Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
495 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
fotoğraf görmek, pek çok rüya yorumuna göre, rüya sahibinin eski bir dostu ile yeniden bir araya geleceği anlamını taşır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada fotoğraf görmenin anlamı genel olarak arayış, kendi içine dönme, hayattan ne istediğini anlama şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada fotoğraf gören kişilerin hayatında bu rüya olumsuz etki yapabileceği gibi, olumlu etkileri de olabilir. Rüya sahipleri eğer fotoğrafın içinde olumlu algıladıkları öğelerin yer aldıklarını görüyorlarsa, bu durum kişilerin yaşamlarına olumlu enerjileri ve olumlu insanları çekecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Fotoğraf içinde görünen kan, şiddet, acı gibi diğer olumsuz öğeler, rüya sahiplerinin gerçek yaşamlarında istenmeyen öğeler ile karşılaşmaları anlamına gelebilir. İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; rüyasında fotoğraf gören kişiler çok dikkatli olsunlar. Rüyalardaki detayların her biri rüya sahipleri hakkında önemli bilgiler verebilir.
Rüyada Fotoğraf Çektiğini Görmek

Rüyada fotoğraf çektiğini görmenin anlamı kendini hesaba çekme, insanın kendini anlama çabası, insanın kendine dış gözden bakma çabası şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri eğer hem fotoğraf çektiklerini hem de bu fotoğraf içinde kendilerinin olduklarını görürlerse, davranışlarını başka bir insan gözünden ele alacakları şeklinde yorum yapılır.

    Kişilerin bir kız çocuğunun fotoğrafı çektiklerini görmeleri halinde ise rüya sahiplerinin başka insanlardan kendileri akında yorum almalarından bahsedilir.
    Kişilerin bir erkek çocuğunun fotoğrafı çektiklerini görmeleri halinde ise rüya sahiplerinin kendileri hakkında bir deftere yazı yazacakları söylenir.
    Kişilerin yaşlı birinin fotoğrafı çektiklerini görmeleri halinde ise rüya sahiplerinin dini bir bilgeden yorumlar alacakları söylenmektedir.


Rüyada Vesikalık Fotoğraf Görmek

Rüyada vesikalık fotoğraf görmenin anlamı rüya sahiplerinin odaklanması, tek bir iş yapmak, gereksiz işlerden uzaklaşmak şeklinde yorumlanabilmektedir. Bu rüyayı gören kişilerin artık kendileri için faydası olmayan işleri bir kenara bırakacakları, yalnızca kendileri için iyi gelecek işleri yapacakları bilinmektedir. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; rüyada görülen vesikalık boyutları rüya hakkında önemli detayların anlaşılmasına olanak verir. Görülen fotoğrafın boyutlarının büyük olduğunu görülmesi halinde kişiler önemli bir işi tek başlarına halledeceklerdir. Kişilerin tam tersi küçük boyutlarda fotoğraf görmeleri ise küçük, çok fazla efor gerektirmeyen bir işi kendi başlarına yapacakları şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada kişi vesikalık fotoğrafı kendileri çektiklerini görüyorlarsa bu durum kişilerin tek başlarına kimsenin yardımı almaya gerek kalmadan işlerini halledecekleri şeklinde yorumlanırken, başka insanların çekmiş oldukları vesikalık fotoğraflar kişilerin diğer insanların yardımı alarak bir yerlere gelecekleri şeklinde yorumlanmaktadır.
Rüyada Fotoğraf Çektiğini Görmek

Rüyada fotoğraf çektiğini görmenin anlamı rüya sahiplerinin bir kimseye düşmanlık duyması, kişilerini, bir insandan hoşlanmaması, kişilerden uzaklaşma isteği şeklinde yorumlanır. Kişi  eğer rüyasında doğa fotoğrafı çektiğini görüyorsa, bu durum kişilerin en yakınlarında bulunan, hatta akraba gibi olan aileden kişilere karşı düşmanlık duymaları şeklinde yorumlanır. Eğer kişiler başka bir insanın fotoğrafını çektiklerini görürlerse de kişilerin yakın arkadaşlarına fakat kan bağı olmayan kişilere duyulacak olan öfke şeklinde yorumlanmaktadır. Eğer kişiler sevdikleri bir insanın fotoğrafını çektiklerini görürlerse kişilerin kendilerinden yaşça büyük insanlardan uzaklaşacakları ve bu kişilerin onlara verecekleri tavsiyeleri dinlemeyecekleri şeklinde yorumlanır.

Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; bu rüyayı gören kişilerin bir süre kendi içlerine dönecekleri ayrıca diğer insanlar ile konuşmayı kesecekleri söylenir. Bazı ilmi kaynaklarda insanların dışa dönük özelliklerini tamamen kayıp edeceklerinden de bahsedilir.
Rüyada Fotoğraf Makinesi Görmek

Rüyada fotoğraf makinesi görmenin anlamı rüya sahibinin kendi hakkında önemli bir şey öğrenmesi, kişilerin kendilerini tanımaya başlaması, bu kişilerin neyi isteyip neyi istemediklerini öğrenmesi şeklinde yorum yapılmıştır. Kişiler bu rüyayı gördükten sonra hoşlanmadıklarını fark ettikleri durumlardan, kişilerden, işlerden uzaklaşmaya başlayacaklardır. Kişilerin gördükleri fotoğraf makinesinin sayıları, renkleri ve modelleri rüyanın gerçek hayatta nasıl bir karşılığı olacağına dair önemli bilgiler içermektedir.

Rüya sahibi eğer rüyalarında bir tek fotoğraf makinesi olduğunu görüyorlarsa, kişilerin kendi haklarında yalnızca bir tane önemli şey öğrenecekleri söylenir. Daha çok sayıda görülen fotoğraf makinelerinin anlamı ise kişilerin daha çok şey öğrenmeleri şeklinde açıklanabilir. Rüyayı gören kişilerin elde ettikleri yeni bilgiler ışığında önemli kararlar alarak hayatlarına yön verecekleri söylenir.
Rüyada Siyah Beyaz Fotoğraf Görmek

Rüyada siyah beyaz fotoğraf görmenin anlamı rüya sahibinin keskin kararlar vermesi, arasının olmaması, rüya sahibi için önemli yol ayrımlarına girilmesi şeklinde yorumlar yapılır. Siyah beyaz görülen fotoğraf eğer vesikalık ise, rüya sahiplerinin iş hayatında önemli kararlar vermesi şeklinde yorum yapılır. Kişilerin gördükleri fotoğraf eğer elektronik ortam üzerinde ise kişiler özel hayatları hakkında karar verirler.  Bu kişiler yeni insanlar ile birlikte olmaya karar verebilecekleri gibi , kişiler hayatlarında çoktan var olan insanlar ile yollarını ayırmak isteyebilirler. Bazı ilmi kaynaklarda yer alan bilgiye göre siyah beyaz fotoğrafın kenarının yırtılması ve aşınması durumlarında kişilerin kendi hoşlarına gitmeyecek fakat kendileri için aslında en iyisi olacak kararların verilmesi şeklinde yorumlar yapılır.
Rüyada Fotoğraf Sattığını Görmek

Rüyada fotoğraf sattığını görmenin anlamı para kazanmak, zengin olmak, kişilerin maddi anlamda güçlü bireyler olması, ekonomik özgürlük gibi olumlu anlamlara gelir. Bu rüyayı göre kişiler rüyayı gördükten kısa süre sonra bazı iş fırsatları ile karşılaşacaklardır. Bu iş fırsatları onlara yeni kazanç kapısı açarken aynı zamanda onların işlerini daha çok sevmelerini ve keyif almalarını sağlar. Rüyayı gören kişiler eğer çok miktarda fotoğraf sattıklarını görürlerse bu durum kişilerin çok zengin olacaklarına işaret eder. Eğer kişilerin az miktarda fotoğraf sattıkları görülürse kişiler göreceli olarak daha az para kazanmakla birlikte yinede önemli ölçüde kazanç elde edeceklerdir.
Rüyada Eski Fotoğraf Görmek

Rüyada eski fotoğraf görmenin anlamı eski defterlerin açılması, rüya sahibinin eskileri hatırlaması, geçmişteki mutluluk ve mutsuzluklar şeklinde yorumlar yapılabilir. Eski fotoğraf görmek bazı ilmi aynalarda olumlu anlamlarda kullanılmışken bazı kaynaklarda bu rüyanın anlamlarının asla olumlu olamayacağı söylenir. Eğer eski fotoğraflar fiziksel anlamda eski ise bu rüya; geçmiş pişmanlıklar, geçmişte yapılmaması gerekenler, işlenmiş günahlar şeklinde yorumlanır. Eski fotoğraf eğer fiziksel anlamda iyi durumda ise rüyanın anlamı; geçmişteki anılar, eski güzel günler ve gençlik şeklinde yorumlanmaktadır. Eski fotoğraf gören kişiler geçmişindeki insanlar ile yeniden bir araya gelebilirler. Bazı ilmi kaynaklarda bu rüyayı gören kişilerin yarım kalmış ilişkilerini devam ettirecekleri yorumu da yapılır.
Rüyada Filtreli Fotoğraf Görmek

Rüyada filtreli fotoğraf görmenin anlamı kusurları kapatmak, gerçekleri gizlemek, kendini geliştirmek gibi farklı anlamlara gelir. Filtreli fotoğraf görmek hem olumlu olabileceği gibi hem de olumsuz anlamlara gelebilir. Örneğin eğer bir fotoğraf üzerinde sarı rengi olan fotoğraf görülürse bu durum kişilerin olumsuz durumlar ile karşı karşıya kalmaları şeklinde yorumlanır. Çünkü rüya sahiplerinin karşılarında bulunan kişiler, bu insanlardan gerçekleri önemli ölçüde gizleyerek olanları olduğundan farklı göstereceklerdir. Kişilerin pembe filtre görmeleri halinde, rüyanın olumlu olduğu ve rüya sahiplerinin kendilerini geliştirmek için fırsata sahip olacaklar söylenir. Kişiler mor renkli filtre görürlerse rüya sahiplerinden bazı gerçeklerin saklanacağı söylenir. Mor renkli filtrenin çok belirgin olduğunun görülmesi halinde rüya sahiplerinin gerçeği öğrenecekleri söylenir. Eğer filtre belirgin değil ise de, kişilerin asla gerçeği öğrenemeyecekleri, uzun bir süre boyunca gerçekten bir haber kalacakları yorumu yapılır.
Rüyada Fotoğraf Satın Aldığını Görmek

Rüyada fotoğraf satın aldığını görmenin anlamı harcama yapmak, alışveriş, para harcamak gibi farklı anlamlara gelmektedir. Bu rüyayı gören kişilerin gelirlerine bakıldığı aman yüksek meblağlarda para harcayacakları söylenmektedir. Rüya sahipleri eğer 3’ten fazla fotoğraf satın aldıklarını görürlerse, bu durum kişilerin geçimlerini yapmakta bile zorlanmaları şeklinde yorumlanır. Kişilerin tek bir fotoğraf görmeleri halinde ise rüya sahipleri geçimlerini idame ettirmekte zorlanmasa da, yine de harcamaları nedeni ile zor durumda kalacaklardır.

Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; fotoğraf satın aldığını gören kişiler eğer fotoğrafçıdan harcama yaptıklarını görürlerse bu durum kişilerin tasarruf edecekleri kişilerin harcama yapmak için bekleyecekleri anlamlarına gelir. Kişiler fotoğrafı başka yerden satın aldıklarını görmeleri halinde ise kişilerin tasarruf yapmaya çalışacakları fakat buna rağmen başarılı olmayacaklarından bahsetmek mümkündür.
Rüyada Fotoğraf Baktığını Görmek

Rüyada fotoğraf baktığını görmenin anlamı rüya sahiplerinin ne tür bir fotoğrafa baktıklarını görmeleri ile değişkenlik göstermektedir. Rüyada fotoğraf eğer manzara ise bu durum kişilerin güzel manzarası olan bir yere taşınacakları şeklinde yorumlanır. Eğer kişiler rüyalarında portre tarzı bir fotoğrafa baktıklarını görürlerse bu durum kişilerin kendilerini geliştirmek adına bazı faaliyetlerde bulunmaları şeklinde yorumlanmaktadır. İslam alimleri rüya anlamının genellikle olumlu olduğunu ve bu rüyanın kişilerin hayatlarında olumlu etki yarattıklarını söylemektedirler. Rüya sahiplerinin kanlı bir fotoğrafa baktıklarını görmeleri halinde kişilerin gerçek yaşamlarında acı çekecekleri, istenmeyen insanlar ile karşılaşmaları torumu yapılır. Fotoğrafın eski, kanlı, yıpranmış ve tozlanmış olması gibi özellikleri rüyanın olumsuz olacağına işaret eden en önemli özelliklerdir.


Rüyada Fotoğraf Yaktığını Görmek

Rüyada fotoğraf yaktığını görmenin anlamı eskiden kurtulmak, kötüden vazgeçmek, kötü alışkanlıkları terk etmek için çaba harcamak şeklinde yorumlanmıştır. Rüya sahipleri eğer kendi fotoğraflarını yaktıklarını görürlerse bu durum rüya sahiplerinin kendileri hakkında kötü bir alışkanlıktan vazgeçecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri başka bir insanın fotoğrafını yaktıklarını görürlerse de rüyanın anlamı kişilerin başka insanların davranışlarını değiştirmek adına adım atacakları şeklinde yorumlanır.
Rüyada Üzerinde Oynanmış Fotoğraf Görmek

Rüyada üzerinde oynanmış fotoğraf görmenin anlamı günah işlemek, kötü bir şey yapmak şeklinde yorumlanır. Rüya sahipleri günah işleyerek sonrasında pişman olacaklardır. Eğer kadın fotoğrafı üzerinde oynandığı görülüyorsa bu durum kişilerin özel hayatları ile ilgili pişman olacakları bir şey yapmaları anlamını taşır. Kişilerin erkek fotoğrafı üzerinden oynandığını görmeleri halinde ise iş hayatında problemler ile karşılaşacakları için istenmeyen bir şey yapmaları şeklinde yorum yapılmaktadır.
Rüyada Fotoğraf Satıcısı Görmek

Rüyada fotoğraf satıcısı görmenin anlamı sevmek, sevilmek, aşık olmak anlamını taşır. Bilinen en iyi rüyalardan bir tanesi olduğu söylenir. Fotoğraf satıcısı kadın ise rüyanın anlamı bekar olan rüya sahiplerinin kısa süre içinde evlenmesi şeklinde yorumlanır. Erkekler ise kişiler uzun bir sevgili olma sürecinden geçer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fotoğraflar anı olarak kalmasını istediğimiz anları kalıcı kılan durumlardır. Birçok kişi fotoğraf çektirmeyi çok sever. Özellikle geleceğe dair geçmişten hatırlanacak hatıralara yol açar. Bu da insanlara iyi gelir. Bu sebeple kişiler fotoğraf çektirerek anılarını biriktirir. Fotoğraf çektirmek birçok kişi için oldukça sıradan bir durumdur. Ancak rüyalarda fotoğraf çektirmek kişileri oldukça şaşırtan durumlar arasında yer alır. Rüyada fotoğraf çektirmek ile ilgili detayları derledik.

Fotoğraf çektirmek kişilerin geleceği dair anı biriktirmesi anlamına gelir. Özellikle günümüzde akıllı telefonların çıkması fotoğrafların çok daha fazla olması anlamına gelmektedir. Günlük yaşantımızda çok sık karşılaştığımız durumlardan olan fotoğraf çekmek rüyalara girdiğinde insanları oldukça meraka düşüren bir durum haline gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Görmek

Hayırlı rüyalar arasında yer alan rüyada fotoğraf görmek kişileri olukça mutlu edecek rüyalardan biridir. Rüyada fotoğraf görmek kişinin iş hayatı ile ilgili olan bir durumdur. Rüyada fotoğraf gören kişinin helal para kazanacağına işaret eder. Çok yoğun çalışan bu kişi uzun yoğun iş temposundan kurtulmak ve stres atmak amacıyla tatile çıkması gerektiğine de işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında fotoğrafa bakması çevresi tarafından çok sevildiğini özellikle ailesi tarafından destekleneceği ve yaptığı herhangi bir hatanın ailesi tarafından affedileceği şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Beyaz Fotoğraf Görmek

Siyah beyaz fotoğraflar çok eskilere ait anıları canlandırır. Rüya sahibinin rüyasında siyah beyaz fotoğraflar görmesi eski anıları hatırlatır. Kişilerin rüyalarında siyah beyaz fotoğraf görmesi özlemi, hasreti ifade eden bir rüyadır. Rüya sahibinin özlediği birilerinin olduğunu işaret eder. Rüyayı gören kişi özlediği kişilere kavuşacağı şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vesikalık Fotoğraf Görmek

vesikalık fotoğraf kişilerin tek başlarına göründüğü boyundan üst tarafının çekildiği fotoğraflardır. Rüyada vesikalık fotoğraf görmek hayırlı rüyalar arasında yer alır. Rüya sahibinin hayırlı bir iş yapacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada vesikalık fotoğraf görmek rüyayı gören kişinin iyi bir iş hayatına atılacağı şeklinde de yorumlanır. İyi iş hayatına sahip olacak kişinin mal varlığı da artacaktır. Böylece kişi hayatı boyunca rahat edecek ve malı bereketlenecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Manzara Fotoğrafı Görmek

Rüyada görülen fotoğraflar bir tanesi de manzara fotoğrafıdır. Rüyada manzara fotoğrafı görmek de güzel ve hayırlı olan rüyalar arasındadır. Rüya sahibinin yaşamında güzel olaylar olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi temiz kalpli ve ince bir yapıya sahiptir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Resim Görmek

Rüyada resim görmek kişinin dünya malına tamah edeceği şeklinde yorumlanır. Kişinin çok çalışacağı, karşına çıkan zorlukların üstesinden geleceği ve birçok rakibinin yeneceği şeklinde de yorumlanan rüyada resim görmek aynı zamanda kişinin çalışmalarının karşılığını alacağı ve bununla beraber bol bereketli kazançlar elde edeceği şeklinde yorumlanır. Çok çalışmalar sonucu yorulacak olan rüya sahibi aynı zamanda emeklerinin karşılığını alacak ve böylece amacına ulaşacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Fotoğraf Görmek

Rüya sahibi rüyasında eski bir fotoğraf görüyorsa kaybettiği bir kişiyi çok özlediği şeklinde ifade edilir. Bu rüyanın diğer bir yorumu ise rüya sahibinin kaybettiği itibarını ve değerini tekrar kazanacağı şeklinde yorumlanır. Böylece rüya sahibi eski itibarına kavuşacak ve eskiden yaptığı işleri tekrar dönebilecektir. Böylece hayatı yoluna girecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf görmek, çağrı, şans, saygınlık, korku ve yeni haber anlamını taşır. Rüyasında fotoğraf gören bahtının açılacağına yorumlanır. Fotoğraf görmek çağrıdır, ucuzluğun, bolluğun ve güzel bir durumun işaretidir. Rüyada çok sayıda fotoğraf görmek, bulunduğunuz toplum içinde saygınlık kazanacağınızı ifade eder.

Günümüz çağdaş ulemasına göre kendi fotoğrafını görmek şans, talih ve bahtınızın açılacağına yorumlanır. Çocuk, kadın veya tanıdık insan fotoğraflarını görmekse yeni haberler alacağınıza tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş anne, baba, kardeş, amca, dayı, abla veya eş, dosta, akraba, arkadaş fotoğraflarını görmek; kötü bir durumdan kurtulacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Siyah beyaz fotoğraf görülmesi makam, mevki sahibinden yardım alacağınıza işaret eder. Sevmediğiniz, size zararı dokunmuş birinin fotoğrafını görmek gereğinden fazla korkak olduğunuzu gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cep telefonunda fotoğraf gören, kendisine örnek aldığı başarılı bir kimsenin varlığına işarettir. Telefonda fotoğraf görülmesi sevinçtir. Rüyada kalabalık fotoğraf, rüya sahibi için iş hayatında yapacağı çalışmalarla daha iyi yerlere geleceğini ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf çektirdiğinizi görmek, siz­den gizledikleri bir hakikati öğreneceğinize, yalan bir haberle kar­şılaşacağınıza işarettir. Rüyada kendi fotoğrafını gören kimsenin bu rüyası ölümünün yaklaştığına işarettir. Rüyada kendi fotoğrafını çektirdiğini görmek, tehlikeli bir yolculukla tabir olunur. Fotoğraf makinesi görmek, bir dalganın gelip geçtiği gibi, dünya görüşünüzün veya dini bir değişiklik göstereceğini­ze işaretle tabir olunur. Rüyada görülen siyah-beyaz fotoğraf eski dostlara ve onlarla bir araya gelmeye yahut haberleşmeye işâret eder. Rüyada görülen aile fotoğrafları iyi- kötü hatıralara yorumlanır. Rüyada vesikalık fotoğraf resmi görmek, bir görev alacağınıza yahut yolculuğa çıkaca­ğınıza yorumlanır. Fotoğraf görmek bazen geçersiz bir yön­temle elinden mal alınmasına, mesleğini kötü kullanan süfli insana yahut hak olan husus­larda yalan söylemeye işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf görmek, farklı durumlarla yorumlanır. Rüya sahibi fotoğrafta kendisini görür ise hayatının iyi ve güzel olduğu anlamına gelir. Eğer rüya sahibi fotoğrafta yakınlarını görür ise gördüğü kişilerin hayatlarının iyi olduğunu ifade eder. Aynı zamanda rüyada fotoğraf görmek, pek çok rüya tabircisi tarafından kişinin, eski bir dostu ile yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir. Rüyada fotoğraf görmek, sıkıntılarınız ve dertlerinizi bir kenara bırakıp, hayatın pozitif yönlerini keşfetmenizin habercisi de olabilmektedir.

Rüyada fotoğraf çektirdiğini görmek, sağlık sorunlarına işaret etmektedir. Rüya sahibinin sağlık sorunları yaşayacağına, güvende olmayacağına, başına bazı kötü olaylar geleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada manzara resmi görmek
Rüyada manzara resmi görmek, geleceğe dayalı çalışmalarınızı sürdürdüğünüze delalettir.

Rüyada manzara fotoğrafı görmek
Rüyada manzara fotoğrafı görmek, yüksek mertebelere geleceğinize işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Fotoğraf Görmek

Rüya sahibinin zamanında değerini bilmediği, kaybettiği bir kimseyi şimdi ise çok özlediğini ifade etmektedir. Başka bir yoruma göre ise rüya sahibinin kaybettiği itibarı, değeri daha sonra tekrar kazanacağına yorumlanır. Bir başka yorum ise rüyayı gören kişinin tanışacağı kişilerle sağlam dostluklar kuracağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf görmek, kişinin iş hayatında helal para kazanacağına, iş yoğunluğu nedeniyle uzun bir tatile çıkması gerekeceğine delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında fotoğrafa bakması aile bireyleri tarafından çok sevileceği, yaptığı her hatada onu affedeceklerine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Beyaz Fotoğraf Görmek

Özlemi ifade eder. Rüya sahibinin özlediği kişiler olduğuna yorumlanır. Rüyasında siyah beyaz fotoğraf gören kişinin hasret duyduğu kişilere kavuşacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vesikalık Fotoğraf Görmek

Hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin hayırlı bir iş yapacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin iyi bir işe atanacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Manzara Fotoğrafı Görmek

Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin hayatında hayırlı olaylar olacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin iyi huylu, ruhu temiz, temiz kalpli ve ince ruhlu bir yapıya sahip olduğunu ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Manzara Fotoğrafı Çekmek
Rüyada manzara fotoğrafı çekmek, rüya sahibinin işinde en iyisi olmayı başaracağı anlamına gelir. Kişi, ilgili alanları üzerine bir meslek tercihi yaparak, hayatıyla ilgili çok doğru ve çok önemli bir karar verip, o iş üzerinde uzmanlaşacak ve sevdiği işi yaparak ekmek yemenin mutluluğunu yaşayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fotoğraf görmek tek şekilde tabir edilmez. Rüyada kişi kendi fotoğrafını görürse eğer, bu onun hayatının tamam olduğu anlamına gelir. Eğer fotoğraf yakınlarından, ailesinden, arkadaşlarından ya da tanıdıklarından birinin fotoğrafıysa o halde o kişinin hayatının tamam olduğuna işaret eder. Rüyada kişi bir fotoğraf stüdyosunda ya da her hangi bir yerde fotoğraf çektiğini görürse sağlık sorunlarına, kişinin fotoğrafının çekilmesi güvende olmayacağı bir yerde bulunmasına ya da güvende olmadığı bir yola çıkmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Beyaz Fotoğraf Görmek

Rüyada siyah beyaz fotoğraf görmek, özlenen kişilerle bir araya gelerek hasret gidermeye ve onlardan güzel haberler almaya işaret eder.
Rüyada Vesikalık Fotoğraf Görmek

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek bir işe atanmaya ya da uzak bir yola çıkmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FOTOĞRAF GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada fotoğraf görmek, rüyayı gören kişinin kazancını helal yoldan elde edeceğine ve yoğun iş yaşamı nedeni ile uzun bir tatile ihtiyacı olacağına delalet eder. Rüyada fotoğrafa baktığını gören kişi, ailesi tarafından çok sevilir ve yaptığı hatalar kolaylıkla affedilir.

Rüyada fotoğraf görmek, aynı zamanda, rüyayı gören kişinin eskiden çok sevdiği ve görüştüğü ancak uzun zamandır görüşmediği bir kişi ile yeniden bir araya geleceği anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ESKİ FOTOĞRAF GÖRMEK

Rüyada eski fotoğraf görmek, zamanının kıymetini bilmeyen rüya sahibinin kaybettiği bir kişiye özlem duyduğu şeklinde yorumlanır. Farklı bir rüya tabirinde ise, rüyada eski fotoğraf görmek, itibarını kaybeden rüya sahibinin zamanla eski itibarını yeniden kazanacağına işaret eder. Bununla birlikte, rüyada eski fotoğraf gören kişi, yeni tanıştığı kişilerle sağlam dostluklar kuracak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RESİM GÖRMEK

Rüyada resim görmek, kişinin dünya malına odaklanacağına delalet eder. Çok çalışacağına iş hayatında karşısına çıkan zorlukların üstesinden geleceğine, pek çok rakibini alt edeceğine, bol kazanç sahibi olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
MANZARA FOTOĞRAFI GÖRMEK

Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin hayatında hayırlı olaylar olacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin iyi huylu, ruhu temiz, temiz kalpli ve ince ruhlu bir yapıya sahip olduğunu ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SİYAH BEYAZ FOTOĞRAF GÖRMEK

Rüyada siyah beyaz fotoğraf görmek, rüyayı gören kişinin özlem çektiğine işaret eder. Rüyada siyah beyaz fotoğraf gören kişi hasretini çektiği kişilerle kavuşur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
VESİKALIK FOTOĞRAF GÖRMEK

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek, çok hayırlı anlamlara sahiptir. Rüyayı gören kişinin iyi bir işe adım atacağı ve bu işin hayırlara vesile olacağı anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çekimi Görmek

Rüyada fotoğraf çekici görmenin anlamı birisine iş yaptırmak, yönetmek ve iş dağılımı yapmak şeklinde yorumlanmaktadır. Kişilerin yönetici olacaklarını söyleyen yorumlar bulunmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İmzalı Fotoğraf Görmek

Rüyada imzalı fotoğraf görmenin anlamı ünlü olmak, tanınır olmak, kişilerin çevresi tarafından bilinmesi şeklinde yorumlar yapılmaktadır. Rüyada fotoğraf imzalı olduğu zaman rüyayı gören kişilerin şanslı gidecekleri de söylenir. Câferi Sâdık (r.a) demiştir ki; rüyasında imzalı fotoğraf gören kişilerin üzülmesine gerek yoktur. Bu kişiler şansları sayesinde her şeyi alt edebilecek güce sahip olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Görmek Ne Anlama Gelir?



Rüyada fotoğraf görmenin anlamı genel olarak arayış, kendi içine dönme, hayattan ne istediğini anlama şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada fotoğraf gören kişilerin hayatında bu rüya olumsuz etki yapabileceği gibi, olumlu etkileri de olabilir. Rüya sahipleri eğer fotoğrafın içinde olumlu algıladıkları öğelerin yer aldıklarını görüyorlarsa, bu durum kişilerin yaşamlarına olumlu enerjileri ve olumlu insanları çekecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Fotoğraf içinde görünen kan, şiddet, acı gibi diğer olumsuz öğeler, rüya sahiplerinin gerçek yaşamlarında istenmeyen öğeler ile karşılaşmaları anlamına gelebilir. İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; rüyasında fotoğraf gören kişiler çok dikkatli olsunlar. Rüyalardaki detayların her biri rüya sahipleri hakkında önemli bilgiler verebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çektiğini Görmek

Rüyada fotoğraf çektiğini görmenin anlamı kendini hesaba çekme, insanın kendini anlama çabası, insanın kendine dış gözden bakma çabası şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri eğer hem fotoğraf çektiklerini hem de bu fotoğraf içinde kendilerinin olduklarını görürlerse, davranışlarını başka bir insan gözünden ele alacakları şeklinde yorum yapılır.

    Kişilerin bir kız çocuğunun fotoğrafı çektiklerini görmeleri halinde ise rüya sahiplerinin başka insanlardan kendileri akında yorum almalarından bahsedilir.
    Kişilerin bir erkek çocuğunun fotoğrafı çektiklerini görmeleri halinde ise rüya sahiplerinin kendileri hakkında bir deftere yazı yazacakları söylenir.
    Kişilerin yaşlı birinin fotoğrafı çektiklerini görmeleri halinde ise rüya sahiplerinin dini bir bilgeden yorumlar alacakları söylenmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vesikalık Fotoğraf Görmek

Rüyada vesikalık fotoğraf görmenin anlamı rüya sahiplerinin odaklanması, tek bir iş yapmak, gereksiz işlerden uzaklaşmak şeklinde yorumlanabilmektedir. Bu rüyayı gören kişilerin artık kendileri için faydası olmayan işleri bir kenara bırakacakları, yalnızca kendileri için iyi gelecek işleri yapacakları bilinmektedir. Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; rüyada görülen vesikalık boyutları rüya hakkında önemli detayların anlaşılmasına olanak verir. Görülen fotoğrafın boyutlarının büyük olduğunu görülmesi halinde kişiler önemli bir işi tek başlarına halledeceklerdir. Kişilerin tam tersi küçük boyutlarda fotoğraf görmeleri ise küçük, çok fazla efor gerektirmeyen bir işi kendi başlarına yapacakları şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada kişi vesikalık fotoğrafı kendileri çektiklerini görüyorlarsa bu durum kişilerin tek başlarına kimsenin yardımı almaya gerek kalmadan işlerini halledecekleri şeklinde yorumlanırken, başka insanların çekmiş oldukları vesikalık fotoğraflar kişilerin diğer insanların yardımı alarak bir yerlere gelecekleri şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzerinde Oynanmış Fotoğraf Görmek

Rüyada üzerinde oynanmış fotoğraf görmenin anlamı günah işlemek, kötü bir şey yapmak şeklinde yorumlanır. Rüya sahipleri günah işleyerek sonrasında pişman olacaklardır. Eğer kadın fotoğrafı üzerinde oynandığı görülüyorsa bu durum kişilerin özel hayatları ile ilgili pişman olacakları bir şey yapmaları anlamını taşır. Kişilerin erkek fotoğrafı üzerinden oynandığını görmeleri halinde ise iş hayatında problemler ile karşılaşacakları için istenmeyen bir şey yapmaları şeklinde yorum yapılmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Yaktığını Görmek

Rüyada fotoğraf yaktığını görmenin anlamı eskiden kurtulmak, kötüden vazgeçmek, kötü alışkanlıkları terk etmek için çaba harcamak şeklinde yorumlanmıştır. Rüya sahipleri eğer kendi fotoğraflarını yaktıklarını görürlerse bu durum rüya sahiplerinin kendileri hakkında kötü bir alışkanlıktan vazgeçecekleri şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri başka bir insanın fotoğrafını yaktıklarını görürlerse de rüyanın anlamı kişilerin başka insanların davranışlarını değiştirmek adına adım atacakları şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Baktığını Görmek

Rüyada fotoğraf baktığını görmenin anlamı rüya sahiplerinin ne tür bir fotoğrafa baktıklarını görmeleri ile değişkenlik göstermektedir. Rüyada fotoğraf eğer manzara ise bu durum kişilerin güzel manzarası olan bir yere taşınacakları şeklinde yorumlanır. Eğer kişiler rüyalarında portre tarzı bir fotoğrafa baktıklarını görürlerse bu durum kişilerin kendilerini geliştirmek adına bazı faaliyetlerde bulunmaları şeklinde yorumlanmaktadır. İslam alimleri rüya anlamının genellikle olumlu olduğunu ve bu rüyanın kişilerin hayatlarında olumlu etki yarattıklarını söylemektedirler. Rüya sahiplerinin kanlı bir fotoğrafa baktıklarını görmeleri halinde kişilerin gerçek yaşamlarında acı çekecekleri, istenmeyen insanlar ile karşılaşmaları torumu yapılır. Fotoğrafın eski, kanlı, yıpranmış ve tozlanmış olması gibi özellikleri rüyanın olumsuz olacağına işaret eden en önemli özelliklerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Satın Aldığını Görmek

Rüyada fotoğraf satın aldığını görmenin anlamı harcama yapmak, alışveriş, para harcamak gibi farklı anlamlara gelmektedir. Bu rüyayı gören kişilerin gelirlerine bakıldığı aman yüksek meblağlarda para harcayacakları söylenmektedir. Rüya sahipleri eğer 3’ten fazla fotoğraf satın aldıklarını görürlerse, bu durum kişilerin geçimlerini yapmakta bile zorlanmaları şeklinde yorumlanır. Kişilerin tek bir fotoğraf görmeleri halinde ise rüya sahipleri geçimlerini idame ettirmekte zorlanmasa da, yine de harcamaları nedeni ile zor durumda kalacaklardır.

Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; fotoğraf satın aldığını gören kişiler eğer fotoğrafçıdan harcama yaptıklarını görürlerse bu durum kişilerin tasarruf edecekleri kişilerin harcama yapmak için bekleyecekleri anlamlarına gelir. Kişiler fotoğrafı başka yerden satın aldıklarını görmeleri halinde ise kişilerin tasarruf yapmaya çalışacakları fakat buna rağmen başarılı olmayacaklarından bahsetmek mümkündür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Çektiğini Görmek

Rüyada fotoğraf çektiğini görmenin anlamı rüya sahiplerinin bir kimseye düşmanlık duyması, kişilerini, bir insandan hoşlanmaması, kişilerden uzaklaşma isteği şeklinde yorumlanır. Kişi  eğer rüyasında doğa fotoğrafı çektiğini görüyorsa, bu durum kişilerin en yakınlarında bulunan, hatta akraba gibi olan aileden kişilere karşı düşmanlık duymaları şeklinde yorumlanır. Eğer kişiler başka bir insanın fotoğrafını çektiklerini görürlerse de kişilerin yakın arkadaşlarına fakat kan bağı olmayan kişilere duyulacak olan öfke şeklinde yorumlanmaktadır. Eğer kişiler sevdikleri bir insanın fotoğrafını çektiklerini görürlerse kişilerin kendilerinden yaşça büyük insanlardan uzaklaşacakları ve bu kişilerin onlara verecekleri tavsiyeleri dinlemeyecekleri şeklinde yorumlanır.

Cabir ül Magribi (r.a) yorumuna göre; bu rüyayı gören kişilerin bir süre kendi içlerine dönecekleri ayrıca diğer insanlar ile konuşmayı kesecekleri söylenir. Bazı ilmi kaynaklarda insanların dışa dönük özelliklerini tamamen kayıp edeceklerinden de bahsedilir.
Rüyada Fotoğraf Makinesi Görmek

Rüyada fotoğraf makinesi görmenin anlamı rüya sahibinin kendi hakkında önemli bir şey öğrenmesi, kişilerin kendilerini tanımaya başlaması, bu kişilerin neyi isteyip neyi istemediklerini öğrenmesi şeklinde yorum yapılmıştır. Kişiler bu rüyayı gördükten sonra hoşlanmadıklarını fark ettikleri durumlardan, kişilerden, işlerden uzaklaşmaya başlayacaklardır. Kişilerin gördükleri fotoğraf makinesinin sayıları, renkleri ve modelleri rüyanın gerçek hayatta nasıl bir karşılığı olacağına dair önemli bilgiler içermektedir.

Rüya sahibi eğer rüyalarında bir tek fotoğraf makinesi olduğunu görüyorlarsa, kişilerin kendi haklarında yalnızca bir tane önemli şey öğrenecekleri söylenir. Daha çok sayıda görülen fotoğraf makinelerinin anlamı ise kişilerin daha çok şey öğrenmeleri şeklinde açıklanabilir. Rüyayı gören kişilerin elde ettikleri yeni bilgiler ışığında önemli kararlar alarak hayatlarına yön verecekleri söylenir.
Rüyada Siyah Beyaz Fotoğraf Görmek

Rüyada siyah beyaz fotoğraf görmenin anlamı rüya sahibinin keskin kararlar vermesi, arasının olmaması, rüya sahibi için önemli yol ayrımlarına girilmesi şeklinde yorumlar yapılır. Siyah beyaz görülen fotoğraf eğer vesikalık ise, rüya sahiplerinin iş hayatında önemli kararlar vermesi şeklinde yorum yapılır. Kişilerin gördükleri fotoğraf eğer elektronik ortam üzerinde ise kişiler özel hayatları hakkında karar verirler.  Bu kişiler yeni insanlar ile birlikte olmaya karar verebilecekleri gibi , kişiler hayatlarında çoktan var olan insanlar ile yollarını ayırmak isteyebilirler. Bazı ilmi kaynaklarda yer alan bilgiye göre siyah beyaz fotoğrafın kenarının yırtılması ve aşınması durumlarında kişilerin kendi hoşlarına gitmeyecek fakat kendileri için aslında en iyisi olacak kararların verilmesi şeklinde yorumlar yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fotoğraf Sattığını Görmek

Rüyada fotoğraf sattığını görmenin anlamı para kazanmak, zengin olmak, kişilerin maddi anlamda güçlü bireyler olması, ekonomik özgürlük gibi olumlu anlamlara gelir. Bu rüyayı göre kişiler rüyayı gördükten kısa süre sonra bazı iş fırsatları ile karşılaşacaklardır. Bu iş fırsatları onlara yeni kazanç kapısı açarken aynı zamanda onların işlerini daha çok sevmelerini ve keyif almalarını sağlar. Rüyayı gören kişiler eğer çok miktarda fotoğraf sattıklarını görürlerse bu durum kişilerin çok zengin olacaklarına işaret eder. Eğer kişilerin az miktarda fotoğraf sattıkları görülürse kişiler göreceli olarak daha az para kazanmakla birlikte yinede önemli ölçüde kazanç elde edeceklerdir.
Rüyada Eski Fotoğraf Görmek

Rüyada eski fotoğraf görmenin anlamı eski defterlerin açılması, rüya sahibinin eskileri hatırlaması, geçmişteki mutluluk ve mutsuzluklar şeklinde yorumlar yapılabilir. Eski fotoğraf görmek bazı ilmi aynalarda olumlu anlamlarda kullanılmışken bazı kaynaklarda bu rüyanın anlamlarının asla olumlu olamayacağı söylenir. Eğer eski fotoğraflar fiziksel anlamda eski ise bu rüya; geçmiş pişmanlıklar, geçmişte yapılmaması gerekenler, işlenmiş günahlar şeklinde yorumlanır. Eski fotoğraf eğer fiziksel anlamda iyi durumda ise rüyanın anlamı; geçmişteki anılar, eski güzel günler ve gençlik şeklinde yorumlanmaktadır. Eski fotoğraf gören kişiler geçmişindeki insanlar ile yeniden bir araya gelebilirler. Bazı ilmi kaynaklarda bu rüyayı gören kişilerin yarım kalmış ilişkilerini devam ettirecekleri yorumu da yapılır.
Rüyada Filtreli Fotoğraf Görmek

Rüyada filtreli fotoğraf görmenin anlamı kusurları kapatmak, gerçekleri gizlemek, kendini geliştirmek gibi farklı anlamlara gelir. Filtreli fotoğraf görmek hem olumlu olabileceği gibi hem de olumsuz anlamlara gelebilir. Örneğin eğer bir fotoğraf üzerinde sarı rengi olan fotoğraf görülürse bu durum kişilerin olumsuz durumlar ile karşı karşıya kalmaları şeklinde yorumlanır. Çünkü rüya sahiplerinin karşılarında bulunan kişiler, bu insanlardan gerçekleri önemli ölçüde gizleyerek olanları olduğundan farklı göstereceklerdir. Kişilerin pembe filtre görmeleri halinde, rüyanın olumlu olduğu ve rüya sahiplerinin kendilerini geliştirmek için fırsata sahip olacaklar söylenir. Kişiler mor renkli filtre görürlerse rüya sahiplerinden bazı gerçeklerin saklanacağı söylenir. Mor renkli filtrenin çok belirgin olduğunun görülmesi halinde rüya sahiplerinin gerçeği öğrenecekleri söylenir. Eğer filtre belirgin değil ise de, kişilerin asla gerçeği öğrenemeyecekleri, uzun bir süre boyunca gerçekten bir haber kalacakları yorumu yapılır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

605 Aktif
0 Üye ve 605 misafir
Bugün : 10360
Dün : 21898
Toplam : 48090526
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...