Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
765 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Hızır aleyhisselamı görmek, en kısa sürede tüm sıkıntı ve üzüntülerinizden kurtulacağınızın habercisidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

31 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyanızda Hızır aleyisselamı görmek, dar olan geçiminizin genişlemesine işarettir.

Rüyada Hızır gören, bolluğa erişir. Darda ve sıkıntıda olan bir kimsenin Hızır’ı görmesi, o kimsenin tüm sıkıntılarının geride kalacağına ve rahata ereceğine yorumlanır. Hızır a.s ‘ı gören kişinin ömrü uzun, bahtı açık olur. Rüya sahibinin, çok istediği hac ibadetini de yerine getireceğine işarettir.

Rüyada hizir (a.s.)'i görmek, kitliktan sonra ucuzluk ve bolluga, nimetin cokluguna rüya sahibinin bulundugu siddet halinden emniyete erismesine isaret eder. hizir (a.s.)'i gören kimsenin ömrü uzun ve hacc etmek nasip olur.

Rüyada Hızır(A.S) Görmek,Rüya Tabirleri,Rüya Tabiri ve Yorumları



Rüyada Hızır (A.S.)'ı görmek, kıtlıktan sonra ucuzluk ve bolluğa, nimetin çokluğuna, rüya sahibinin bulunduğu şiddet halinden emniyete erişmesine yorumlanır. Hızır (A.S.)'ı gören kimsenin ömrü uzun ve hac etmek nasip olur.



Bir kimsenin rüyasında Hızır (a.s.)'ı görmesi; o kimsenin çok sıkıldığına ve ne yapacağını bilmediğine yorumlanır.

Kıtlık ve yoksulluktan so a ucuzluk ve bolluğa, emniyet ve güvene, uzun ömre ve haccetmeye; Onu görmek ehli olan kimse için manevi ilim ehli olmaya yahut ince ve çetin imtihana tabi tutulmaya delalet eder.

Bir kimsenin rüyada Hızır (a.s.)'ı görmesi, kıtlıktan sonra bolluğa, nimetin çokluğuna, rızkın genişliğine, bulunduğu şiddet halinden emniyete erişmesine delâlet eder.
Yine Hızır (a.s.)'ı görmek, uzun bir ömre ve hac ibadetine delâlet eder.
Hızır (a.s.)'ı görmek, şu şekilde de tâbir olunur: a) Dinde ihlâs, b) Allah muhabbeti, c) Geniş rızık ve menfaat, d) Korkudan emin olmak, e) Uzun ömür ve hayırlı son.

Rüyada hızır (a.S)'ı görmek darlıktan sonra bereket ve bolluğa ulaşmaya, içinde bulunulan kötü durumdan selametle çıkılmasına, yakın zamanda hac ibadetini yerine getirmeye, ömrün uzun olmasına işaret eder.

Kıtlık ve yoksulluktan sonra ucuzluk ve bolluğa, emniyet ve güvene, uzun ömre ve haccetmeye; Onu görmek ehli olan kimse için manevi ilim ehli olmaya yahut ince ve çetin imtihana tabi tutulmaya delalet eder.Rüyanizda Hizir Aleyhisselami görmeniz, çok sikildiginiza ve ne yapacaginizi bilmediginize isarettir.
Bir baska rivayete görede: Rüyada Hizir (A.S.)i görmek, kitliktan sonra ucuzluk ve bolluga, nimetin çokluguna rüya sahibinin bulundugu siddet halinden emniyete erismesine isaret eder.
Hizir (A.S.)i gören kimsenin ömrü uzun ve hacc etmek nasip olur.

Rüyada Hızır görmek, kişinin bütün sıkıntılarından kurtulacağını görür.
Hasta ise hemen iyileşir.

Seyyid Süleyman: Hızır (A.S.)ı rüyasında gören, uzun bir ömür sürer, uzun bir sefere gider. Allah (C.C.) onun dostu olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hz. Hızır insanların en zor anlarında onlara yardım etmesi ile tanınan ve onları yaşadıkları sıkıntılardan kurtaran dini bir şahıstır. Bu nedenle rüyasında onu gören kişinin acil bir işi varsa en kolay ve güzel şekilde hallolur. Aynı zamanda bu rüya kişinin tüm dertlerinden arınmasına, mutlu ve huzurla geçecek bir ömre kavuşmasına da delalet eder. Rüyada Hz. Hızır’ın kendisine yardım ettiğini gören kişi dünya hayatında birtakım imkanlar bulur ve isteklerine kavuşur. Bu rüya iyi huylu ve ahlaklı bir adamdan yardım görmeye ve onun sayesinde arzularına kavuşmaya da yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmenin Psikolojik Tabiri
Rüyada Hz. Hızır’ı gören kişinin acil bir işi veya olmasını istediği bir dileği vardır. Bu rüya genellikle sıkıntıda olan ve yardım bekleyen kişilerin gördüğü bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Hızır (Aleyhisselamı) gören kimse, bir takım sıkıntılı günler geçirdikten sonra, ferah ve bolluğa çıkacağına işarettir, şeklinde yorumlanır.Rüyasında Hızır (Aleyhisselamı) görmek, nasip olan kimse­nin ömrü uzun ve hacca gitmek dahi kendisine nasip olur, diye de tabir olunur.Bir kimsenin rüyada Hızır aleyhisselâm 'ı görmesi, kıtlıktan sonra ucuzluk ve bolluğa, nimetin çokluğuna, rızkın genişliğine, rüya sahibinin bulunduğu şiddet halinden emniyete erişmesine işâret eder.Yine Hızır aleyhisselâm 'ı görmek, rüya sahibinin ömrünün uzun olacağına ve kendisi­ne hac etmek nasip olacağına işârettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır görmek, rüya sahibi için güzel olayların başlangıcını ifade eder. Kişinin manevi hayatına bağlı olarak göreceği mükafatın büyüklüğü değişir. Rüyada Hızır görmek, rüya sahibinin gerçek hayatta ne ile uğraşıyorsa, sıkıntıları hangi alanda ise yardımın ihtiyacı olan alandan geleceğine işarettir. Rüyada Hızır’ı görmek demek kişi eğer hayvancılıkla uğraşıyorsa, hayvanları çoğalacak sütlerine ve ürünlerine bereket gelecektir. Rüyada Hızır görmek, kişi eğer bir kurumda çalışıyorsa terfi alacak yada maaşı zamlanacak demektir. Kişi eğer tüccar ise kazancı katlanacak ve zarar etmeyecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır görmek, eğer bir hastalığınız var, buna derman bulamıyorsanız, tez zamanda iyileşeceğinizin habercisidir. Rüyada Hızır görmek bekar erkek ile kızlar için evlenecek kısmetlerinin olması, karşılarına hakkettiği kadar iyi insanların çıkmasının müjdesi demektir. Rüyada Hızır’ı görmek, evli erkek ve kadınlar için ise aile huzur ve mutluluk demektir. Eğer çocukları varsa hayırlı evlat olacaklarına işarettir. Rüyada Hızır görmek bir yardım paketi gibidir. Kişinin dilek ve duaları yani ne isteği, ihtiyacı varsa yerine gelecek demektir. Rüyada Hızır’ı görmek kişinin hangi duygularla gördüğünde önemlidir. Hızır gören kişi eğer maddi sıkıntılar içinde iken görüyorsa bolluk bereket ihsan olacaktır. Kişi eğer hastalık sebebiyle muzdarip ise şifa bulacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Görmek ve Beraber Yürümek

Burada önemli olan husus yani asıl gösterilmek istenen, kişinin derdine derman aramak için çıktığı yolun doğru olmasıdır. Rüyada Hızır görmek ve beraber yürümek demek, yani kişi dertleri için ibadet ediyorsa, şifa bulmak için sadaka veriyorsa yada kimsenin bilmediği hayırlar yapıyorsa doğru yolda olduğunun göstergesidir. Hızır görülmesi, derman için yaptıklarının doğru olduğu ve böyle devam ederse çok az kaldığını sabretmesi gerektiğinin belirtisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Görmek ve Beraber Yemek Yemek

Hızır görülmesi çok güzel bir rüyadır. Rüyayı gören kişi deyim yerindeyse kemale ermiştir. Rüyada Hızır’ı görmek ve beraber yemek yemek demek, imtihan için gönderilen dertler ve sıkıntılar karşısında kişi vakur bir tavırla imtihanları geçmiş demektir. Hızır görülmesi, gösterilen bu gayret sonucunda manevi olarak iç huzura ermiş ve aradığını bulacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aeyhisselamın Türbesini Görmek

Rüyada hızır aleyhisselamın türbesini görmek, yeni kısmetlere kavuşacağına, kuracağı yeni arkadaşlıklara, ibadetlerini bırakmayacağına, yaşayacağı sıkıntılara, kendine ait yeni bir yuva kuracağına, günlük hayatında çevresi tarafından sevilen sayılan birisi olacağına, itibarının artmasına, kuracağı bir işte veya kurulu işi varsa bol kazanca kavuşmasına, rahat içinde sıkıntısız bir yaşama kavuşmasına, iş ve özel hayatında doğru karalar alacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hz Hızır A.s Işık Olarak Suyun İçinde Görmek:

Yaşantınızdaki sıkıntıların, sorunların çözüme kavuşacağı günlerin sona bulup aydınlık günlerin başlayacağının işaretçisidir. Kimki rüyasında Hz Hızır a.s bir ışık olarak suyun içinde görmüşse, yaşantısında ferah, aydınlık yolların açılacağına tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyselam`ı Görmek gelecekte neye delalet eder

Rüyada Hızır Aleyhisselamı görmek,kısa sürede, sıkıntı ve kederlerden kurtulacağınızın delaletidir. Hızır Aleyhisselam insanların en darda kaldıklarında yarımlarına koşan bir zati muhterem olduğu için bu nedenle rüyasında Hızır Aleyhisselam`ı görmek, dardan yoktan, sıkıntıdan kurtulacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hz. Hızır’ ın kendisine yardım ettiğini GÖRMEK: Rüyasında Hz. Hızır’ ın  kendisine yardım ettiğini görmek ise rüya tabircileri tarafından rüyayı gören şahsın daha iyi imkanlara kavuşup bazı isteklerine sahip olur. İyi niyetli bir erkekten yardım görmeye ve o erkeğin desteğiyle bir takım arzu ve isteklerini elde eder. şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır (A.S.) görmek; kıtlık ve yoksulluktan sonra feraha ve bolluğa çıkmaya; emniyet ve güvende olmaya; uzun ömre ve hacca gitmeye delalet eder. Rüyada Hızır’ı görmek ehli olan kimse için manevi ilim ehli olmaya yahut ince ve çetin bir imtihana tutulmaya delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselamı görmek, çok sıkıldığınıza ve ne yapacağınızı bilmediğinize işarettir. Başka tabircilere göre de Hızır (A.S.), rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu sıkıntılardan çekip kurtaracağına ve feraha çıkmasına yardımcı olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselam’la Konuşmak

Rüyada Hızır Aleyhisselam’la konuşmak, rüyayı gören kişinin işinin gücünün rast gideceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder. Huzur, mutluluk ve ferahlık olarak değerlendirilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır’ı Görmek

Rüyada Hızır’ı görmek, ulu ve yüce bir kimseden destek görmeye, ondan akıl almaya ve o kişi sayesinde daha doğru kararlar alıp, hayatını ve işlerini düzene sokmaya yorulur. Kişi, hatırı sayılır bir nüfusu olan, sözü dinlenen, insanların yolunu aydınlatan ve eksiklerini gideren bir kişiye yakın duracak ve ondan hayata dair feyz alacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır görmek, hayırlara delalet eder. Kişinin güzel, keyifli ve sağlıklı günler yaşayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret eder. Rüya sahibinin hayattan, sevdiklerinden ve işinden yana yüzünün güleceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek

Rüyasında Hızır Aleyhisselamı gören kişi, tüm derdinden, kederinden ve üzüntüsünden kurtulacak, rahat ve güzel bir hayata kavuşacak demektir. Rüyayı gören kişinin hiçbir sıkıntısı kalmayacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, yeni ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek

Rüyada Hızır aleyhisselamı görmek, en kısa sürede tüm sıkıntı ve üzüntülerinizden kurtulacağınızın habercisidir. Hz. Hızır insanların en zor anlarında onlara yardım etmesi ile tanınan ve onları yaşadıkları sıkıntılardan kurtaran dini bir şahıstır. Bu nedenle rüyasında onu gören kişinin acil bir işi varsa en kolay ve güzel şekilde hallolur. Aynı zamanda bu rüya kişinin tüm dertlerinden arınmasına, mutlu ve huzurla geçecek bir ömre kavuşmasına da delalet eder. Rüyada Hz. Hızır’ın kendisine yardım ettiğini gören kişi dünya hayatında birtakım imkanlar bulur ve isteklerine kavuşur. Bu rüya iyi huylu ve ahlaklı bir adamdan yardım görmeye ve onun sayesinde arzularına kavuşmaya da yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselamı Görmek

Huzurla tabir edilen rüyalardandır. Rüyasında Hızır Aleyhisselamı görmek rüya sahibini kederlendiren durumların ortadan kalkacağına, huzurlu bir dönemin kapılarının açılacağına ve bu dönem içerisinde hayatının en neşeli günlerinin yaşanacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Görmek

Rüyada Hızır görmek, güçlü ve bilgili birinin yardımını alarak yaşamını ve meslek hayatını daha düzenli bir hale getirmeye delalettir. Bu rüyayı gören kişinin çevresinde, gerek kültürel birikimiyle gerek maddi gücüyle gerekse yüce gönüllülüğüyle örnek alınacak bir kimsenin bulunduğu ve o kimsenin yardımlarının, rüya sahibi için oldukça önemli olduğu rüya sahibine müjdelenmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselam İle Konuşmak

Hayırlara vesile olan rüyalardandır. Rüya sahibinin meslek hayatının başarılı olacağı kendisine bu rüya ile müjdelenmiş ve sağlık problemlerine şifa bulacağı işaret edilmiştir. Aynı zamanda hanesinde huzur, keyif ve refahın hüküm süreceği rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanizda Hizir Aleyhisselami görmeniz, çok sikildiginiza ve ne yapacaginizi bilmediginize isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada Hizir (A.S.) i görmek, kitliktan sonra ucuzluk ve bolluga, nimetin çokluguna rüya sahibinin bulundugu siddet halinden emniyete erismesine isaret eder. Hizir (A.S.) i gören kimsenin ömrü uzun ve hacc etmek nasip olur.

rüyada hizir (a.s.)'i görmek, kitliktan sonra ucuzluk ve bolluga, nimetin cokluguna rüya sahibinin bulundugu siddet halinden emniyete erismesine isaret eder. hizir (a.s.)'i gören kimsenin ömrü uzun ve hacc etmek nasip olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselam Görmek   

Rüyada Hızır Aleyhisselam görmek, rüya sahibinin çok hayırlı bir insan olduğu şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sevdiklerinden güzel haberler alacağına işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hiç eksik olmayacağına, ailesi ile birlikte huzur ve sağlık içinde bir ömür geçireceğine işaret eder.

Ayrıca rüya sahibinin hastalığı varsa şifaya kavuşacağına işaret eder. Rüyasında Hızır Aleyhisselamı gören kişinin hayatındaki sıkıntılardan kurtulacağına, kederden ve üzüntüden uzak bir hayata sahip olacağı şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselam ile Konuştuğunu Görmek

Rüyasında Hızır Aleyhisselam ile konuştuğunu gören kimsenin her işinin yolunda gideceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin girişeceği işte başarılı olmasına, şansın hep yanında olacağına, maddi anlamda yükselip rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesinin ve dostlarının her zaman yanında olduğu, asla yalnız kalmayacağı şeklinde yorumlanır.

Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyayı gören kişi bekar ise evlenip mutlu bir yuva kuracağına, rüya sahibi evli ise uzun ömürlü bir evliliğe sahip olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselam’ın Adını Anmak

Rüyasında Hızır Aleyhisselam ’ın adını anan birisinin uzun zamandır gerçekleşmesini dilediği bir isteği olduğu şeklinde yorumlanır. Bu rüyayı görmek, rüyayı gören kişinin gerçekten zor durumda olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselam’ın Adını Duymak

Rüyayı gören kişinin ahlak yoksunu olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin doğru yoldan ayrıldığı, kötü niyetli insanlarla iş birliği yaptığına işaret eder. Rüyasında Hızır Aleyhisselam’ın adını duyan kişinin ailesi ve eşi ile sıkıntılar yaşayacağına, dostlarıyla tartışma yapacağına ve bu nedenle de yakın zamanda yaşanacak bir ayrılığa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızır Aleyhisselam’ın Elini Öpmek

Rüyasında Hızır Aleyhisselam ‘ın elini öptüğünü gören kimsenin ömrünün uzun olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin girdiği işten başarılı sonuçlar alacağına, rızkının artacağına, bolluk ve bereket içinde rahat bir yaşam süreceğine işaret eder.

Ayrıca rüyayı gören kişinin hayırlı bir insan olduğuna, toplum tarafından sevilen ve sayılan biri olduğuna, herkesin yardımına koşan biri olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin varsa hastalığının şifa bulmasına, sağlıkla ve huzurla ailesi ile birlikte mutlu bir hayat süreceği şeklinde yorumlanır. Bazı rüya yorumcularına göre ise rüya sahibinin rüyasında Hızır Aleyhisselam’ın elini tutup öpmesi, uzun zamandır istediği bir dileğin gerçekleşmesine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hızır görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, fesat kimselerin çıkacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına inanılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hızır gördüyseniz

    Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.
    Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hızır peygamberi görmek yeni fırsatlar sunulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir ömür olacağına tabir olunur.

Rüyada ya hızır demek eş ve evlat sahibi olacağına, maddi durumun düzeleceğine, dayanışma içinde kalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

399 Aktif
0 Üye ve 399 misafir
Bugün : 1467
Dün : 21898
Toplam : 48081660
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...