Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
226 okuma
asiya Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
hayırlı akşamlar dilerim.
annem dün gece ard arda iki tane rüya görmüş. önce yengemlerin(bir ay önce vefat eden amcamın eşi) şuan yaşadığı apartmanda birtek onların kaldığını diğer herkesin gittiğini hatta apartmanında onlara kaldığını görmüş. birde yengem tüm merdivenleri ve kat hollerini halı ile kaplamış. ama annem onların yinede üzgün olduğunu görmüş. bu rüyanın hemen ardından annem babaannemi görmüş babaannem anneme 3 yada 4 tane (net hatırlamıyor sayısını) beyaztüylü canlı tavuk vermiş. pişir bunları çocuklarla yersiniz demiş annem de almış tavukları.
yorumlarsanız sevinirim.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
fazla karışık değil  rüyanız eğer unutmazsam rüyanızı incelemek isterim :)
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
olur teşekkür ederim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
birinci rüya; annen yengenlerin yalnız kaldığını veya çevreyle bi şekilde bağlarının azaldığını düşünüyor olabilir. apartmanda yalnızlık bir çok değişik konu yada kişilerle bağın zayıflığını gösterebilir. tabi bunda ölümün etkisi ve annenle yengenin arasındaki iyi yada kötü hallerinde etkisi olabilir. bu rüya genel anlamda değerlendirecek olursam yalnızlığa işaret edeceği gibi güvenlik yani korunma ilişkilerin azalması yani yalnız bırakılma  bazen emniyette olma bazende sorunlarının azalması olarak değerlendirilebilir. apartman ev gibi değildir ve daha geniş ve çoğul kapsamlıdır. yani komşu çoktur ve hem destek hem de sorun olabilir diğer dairelerde oturanlar.yani hem sorunları azalabilir hemde yalnız bırakılabilirler.
ikinci rüyanda tavuk anne. kadın olan biri  aile ve özellikle et olarak kullanılırsa maddi olabilir. burada annene verilen tavuklar pişmek için verildiğine göre eve rızık veya mal gelecek ve geçmişle bağlantılı olabilir gene bir büyüğün yardımı belki miras belkide annenin böyle bir hissi yada beklentisi vardır. ama henüz pişmemiş olması biraz zaman ve emek alacak bir mala benziyor.
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
teşekkür ederim yorumladığınız için.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bente teşekkür ederim.
+1 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
bu arada yakında o yengemler daha önce aldıkları bir başka eve geçecekler. ilgisi varmı bu durumla bilmiyorum eklemek istedim.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ev değişikliğini pek bağlayamadım rüyaya. ancak son kısımda ki miras olursa annene gelen tavukların benzerinin yengene gittiğini varsayarsak belki böyle bir bağ kurulabilir ama oda zor bağlayamıyorum.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
merhaba , sevgili okurum  annenizin zor dönemleri olmuş olabilir hatta bu dönemler inişli çıkışlı olduğu için iç dünyayı yıpratmış olabilir ev ve evin boşluğunu iç dünyanın karmaşasına verdim , yengeniz  ki vefat etmiş ,ölmeden önceki ruhani yaşantısı yengenizin , annenizin rüyasına yansımış olabilir ki annneniz yengenizi bu aralar düşünüyorsa sıklıkla düşüncesi rüyaya yansımış dahi olabilir ,yengenizin ailesi derin bir üzüntü duyuyor olabilir apartman ve apatmandaki katlar boş sadece yengeniz kalıyor ve halı seriyor her merdivene bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ,ölen kişi ardında sır bırakmış da olabilir ,ölen kişinin gözü arkada kaldı deriz ya ailesini severek ölmüş olabilir ve bu annenize yansıyor olabilir ,ki ölen kişi sizden dua bekliyor olabilir , bunun haricinde ölüyü üzgün görmek iç sıkıntıya yordum hayır değildir , birinci rüyayı iç dünyaya ve manevi dünyaya yoruyorum ne haberci ne uyarıcı biraz karabasan rüyayı andırdı bana bence biraz aradan zaman geçsin ve anneniz bol bol dua okusun eğer yengeniz ile ilgili rüyalar devam ederse bana ulaşın ,

değerli okuyucum, ikinci rüyaya gelecek olursak rüyada beyaz tavuk görmek  hayırlı kadın demektir. Bu kadın eşiniz de olabilir, tanıdığınız ve çok sevdiğiniz kimse de olabilir.
anneniz tavukları inşallah yememiştir tavuk eti yemek Şifa bulmak manasına gelir. Hasta kimse rüyayı görürse iyileşir. Sağlıklı kimse için rüyada tavuk kesmek ve yemek hastalık demektir. rüyada ölüden bir şey alıp yemek iyi değildir ,
ama rüyayı bozan bence bir etken var iç bunalım ve sıkıntı her neyse geçeçek bir tavuk verse hastalığa yorardım ama tavuk sayısı fazla her ne olursa olsun şifa görüyorum ben rüyanızda, Rüyada tavuk görmek, geçici can sıkıntısı demektir. Rüyasında tavuk gören kimse için işlerinin bir süre istediği gibi gitmeyeceği ve bazı sıkıntılar yaşayacağı rivayet edilir fakat bu sıkıntılar geçicidir. Gayreti elden bırakmadığı sürece mutlu son onu beklemektedir. Ufak tefek eksikler olsa da sonuç istediğine yakın olacaktır.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yorum değişmiyor yinede ,ama babanneniz sağ ise bunu yinede şifaya yoruyorum ben..
+1 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Teşekkür ederim babaannem ve yengem yaşıyor. Amcam vefat etmişti siz yanlış anlamışsınız sanırım.

İlgili rüyalar

+4 oy
3 yorum 313 okuma
Seymaf 25 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Seymaf Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 175 okuma
saga 29 Mart 2021 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 142 okuma
mavişim7 8 Mart 2021 Rüya kategorisinde mavişim7 Rüya Görüşmecisi (37.9k puan)   yazdı
+6 oy
6 yorum 185 okuma
asiya 28 Mart 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 339 okuma
Yaren1989 1 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+9 oy
12 yorum 563 okuma
Yaren1989 8 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 91 okuma
Mirac 21 Kasım 2022 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 149 okuma
ruyacıı 5 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 173 okuma
10 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
3 yorum 236 okuma
asiya 18 Mart 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 130 okuma
edasay 4 Kasım 2019 Rüya kategorisinde edasay Rüyakar (4.1k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 97 okuma
Farukhhhh 16 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Farukhhhh Karabasan (61 puan)   yazdı
+18 oy
1 yorum 130 okuma
Mehmetkevser 30 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Mehmetkevser Karabasan (415 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

639 Aktif
1 Üye ve 638 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8434
Dün : 21898
Toplam : 48088606
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...