Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
209 okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Sanırım cin olgusu, İslam’ın korkulsa da en eğlenceli (!) kısmını oluşturuyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Vakit namazlarını bile doğru dürüst hakkıyla kılamayan tipler – ki buna ben de dahilim, Kuranı Kerim’in mantığını kavramadan, İslam’ın verdiği mesajları anlamadan kendilerine göre daha ilginç gelen bu konuya yöneliyor. “Cin beni çarpar mı?” Cin seni neden çarpsın kardeşim – senin önemin ehemmiyetin ne. İnsanların daha tek boyutta çırpınırken n mistik aleme bu kadar dalma çabasını anlamak mümkün değil.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hiç girmememizin söylendiği tehlikeli bir sokakta gece vakti dolaştığınızı düşünün. Hiçbir şey olmasa bile bilince zararı olacağı muhakkak; “Acaba başıma bir şey gelecek mi”, “Soyulur muyum” vs… Köpekler saldırabilir, soyulabilirsiniz, taciz edilebilirsiniz. Tüm bunların başınıza gelebileceğini bildiğiniz halde oraya kendi isteğinizle gittiniz öyle değil mi? Bu kanalı yakalamışken cin-cinayet mevzularını da burayla ilişkilendirebiliriz sanırım. Küre, cam, mürekkep, dizili harfler ve aynalar yoluyla hak varlıklarla iletişim kurmaya çalışmak, işte tam yukarıda bahsettiğim “karanlık sokağa” benzer. Maazallah şeytanların elinde oyuncak olursunuz. Uygun rehber ve kaidelere bağlı olmak da şarttır. Ha bağlı oldunuz sorun yok diyelim: “Ne soracaksınız, ne bekliyorsunuz…”
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
20. asırda Hindistan’da Gulam Ahmed isimli bir arkadaş cinlerin elinde resmen şebek olmuş. Habis ruhlar önce “sen müceddid’sin” gazını vermişler devamında iş mehdiliğe, Hz. İsa mesih olduğuna haşa “Allah bana göründü” demelere kadar varmış. Hala yolundan gidenler var. Hotbird’de uydu kanalları bile mevcut ne garip.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gaybı bilmek kainatı yaratan yüce Allah’a mahsustur ve salise sonrasını kimse bilemez. Alimlere göre ise cinler geleceği bilmemekle birlikte; uzun sürede edindikleri tecrübeleriyle ve fiziksel özellikleriyle bilemediğimiz bazı hususlara vakıf olmaları mümkündür. Neticede yüzlerce yıl yaşadıkları söylenir. Aksini düşünmek “Sünnetullah’a” yani kadere aykırıdır. İlim irfan sahibi gerçek hocalardan değilseniz; Cin çağırarak tatmin edici cevaplar alamayacağınızı da bilmelisiniz. Bir gün önce rakı içtiğiniz sehpaya harf dizip cincilik oynamakla “gelin beni çarpın” demek arasında zerre fark yoktur. En iyi ihtimalle geceleri sesler duyar, eşyaların yerleri değişir.. Kötü ihtimalleri ise hayal gücünüze bırakıyorum.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
cinler tehlikeli
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu gibi işlerle hiç uğraşmadığı halde ruhsal sıkıntılar yaşayan kardeşlerime öncelikle iyi bir Nörolog’a gitmelerini öneririm. Eğer bu yazıyı okuyan kendisi değil bir yakınıysa uyaralım kişi hasta olabilir ve Epilepsi’nin bir çeşidini bünyesinde barındırabilir. Kana karışan enfeksiyonel maddelerin verebileceği zararlar da söz konusu olabilir. Sahtekar hocalara aman ha bulaşmayın. Modern Tıbbı küçümsemek ancak sefil zekaların işi olabilir. “Sana cin musallat oldu, seni cin çarptı” diyerek şartlanmışlık yaratmak hastada (!) toptan yıkıma neden olabilir dikkat.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Peygamberimiz ile görüşüp sahabe rütbesine ulaşan cinlerin olduğu bilinmekle birlikte şeytani cinler de mevcuttur. Bizler gibi yerler içerler, cinsiyetleri mevcuttur, evlenip çoğalır doğar büyür ve ölürler. İnsanlarla evlenmeleri söz konusu değildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
“Manevi açıdan zayıf olmamız bizleri bu gibi dış etkilere açık bırakır” inancını taşıdığım için buradan ilerlemek isterim. Abdestsizlik, besmelesiz adım atılması, edep dışı davranışlar sergilenmesi, kişisel temizliğe ve ortam temizliğine dikkat edilmemesi gibi ana sebepler dış etkilere bizi açık bırakacaktır. Musibete maruz kalmak istemiyorsak, günahlardan ve günah ortamlarından uzak durmalı, dikkatli bir hayat yaşamalı ve kalenin içten fethedileceğini asla unutmamalıyız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hz. Âişe validemizin anlattığına göre Peygamberimiz (SAS) sabah-akşam yatağa girdiğinde üçer defa Felak, Nas surelerini okur, birbirine birleştirdiği avuçlarının içine üfler ve her defasında ellerini vücudunun erişebildiği yerlerine sürerdi. (Bkz. Buhâri, Vekâle, 10)

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

401 Aktif
0 Üye ve 401 misafir
Bugün : 16532
Dün : 23857
Toplam : 48074855
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...