Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
224 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Tüm insanlığın gördüğü 11 ortak rüya ve bilinçaltındaki anlamlarını sizin için araştırdık.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyalarımız mistik ve ruhsal bazı cevapları içinde saklar. Rüyalarımız gelecek ile ilgili cevaplar verebilir. Ama rüyalarımız en çok bilinçaltımızla ilişkilidir. Psikolojik bazı sıkıntıları çözebilmek için rüyalarımızı araştırmalı ve sürekli olarak kayıt altında tutmalıyız.

Anlaşılmamış bir rüya sadece bir rastlantı olarak kalır.
Anlaşıldığındaysa, yaşayan bir deneyim haline gelir. Carl Gustav Jung

Bu 11 rüya dünyanın büyük bölümünde ortak olarak görülmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
1- Arabanın Kontrolünü Yitirmek.
Rüyanızda bir araç kullanıyor ve onun kontrolünü yitiriyorsanız bunun bilinçaltında bir cevabı vardır. Sorunlarınızda veya sıkıntılarınızda kontrolü yitirdiğiniz anlamına gelebilir. Ayrıca kontrol edemediğiniz hızla gelişen olayların içinde olduğunuzu göstermektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
2- Düşme rüyaları.
Rüyadayken düşme hissi yaşıyorsanız bilinçaltınız acil durum ışıklarını yakmış durumdadır. Bilinçaltınız yaşadığınız problemlerin yoğun olduğunu ve bir an önce çözülmesi gerektiğinin sinyalini veriyordur. Ayrıca rüyalarınızda yüksek bir yerden düşüyorsanız hayat stilinizi değiştirmeniz gerektiğini söylüyordur. Psikolojik baskı yüzünden görülen rüyalardandır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
3- Düşen dişler, Dökülen saçlar.
Hayatınızda değer verdiğiniz şeylerin kayboluşunu anlatır bu rüya. Bilinçaltınız size önem verdiğiniz şeyleri korumanız yönünde bir uyarı veriyordur. Düşen veya kırılan diş rüyası ile bilinçaltı büyük bir şeyi kaybetmek üzere olduğunuzu bildirir size.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
4- Çıplaklık
Rüyanızda sosyal bir alanda (İş, okul vb.) çıplak olarak görüyorsanız kendinizi bilinçaltınız sırlarınızı iyi korumadığınızı belirtiyor. Çıplaklık ile bilinçaltı, utanç duyacağınız bir durum içinde olduğunuzu ve bunun tüm insanlar tarafından gözlendiğini söyler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
5- Sınav stresi
Okulda bir sınavdan kalma rüyalarını (yaşınız kaç olursa olsun) görüyorsanız. İş yerinizde veya bir ortamda bilinçaltınız sınava tabii tutulduğunu hissediyordur. Genellikle yeni bir işe başladığınızda veya yeni bir ortama girdiğinizde bu rüyaları görebilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
6- Rüyada Ölmek veya Hastalanmak
Öldüğünüzü görüyor veya hasta yatıyorsanız bilinçaltınız hayatınızda önemli bir dönemin bittiğini ve yeni bir dönemin başlayacağını haber veriyor olabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
7- Ünlü kişiler görmek
Rüyanızda ünlü bir kişi görüyorsanız onaylanmaya ve desteklenmeye çok ihtiyacınız olduğunu söylüyor bilinçaltınız. Rüyalarımızda genellikle ünlü kişileri gördüğümüzde hayatımızda önemli bir adım atma isteğinde oluruz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
8- Hırsızlık Yapmak
Rüyanızda hırsızlık yapıyorsanız yaşadığınız bir problemle ilgili doğru adımlar atmadığınızı gösteriyor. Genellikle baskı altında gördüğümüz bu rüya ile bilinçaltı bize seçtiğimiz yolun yanlış olduğunu söyler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
9- Kovalanmak.
Rüyanızda birinden kaçıyor ve endişe içinde saklanıyorsanız yüzleşmeniz gereken bir problemi görmezden geldiğiniz ve ondan kaçtığınızı bilinçaltı size söylemektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
10- Rüyada para istemek veya dilenmek.
Rüyanızda dileniyor veya para istiyorsanız finansal olarak korkular yaşıyor ve finansal problemleri aşamadığınızı gösteriyor bilinçaltınız size.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
11- “Geç kaldım” rüyası
Eğer rüyanızda önemli bir yere geç kaldığınızı veya otobüs, uçak vb. şeyleri kaçırdığınızı görüyorsanız verdiğiniz bir söz yüzünden gerilim yaşadığınızı gösteriyor.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

272 Aktif
1 Üye ve 271 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 3510
Dün : 21898
Toplam : 48083699
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...