Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
140 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Korku birçok farklı forma bürünebilir. Ancak, en derinimizde, hepimizin korktuğu asıl şey acı çekmektir. Sorunlar, eğer korku işlevsiz hale gelirse başlar. Daha fazlasını bu yazımızda okuyun!

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Büyük ihtimalle, daha önce hiç korkunuz olmadan yaşamanın mümkün olmasını dilediniz. Ancak, korku sizi tehlikeden uzak tutan temel bir insani duygudur. Ne yazık ki, korku aynı zamanda kontrolü eline almayı seven bir duygudur. Bu da bazen bir şeyin gerçek bir tehlike mi, yoksa öyle hissettiren bir durum mu olduğunu anlamanızı zorlaştırır.

Bu tip zamanlarda, korku sizin durumlara adapte olabilmenize yardımcı olan fonksiyonunu kaybeder. İnsanların yaşadığı en yaygın korkulardan biri belirsizlik korkusudur. Bu korkunun bu kadar evrensel olmasının sebebi, belirsizliklerin çoğunlukla sizi belli bir yolu seçmekten alıkoymasıdır.

Başarısızlık korkusu, savunmasız olma korkusu, reddedilme korkusu, “insanlar ne der” korkusu gibi farkında bile olmama ihtimaliniz olan bir sürü korku vardır. Sonrasında, daha büyük korkular da vardır: hastalık korkusu, ölüm korkusu, sevdiğiniz birini kaybetme korkusu, yaşlanma korkusu, yalnızlık korkusu… Temelde, hepimiz acı çekmekten korkarız. Ancak bazen, korku parlamanızı engelleyen bir şey de olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sizi yavaşlatan korkuları tanımlamak

Korktuğunuz tüm şeyleri düşünün ve hangi formlara büründüklerini bulmaya çalışın. Düşünceler, duygular ve bunların sebep olduğu fiziksel etkiler çoğu insanın üzerine düşünmediği bir kombinasyondur. Birbirlerinden alakasız görünseler bile, iyisiyle kötüsüyle, bu şeyler birbirlerini beslerler.

Korku duygusunun düşüncelerinizi ve vücudunuzu etkileyebildiği gibi, siz de bu süreci tersine çevirebilir ve düşüncelerinizi ve vücudunuzu korkunuzu gidermek için kullanabilirsiniz. Korkunun kendine ait bir hayatı vardır. Hızlı, kısa, nefessiz ve süreklidir. Dolayısıyla, nefes alış verişinizi değiştirmek sakinleşmenize yardımcı olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Korkunuzun hikayesi

Korkularınızla yüzleşmelisiniz. Bunu yapmanın en iyi yolu, herhangi bir anda korkmanıza sebep olan şeyin tam olarak ne olduğunu bulmaktır. Bunu yapabilmek için iyi bir strateji, korkularınızı ve korkularınızın olası sebeplerini yazmaktır. Yazma eyleminin kendisi, korku ile birlikte gelen zihinsel kaosa biraz düzen getirebilir.

Bazı durumlarda, spesifik korkular sadece daha iyi başa çıkma araçlarına ve kaynaklarına ihtiyacınız olduğunun bir göstergesi de olabilir. Eğer korkunun sizi dondurmasına izin vermez ve üzerine odaklanıp korkunuzu analiz ederseniz, kendinizle ilgili değerli birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu ayrıca size atmanız gereken adımlarla ilgili bazı ipuçları da verecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Korkusuz yaşamakla ilgili bazı ipuçları

Kendinize güvenmeyi ve ortaya çıkabilecek herhangi bir olası duruma bir çözüm getirmek için gerekli olan tüm kaynaklara sahip olduğunuzu hissetmeyi öğrenmek iyi bir fikirdir. Her şeyi kontrol edemezsiniz, ve bunu kabul etmeyi öğrenmek çok yararlı olabilir.

Sadece, geçmişinizde başınıza gelen zor şeyleri ve onları nasıl aşmış olduğunuzu düşünün. Şimdi, o zaman olduğunuzdan daha güçlüsünüz. Ama, hala bu açıdan büyüyebileceğinizi düşünüyorsanız, neden denemeyesiniz ki?

Başarısız olmaktan korkmayı bırakın. Başarısızlık, sonuca ulaşamayan bir deneme için kullanılan kötü bir eş anlamlı kelimeden başka bir şey değildir, ve aslında size gelecekte başarılı olmanız için gereken araçları sağlayabilir bile. Hayat her zaman kazanmaktan ibaret değildir; aynı zamanda deneyim edinmeyi, yeni şeylerle karşılaşmayı ve aksaklıklar ve zorluklar ile başa çıkmayı öğrenmeyi de içerir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Güvenliğe sığınmaya karar verirseniz, bu sizi korkunuzun bir mahkumu yapar. Bu şekilde sadece kendi potansiyelinizi kısıtlarsınız. Eğer başarısız olmaktan, salak görünmekten veya canınızın acımasından korktuğunuz için bir adım atmaktan kaçınıyorsanız, korku ve anksiyetenizin hayatınızı kontrol etmesine izin veriyorsunuz demektir.

Çoğumuzda, bu iki negatif duygudan eşit miktarlarda vardır. Negatif deneyimler beyninize kazınır, ancak bu başınıza hiç pozitif deneyim gelmedi demek değildir! Olayların iyi taraflarını unutmak, sizi korku olmadan yaşamaktan alıkoyan diğer bir yoldan başka bir şey değildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diğer insanların hayatları ile ilgili okuma yapmanızı tavsiye ediyoruz. Bunu yapmak size başarının neredeyse her zaman başarısızlıklar ve sonuca ulaşamayan denemelerden sonra geldiğini açıkça gösterecektir. Hatalarınızdan bir şeyler öğrenebileceğinize inanın. Kendinize hata yapma izni verin. Bu şekilde, korkular olmadan yaşamayı öğreneceksiniz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

408 Aktif
1 Üye ve 407 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 12968
Dün : 23857
Toplam : 48071302
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...