Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
32.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada cinsel organ tuttuğunu görmek, güzelliklere, feraha ve huzura, borçlardan ve hastalıklardan kurtulmaya, kalıcı kazanç ve mutluluğa, rahat geçime yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu görmek, mesleki açıdan saygınlığın artmasına delalet etmektedir. Rüya sahibinin gücünün ve kudretinin yerinde olduğunu da göstermektedir. Ayrıca iş yaşamı için değerlendirildiğinde mevki ve makam sahibi olmayı işaret eder. Aşk hayatında cinsel istek ve tatmin olmayı ifade eder.

Aile hayatında söz sahibi olunan ve fikirlerine önem verilen bir birey olacağını ifade eder. Rüyada erkek cinsel organı tutan, rüya sahibi açısından oldukça olumlu bir rüya yorumu yapılır.
Rüyada Cinsel Organ Öpmek


Rüyada cinsel organ öpmek, güç, kuvvet sahibi olmaya başarılı olup mevki sahibi olacağı bir işe sahip olmaya tabir edilir. Rüyada cinsel organ öptüğünü görmek, güzel bir işe ve kariyer yapmaya saygın bir kimse olma tasvir edilir.
Rüyada kocasının cinsel organını yalamak, kişinin kocasıyla olan ilişkisinin gittikçe sevgi dolu bir hal alacağına yorumlanmaktadır. Bundan dolayı tiksindiğini görmek ise kocası ile arasında herhangi bir sebepten dolayı sorun yaşanacağına yorulmaktadır. Rüyada kocasının cinsel organını görmek, kişinin kocası ile olan ilişkisinde yaşadığı sorunları anlatabilmektedir. Eşe duyulan özlem de bu rüyanın bir diğer yorumudur. Karı koca arasında sevgi dolu bir birliktelik olacağı da bir diğer yorum olarak görülmektedir.

Rüyada Kocasının cinsel organını yalamak ve birlikte olduğunu görmek, arzuların bilinçaltındaki yansıması olarak değerlendirilmektedir. Ayrıca rüya sahibinin eşi ile ilgili evlilikte yaşadığı bazı cinsel problemlerden kaynaklı özlem duyuyor olması rüyanın anlamıdır.
Görülen rüya eğer rüya sahibini rahatsız ediyorsa kocasıyla olan ilişkisinde hoşuna gitmeyen bir şeyler olduğu anlamına gelmektedir. Rüyada kocasının cinsel organını yalamak, kadın için tiksindirici ise eş ile aralarında yaşanacak olan farklı sorunları işaret etmektedir. Kocasının kendisinden istediği bir şey nedeniyle rahatsızlık duyacağı da bu rüyanın diğer bir yorumudur.

Rüyada kocasının cinsel organını tutmak ve onunla ilişkiye girmek ise iyi bir anlamda yorumlanmaktadır. Eşlerin birbirlerine karşı sevgi ve saygı içinde olacağı, birlikte yaşamaktan mutlu oldukları anlamına gelmektedir. Rüya içinde görülen bu ilişkide kocanın mutlu olduğunu görmek ise hayırlı bir eş olunduğuna işarettir.
Rüyada Kocasının Cinsel Organını Yalamak, Okşamak

Kocası ile cinsel birliktelik yaşadığını gören bir kadın, eğer mutlu olduğunu görüyorsa kocasının iyi bir eş olduğu anlamında yorum yapılabilir. Evine karşı sorumluluklarını ihmal etmeyen ve ilgili bir koca ile evli olunduğu bu rüyanın karşılığı olmaktadır. Rüyada kocasının cinsel organını yalamak ya da eliyle tuttuğunu görmek, eşlerin birbirlerine karşı güven duyduklarını ifade etmektedir.

Mutlu bir evlilik yürütüldüğüne ve eşlerin birbirlerine karşı duygusal anlamda hassas davrandıklarını ifade etmektedir. Rüyayı gören kişi o anda eşinden uzak bir yerdeyse yakın zamanda tekrar bir araya gelecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin eşine karşı düşünceleri, bilinçaltındaki düşünceler de rüyanın anlamını büyük ölçüde değiştiren faktörlerdir.
Rüyada Cinsel Organını Yalamak

Rüyada cinsel organını yalamak, büyük günahlara işaret eder. Rüya sahibi sevapları unutacak ve günahtan haramdan beslenecektir. Tabi bu durum manevi açıdan çöküntü yaşamaya neden olacaktır. Rüya sahibi yaptıklarından pişman olmayacaktır, yaptıklarına devam edecektir. Kötü işlere bulaşacak, alçakça hareketlerde bulunacaktır. Allah katında yaptıklarının affı olmayacak, bu günahlarıyla hesaplaşacaktır.
Rüyada Kadın Cinsel Organı Öpmek

Rüyada kadın cinsel organı öpmek, rüyayı gören kişinin birine karşı samimiyetsizlik yapacağına sırf ona iyi görünebilmek için olmayacak bir şeye olur vereceğine tabir edilir. Kişi daha sonra bunun pişmanlığını yaşayacaktır diye kabul edilir.
Rüyada Kadın Cinsel Organına Dokunmak

Rüyada kadın cinsel organına dokunmak, rüya sahibinin dostlarından birinden göreceği destek sayesinde iş sahibi olacağına, bu sayede kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Ellemek
Bir kadın eğer rüyasında bir erkeğin cinsel organına dokunduğunu görürse bu, kadında değişecek ruh, düşünce ve duygu durumuna işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Tutmak
Rüyada cinsel organ tuttuğunu görmek iyidir. Kişi için esenlik bulmaya, feraha ve düze çıkmaya işaret eder. Rüya sahibi borcundan ve hastalığından kurtulacak ve sonunda rahat bir nefes alacak demektir. Hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin kazancının da, mutluluğunun da geçici olmayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu görmek

Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu görmek, şanslı ve kısmetli olduğunuza, yüzünüzün güleceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin sizin cinsel organınızı tuttuğunu görmek

Rüyada birinin sizin cinsel organınızı tuttuğunu görmek, cinsel organınızı tutan kimse tarafından hayır, destek ve fayda göreceksiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kadın cinsel organına dokunmak

Rüyada kadın cinsel organına dokunmak, alacağınız destek ile iş sahibi olacağınıza, bu sayede ekmeğini kazanacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir erkeğin cinsel organını ellemek

Rüyada bir erkeğin cinsel organını ellemek, hane içi sorunlara, evden ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Çabanız ile sorunları aşabilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadının rüyada bir erkeğin cinsel organına dokunduğunu görmesi

Bir kadının rüyada bir erkeğin cinsel organına dokunduğunu görmesi, ruh, duygu ve düşünce değişimini simgeler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kadın cinsel organı öptüğünü görmek

Rüyada kadın cinsel organı öptüğünü görmek, bir kimseye samimiyetsiz davranışınızdan dolayı pişmanlık duyacağınıza işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek cinsel organı öptüğünü görmek

Rüyada erkek cinsel organı öptüğünü görmek veya rüyada erkek cinsel organı emmek, çevrenizdeki bir kimseye büyük bir faydanız dokunacak ondan yardımı esirgemeyeceksiniz ve hayır duası alacaksınız. Kimi yorumculara göre rüyada erkeğin cinsel organını emmek, günaha, düşüncesiz davranışlar içinde bulunmaya, zor günlerin, maddi ve manevi sıkıntıların yakında olduğuna işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek cinsel organı yalamak

Rüyada erkek cinsel organı veya penis yalamak, yaptığınız çalışmalar sayesinde başarı elde edecek, büyük miktarda para kazanacaksınız.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi cinsel organını yalamak

Rüyada kendi cinsel organını yalamak, büyük günaha ve harama yönelmeye, manevi olarak çöküntüye, hatalara devam etmeye, kötü işlere bulaşmaya yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kadın cinsel organı temizlemek

Rüyada kadın cinsel organı temizlemek, bir kimseye sürpriz mi yapmayı düşünüyorsunuz? Sizin için önemli olan birini mutlu etmek istediğinize işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi cinsel organını temizlemek

Rüyada kendi cinsel organını temizlemek, günahlardan arınmaya, tövbe etmeye, hayatını değiştirmeye, dinin gereklerini yerine getirmeye işaret eder. Rüyada kendi cinsel organını temizlemek, kimi yorumculara göre ise bir kimsenin kalbini kırabileceğinize, hatalar yapabileceğinize ve bu nedenle de pişmanlık, vicdan azabı duyacağınız bir durum yaşayacağınıza işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organı Öpmek

Rüyada kadın cinsel organını öptüğünü görmek, rüya sahibinin pişman olacağı bir eylem gerçekleştireceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organına Dokunmak

Rüyada kadın cinsel organına dokunmak, kişinin çevresinden alacağı destekle yeni bir iş sahibi olacağına ya da işlerini büyüteceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Yalamak

Rüyada erkek cinsel organı yaladığını görmek, rüya sahibinin ayağına kadar gelen bir fırsatı geriye çevireceğine alamet eder. Rüyada erkek cinsel organı yalamak, rüya sahibinin yaşamak istediği yarınlarının olduğuna, atacağı adımlar sayesinde kişinin hayatının lüks içerisinde geçeceğine işaret eder. Rüyada penis yalamak, rüya sahibinin maddi ve manevi olarak huzura erişeceğine alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Tuttuğunu Görmek

Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu görmek, rüya sahibinin herkesin dikkatini çeken, özgüveni yüksek, kazançlı bir birey olacağının habercisidir. Ayrıca kişinin mesleğinde saygınlığının artacağına da delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Cinsel Organını Tuttuğunu Görmek

Bu rüya, eğer tutan kişiyi tanıyorsanız o kişiden gelecek fayda ve yarardır. Rüyada cinsel organı tutan kişiyi tanımıyorsa rüya sahibi, iyi bir adamdan göreceği destek ve ondan alacağı faydadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadının erkeklik organına dokunduğunu ve o erkeklik organı erkeklik organına döndüğünü görse, o kadının halinin değişmesine işarettir. Fazla erkeklik organı, sırları aşikâre etmeye ve kadınları başka erkekler için helal etmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hanımının organını emdiğini gören kimse, cüzi bir ferahlığa erişir. Hanımının tenasül uzvunu arka tarafından görse, o kimsenin ümit ettiği dostluk ve sevgisi nefret, kin ve uzun süren bir düşmanlığa döner.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Öpmek

Rüyada erkek cinsel organı öptüğünü gören kişinin, etrafında bulunan ve sıkıntı içinde olan bir kişiye destek olacağına, derdine çare bulacağına ve o kişinin rahata ermesini sağlayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Emmek

Rüyada erkek cinsel organı emdiğini görmek, yardıma ihtiyacı olan bir kişinin yanında olmaya, desteği esirgememeye ve o kişiyi sorunlardan kurtararak hayırlı bir iş yapmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir erkeğin cinsel organını ellemek, hane içi sorunlara işaret eder. Rüya sahibi evden ayrılmak zorunda kalabilir ancak çabasıyla bu sorunları aşabilecektir. Rüyada kadın cinsel organını ellemek ise, rüya sahibinin aslında yapmak istediği ama cesaret edemediği bir yatırımı işaret eder. Kişi bu konuda bir arkadaşından yardım alacak ve uzun vadede mülk sahibi olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkeğin Cinsel Organını Tutmak

    Rüyada erkek cinsel organını tuttuğunu görmenin genellikle şans ve kısmet ile ilgili olduğu rivayet edilir. Kişinin şansı ve kısmeti açılacak, yakın zamanda yüzü gülecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Tuttuğunu Görmek

Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu görmek, kısmetin açık olacağına, güzel gelişmelere ve bahtın açıklığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin güzel kısmetler göreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının da yardımıyla her şeyin iyi ilerleyeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin hayatında mutluluk verecek birçok olayın gerçekleşeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Yalamak

Rüyada erkek cinsel organı yalamak, zenginliğe, başarıya ve menfaat sağlamaya delâlet eder. Rüyada erkek cinsel organı yaladığını gören kişinin verdiği emeklerin karşılığını alacağına, gösterdiği gayret sonucunda başarı kazanacağına ve bol miktarda maddi kazanç elde edeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında ortaklık içinde olduğu kişi vesilesiyle kazançlı olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Cinsel Organını Tuttuğunu Görmek

Rüyada bir kişinin kendi cinsel organını tuttuğunu görmek, o kişi tanıdık biriyse o kişiden destek görüleceğine işaret eder. Eğer cinsel organını tutan kişi tanınmıyor ise iyi bir adam tarafından destek görüleceğine ve menfaat sağlanacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada bir kadının cinsel organını öpmek, nefsi isteklerinin peşinde koşmaya ve hayallerini gerçekleştirmeye alamettir. Rahat bir hayat yaşamaya da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organı Öpmek

Rüyada kadın cinsel organı öpmek, rüyayı gören kişinin birine karşı samimiyetsizlik yapacağına sırf ona iyi görünebilmek için olmayacak bir şeye olur vereceğine tabir edilir. Kişi daha sonra bunun pişmanlığını yaşayacaktır diye kabul edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organına Dokunmak

Rüyada kadın cinsel organına dokunmak, rüya sahibinin dostlarından birinden göreceği destek sayesinde iş sahibi olacağına, bu sayede kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin cinsel organını yalamak, bir bayanın bu rüyayı görmesi, nefsine hakim olamayarak yanlışa düşeceğine, büyük günahlara düşmeye alamet edilir. Erkek için ise içinde bulunduğu psikolojik duruma, kendini kontrol etmede sıkıntı yaşamaya, sonunu düşünmeden hareket etmeye alamet edilir. Kişinin yaşayacağı sıkıntılı günlerin habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kadının cinsel organ yalamak cinsel hayatınızda mutlu olmaya ve hayatın tadını çıkarmaya, sevdiğini mutlu etmeye ve eldeki fırsatların genişlemesine delalet eder. Rüyada kadının cinsel organ görmemek ise dinine uygun bir şekilde hareket etmeye ve şanslı ve kısmetli bir insana yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek cinsel organı yalamak, rüya sahibi olan kişinin kişisel hayatında lüks içerisinde yaşamak amacı ile yaptığı çalışmaları ifade etmektedir. Gelecek bir para, hediye vb. şekilde rüya sahibinin kısa süre içerisinde maddi açıdan zenginliğe kavuşacağını ve bir anda lüks içerisinde yaşamaya başlayacağını ifade etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Öpmek

Rüyada erkek cinsel organı öptüğünü gören kişi, çevresindeki bir kişiye faydalı olacak ve onu zor durumdan kurtaracak bir iş yapacak demektir. Rüya sahibinin kendisine ihtiyacı olan bir kişiden yardımını esirgemeyeceği ile tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Tuttuğunu Görmek

Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu görmek, şansın yaver gideceğine ve rüyayı gören kişinin çok kısmetli olacağına rivayet edilir. Hayatın rüyayı gören kişinin yüzüne güleceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Yalamak

Rüyada erkek cinsel organı yalamak, gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde çok büyük başarılar kazanmaya ve yüklü miktarda para elde etmeye, kurulan ortaklıkta ortak üzerinden çok büyük menfaat elde etmeye ve yapılan işlerde çok büyük değişimler yaparak kazanç sağlamaya alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Yalamak


Rüyada cinsel organ yalamak, erkek için itibarını ve saygınlığını kaybetmeye zorluk çekme ile tasvir edilir. Kadın kimse erkek cinsel organını yaladığını görmesi, borç ve sıkıntı yaşayacağı bir dönemin habercisidir. Rüyada cinsel organ görmek, kuvvet, izzet ve makam sahibi olmaya sahibi olmaya alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Ellemek


Rüyada cinsel organ ellemek, eğer bir kadın erkeğe dokunuyorsa, memnuniyetsiz ve şikayetçi olma ile yorumlanır. Rüyada cinsel organı ellediğini görmek, duygu, düşünce ve ruh durumunun değişik olmasına elindeki ile yetinmeyi bilmeyen kimseye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Tutmak

Rüyada cinsel organ tutmak, hayırlara vesile olmaya, borçlarından kurtulup sıkıntılarının son bulmasına işaret eder. Rüyada cinsel organ görmek, zor bir işi başarmaktır. Rüyada cinsel organ tuttuğunu görmek, hayatının sonuna kadar para sıkıntısı çekmeyeceği bir işe sahip olma ile rivayet edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

426 Aktif
2 Üye ve 424 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9638
Dün : 23857
Toplam : 48067980
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...