Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
159 okuma
Rüya kategorisinde  
Rüya uyuduğum köyde geçiyordum evimizin yanında hemen birtane ev vardı akşam üstüydü. Ben koltuğun kenarında dışarıyı seyrediyordum. Koltuk camın önünde olduğu için yan yatınca yan taraftaki evin çatısını görebiliyordum. Aynı insana benzeyen iki tane varlık bana bakıp kaçıyorlardı. Onlara daha yakından bakmak istediğimde bana ellerini uzattılar. Camı açtım o sırada evde kimse yokken yanıma ananem geldi onlar cin mi dedim oda bana evet dedi kafamı yukarı çevirdiğimde onun bana şaşkın bir şekilde baktığını gördüm tekrar ananeme bakmak istediğimde ise kaybolmuştu. Tam elimi ona doğru uzatıcakken bı anda uyandım. Uyumaya çalıştım ve tekrar uyuduğumda ise hiçbir şey olmamış gibi aynı yerden devam ediyordu rüya. Ben elimi çekip camı kapattım. Öylece oturdum koltukta. Dışarıya baktığımda çok fazla kedi vardı. Ama bunlar hayvan değildi. Evlerin çatısına ışınlanırken benim elimi uzattığım o şeylere dönüşüyorlardı. Bazıları kuş oluyordu, bazıları köpek. Bakmak için dışarı çıktığımda sağa sola kaçıştılar. Hepsi çatılardan beni izliyordu. Bana elini uzatan o şey benim yanıma geldi. Aynı insana benziyordu ama gözleri farklıydı değişik bir renk vardı gözlerinde. Bana birşeyler anlatmaya çalıştı. Konuşmıyordu. Bana elini uzattı ve tutmaya karar vermiştim. Elini tuttuğumda çok şiddetli bir deprem oldu. Korkmuşlardı. Hertaraf yıkıldığı için çıkacak çatı kalmamıştı. Herkez biyerlere çıkmak için değişik değişik hayvanlara dönüşüyorlardı. Bir tanesi beni koldumdan tuttu ve bir ata dönüşerek o kalabalığın arasından uzaklaştırdı. Terkar eski haline döndü ve geldiği yere geri gitti. Etrafım bomboştu. Bı anda bayıldım sonrada uyandım. Kalktığımda çok şaşırmıştım hala olayın etkisindeyim...

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada köyde görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına tabir olunur.
Rüyada köyde ev yaptırmak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.
Rüyada bir köyde gezmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet etmektedir.
Rüyada köyde görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine rivayet eder.
Rüyada köyde uçmak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, saadete ereceğine alamet eder.
Rüyada köyde ayı görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine yorulur.
Rüyada köyde kalmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.
Rüyada köyde top oynamak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet etmektedir.
Rüyada köyde olmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

İlgili rüyalar

+16 oy
1 yorum 181 okuma
+5 oy
1 yorum 116 okuma
27 Ekim 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 173 okuma
Mlk 22 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Mlk Karabasan (-415 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 186 okuma
Emrah Fatih 4 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Emrah Fatih Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 200 okuma
Cansulku 8 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Cansulku Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 225 okuma
30 Haziran 2019 Rüya kategorisinde alevna uz   yazdı
+4 oy
1 yorum 121 okuma
27 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Gonca   1 yazdı
+9 oy
2 yorum 173 okuma
Heval 12 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde Heval Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 163 okuma
Simge 25 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 184 okuma
Buket Çaplı 7 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Buket Çaplı Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 245 okuma
19 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Hanife   yazdı
+4 oy
1 yorum 166 okuma
dimit 14 Haziran 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

399 Aktif
0 Üye ve 399 misafir
Bugün : 2554
Dün : 13860
Toplam : 47842981
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...