Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
214 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
çakraların açılması ve doğru çalışması için ne yapmalıyız?” En doğrusu bir uzmana danışmaktır tabiki, fakat kendinizi emanet edebileceğimiz enerji uzmanını dikkatle seçmenizi öneririm.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yine güzel bir konu açmışsın :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bu ara aksilikler peşini bırakmıyor mu , olsun bu seferki araştırmaların daha güzel olur :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Güvenebileceğiniz doğru kişiyi buluncaya kadar ise siz de elinizden geleni yapabilirsiniz. Hangi çakra veya çakralarınızla ilgili problem yaşadığınızı düşünüyorsanız, aşağıda belirttiğim çalışmaları yapıp kendinizdeki değişimi gözlemleyebilirsiniz. Tabi bu çalışmaları öyle bir iki kere yapıp ”hmm hiç bişey olmadı” diye bırakmayın, süreklilik önemli. Hayatımızda alışkanlık haline geitrmemiz gereken doğru ve düzenli beslenme bizleri nasıl sağlıklı kılıyorsa, bunu da enerji bedeninizin beslenmesi için bir şifa önerisi olarak düşünün ve hayatınıza alın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kök çakrayı beslemek için: Kırmızı renkli besinler tüketin, çıplak ayakla toprağa basın, yürüyün,bütçenizi ayarlayıp o çok sevdiğiniz pahalı eşyayı satın alın, arkadaşlarınızı çoğaltın, akrabalarınızla bir araya gelin, kırmızı renkli kıyafetler giyin, objeler kullanın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sacral çakra: Feminenliğinizi kabul edin, sanatla uğraşın, yaratıcılığınızı kullanın, dans edin,turuncu renkli besin ve içecekler tüketin, turuncu renkte kıyafetler giyin, objeler kullanın, almaya açık olun.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Solar Plexus çakrası: Sarı renkli yiyecek ve içecekler tüketin, diyafram nefesi alın, güneş ışınlarını alın, yatmadan önce reiki yapın, öncelikle kendinizi sonra da öfke duyduğunuz insan ve olayları affedin,sarı renkli kıyafetler giyin, objeler kullanın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kalp çakrası: Doğaya çıkın, yeşil çimenlerin üstünde yürüyün, ormanda dolaşın, akciğerlerinize oksijeni çekin, yeşil renkli yiyecekler ve içecekler tüketin, merhametli, sevecen olun, kendinize karşı daha sevgi dolu olun-katı olmayın, kıyafet ve objelerinizde yeşil rengi kullanın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Boğaz çakrası: Mavi gökyüzünün altında vakit geçirin, kendinizi açık ve doğru ifade edin, günlük tutun, söyleyemeklerinizi içiniz atmayın- yazın, şarkı söyleyin, kendizi kandırmayın, yalan söylemeyin, mavi renkli kıyafetler giyin, objeler kullanın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
3.göz çakrası: Çivit mavisi (indigo) renkleri kullanın, besinleri tüketin, gün batımından hemen sonra gökyüzünün koyu mavisi altında yürüyün, hayallerinizi, rüyalarınızı, dileklerinizi yazın, meditasyon yapın, iç sesinizi dinleyin, kendinizle başbaşa kalın.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Taç çakra: Mor renkli besinler tüketin, daha fazla dua edin, sessizlikte kalın, yalnız kalacağınız zamanlar ayırın, kendinizi her türlü dünyasal bağımlılıktan sıyırın (ev,araba, para, eşya, insanlar..vs), mor rengi kıyafet ve objelerinizde kullanın.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bunların haricinde herhangi bir inisiyasyon almamış olsanız bile, ani duygu değişiklikleri yaşadığınızda (çok üzüldüğünüzde, sinirlendiğinizde..vs) gözlerinizi kapatıp diyaframınıza doğru derin nefesler alın ve 1-6 ; 2-5 ve 3-4. çakraların üzerine aynı anda ellerinizi koyup, 3’er dakika dik veya yatar pozisyonda kalın (ayaklarınızı çapraz yapmayın). Etrafınızda her ihtiyacınız olduğu anda birilerini bulamayabilirsiniz, fakat kendi enerjinizi farkında olduğunuzda hayatınız boyunca ilk yardımı yapacak anahtara sahip olursunuz. O anahtarı bulup, kıymetini bilin.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
çok konu vardı yeğenlerim bilgisayarı bozdular mecburen format atmak zorunda kaldım şu an hepsi silindi yedeklemeyi unutmuşum hazırlamıştım bir sürü konu neyse gene arayacaz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

431 Aktif
0 Üye ve 431 misafir
Bugün : 17714
Dün : 23857
Toplam : 48076035
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...