Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
187 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyamda bi evdeyim karnım çok şişti hamileydim. Karnımı görünce çok korktum bu çocuk kimin, neden doğuruyorum niye hamileyim dedim kendi kendime korkmuştum. Karnımdaki çocuğun karnımın içinde durduğu yer duruş şekli organlarım falan gözümün önüne geldi canlı canlı gördüm erkek bebekmiş. Biraz sakinleştim görünce. Karnım o kadar şişmişti ki oturduğum yerden kalkamıyordum. Evde bi erkek vardı. Pencerenin önünde ayakta dışarı bakarak ağlıyordu. Beni kaldırmasını istedim oturduğum yerden. Geldi elimden tutup kaldırdı tekrar pencerenin önüne gidip ağlamadiya devam etti. Gittim sarıldım ağlama dedim. Sonra lavaboya gittim. Çocuğun çıkacağı yer kocaman olmuştu genişlemişti. 3 arkadaşımla hastaneye gittiğimi gördüm 2si kız biri erkek. Erkek olan tanıdığım biri. Kızın birinin elinde 4 tekerlekli el arabası gibi bişey vardı onu sürüyodu içinde yufkalar ve yiyecekler vardı. Hem yürüyodum hem içimden konuşuyodum çok korkuyordum içinde olduğum durumdan bu çocuğun bu kdr büyümesine nasıl izin verdim napcam ben, nasıl doğurcam insan nasıl içine çıkacam diye. Hastaneye gitmişiz doktora muayene olmuşum oraları görmedim bi hemşirenin yanına girdik bi odaya beyaz üniforma vardı üstünde bişeyler yiyodu. Çay alacaktı bende alabilir miyim dedim al dedi. Elimi belime attım belimin tam ortasında bi şişlik hissettim enine uzun, kalem kadar. Hemşireye söyledim bu ne diye. Dedi ki "Karalama olabilir, tuvalete gittiğinde dikkat et eğer orda çıkarsa iyi eğer çıkmazsa ameliyat gerekiyor" dedi. Zaten hamileliğime şaşkınım kokuyorum bide bunu duyunca daha kötü oldum. Hem belimde hem karnımda sızı vardı. Diğer 3 arkdşım benden önce hastaneden çıkmışlar dışarı çıktım sokakta kızlardan 1ini gördüm kızdım beni neden beklemediniz diye. Bi arkşımızın evine gidiyormuşuz. Sitenin önüne vardığımızda gideceğimiz evin balkonunda gerçekte eski iş yerimden tanıdığım hoşlanmadığım 2 kadını gördüm oturuyolardı. Yanımdaki kıza şunlar gitsin öyle gidelim dedim. O ara balkondan yanan bi sigara izmariti düştü başıma. Saçımın üstünden itekledim attım yabmadı bişey olmadı. Sonra bunlar balkondan kalkıp evden çıktılar ve biz girdik eve. Eve girince lavaboya gittim afedersiniz büyük abdest yapıyodum bi anda boru ağzından çıkar gibi çok gelmeye başladı o kdr çoktu ki bide koyu yeşil gibi rengi vardı şekiller falan gördüm. Sonra kendimi gerçekteki evimde balkonda gördüm. Annemde yanımdaydı. O lavabodan çıktıktan sonra karnımın ve belimin sızısı geçmiş karnımın o çok şiş hali de büyük ölçüde inmişti rahatlamıştım ama hâlâ hamileydim biliyodum biraz şişlik vardı yine. 2 orta yaşlı kadın kolkola balkonun önüne doğru geldiler ben ters bakıyodum dedikoducular diye birinin dedikodusunu yapıyolardı kol kola kınar gibi birine bakıyolardı. Anneme kızıyodum şu pis dedikoducularla konuşma selam verme dinleme diye orda bitti.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+3 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
[ Takribi okuma süresi : 4 (dört) dakika ]



Merhaba,

Hiç alakanız olmayan birisi ile aranızda geçmiş gibi anlatılan bir dedikodu kar.Aslında bu  dedikodu gibi başlayıp  tam anlamı ile "iftira" ya dönüşen bir durum.Önce ne olduğunu anlayamıyorsunuz ama sonrasında bu iftirayı size atanların tam olarak ne dediklerini ve ne ima ettiklerini çok net anlıyor ve seviye seviye çözüyorsunuz.

Olay önce;

".....hamileymiş"  gibi başlıyor.(Dedikodu-1.Seviye)    

Bunun devamında ise;

".....hamileymiş ama .......evli değil ki, bebek de .................şundanmış" (İftira-2.Seviye)gibi ilerletmişler.

İki seviyeli bir olay var yani.Babasının kim olduğunu bilmediğiniz bir bebeğe hamile olmak ile ilgili iftira olayın tamamen gayri meşru olduğuna dair.Ancak siz konuyu anlayınca problemi anlamak problemi çözmenin yarısıdır anlayışı ile biraz rahatlıyorsunuz.Çünkü size atılan iftira ile ilgili siz çok rahatsınız böyle bir şey olamayacağını ile ilgili hem kendinizden hem de babası olduğuna dair ona da iftira edilen kişiden de çok eminsiniz.O sırada bu olayı sizden daha önce öğrenmiş iftiranın erkek tarafını görüyorsunuz.O kişide o kadar üzgün ve çaresiz ki( eski iş yerinizden sizin hiçbir ilginizin olmadığı bir kişi galiba) onu rahatlatmak size düşüyor.Oturduğunuz yerden kalkamamak ile anlattığınız kısım bu tür ima ve hafif seviyede başlangıçta duyduğunuz kulağınıza gelen fısıltılara karşı bu zamana kadar ne kadar sessiz hatta tembel kaldığınızı gösteriyor.Çocuğun çıkacağı yerin genişlemesi,hastaneye gitmeniz vs ne kadar geciktiğinizi,giderken ben bu çocuğun bu kadar büyümesine neden müsaade ettim demeniz vs hep bu süreyi iyi değerlendirmeyip tembellik edip sessiz kaldığınız ile ilgili.Nasıl doğuracağım,insan içine nasıl çıkacağım vs söylemleri ise artık öyle bir seviyeye gelmişsiniz ki olay bir nebze sonra sizin üzerinizde kalıyor.Pencere önünde ağlayan adam yok artık.Onu temize çıkarttınız.(Gittim sarıldım,ağlama dedim)

Bu konudan kurtulmak için 2 kız 1 erkek arkadaşınızdan yardım istiyorsunuz.(Bunlar da iş yerinden büyük ihtimalle)İlk yardımı ilk sahnede ki adamdan  istemiştiniz.Siz ayağa kaldırması hareketi başlatmak ile ilgili.Devamında bir yardımı yok.Dört tekerlekli el arabası ve içinde ki yiyecekler zahir olarak arkadaşlarınızın aldıkları tedbirler.Onlar sürecin çok uzun olacağı ile ilgili bir görüş edinmişler.Bir nevi manevi değilde maddi destekleri var gibi.Siz hastaneye girince hemşire ile karşılaşıyorsunuz.Elinizi belinize atmanız( büyük ihtimal ile sol taraf)ve belinizde hissettiğiniz şişlik ve bunun daha doktor bile görmeden hemşire seviyesinde halledilmesi ve onun direkt olarak "karalama" demesi ile konuyu netleştiriyorsunuz. Karalama-İftira olduğunu ve hem sol belinizde ki hem de karnınızda ki şişliklerin sanal olduklarını öğreniyorsunuz.Bunu öğrenirken arkadaşlarınızın el arabasında getirdikleri yiyecekler ile değilde hemşirenin çayını almak için müsaade istediğinizde olması ve zaten onların üç arkadaşınızın da sizden önce hastaneden çıkmaları bu süreçte desteklerinin pek de işe yaramayacakları ve konuyu bizzat ve sadece kendinizin çözebileceği ile ilgili.Ne araba işe yaradı ne içinde ki yiyecekler ne de hastanede yanınızda olabildiler.Bütün bunlar arkadaşlarınızın konuyu çok abarttıkları aldıkları tedbirlerin afaki olduklarını ama konunu çözümünün aslında daha basit ve kolay olduğu ile ilgili.Yani üstüne gitmek ile.

Bir sonra ki sahnede bu işin karalama mı yani iftira olup olmadığını ve kesin olarak kimler tarafından yapıldığını kimin mekanında yapıldığını vs görüyorsunuz.Mekan, gittiğiniz kişinin evi,iftirayı yapanlar o binada oturan başınıza izmarit atan ve bunu sırf keyf olsun(izmarit atmak) diye yapan müfteri iki kadın.Arkadaşım dediğiniz kişiye de dikkat.Onun mekanından dolayı aldığınız ve sizi şişiren tüm cerahatı yine onun evine boşaltıyorsunuz. İş yerinizden bu iki kadınla yakın olan arkadaşınız yani.Bunu bir nevi beddua etmek gibi düşünün.Beddua yapılan kişi buna müstehak değilse beddua yapana döner ya onun gibi.Siz arkadaşım dediğiniz kişinin evine gidip bir nevi o iki kişinin bedduasını iade ediyorsunuz.Arkadaşınız belki direkt suçlu değil ama onun konu bu kadar ilerlemiş olmasına rağmen size bir şey dememesi sizi uyarmaması belki de onun ile ilgili dikkat etmeniz gereken konu.Hemşire dediğiniz kişinin dediği çıkıyor yani.Ne demişti "Karalama olabilir, tuvalete gittiğinde dikkat et eğer orada çıkarsa iyi eğer çıkmazsa ameliyat gerekiyor".Ameliyata gerek kalmadan yani sizi maddi manevi masrafa sokacak sağlığınızı bozabilecek bir şey yapmışlar size. İş'te bütün bunları atıyorsunuz Allah(cc)'ın izni ile.Yani aşırı şişliğin ve belde ki kalem gibi olan şişliğin sebebini buldunuz ve çözdünüz şimdi ise hamilelik konusunu çözmek için ilerliyorsunuz.Bu durumu yapanları da görüyorsunuz.O iki orta yaşlı dedikoducu kadında size iftira eden dedikodunuzu yapanlar ve bunların bu kadar ilerleyebilmesi ve hakkınızda olur olmaz bilgiler alabilmelerinin arkasında anneniz var.Onun da çözümünü buldunuz.Annenize söylediğiniz de bu konuyu çözer. Arkadaşınızın evine giderken iki kadın balkonda siz balkon altında idiniz,şimdi ise siz kendi balkonunuzda ama iki kadın balkon altında.Yani ilk defa duruma dair üstünlük elde ettiniz.Anneniz bu kişiler ile ilişkisini tamamen  bitirince sizinde hamilelik sona erer.

DAB,
Selamlar.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkür ederim inşallah.
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Var mı böyle bir durum?
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Hamilelik gibi bi iftira değil ama dedikodu çok evet söylediğiniz gibi balkonda gördüğüm kadınları dedikodu yaptıkları için sevmezdim. Beddua eden bendim ama şahıs adına değil kim veya kimler yapıyorsa diyerek. Yanımda hastaneye yürüyen tanıdığım erkekte şüphelerime dahil diğer 2 kızı tanımıyorum yüzlerini de görmedim zaten. Ev sahibi arkadaşım ve o 2 kadın sık görüşüyorlardı birisi akrabası zaten.
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Sırtımdaki şişliğe hemşirenin karalama demesine sbh çok şaşırmıştım uyanınca. Bu konuyla ilgili olduğunu tahmin etmiştim zaten kişilerden.

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 127 okuma
TüTü 6 Kasım 2021 Rüya kategorisinde TüTü Karabasan (100 puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 251 okuma
geekone3388 27 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 201 okuma
Duru971 4 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 291 okuma
denizdenizdeniz 2 Haziran 2021 Rüya kategorisinde denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 339 okuma
Leyla192 20 Mart 2021 Rüya kategorisinde Leyla192 Karabasan (757 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 230 okuma
+9 oy
3 yorum 228 okuma
Duru971 27 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 165 okuma
Zeynep4136 23 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Zeynep4136 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 319 okuma
Yaren1989 8 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+11 oy
3 yorum 1.4k okuma
Aylin Öztürk 13 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 423 okuma
Adams 18 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+1 oy
5 yorum 457 okuma
Yaren1989 11 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 279 okuma
Yaren1989 25 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

409 Aktif
0 Üye ve 409 misafir
Bugün : 9282
Dün : 23857
Toplam : 48067625
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...