Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
294 okuma
alcn Rüya kategorisinde Rüyazede (1.1k puan)  
Rüyamda dünyanın sonunun geleceğini öğrenmiştim,yada biri demişti herhalde,ama o an gerçektende dünyanın sonunun geldigine çok inanmıştım kıyamet kopacaktı bende çok sıkıntı ediyordum ibadetlerimden dolayı, kanepenin üzerinde oturuyordum sonra kanepeden ateş yani lav akıyordu bende şimdi cehenneme gidersem veya kabirde bu ateşte mi yanacağım diyordum kendi kendime,ve o akan lava,ateşe dokundum ama elim yanmıyordu,yanmadı.ve, ben namaz kıldığım halde iyi ibadetlerim olduğu halde sıkıntı ediyorsam namaz kılmayanlar ne yapacak diyordum,sonra orası beli olmaz dedim kendi derdime düştüm ve ağlıyordum keşke zamanında iyi şeylere daha çok yönelseydim diye ama artık çok geç falan diyordum cehenneme gidersem ne yaparım diyordum çok sıkıntılıydım,çok korkuyordum pişmanlık vardı.daha sonra şimdi(akşamları) boyle sikınti ediyorum ama sabah uyandıgım da tekrar aynı şeyleri yapıyorum veya sıkıntı etmem gibisimden birşey dedim ama fazla hatırlamiyorumsanırım birkaçşwy daha gördüm ama hatırlayamadım şimdiden teşekkür ederim
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Uzman birisinden beklediğin için yorumlayamıyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar ,sevgili okuyucum bazen gerçeği yansıtmaz rüyalar  gariptir tersi çıka bilir rüyalar gizemlidir , ölmeyi görüp uzun yıllar yaşamak gibidir rüyalar , değerli okuyucum ne kadar endişe ettiniz de  bu denli kıyameti gördünüz ,sitem etmek gibi olmasın gayet tatlı bir mizaçla uzman yoruma gerek yok ki apaçık ortada rüyanız ALLAH' kulum uyan ve dört elle ibadetlerine sarıl kıyamet yakın demiş sana , haberci rüyalar uyarıcı rüyalar ve ön görü rüyalarımız olur ,sizin rüyanız ise uyarıcı bir rüyadır aksattığınız ibadetlerinizi tamamlayınız ,bu ara dini konulardan konuştuysanız aklınızda yer etmiş düşünceler olabilir ,rüya içinde  ibadetler imden sıkıntı ediyordum yazmışsınız ,sevgili okuyucum derin bir nefes alın ve düşüncelerinizi durdurun kendinize ve çevrenize dönüp bir bakın şükredin sakinleşin ve iç dünyanıza maneviyatta yönelin hemen değil zamanla kendinizi ve iç dünyanızı geliştirin ruhunuzun rahatladığını fark edeceksiniz ,bu gibi uyarıcı rüyalar insan bedeni etkiler  üstünde durmaya fazla gerek duymadım şahsi kanatımca  ,inşallah yeni bir rüyada görüşmek dileği ile :)
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Yorumunuz için teşekkür ederim
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rica ederim :)
0 oy
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Beni yanlış anladınız sizi küçümsemek gibi bir niyetim yoktu özür dilerim kusura bakmayın.sizin yorumunuzuda isterim,yanlış analşıldığım için tekrar özür dilerim.
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Burada uzman yok, herkes içinden geçeni yazıyor işte :) Herkes rüya yorumcusu olabilir, çünkü rüyaları ancak gören kişi çözebilir. Bizler sadece destek oluyoruz. Özrünü kabul etmem için benim eski rüyalarımdan yorum almamış bir tanesini yorumlama cezası veriyorum.
https://www.ruyadaruya.com/3415/ruyamda-is-ortami
şu olsun.
0 oy
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Kusura bakmayın ben rüya yorumlayamıyorum sizler gibi bu konuda uzman değilim yalan yanlış bilgi vererek aklınızı karıştırmak istemoyorum kusura bakmayın ben sirada bir insanım.tekrar çok özür diliyorum.acaba rüyamı silme gibi bir durum varmıdır.
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bak işte sorun tam da bu. Sen de bizler gibi yorumlayabilirsin korkma. Yalan yanlış bilgi değil hissettiklerini yaz yeter
0 oy
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Gerçekten özür dilerim ruyamın başlıği icin.rüyayı silme veya başlığını değistirme gibi bir yolu varmı acaba...
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
sevgili okuyucum ,  https://www.ruyadaruya.com/155853/ruyada-kiyametin-kopmasi-tabirleri-derlemeler
aklım sizde kaldı bu yorumlarada göz atmanızı istiyorum :)
alcn Rüyazede (1.1k puan)  
Rüyamla ilgilendiğiniz için teşekkur ederim
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
:) rica ederim

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 141 okuma
ugurovsky 12 Ekim 2019 Rüya kategorisinde ugurovsky Karabasan (801 puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 207 okuma
6 Eylül 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
4 yorum 299 okuma
+4 oy
3 yorum 331 okuma
+7 oy
3 yorum 215 okuma
3 Kasım 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
1 yorum 99 okuma
Zeyzey 1 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 156 okuma
Likya 30 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 236 okuma
+10 oy
1 yorum 188 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 235 okuma
+1 oy
1 yorum 144 okuma
Ferit 23 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Ferit Karabasan (991 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

410 Aktif
1 Üye ve 409 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15082
Dün : 23857
Toplam : 48073409
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...