Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
155 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
istekleri gerçekleştirmenin habercisidir. rüyayı gören kişinin çok istediği bir şeye sabretmesinin sonunda kavuşacağına yorulur. trene yetişmek, zorlukların biteceğine ve akıllıca değerlendirilen bir fırsatın başarı getireceğine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada hızlı trene binmek, gücünüzün kontrol edildiğini gösterir. Trenler genellikle yaşam problemlerinin kolayca çözülebileceği anlamına gelir. Trenin hızı, kişinin hayatındaki olası sorunları gösterebilir. Rüyada hızlı giden trene binmek, gerçek hayatta bir şey elde etmeye çalıştığınızı gösterir. Bu imkansıza ulaşmaya çalıştığını gösteriyor. Tren, buharlı tren gibi eski moda ise, o zaman insanlar sizden bir çok iyilik isteyecektir. Rüyada hızlı trene binmek ve hızlandığı gerçeği bu insanların acelesine bağlıdır. Rüyada hızlı trene binmek, İstasyona park edip trene binmek ten önce bir treni kaçırmak, birinin size kaçabilecek büyük fırsattan söz edeceğini gösterir. Rüyada hızlı trene binmek, neyi başarmak istediğinizi aldığınızdan emin olmak için kendinizi düşürmeniz gerektiğini gösterir. Bu, önemli bir projede başarılı olmak veya başka birini affetmek için zaman bulmaya çalışmak anlamına gelebilir. Tren altta bir iz bırakmadan hareket ederse ve hızlı ilerliyorsa bu, insanların sizi gerçekte olduğundan daha farklı görmelerini sağlayabilir. Tünele giren bir treni görmek yanlış pozitife işaret edebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hızlı trene binmek, yaşamdaki olayların sana kontrol dışı olduğunu hissettirdiğini gösterir. Rüyada hızlı tren hayattaki gücünüzü simgeliyor, başkaları üzerindeki kontrolünüze benziyor ve bu rüya durumlara nasıl yaklaştığınıza dair bir gösterge olabilir. Rüyadaki detayları hatırlamaya çalışmak önemlidir. Yolculuk esnasında diğer yolcuları görüyorsanız o zaman hayaliniz finansal anlamda kendi gücünüze odaklanmıştır. Rüyada hızlı giden trene binmek, çektiğiniz ve farklı yönlere itildiğinizi hissedeceğiniz anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızlı Trene Binmek ve Yataklı Vagonda Gitmek

Yataklı bir trenin hayalini kurmak, otoriteye sahip biriyle uzun bir güç mücadelesine sahip olacağınızı gösterir. Rüyada hızlı trene birden binmek ve yataklı vagonda gitmek, harcamalarınızı engellemeye çalışmanız gerektiğini gösterir. Rüyada tren bileti kaybetmek, zamanla gidecek bir sorun hakkında endişe duyduğunuzu gösterir. Trenden sorumlu olmak, diğer insanların yaşamını çok fazla kontrol etmek istediğiniz anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızlı Trene Binmek ve İstasyon Görmek

Bir istasyon görüyorsanız ya da trene birden binmek görüyorsanız, bu da yakında yapılacak önemli bir yolculuğa sahip olacağınız anlamına gelebilir. Rüyada hızlı trene binmek ve istasyon görmek hayattaki şeylerin daha iyi olacağını ve başarının senin olacağının alametidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
trene bindiğini gören kişi hayattan yana istediklerini gerçekleştirme şansına nail olacak demektir. Kişi Allah'ın izniyle ve yardımıyla muradına erecek, işlerini hal yoluna koyacak, başarı üstüne başarı elde edecektir diye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
çalışan kimseler için kazancının artacağına, yolcu için sevdiklerine kavuşup sevineceğine, mutluluk ve müjdeli haberi işaret eder. Rüyada kara tren görmek kazancın, sevgi, bereketin, zenginliğin, mutluluğun ve rüya sahibinin kazançlı çıkacağı müjdeli haberin işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hızlı Tren Görmek

Rüyada görülen hızlı tren kolaylıkla kazanılan dünyalığa veya insanların gururla bakacağı bir duruma gelmeye işaret eder. Rüyada hızlı tren görmek, bir yerden bir yere gitmeye alamettir.

Hızlı trenler, bir durumdan başka bir duruma geçmeye alamet eder. Aynı zamanda meslek değiştirmeye veya bir amaca iyice yaklaşmaya işaret eder.

Rüyada görülen hızlı trenler bazen ayrılığı, hasreti simgeler. Bazen de kavuşmayı, uzaktan gelecek bir habere işaret sayılır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

380 Aktif
0 Üye ve 380 misafir
Bugün : 14674
Dün : 23857
Toplam : 48073004
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...