havluyla Sokakta Dolaşmak

Hayatınıza çok fazla insanın müdahale etmesine, sizi tesiri altında bırakmaya çalışan kişilere yorumlanır. Başkasının etkisi altında kalmamaya dikkat edin, çünkü kendi çıkarı için sizi kullanmak isteyen kişiler olabilir.
Rüyada Sokakta Dolaşmak Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, yeni plan ve projelerde başarılı olmak, kararsızlığın ortadan kalkmasına ve artık bir şeylerin netlik kazanmasına yorumlanır. Yeni hedefler belirleyebilir, artık belirsizlikleri ortadan kaldırarak doğru yolda yürüyebilirsiniz.
+4 oy
Dilek aksu Rüyazede (1.1k puan)  
Rüyada sokak görmek, rüya sahibinin kazanç kapılarına, hayatını idame ettirmek için uğraştığı işe, kurtuluşa ermeye, selamete kavuşmaya, ekmeksiz kalmamaya, çalışkanlığa ve başarıya tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

612 Aktif
1 Üye ve 611 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10966
Dün : 21898
Toplam : 48091130
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...