Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
265 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bir kimsenin rüyada haber getiren birini görmesi, rüya sahibinin sevineceğine, ümit etmediği bir şeyin an­sızın oluvermesinden memnun olacağına ve bu durumun onu sevindireceğine işaret eder denmiştir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

21 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada haberci görmek, uzun süredir verilen bir sözün tutulmasını bekleyen kişiler için hayırlı bir rüyadır. Yakında müjdeli haber gelir ve verilen sözler tutulur. Size iş ya da eğitiminiz ile ilgili bir sözde bulunan kişi sözünü tutar ve istediğiniz şey gerçek olur. Rüyada haber getiren bir adam görmek, bir erkekten gelecek olan habere çok mutlu olmak demektir. Bu erkek sizin işlerinizdeki sorunların çözülmesinde de yardım eli uzatacak biri olabilir. Rüyada haberciler görmek, gerçekleşmesine ihtimal verilemeyen şeylerin gerçek olmasına ve mutlu olmaya yorumlanır. Büyük fırsatlar elinize geçebilir ve buna çok şaşırabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada haberci olmak, çok güvendiğiniz bir insana yaptığınız bir iyilik karşılığını bulur. Zamanında çok destek verdiğiniz bir insan şimdi size yardım edebilir. Çok sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Ayrılanlar için de araya birinin girmesi ve ara yapıcı olacağına, ilişkinizi kurtaracağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haberci Güvercin Görmek

Uzakta yaşayan bir insandan gelecek olan habere çok sevinmek anlamına gelir. Uzakta yaşayan eş dost akraba müjdeli bir haber iletebilir. İş başvuru yapan kişilerin işleri kabul olur. Şansınızı denediğiniz bir konuda şansınız açık olur. Rüyada haberci kuşu görmek, bekar olanlar için talip haberi almak demektir. Evli olanlar da eşlerinden güzel bir haber alabilirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haberci Görmek İslami Yorumu

Rüyada haberci görmek ihya yorumu, küs olduğunuz insanlar ile yeniden görüşmeye başlamak ve ayrılıkların bitmesine yorumlanır. Sevdiklerinden ayrı kalanlar yeniden bir araya gelirler. Hasretler biter ve verilen sözler tutulur. Sonunda sabrınızın karşılığını alırsınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haberci Görmek

Rüyada haberci görmek yakın bir zamanda hayırlı bir haber alacağınıza ve uzakta olan bir akrabanız dan alacağınız bir yardım ile maddi sıkıntılardan kurtulup refaha kavuşacağınıza yorumlanır.Rüyada haberci görmek aynı zaman da iki kişi arasında iş anlamında imzalanacak bir mukavelenin olacağına da delalet eder.İslami yorumlarda ise bu rüya hayırlı görülüp rüya sahibinin üzerindeki sıkıntılardan kurtulacağına tabir edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haberci Görmek

Rüyada oraya buraya haber götürüp getiren bir haberci görmek, yeni haber ve mektuplar alacağınıza veya birisiyle ticari bir mukavele imzalayacağınıza delildir.
Rüyada haber getiren bir adam görmek, çoktan beri düşündüğünüz, fakat bir gün hakikat olacağına ihtimal bile vermediğiniz bir şeyin olacağına ve çok sevineceğinize işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gazeteci Görmek

Rüyada gazeteci görmek çevrenizde tanınan ve sevilen kişiliğe sahip olduğunuza ve elinizden geldikçe herkese yardım etmeye çalışacağınıza yorumlanır. Bu tutumunuz ile  çevrenizdeki kişiler tarafından övgü alacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spiker Görmek

rüyada spiker görmek rüya sahibinin yaşantısında büyük değişiklikler olacağı ve sürekli merak edeceği olaylara girişeceğine yorumlanır.İslami yorumlarda ise rüyada spiker görmek halk arasında sözünüzün dinleneceğine tabir edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Posta Güvercini Görmek

Rüyada posta güvercini görmek uzaklardan alacağınız hayırlı haberlerin olacağına ve bu haberin aileye katılacak olan yeni bir üyenin olacağına da delalet etmiştir.Rüyada posta güvercini görmek hayırlı selametli haberlerin geleceğine ve bu haberin bekar kimse için evlilik olacağı evli kişiler için evlat haberi alacaklarına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sunucu Görmek

Rüyada sunucu görmek halk arasında adaletli ve sevilen biri olduğunuza ve bu yönünüz ile bir çok kişiye hakemlik yaptığınıza yorumlanır.Rüyada sunucu görmek hemen karar vermekten ziyade araştırmacı bir kişiliğe sahip olduğunuza tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada haberci görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, başarılarının artacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada haberci olmak yüzünün güleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, şansının açık olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalettir. Rüya yorumları sözlüğüne göre sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, karşısına çıkacak bir sorunu sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sorumlulukların azalacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, mutlu olunacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet ettiğine inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada haberci gördüyseniz

    Sürprizlere açıksınız.
    Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Rüyada haberci kuşu görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, bir üniversitede hoca olunacağına işaret ettiği söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada haberci kadın görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya alimlerine göre rüyada haberci olmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada haberci görmek rüyayı görenin yakın gelecekte birisiyle yapacağı görüşme sonucu hayat çizgisinin değişeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Özellikle iş alanında ilerleyeceğine ya da çalışmakta olduğu işten ayrılıp yeni kendine ait iş yeri sahibi olacağına yorulur.  Kendi işine sahip olanların ise işini büyütüp tekel olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haberci Güvercin Görmek

İlahi güçle rüyayı gören arasında iletişimin olacağı rüyayı görenin inancının yükseleceğine işaret eder. Gerçek yaşamında günlük hayatı içerisinde umutsuzluğa düşenin sığınma, umut arama isteğinin göstergesidir. Kişi gücünün kalmadığını hissettiği anda böyle rüya görmesi ve yeniden umutlanması moralinin düzelmesi söz konusudur. Güvercin ilahi gücün mesajı yanında şans anlamını da taşımaktadır. Devlet kapısında işi, beklentisi varsa artık haber geleceği, şansının kendisine güleceği şeklinde de yorumlamak mümkündür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haberci Olduğunu Görmek

Rüyayı görenin görev misyon yüklendiği anlamına gelmektedir. Kişi günlük yaşamı içerisinde üstlenmediği yeni sorumluluk üstlenecek veya yeni fedakarlıkta bulunacaktır. Ailesinde güç durumda bulunan, sağlık ve benzeri konuda yardıma ihtiyaç duyan kişilere yardımcı olmak anlamına gelebileceği gibi her hangi şekilde kişinin toplum yararına faydasına bir görevi üstleneceği anlamına da gelmektedir. Kişinin haberci olduğunu görmesi kendisinin günlük rutinlerden farklı şekilde ilahi güç tarafından da kutsandığını gözetildiğini ifade edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haberci Kadın Görmek

Kişinin iyi haberler duymaya ihtiyaç duyduğunu ve bu sebeple umut arayışı içerisinde olduğunu gösterir. Kişi bu tip durum içindeyse özellikle ailesinde yaşlılarla bir arada bulunmalı, onların duasını almalı ve kendisini seven, özen gösteren kişilerle iletişim halinde bulunmalıdır. Atalarımızın hayır duası almak olarak adlandırdığı bu durum kişinin yaşama sevincini artıracak ve iyi hissetmesini sağlayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kıyamet Habercisi Görmek

Rüyayı gören kişinin yaşamında ani ve etkili bir değişimin habercisidir. Kişi yeni bir işe başladıysa, yeni bir şehre taşındıysa ve hayatıyla ilgili önemli bir evreye girdiyse- evlilik, askerlik ve benzeri – bu şekilde rüya görmesi olasıdır. Aynı zamanda rüyayı görenin günlük yaşamında sıkıntı hissetmesi bu tip bir rüya ile bilinçaltının kişinin zihnini rahatlatmak için kullandığı bir yöntemdir. Rüyasında kıyamet habercisi gören kişi günlük yaşamındaki sıkıntılarını abartmaktan vazgeçer ve dünyevi yaşamıyla manevi yaşamı arasındaki dengeyi yeniden sağlar. Bu sayede kişinin günlük yaşamı düzelir ve yaşamdan aldığı enerji ve mutluluk artar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Haberci Kuşu Görmek

Kişinin beklentilerinin olumlu veya olumsuz bir şekilde nihayete ereceğini gösterir. Beklemek, arafta kalmak, belirsizlik günlük yaşamımızda bizim mutluluğumuzu etkileyen süreçlerdir. Haberci kuşu görmek arada kalma duygusunun sona ereceğini kişinin haber karşısında zihninde yer alan soru işaretinin ortadan kalkacağını gösterir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

403 Aktif
0 Üye ve 403 misafir
Bugün : 20504
Dün : 23857
Toplam : 48078812
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...