Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
422 okuma
B Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Merhaba. Ben rüyamda bi mağazaya girdiyimizi gördüm. Bi kız arkadaşımla beraber. Ona kemer bakıyorduk. Sonra orada çalışan kızlardan biri tam çıkıyordu beni görüp geri döndü. Daha önce buraya geldiğimi falan söyledi. Bilmiyorum sarıldımı çok samimi davranıyordu. İki tane karşı karşıya duran kanepe vardı. Birinde ben birindede bi adam oturmuşdu. Aklımda evli diğe kalmış. Belki de değildi. O bacak bacak üzerine atıp oturmuşdu ve bende. Bacaklarımız bir birimize dönüktü ve ikimizde devamlı sallıyorduk. Bu hareketden benden hoşlandığını anlamışdım. Vücut dilinden. Sonra dayımı ve 4 tane kediyi gördüm. Kedileri sevdim falan. Okşadım. Galiba bir tanesini fazla okşamışdım peşimden ayrılmıyordu. Sonra dayımın bana 100 Tl verdiğini gördüm. Ha birde eski sevgilimin whatsappdan bana "iyi geceler canım" gibi bir mesaj attığını ben onun profil resmine tiklayınca önce hiç bir resmin olmayıb sonra kendi resminin mavi  kalp emojileriyle olduğunu gördüm. O resmi ben düzeltmişim kendi profil resmim yapmışım ve o da benden götürmüş.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
mağazaya  girdiysen değişim yada hazırlık gibi bir şey var kemeride niye yaln söyleyeyim sanki arkadaşını evlendirme arzusuna yordum.senitanımaları geçmişnle yada insanlarla samimiyetinle alakalıdır kanepek oturnız sanki dşne gibi geldi bana çevrendeki olaylarla ilgilidir kanepe rengide önemlidir bu araa düşüncelerinin türünü belirleyebilir. muhtemelen düşünceler karşı cinsle ilgili iletişim  sıkıntısı yada karşı cinsten bir beklenti olabilir ayaklar biribirine baktığına göre aklıma bu geliyor. yalnız kediler çoğunluklabayandır sevdiğin ve seni seven   birileri olabilir ilginden güven duymuş olabilir sevdiğin kedi, para söz ve maddi destek olabilir dayı  zatendestektir.  watsap olayı senin düşüncelerindir sanki eski sevgilin mutluluunu çalmış gibi duruyor. mavi kalbi.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sanki gerçektede özlem duyuyor gibisin.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Ahaha. Klavyenin tuşlarına güldüm. Sorun yok.))
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Yo. Annemi pek etkilemiyor. Annem teyzemlerdeydi. Birde adamın beni durdur demesini neye yordunuz?
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Enerjimi yenilemeliyim. Haklısınız.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Çok teşekkürler. Çıplak ayakla yürümeyi mutlaka yapıcam. Bu aralar hiç yapmamıştım
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Çok muhteşem bir insansınız. Biliyorsunuz dimi :)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Çook teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rica ederim.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Merhabalar. Çok - çok teşekkür ederim. Yaa garip rüyalar görüyorum. Şimdi de eski sevgilimin gece bize geldiğini ve oda da cinsel beraberlik yaşadığımızı gördüm. Biz sevişirken "durdur beni" diyordu daha fazla ireli gitmemek için. Rüyamda ikimizde özlem doluyduk.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
eski klavyein tuşları düzgün çalışmıyordu yenisini aldım bu ondan çok daha beter çıktı hiç çalışmıyor nerdeyse o yüzden harfler eksik kalıyor.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Sonra ben onu bırakıp banyoya gittim. Vaginal bölgede olan tüyleri gilletle (erkekler traş yapıyorlar ya ismini doğru mu söyledim bilmiyorum) temizliyordum.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Annemin sesini duydum. Babam uyanmak için alarm kurmuş annem uykudan uyanmış o yüzden söyleniyordu. Bende banyodan baba falan değip uyandırmak istiyordum. Bi erkekde vardı. Ama onun yüzü aklımda değil.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Aklım da odadaydı. Ya gidip görürlerse diğe. Sonra ben banyodan çıktığımda annem kırılmış ama bir birine yapışık, dağılmamış olan cam kırıklarıyla duruyordu. Ben hemen eski sevgilimin pencereden kaçarken camı kırmış olduğunu tahmin ettim.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Anne bu ne benim odamınmı camı büyümü küçükmü ayna kırılmış diyordum. O da sinirli bir şekilde "bilmem cam işte kırılmak istemiş" falan gibi bir şeyler söyleyerek camı sanki göğüs taraflarımda bir yeremi boynuma mıdesem bastırıyordu. Farkındaydı. Bende baba diğerek babamı çağırdım. Bu kadar. Lütfen yorumlarmısınız
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bence düşüncelerin kendinle alakalı gerçekliklerin önüne geçmiş görünüyor biraz kendine uğraş bulsan iyi olur fazla düşünceler kafanı karıştırıyor olabilir mi ayna kırılması kendine bakış açında biraz ihmali işaret eder yada birilerinin sana kızmasını, anneni etkiliyormu acaba bu üşüncelerin kendinle daha fazla ilgilen düşüncelerden kurtul enerjini yenile ve yeniliklere de açık ol. geçmişi geçmişte bırak.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bence bu senin düşüncen yani bilinaçaltın belki o kişyle alakalıda olabilir çünki illaki bildiğin yönleride olabilir. enerji ve hormonal anlamda duygusal bir yükseliş görüyorum sende . sebebide muhtemeln düşünmek  pandemide dışarı çık dmek doğru değilsede dışarı çıkman dolaşman hatta çıplak ayakla toprakta yürümeni öneririrm.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Birde şunu söylemek istiyorum. Eski sevgiliyle enerji bağı kesmek konusunda bilgileriniz varmı? Mesela biz konuştuğumzda ayrıyken bile aynı şeyleri düşündüğümüzü farkettim. Telepatik bağ kuvvetli diğe hiss ediyorum. Bunu kesmek oluyormu?
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
mümkün ancak zor. düşünme diyemem gerçekten çok zor. ama hayatına yeni biri girerse o zaman kolay olacaktır
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
O hoo işimiz yeni birine kaldıysa o hepsinden zor :Dd bildiğiniz video falan varsa link atarmısınız? Enerji bağını kesmek için
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bakayım ama düşunceyi azltmak için bazı uyku getiren bitkileride inceleyebilirsin oğulotu kediotu kantaron gibi.  düşundüğün sürece bu ruyaları görürsün.

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 133 okuma
+1 oy
1 yorum 94 okuma
Şifacı 11 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 171 okuma
Mila 4 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Mila Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 163 okuma
Mila 22 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Mila Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 159 okuma
Mila 24 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Mila Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 279 okuma
+8 oy
1 yorum 160 okuma
16 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+13 oy
6 yorum 603 okuma
+14 oy
1 yorum 125 okuma
Aylin Öztürk 30 Mart 2021 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 212 okuma
savran35 25 Nisan 2020 Rüya kategorisinde savran35 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 280 okuma
Yaren1989 25 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

589 Aktif
0 Üye ve 589 misafir
Bugün : 12455
Dün : 21898
Toplam : 48092610
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...