Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Ortalığı alt üst eden bir hortum, kişinin yaşamının baştan başa değişeceğine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

41 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada hortum:

Rüyada hortum genellikle yıkım, tahrip ve zarar vermek ile ilgili bilgi getirir. Aslında rüyada hortum sembolik olarak yaşamımızı etkileyen yıkıcı dış güçler ve istikrarımızı bozacak derecede etkili olabilecek her şeyi temsil edebilir. Hortum rüyalarında iki ana unsur bulunur: tahrip eden ve tahrip edilen. Bu yüzden bu rüyaların yorumlanması için rüya sahibi öncelikle bu iki unsurun hangisinin tarafında olduğunu anlamaya çalışmalıdır.

 

Rüyada hortum konfor ve istikrarımızı sarsacak tüm tehlikelerin sembolü olabilir. Bu rüya bazen kendi ellerimizle kurduğumuz düzen ve tüm kazanımlarımızın tehlike altında olduğuna karşı uyarı içerebilir. Rüyada hortum aslında hortumun süpürme ve yok etme etkisine bağlı olarak yorumlanmalıdır. Çok güçlü bir hortum sahip olduğumuz düzeni ve istikrarı yerle bir edecek bazı değişimlerin hayatımıza girebileceği konusunda bizi uyarır. Kısacası, rüyada hortum bir şeylerle artık vedalaşmamız gerektiğini bize haber verir.

 

Rüyada hortum görmek tüm bunların yanı sıra kendini bir şeye ya da değişime zorla kaptırmak ve kaçınılmaz sona istemeyerek de olsa sürüklenmekle ilgilidir. Bu rüya aynı zamanda hayatın kontrolünü kaybetmek ve gidişatı kendi istediği yönde ayarlayamamakla ilgilidir. Rüyada hortum eğer bir şeyi yok ediyorsa rüya sahibi bu zoraki değişim sürecinde mutlaka bazı kayıplar vereceğini anlamalıdır. Hortumun dokunduğu ve yok ettiği her şey aslında rüya sahibinin hayatında yol açtığı yıkımlardır. Hortum ayrıca duygusal girdaplar ve kendini duygusal olarak bir şeye ya da birine kaptırma anlamı da taşıyabilir. Hortumdan kaçmayı başaran kendini tüm bu olanların dışında tutmayın.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Fırtınası Görmek, rüyayı gören kimse için kibirli, acımasız, kendi bildiğini okuyan biri anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin dik kafalı bir kimse olduğuna delalet edilir. Rüyada hortum fırtınası görmek rüya sahibinin üzüntü, keder ya da beklenmeyen bir zarara uğrayacağına tabirdir. Rüyada hortum fırtınası görmek kişinin problemli bir döneme gireceğine işarettir. Rüyada hortum fırtınası görmek kişinin etrafındakileri biraz da olsa dinlemesi gerektiğine yorulur.

Farklı bir tabire göre rüyada hortum fırtınası görmek rüyayı gören kimse için aile içinde kopacak bir kavga anlamına gelir. Rüya sahibinin ailesine haksızlık yapacağına yorulur. Rüyada hortum fırtınası görmek rüya sahibi için öfkesine yenik düştüğüne tabirdir. Rüyada hortum fırtınası görmek ayrıca rüya sahibinin psikolojisinin kötü olduğuna işarettir. Rüyada hortum fırtınası görmek kişi için sevinçli bir habere de işarettir. Rüyada hortum fırtınası görmek sıkıntılı günlerin geçeceğine yorulur.Rüyada hortum fırtınası görmek tam tersi bir uyarı olarak da yorumlanır. Rüyada hortum fırtınası görmek kişinin işinde veya evinde bir tatsızlık çıkacağına işaret edebilir. Rüyada hortum fırtınası görmek kişi için pek fazla hayra yorulmaz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Fırtınası Görmek ve Kaçmak

Rüyayı gören kimse için rüyada hortum fırtınası görmek ve kaçmak yeni bir çevre edinmeye delalet edilir. Rüya sahibinin başka bir şehre veya eve taşınacağına işarettir. Rüyada hortum fırtınası görmek ve kaçmak kişinin evli olması durumunda ise bir kavgadan sonra barışa delalettir. Rüya sahibinin eşiyle tartışma yaşadığına fakat aradaki bağın güçlü olduğuna yorumlanır. Farklı bir tabire göre ise rüyada hortum fırtınası görmek ve kaçmak kişinin mücadeleden kaçtığına işarettir. Rüyada hortum fırtınası görmek ve kaçmak kişi bekar ise çok mutlu olacağı bir evliliğe yorulur. Aynı zamanda rüyada hortum fırtınası görmek ve kaçmak kişi için mücadele etmesi gereken bir döneme işarettir. Genel anlamı ile rüyada hortum fırtınası görmek ve kaçmak kişinin taşınacağına işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Fırtınası Görmek ve İzlemek

Rüyayı gören kimse için rüyada hortum fırtınası görmek ve izlemek kişinin kötü bir olay yaşayacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin bu olaydan çok etkileneceğine işarettir. Rüya sahibi için rüyada hortum fırtınası görmek ve izlemek aynı zamanda kişi rüyada mutluysa bu olayın daha küçük olacağı anlamına da gelir. Farklı bir tabire göre rüyada hortum fırtınası görmek ve izlemek rüya sahibinin kötü başlayacağı bir işe işarettir. Rüya sahibi için pes etme,vazgeçme anlamına gelir. Rüyada hortum fırtınası görmek ve izlemek genel anlam bütünlüğü ile rüya sahibi için kötü bir olaya,istenileni yapamadan vazgeçmeye delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pencereden Hortum Fırtınası Görmek

Rüyayı gören kimse için rüyada pencereden hortum fırtınası görmek kişinin etkilenmeyeceği fakat haberdar olacağı tatsızlığa işaret edilir. Rüya sahibinin kadın olması durumunda rüyada pencereden hortum fırtınası görmek kötü bir kazayı kıl payı ile atlatmaya delalet edilir.  Rüyada pencereden hortum fırtınası görmek rüya sahibinin erkek olması durumunda ise kişinin yakınlarını koruyacağı bir kazaya yorulur. Ayrıca rüyada pencereden hortum fırtınası görmek başkalarının kavgasına şahit olmaya yorulur. Rüyada pencereden hortum fırtınası görmek kişinin zorlu bir sıkıntıdan sonra rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.Rüyada pencereden hortum fırtınası görmek rüya sahibi için huzursuzluğa,tatsızlığa yorulur. Genel anlamda rüyada pencereden hortum fırtınası görmek tanık olunacak kötü olaylara delalet edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Çıktığını Görmek

 Rüyada hortum çıktığını gören kişi hayatında bir kargaşanın içerisine düşebilir. Rüyada hortum çıkması bir hava olayı şeklinde değerlendirilir. Kişinin beklemediği bir anda kendisini karmaşa içerisinde bulması şeklinde de rüya yorumlanır. Bu karmaşa kişinin iş ya da özel hayatıyla alakalı olabilir. Özellikle rüyada görülen hortum, kişiye zarar veriyorsa bu karmaşadan rüya sahibi büyük ölçüde etkilenir. Fakat sadece rüyada hortum çıktığı görülüyorsa rüya sahibi zarar almadan bu karmaşadan kurtulabilir.

 Bazı rüya yorumcuları bu rüyayı güzel haberler öncesinde kişinin çaba harcaması şeklinde de değerlendirmiştir. Özellikle beklenen haberin kısa zamanda gelmesi için kişinin öncesinde gerekli ortamı hazırlamasına ve çaba göstermesine yorumlanır. Bu çaba sonrasında rüya sahibinin beklediği haberlere kısa zamanda erişeceğini ve bu haberler sayesinde mutlu olacağını simgeler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum (Fırtına) Görmek

Rüyada görülen fırtına rüyaları iyiye yorulur. Rüyayı gören kimsenin hayatında çok fazla değişik yaşayacağı tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Fırtınanın Ortasında Kaldığını Görmek

Bir fırtınanın ortasında kaldığını gören kişi, kendisine farklı bir yol çizeceğine işarettir.
Fırtınadan Evinin Uçtuğunu Görmek

Bir kimse rüyasında fırtınadan evinin uçtuğunu görürse, o evden taşınacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Büyük Bir Hortum ile Her Yerin Yerle Bir Olduğunu Görmek

Büyük bir hortum ile her yerin yerle bir olduğunu görmek, hayata yeniden gelmiş gibi olmaya delalet eder. Bu rüya yakın bir dostunuzdan ayrılmaya da işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fırtınadan Evin Çatısının Uçtuğunu Görmek

Rüyasında fırtınadan evinin çatısının uçtuğunu gören kişinin ailesinden birinin eceline işaret eder. Fırtına büyük ve iyi değişime işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HORTUM FIRTINA GÖRMEK

Rüyada hortum fırtına görmek, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olayların sıkıntılara neden olacağına, bu olaylar nedeni ile sadece rüya sahibinin değil yakınlarının da zor zamanlar geçirmesine neden olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
DENİZDE HORTUM GÖRMEK

Rüyada denizde hortum görmek, rüyayı görünen kişinin ailesinde
birtakım tartışmalar yaşanacağı, çalışma yaşamında sıkıntılarla karşılaşacağı ve karmaşık bir döneme gireceği şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KASIRGA HORTUM GÖRMEK

Rüyada kasırga hortum görmek, kişinin aşk yaşamındaki problemlere işaret eder. Rüya yorumcuları, rüyada kasırga hortum gören kişinin yapacağı hatalar nedeni ile birlikte olduğu kişiyle arasının açılacağına, iki tarafın da acı çekeceğine ve mutsuz olacağına vurgu yapar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GÖKYÜZÜNDE HORTUM GÖRMEK

Rüyada gökyüzünde hortum görmek, sıkıntılarla uğraşan rüya sahibinin çok yakın zamanda içinde bulunduğu zorlu süreçten çıkarak, rahat bir nefes alacağına ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Fırtına Görmek

Rüya sahibinin rüyasında hortum fırtına görmesi kişinin hayatında çeşitli olaylar yaşanacağına, bu olaylarına başkalarına da sorun yaratacağına, sıkıntılı bir dönem içerisine gireceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Hortum Görmek

Rüyasında denizde hortum görmesi kişinin karışık bir döneme gireceğine, ailesi ile arasında ufak sürtüşmeler yaşayacağına, iş hayatında olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kasırga Hortum Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında kasırga hortum gören kişinin aşk hayatında hatalar yapacağına, bu hataların iki tarafı da üzeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin hayatının karışacağına, her şeyin birbirine gireceğine rivayet eder.
Rüyada Hortum Felaketi Görmek

Kişinin güvende olmadığını, başına bir iş, bir bela geleceğini ifade eder. Rüya sahibinin maddi ve manevi sıkıntıya düşeceğini işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gökyüzünde Hortum Görmek

Rüya sahibi için aydınlık günlerin yaklaşacağına, bulunduğu sıkıntılı dönem içerisinde çıkacağına, ailesi ile mutlu ve huzur dolu bir ömür geçireceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Havada Hortum Oluştuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında havada hortum oluştuğunu görmesi kişinin iyi ve olumlu yönde giden hayatının tam tersine döneceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Çıktığını Görmek
Rüyada hortum çıktığını görmek, hayra alamet olmadığı gibi, kişinin hayatında yaşanacak bir karmaşanın, hayali kurulan isteklerin bozguna uğramasının, planların ters dönmesinin işaretidir.


Genel olarak olumsuzluklara yorumlanır ve uğursuzluk, şanssızlık olarak da tabir edilebilir. Hortum çıkması, kişinin felakete doğru sürükleneceği olayların bir kısmının başlangıcı olduğunu, adım adım kötü haberler geleceğini, kendi işini sürdürenler için iş yerine haciz gelmesi hırsızlık olayının söz konusu olması, mali değeri yüksek mal kayıpları manasındadır. Mutsuzluğa, ilişkilerin bozulmasına, kişinin üzüntüden gözyaşı dökmesine ve hayatının bir anda alt üst olacağına delalettir. Hastalıklara, şifa aramaya, uzun sürecek kederli günlere de yorumlanır. Hortum çıktığını gören kişiler her açıdan zor günler geçirirler ve İslami olarak da kişinin bir sınava tabi tutulacağını, bu sınavdan başarıyla geçerse manevi anlamda güç kazanacağını temsil eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Çıkıp Kaybolduğunu Görmek
Kısa süren bir hortum görülmesi genellikle kazançta düşüş yaşamak demektir. Aniden hastalanmak, maddi açıdan sıkıntıya düşmek ve sonrasında yavaş yavaş sıkıntıdan feraha çıkmak manasındadır. Kişiyi sözleriyle bunaltacak bir tanıdığa da alamet olan rüya, başa gelen kötü bir olayın kişinin bakış açısında değişikliklere neden olacağını ve yanlış yollara sapan kimseler için bundan sonraki her adımlarına çok dikkat edeceklerine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Çıktığını Görüp Kaçmak
Kötü gidişatın farkına varacak olan rüya sahibinin acilen önlemler almaya başlayacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine alamettir. Başa gelen kötü olaylardan, felaket ya da kazalardan en az zararla çıkmak ve zor günleri daha kolay şekilde atlatmak manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Çıktığını Görmenin Psikolojik Yorumu
Pek çok problemle aynı anda uğraşan kimselerin gördüğü rüyalardandır. Kişi kendisini fazlaca bunalmış ve köşeye sıkışmış hissettiği için güncel hayatında depresif bir ruh hali içindedir. Hayal kırıklığı ve ümitsizlik duygularının da ifadesidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortum felaketi/ afeti görmek

Rüyada hortum felaketi/ afeti görmek, tehlikeli, kötü olaylar yaşayacağınıza, maddi ve manevi kayıplar vereceğinize, üzüleceğinize işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortum çıktığını görmek

Rüyada hortum felaketinin çıktığını görmek, hayatınızın alt üst olacağına ve çok karmaşık bir hal alacağına, kötü olaylar yaşayacağınıza işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortum çıktığını görmek rüyayı gören kişinin hayatında bazı karışıklıkların yaşanacağına bazı şeylerin alt üst olacağına yorumlanır. Rüyada hortum çıktığını görmek hayırlı bir rüya olarak tabir olunmaz.

Genel olarak şanssızlık ve uğursuzluk şeklinde yorumlanıyor. Hortum çıkması iş yeri sahibi olanlar içinde işlerin bozulması ve maddi anlamda oldukça sıkıntılı günlere girileceğine delalet eder. Hortum çıktığını görmek her anlamda felaketlerin başlangıç noktasıdır.

Rüyada hortum çıktığını görmek İslami olarak da rüyayı gören kişinin ciddi bir sınavdan geçeceğine ve bu zorluklar ile mücadele ederken manevi anlamda da güçleneceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortum Çıktığını Sonrada Kaybolduğunu Görmek

Rüyada hortum çıktığını sonrada hortumun kaybolduğunu görmek ani sıkıntıya delalet eder. Ani şekilde rahatsızlanmak ya da aniden gelir kaybı yaşamaya delalet ediyor. Bu ani düşür ya da an rahtsızlık kısa zamanda olmasına nazaran bu durumdan kurtulmak yavaş yavaş gerçekleşecektir. Rüyada hortum görüp sonra kaybolması aynı zamanda bir kişinin rüya sahibini sözleri ile bunaltmasına da yorumlanıyor. Bunun yanı sıra rüya sahibinin başına gelecek olan bu ani felaketin onun hayatta bakış açısını da değiştireceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortumdan Kaçmak

Rüyada hortumun çıktığını görüp ondan kaçmak ise rüyayı gören kişinin kötüye doğru olan gidişatı fark etmesine ve farkına vardığı anda önlemleri almaya başlamasına delalet eder. Rüyada hortumu görüp kaçan kişi bu ani felaketlerden en az zarar ile kurtulur. Böylelikle kötü olaylardan daha az zorluklar yaşayarak kutumla şansına kavuşur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüzgar. Fırtına,hortum rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
bu tip ruyalar hayatınizin tamamen değişeceğini açıklar...zaten bebek gelince ins. her sey Tabii olarak, fiziksel, hormonsal ve duygusal, maddi, manevi olarak kendiliginden değişecektir..
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortum felaketi görmek

Rüyada hortum felaketi gördüyseniz , hem maddi hem de manevi olarak kayıplar yaşayacağınıza , bazı zorluklarla karşı karşıya kalacağınıza ve bu yüzden üzüntü içerisine gireceğinize alamet eder.

Aynı zaman da başınızın belaya gireceğine , tehlikeli işler yapacağınıza ve hiçbir zaman güvende olmayacağınıza işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortum (fırtına) görmenin anlamı.

Rüyada görülen fırtına rüyaları iyiye yorumlanır. Çok fazla değişiklikle tabir edilir.
Ortalığı alt üst eden bir hortum görmek

Ortalığı alt üst eden bir hortum, kişinin yaşamının baştan başa değişeceğine delalet eder.
Bu fırtınanın ortasında kaldığını görmek

Bu fırtınanın ortasında kaldığını gören kişi, kendisine farklı bir yol çizmeye işarettir.
Fırtınadan evinin uçtuğunu görmek

Bir kimse rüyasında fırtınadan evinin uçtuğunu görürse, o evden taşınacağı anlamına gelir.
Büyük bir hortum ile her yerin yer ile bir olduğunu görmek

Büyük bir hortum ile her yerin yer ile bir olduğunu görmek, hayata yeniden gelmiş gibi olmaya delalet eder. Bu rüya yakın bir dostunuzdan ayrılmaya da işaret eder.
Fırtınadan evinin çatısının uçtuğunu görmek

Rüyasında fırtınadan evinin çatısının uçtuğunu gören kişinin ailesinden birinin eceline işaret eder. Fırtına büyük ve iyi değişime işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Öfke

    Yıkım

    Zarar

    Tahrip

    Yenilik

    Tehlike

    Değişim

    Kapılmak

    Yok etmek

    Kaçamamak

    Yıkıcı güçler

    Kontrol kaybı

    Yaklaşan son

    Öfke patlaması

    Duygusal fırtınalar

    Radikal değişimler

    Her şeyi mahvetmek

    Yeninin eskiye yer açması
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortum görmek:

Rüyada hortum bazen yeninin hayatımıza girmek için eskiyi yok etme çabasının sembolüdür. Her nasıl bir bina yapmak için eski binayı tamamen yıkmamız gerekiyor ise hayatımıza yeni girecek bir şeye yer açmak için de eskiyle vedalaşmamız gerekmektedir. İşte rüyada görülen şiddetli ve yıkıcı hortum aslında yeniye yol açmak için hayatımızdaki eskiyi yok edecek ve süpürecek tüm dış güçlerin simgesi olabilir. Bu yüzden rüyada hortum bazıları için değişimin ve yeniliklerin arifesi olarak kabul edilen bir rüyadır. Bu rüyada hortumun bizden tam olarak neyi alıp götürdüğüne odaklanmamız gerekir.

 

Hortum rüyasının İncil’e göre yorumu ise “içsel duygusal fırtına” ve bastırılmış duyguların iç dünyamızda patlak vermesidir. Bu yorumculuğa göre hortum ve kasırga gibi doğal afetler aslında belli edilmeyen ve rüya sahibinin içinde bastırdığı öfke ve kızgınlığın temsilcisidir. Ayrıca İncil hortumu Tanrı’nın bir tezahürü ve cezası olarak yorumlamıştır. Bu yorumculuk anlayışına gören hortum geçmişte yapılmış bazı hataların cezasının kesileceği ve Tanrı tarafından yapılacak bir tahribatın yaklaştığı konusunda uyarıdır. Aynı zamanda hortumun merkezinde olmak kişinin içsel şeytanıyla savaşmak ve doğru yol arayışıdır. Rüyasında hortumun kendisinden güçlü olduğunu görenin şeytanı da kendisinden güçlüdür fakat hortum tarafından yıkılmayan kişi kendisini kontrol etmeye çalışan içsel şeytanıyla başa çıkabilecek güçtedir.

 

Rüyada hortum aynı zamanda bazı meseleler ve bu meselelerin rüya sahibinin hayatında yol açtığı tüm tahribat ve yıkımlarla ilgili de olabilir. Rüyasında bir hortumun evini yıktığını görenin hanesindeki her birey rüya sahibinin hayatında cereyan etmekte olan bazı değişimlerden etkilenir. Bazıları için rüyada hortum görmek duygusal hayatın fiziksel hayatı etkilemesi ve mantıksız kararlar almaya karşı uyarıdır. Bu rüyanın sahibi için duygusal hayatta bir kontrol kaybı ve yıkım söz konusu olabilir. Rüya sahibi duygularıyla değil mantığıyla hareket etmelidir.

 

Rüyada hortum görmek tüm bunların yanı sıra iç dünyamız ve duygusal durumumuz hakkında bilgi verir. Hortum rüyalarında aynı zamanda yuvarlak bir spiral gibi dönen girdap görmek de mümkündür. Bu yüzden bu rüyalar bazen sembolik olarak dıştan içe yöneliş, merkeze doğru hareket etmek ya da öze dönmekle ilgilidir. Fakat bu içsel yöneliş genellikle kişinin kontrolünün dışında ve isteği olmadan yapılan yöneliştir. Rüyasında çok şiddetli bir şekilde bir hortuma kapılan kişi kaçınılmaz değişimlere ayak uydurmaktan başka bir çare bulamaz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortum çıktığını görmek

Rüyada hortum çıktığını görmek yada kendinizi ortalığı alt üst eden bir fırtınanın içinde bulmanız hayatınızı köklü olarak değiştirecek bazı olaylar yaşayacağınıza işaret eder. Rüyada fırtına görmek ya da rüyada hortum görmek isteyerek yapacağınız ya da sizin dışınızda gerçekleşecek büyük ve sarsıcı değişiklikler olarak tabir edilir. Rüyada kendini bir hortumun ortasında görmek, rüya sahibinin kendisine çizeceği yepyeni bir yol olduğunu ve ister istemez o yola savrulacağına yorumlanır. Rüyada fırtına ya da hortum yüzünden eğer eviniz uçuyorsa başka bir yere taşınıp yeni bir hayat kuracağınıza işaret eder. Fırtınada her şeyin yerle bir olduğunu gören biri adeta yeniden doğar. Ortalığı alt üst eden bir hortum, kişinin yaşamının baştan başa değişeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Fırtınanın Ya da Hortumun Ortasında Kalmak

Eğer rüyada bir fırtınanın yahut bir hortumun ortasında kaldığınızı gördüyseniz, rüya sahibinin son zamanlarda yaşadığı yorucu hayat yüzünden kendisine farklı ve yeni bir yol çizeceğine yorumlanır. Rüya sahibi eğer rüyada evin içinde bir fırtınanın çıktığını görse, o kişinin işinde veya evinde bir tatsızlık çıkacağına işaret eder. Eğer gördüğü fırtınadan zarar etmişse bu tatsızlığın kötü sonuçlanacağına hükmedilir. Çok yorumcular da, fırtına görmeyi hayra yormamışlardır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortumun Evini Uçurduğunu Görmek

Rüyayı gören kimse eğer fırtınadan evinin uçtuğunu görürse, o evden taşınacağı manası taşır. Rüyada görülen fırtına, estiği yöne, şiddetine, ve yaptığı tahribata göre farklı olarak yorumlanabilir. Kasırga hızıyla esen bir fırtınanın sürekli yüzünüze doğru esmesi ise bir hastalığa işarettir. Hafif esen bir fırtına ise, son zamanlarda yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtulup yakın zamanda sağlığınıza kavuşacağınıza işaret eder. Bir kimse rüyada odasında oturduğunu ve pencereden fırtınanın eserek kendisini ferahlattığını ve rahatlattığını görür ise, rüyayı gören kimsenin sevinçli bir haber alacağına işarettir. Bu rüyanın aksini görmek ters olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Büyük Büyük Bir Hortum ile Her Yerin Yerle Bir Olduğunu Görmek

Rüyada yaşadığınız yerde çıkan büyük bir hortum ile her yerin yerle bir olduğunu görmek, mevcut düzeninizi bozacağınıza ve her şeye baştan başlayacağınıza işaret eder. Bazı tabircilere göre ise yakın bir dostunuz ile aranızın açılmasına ya da ayrılacağınıza işaret eder. Fırtına hastalığın ve başarısızlığın işaretidir. Bu rüya, yakın bir arkadaşınızdan ayrılacağınız anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fırtınadan Evin Çatısının Uçtuğunu Görmek

Rüya sahibi eğer rüyada fırtına yada hortum yüzünden evinin çatısının uçtuğunu gördüyse bu kimse ailesinden birinin başına gelecek kötü bir olaya ve herkesi üzecek olan bir habere işaret eder. Rüyada bulunduğu şehirde bir fırtına yahut hortum çıktığını görmek, işinde veya evinde bir tatsızlık çıkacağına, fırtınadan zarar görmek, bu tartışmanız çok kötü sonuçlanacağına; fırtınadan evinin çatısını uçtuğunu görmek, ev halkından birisinin hastalığıyla yorumlanır. Rüyada fırtına estiğini ve fırtınanın evinin çatısını uçurduğunu görmek, rüyayı görenin yakınlarından birinin hastalığı şeklinde tabir edilir. Fırtınanın bir ağacı devirdiğini görmesi de aynı şekilde tabir edilmiştir.
Fırtına olurken bir tanıdığını görmek

Rüyada fırtınada bir tanıdığını görmek ise gördüğünüz kimsenin iş hayatında büyük sıkıntılar ve olaylar yaşayacağına tabir edilir. Fakat rüyada fırtınadan zarar görmemek için eve sığınmanız yani nihai olarak fırtınadan zarar görmediğini görmeniz ise o kimsenin iş konusunda olacak bu değişiklikten endişe duymaması gerektiğine tabir edilir. Rüyada aynı zamanda eski erkek arkadaşınızı görmeniz gönül işlerinizde de bir değişiklik olacağının habercisidir. Fakat konu eski erkek arkadaşınızla ilgiliyse ve o başka bir eve girdiyse bunun iki yorumu vardır birincisi siz onu kalbinizden çıkarmışsınız demektir. Diğer tabir ise onun başka biriyle tanışmasına ve başka bir kimse ile ilişki yaşayacağına tabir edilir. Ancak onu atlet gibi çok uygun olmayan bir kıyafetle görmeniz sizin onu hayatınızdan çıkarmış olduğunuz ihtimalini artırmaktadır. Kimsenin fırtınadan etkilenmemek için önlem almış olması bu gerçekleşecek olan değişikliklerden kimsenin olumsuz etkilenmeyeceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortum çıktığını görmek
Rüyada Fırtınalı Deniz Görmek

Rüyada fırtınalı deniz görmek ise senelerce yardım ettiğiniz insanların kendisine minnet duyguları besleyeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde rahatlık ile kurtulacağına, son zamanlar yaşadığı bazı sağlık sorunlarından kurtulacağına, arkasından konuşan kimselerin yakınları tarafından susturulacağına, lüksünün ve sağlığının baki olacağına, ailesine son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine ve çevresindeki insanlar tarafından saygı duyulacağına tabir edilir.

Rüya tabirilerine göre rüyayı gören kişinin zararlı bazı alışkanlıklara sona vereceğine, çevresindeki problemli kişilerden uzaklaşacağına, yeni atılımlar yapacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük iş adamlarının dikkatini çekeceğine yorumlanır..
Rüyada Kum Fırtınası Görmek

Rüyada kum fırtınası görmek ise ya da kumdan bir hortum görmek; sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, güzel günlerin oldukça yakın olduğuna, şansının açılacağına, maddi gelirinizin inanılmaz şekilde artacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, işlerinin bir türlü düzeleceğine, çok tahsilli ve donanımlı bir kimse olacağınıza yorumlanır. Kendinize şimdiden donanımlı bir ekip kurmaya başlasanız iyi olur..
Rüyada Fırtına Ya da Hortumdan Kaçamamak

Rüyada fırtına ya da hortumdan kaçamamak ise; eğer kendinizi hayatın akışına bırakırsanız , korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, eğlenceli günler geçireceğiniz şeklinde tabir edilir.
+1 oy
 
Rüyamda hastane binasının üzerinde hortum çıkıyordu yatay bir şekilde. İlk başta rengarenk bir hortumdu sonra gri oldu. Ardından bir anda hastane çöktü yıkıldı. Ne anlama geliyor acaba?

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

605 Aktif
0 Üye ve 605 misafir
Bugün : 6465
Dün : 21898
Toplam : 48086643
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...