Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
219 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada tıraş makinesi görmek kişinin hayatından uzaklaşmak, kurtulmak ve kesip atmak istediği bir şeylerin var olduğuna işaret eder. Bu bazen kişinin bir alışkanlığı, bazen bir ilişki kurduğu insanlar olabilmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Tıraş Makinesi Almak

Rüyada tıraş makinesi almak, tanıdığınız bir kişinin bazı masraflarını üstleneceğinize alamet eder. Yakın olduğunuz bir kimsenin başta eğitim giderleri olmak üzere diğer ihtiyaçlarında destek olacağınızı ifade eder. Ailenizin yardım etmeniz için rica ettiği bu kimsenin her daim yanında olacağınızı gösterir.

Rüyada tıraş makinesi aldığınızı gördüyseniz, bu rüya gönlü zengin ve cömert biri olduğunuz anlamına gelir. En küçük sorunda bile başkalarına yardım etmekten çekinmeyeceğinizi ve hiç düşünmeden maddi olarak seferber olacağınızı işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Saç Tıraşı Olmak, Kıllar, Jilet, Ustura
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tıraş makinesi ile tıraş olmak, bazı rüya tabircilerine göre olumlu bazılarına göre ise olumsuz olarak yorumlanmıştır. Canınıza can katan ve sizi hayata bağlayan bir dost edineceğinize delalet eder. Bu kişi sayesinde psikolojinizin çok iyi olacağına ve daha huzurlu hissedeceğinize alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tıraş makinesi ile tıraş olmak ne demek: Bu rüyanın olumsuz yorumu ise aileniz arasında çıkacak bir tartışma olarak tabir edilmiştir. Evinize uzaktan gelecek bir misafirin aile meselelerine dahil olması nedeniyle huzursuzluk çıkacağını işaret eder. Bu kişinin sizin ile aileniz arasına gireceğini ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tıraş Makinesi Görmek

Rüyada tıraş makinesi gördüyseniz veya tıraş olduysanız, yakınlarınızla sizin aranızda birtakım tartışmalar gerçekleşeceğine işaret eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Saç Tıraşı Olmak
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tıraş Makinesi Görmek karlı girişimler yapacağına, problemlerden uzak olacağına, maddi zorluklardan iyi duruma geçmeye, verimli uğraşlar ile meşgul olacağına, kısa sürede duyulacak müjdeli değişimlere, sözüne bağlı kalacağına, zahmetsiz elde edilen rızka, bereketli günlere, bereketli günlere, zorluk çekmeden elde edilen mala işarettir. Bunlarla birlikte kötü niyetli bir düşman tarafından zarar görmeye, yalancı tanıdığa, sevimsiz bir duruma gelmeye, sıkıntıya yorulur. Kimi rüya alimleri şöyle dediler ki: Bu rüya çektiği zorlukların meyvesini alarak ulaştığı toplu paraya, verdiği uğraşların sonunda özlediği müjdeye, sıkıntılarının sonunda beklediği büyük güce, hatalarının ardından ulaştığı büyük güce delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tıraş Makinesi Rüya Tabiri Nedir

Rüyada tıraş makinesi görmek, rüyayı gören kişinin ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağı, yakınlarının ve ailesinin kendine pek çok konuda muhalefet edeceği, bu durumun kendisini zor durumda bırakacağı şeklinde ifade edilir. Kişi, karmaşık durumların içine düşecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tıraş makinesi görmek  varlıklı ve ihtişam sahibi biri olacağınıza işarettir. Bazı rüya yorumcularına göre de ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir. Olumsuz olarak bazı kimselerle zorlu bir çekişmeye gireceğinize yorumlanır. Bazı rüya tabirlerinde ise devlet büyüklerinden birinin gıybetini etmeye ve bazı yerden de kendisine gelecek mala delâlettir.Ünlü alim Ibn-i Kesir (rh.a.) demiştir ki;  dini bakımdan eksikliğinizin olduğuna işarettir. Salisen bazı rüya yorumcuları görülen rüya için dünya ve ahiret saadetini elde edeceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tıraş Makinesi Görmek

Rüyada tıraş makinesi görmek kişinin hayatından uzaklaşmak, kurtulmak ve kesip atmak istediği bir şeylerin var olduğuna işaret eder. Bu bazen kişinin bir alışkanlığı, bazen bir ilişki kurduğu insanlar olabilmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

596 Aktif
2 Üye ve 594 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13741
Dün : 21898
Toplam : 48093891
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...