Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+18 oy
146 okuma
saga Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Selamlar.
Bu ilk rüya anneme ait.
Rüyada annem beni büyükbaş çobanı olarak görmüş.
Sonra bir tane tosun bana vurmuş tosunun cinsel organları baya büyükmüş tosunda baya büyükmüş,sonra beni annem aramış o an panikle.Sonra ben geri gelmiş hayvanların başına.Yine üstümde ssiyah bir sey varmış hem tosun carpmadan önce hem sonrasinda heralde tam onu bilmiyorum.


Ben sonra baska bir ruya gordum bu ruyanin ertesi gunu gordum.Beraber oldugum kisi ile dedemlerin kapisindan gidiyoruz.Sevgilimin elinde bisiklet vardı ayakkabilarini yesil gördüm neon yeşil,bisiklette yeşildi sanki.Dedemi bizim arkamizdan bakıyordu akşam vakti idi ama her taraf net gözüküyordu ama karanlik olmasina ragmen.Bisiklete arkama bin dedi bende dedem bakiyor yürüyelim dedimm.Sonra bizimmeve dogru yürüyoruz  ev 30 adım bile değil.O anda bir boğa ya da tosun bizr dogru geldi sinirle sevgilime vurmak icin acildik atladik o yuvarlandı bende kenara cekildim ve bir an ona baktim sevgilime cok şükür iyiydi..O an uyandim.Hayrolsun insallah.Bu çoban rüyası ne demek aslinda en cok onu merak ettim bu iki ruyadaki boga tosun buyukbasin ayni olmasi ne demek.
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Hasta bakıcılığı gibi bir iş mi yapıyorsun?
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Hayır çocuk bakıcılığı yapıyorum.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
çok karışık ama yorumlamak isterim zaten yorumda almamış

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
[ Takribi okuma süresi : 3 (üç) dakika ]
-------------


Merhaba,

Anne'ninizin sizin son zamanlarda ki davranışlarınız ile ilgili ciddi kaygıları var. Tosun formunda gördüğü aile içi kültürel kodların size zarar vermesinden endişe ediyor. Bir nevi annelik içgüdüsü ile sizi psikolojik olarak çok yıpratmasından endişe duyuyor. Tosun olarak görmesi ergen ile gençlik döneminin sonuna denk gelen bir yaş tanımını(dedenizin dönemi  ile sizin döneminiz arası gibi) ,daha çok bu kuralları erkek egemen bir geçmişin koyduğunu, gördüğü organların büyük olması aile içinde yaşı ne olursa olsun her bireyin aile kurallarına tam olarak uyması gerektiği ile ilgili. Anne'nizin bu tür sezgileri bilinç seviyesine çıkmış. Sizi çoban görmesi birlikte olduğunuz kişilere karşı sizin onlara olan üstünlüğünüz ile ilgili.

Anneniz sizi onları yönetebilecek kapasitede görüyor fakat onların içinde bir tanesi var ki onun size zarar verebileceğini hissetmiş.(Kuzen vs olabilir bu kişi) Üzerinizde siyah elbise olması,size çarpan tosun'un renge değil(boğalar kırmızıya saldırır bilgisine istinaden)yani fıtraten değil bile isteye(kültürel kodlara istinaden) planlı bir saldırı olacağına dairdir .Muhtemelen annenizi de tam olarak korkutan durum bu. Yani yapılmasını beklediği ,sezdiği şey ergenlik dönemi ergen davranışları değil daha ileri bir plan. Organların büyük görülmesi de bu duruma istinaden. Bu durum tehlikeli gördüğü kişinin ergen psikolojisi ile değil daha ileri bir seviyede yani kültürel kodlar ile hareket ettiğini sizin muhtemelen ailenin kabul ettiği kültürel kodlara dair yapılmaması istenen bir şey yaptığınızı annenizin de  sizin şimdiye kadar idare ettiğiniz yönettiğiniz erkek egemen aile büyüklerinden değilse bile yeni gelişen ve aile içinde söz sahibi olmak isteyen birileri(erkek) tarafından üzülebileceğiniz yönünde bir kaygısı oluşmuş. Size çarpan tosun ailenin kültürel bakışını mana ederek size saldırıp sizin aile büyükleri üzerinizde ki etkinizi azaltmak istiyor kısaca, ama muvaffak olmayacak yani etkinizde bir azalma olmayacak.

İkinci rüya ,yani sizin gördüğünüz rüya ise bu rüyanın devamı gibi. Kültürel kodlar ile ilgili açığınızı açıklıyor sanırım. izin çok dikkat ettiğiniz bu aile kurallarına uyma konusunda son zamanlarda bir gevşeme olmuş. Bu sizden değil ama birlikte olduğunuz kişilerden kaynaklanıyor. Bu rüyada ilk rüyada olan siyah rengin yerini fosforlu yeşil renk almış. Bu renk ve kıyafetler aşırılığı betimliyor.30 metre öteye bisiklet ile gitmek, gece görülebilmek için fosforlu ayakkabı giymek vs bunlar sevgilinizin yaşına uygun davranmadığını veya biraz geriden geldiğini gösterebilir. Akşam vakti olmasına rağmen ve de her yer aydınlıkken neon ayakkabı ve bisiklet taşımak aşırı göz önünde olmak isteği ,dedenizin bakarken arkama bin demesi yine sizin aile kurallarınız ile hiç de uyuşmayan aşırı rahatlık ile ilgili. Sevgilinizin sizin aile kurallarınıza dair pek bir bilgisi yok sanırım. Sizin şimdiye kadar cinsiyetinize rağmen renkli kıyafetler giymeyip siyah renk giyerek etkilerinden uzak durduğunuz kişileri kışkırtacak bir şey yapmamanıza rağmen size annenizin rüyasında saldırılması ikinci rüyada bu etkileri hiç bilmeyen ve de dikkat etmeyen sevgiliniz o kadar göz önünde ve kışkırtıcı davranmasıyla hata yapmanızı bekleyen tosun tarafından kültürel kodların etkisi ile yine direkt saldırılıyor size.

Özet ile,

Dedenizi görmeniz aile içi kuralların hala geçerli olduğunu, sizin bu kuralları çok iyi bilerek ve uygulayarak(siyah giyinmek)  bu kurallara tabii olan sizden büyük tüm erkek ve kadınları şimdiye kadar çok iyi yönettiğinizi ara sıra kendi yaşınızdan bir kaç saldırı gelse de(dedikodu, arkanızdan konuşma)bunlardan etkilenmediğinizi tam ifadesi ile karda yürüyüp izinizi belli etmediğinizi ancak son zamanlarda bu durumlardan özellikle birlikte olduğunuz kişilerin kendi kültürel kodları yüzünden uygulamalarınızda hafif zayıflıklar gösterdiğinizi bundan dolayı da direk size olmasa bile birlikte olduğunuz kişilere dair dedikoduların çıkabileceğini hissetmişsiniz sanırım. Dolayısı ile her iki rüyada birer bilinçaltı ikaz rüyası . Birlikte olduğunuz kişiye nasıl davranması gerektiğini, aşırı dikkat çekmemesini ve davranışlarını size göre ayarlamasını söylerseniz sorun ortadan kalkar hiç bir tosun da size gelip çarpamaz.

DAB,
Selamlar.
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Teşekkür ederim rüya dede.

İlgili rüyalar

+4 oy
2 yorum 180 okuma
Tiryad 24 Şubat 2021 Tabir kategorisinde Tiryad Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 218 okuma
Adem6734 12 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Adem6734 Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 219 okuma
+8 oy
3 yorum 423 okuma
Adams 18 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+6 oy
8 yorum 401 okuma
Tiryad 17 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Tiryad Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+11 oy
3 yorum 197 okuma
asiya 23 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 127 okuma
Amorea 20 Eylül 2022 Tabir kategorisinde Amorea Karabasan (506 puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 282 okuma
Tiryad 26 Mart 2021 Tabir kategorisinde Tiryad Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 171 okuma
mystique 28 Şubat 2021 Tabir kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 179 okuma
Tiryad 7 Şubat 2021 Tabir kategorisinde Tiryad Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 157 okuma
Elf066 10 Ocak 2021 Tabir kategorisinde Elf066 Rüyakar (4.6k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 181 okuma
saga 8 Aralık 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 175 okuma
Mehmet33 11 Ekim 2020 Tabir kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

461 Aktif
2 Üye ve 459 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10052
Dün : 23857
Toplam : 48068392
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...