Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
650 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Balkon Yıkılması

Rüyada balkon yıkılması sanılanın aksine iyidir. Yıkılan balkon rüyası hayra ve iyilikle tabir edilir. Rüya sahibi için önüne geleceği ve karşılayabileceği bir çok fırsatı temsil eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

17 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

    Şok

    Kaos

    Kriz

    İflas

    Yıkım

    Kargaşa

    Travma

    Tehlike

    Kargaşa

    Çatışma

    Yok oluş

    Boşanma

    Vedalaşma

    Başarısızlık

    Ani değişim

    Ödün vermek

    Rahatsız olmak

    Güvenin sarsılması

    İstikrarın sarsılması

Rüyada balkonun yıkıldığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada balkonun yıkıldığını görmek genellikle yakınımızda yaşanan beklenmedik gelişmeler, kaos ve kargaşa metaforlarıdır. Rüyalar aleminde ve semboller dilinde evin her odasının ayrı bir anlamı bulunur. Örneğin, rüyada yatak odası aşk ya da evlilik hayatına dair bilgi getirirken balkon daima yaşam sınırlarımızın dışında fakat bize yakın kişilere ya da durumlara yönelik bilgi getirir. Bir başka deyişle, evin duvarları kendimiz için inşa ettiğimiz sınırlar ve balkon bu sınırların dışında kalan fakat bize yakın olan yaşam bölümlerinin sembolüdür. Balkonun çökmesi bu yüzden bize çok yakın birilerinin yaşamındaki kaor ya da kargaşaya işaret edebilir.

 

Balkonun yıkıldığı rüyalar bazen sınırlarımıza yaklaşan ya da çok yakınımızda hissettiğimiz gürültü ve kargaşa metaforlarıdır. Sevdiklerimiz, kardeşlerimiz ya da anne babamızın yaşadığı bir durum bize balkon rüyasıyla görülebilir. Her ne kadar yaşanan kaos ya da kargaşa yaşam sınırlarımızın içinde olmasa da bizi etkileyecek güce sahiptir.


Balkonun yıkıldığını gördüğümüz rüyalar bazen beklenmedik gelişmeler ve istikrarımızı tehlikeye sokacak değişimlerin alametidir. Bu tip rüyalar genellikle ruhsal ya da zihinsel olarak özümüzü sallayan durumlarla karşı karşıya kaldığımızda görülen rüyalardır. Rüyada balkonun yıkılması kendimiz için inşa ettiklerimiz ve bunların gidişine izin verdiklerimizin temsilcisidir. Balkonun yıkıldığını gördüğümüz rüyalar aynı zamanda  sınırlarımızın güvensiz hale gelmesi ve kendimizi korumasız hissetmeyi sembolize eder.

 

Balkonun yıkılması rüyaları genellikle korkularımıza vurgu yaparlar. Tam olarak güvenli ve rahat olduğumuzu düşündüğümüzde evren bizim için bir şeyleri yıkacak enerjiyi gönderebilir. Evren yıkıcı ve acımasızdır fakat onun bu yıkıcılığı yeni bir döngünün başlaması için gereklidir. Tıpkı yaşamımıza yeni bir şeyi sokabilmek için eskiyi tamamen yok etmemiz gerektiği gibi.


Balkonun yıkıldığı rüyalar aynı zamanda kayıp verdiğimiz ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalacağımızı haber veren rüyalardır. Her ne kadar bir evin yıkılması kadar acımasız olmasalar da balkonun yıkıldığını gördüğümüz rüyalar da bizden bir şeyleri alıp götürürler. Bir başka deyişle, maddi kayıplar, iş kayıpları, yakın bir akrabanın vefatı ya da yaşamımızın diğer alanlarında vereceğimiz kayıplar bize balkonun yıkıldığı rüyalarla görülebilirler.

 

Rüyadaki balkonun yıkılması bazen kendimiz için inşa ettiğimiz eski düşünce sistemleri, zihinsel ya da ruhsal durumumuzun artık kendi kendini imha edeceği bir noktaya vardığımızı sembolize eder. Bir başka deyişle, değişime ve dönüşüme uğruyorsunuz. Eski olanların gidişine yol açıp kendiniz için yepyeni bir sistem kuruyorsunuz. Belki de yeni bir bakış açısı kazanıyor ve eski bakış açınızla vedalaşıyorsunuz.


Balkonun yıkıldığını gördüğümüz rüyalar bize yaşamda ilerlemenin en iyi yolunun bir yapının kendi kendini imha etmesine izin vermek olduğunu hatırlatır. Değişime direnmektense değişimin yaşamınıza girmesine izin verin, hatta sizden bir şeyleri alıp götürmesine de. Değişim her ne kadar ansızın kapıyı çalsa ve acı verici olsa da döngüsel bir gerekliliktir. Bu yıkıma yalnızca teslim olun ve yıkımın olmaması için direnmeyin. Evren sizden aldığının yerine size yenisini mutlaka verecektir.

 

Her ne kadar olumsuz bir rüya olarak görülse de balkonun yıkıldığı rüyalar aslında sanıldıkları kadar olumsuz değillerdir. Bu rüyalar genellikle bir sonun başlangıcı noktasına işaret ederler. Daha dengesiz bir dünyadan ya da yaşam tarzından daha dengeli ve güzel bir yaşam tarzına geçiyor olabilirsiniz. Bunun için eski sistemi tamamen yıkıp yok etmeli ve yeni sisteme yol açmalısınız. Şu anda bu durumu “kayıp vermek” olarak görebilirsiniz. Fakat bu bir kayıp değil yalnızca evrenin bir temizlik operasyonu. Evren sizi bir şeylerden kurtarıyor ve yeni bir dünyanın içine sokuyor.

 

Rüyada balkonun yıkılması ve bu balkonu kurtarmak için çaba sarfetmek bazen değişime direnmek bazen de bir şeylerin sonunu reddetmekle ilgilidir. Nadiren de olsa balkonun yıkılması boşanma korkusu işareti olabilir fakat bu yorum herkes için geçerli değildir. Bazen yaşamda büyüme ve değişim kaçınılmazdır fakat değişim dönüşümü gerektirir. Dönüşümün olabilmesi için de başlayan bir şeylerin sona ermesi ve yeniden başlatılması gerekir. Balkonun yıkılması ve buna direnmemiz  bu dönüşümden rahatsız olduğumuzu gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin Balkonunun Yıkıldığını Görmek yakın bir gelecekte farklı bir konuma taşınacağınızı ifade eder. Özellikle yaşadığınız yer ile alakalı memnuniyetsizliğinden kaynaklanan bu taşınma olayı kapsamında hayatınıza yeni insanlar girebilir. Bunun yanı sıra rüyada evin balkonunun yıkıldığın görmek uzak akrabalarınız olan ilişkilerinizde ciddi problemler yaşayacağınızın habercisidir. Bu problemler yüzünden aile içi ilişkileriniz de bozulabilir ve hatta babanızla aranıza ciddi bir soğukluk girebilir. Bu bağlamda rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek aile ve sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini ifade eder.

Tüm bunlara ek olarak rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek durumu, yaşadığınız muhitteki komşularınızın size karşı kötü ve soğun bir tavır benimseyeceklerini ifade eder. Komşularınızın size karşı benimseyeceği bu soğuk tavır yüzünden yaşadığınız evden başka bir yere taşınabilirsiniz. Kısaca rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek durumu; komşuluk ya da akraba ilişkilerinizde belli başlı problemler yaşayacağınızın habercisi olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin balkonunun depremde yıkıldığını görmek durumu, rüyada evin balkonda yıkıldığını görmek ile benzer anlamlar barındıran bir tabirdir. Rüyada evin balkonunun depremde yıkıldığını görmek durumu, yakın bir gelecekte tehlikeli bir durumla karşılaşacağınızı ifade eden bir tabirdir. Rüyada evin balkonunun depremde yıkıldığını görmek durumuna göre kısa süre içerisinde beklemediğiniz, ani bir problemle karşılaşabilirsiniz. Her ne kadar bu problemi çözme konusunda hızlı ve atik davransanız da bu problemin üzerinizde psikolojik etkiler bırakacağını söylemek yanlış olmaz. Yine aynı şekilde rüyada evin balkonunun depremde yıkıldığını görmek psikolojik açıdan kötü bir durumda olmanızdan düşmanlarınızın istifade edeceğini ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin balkonunun savaşta yıkıldığını görmek geçmişte yaşanmış ve çözdüğünüzü zannettiğiniz bazı problemlerin yeniden su yüzüne çıkacağını ifade eder. Bu eski problemlerin yeniden su yüzüne çıkması ile birlikte özgüven problemi yaşayabilir ve problemleri çözme sürecinde zorluk çekebilirsiniz. Bunun yanı sıra rüyada evin balkonunun savaşta yıkıldığını görmek durumu, gelecek ile alakalı kaygılarınızın ağır basacağı ve işinize odaklanamayacağız bir dönemin habercisidir. Rüyada evin balkonunun savaşta yıkıldığını görmek aynı zamanda, gelecekte maddi problemler yaşanacağının habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Yıkılması

Rüyada balkon yıkılması sanılanın aksine iyidir. Yıkılan balkon rüyası hayra ve iyilikle tabir edilir. Rüya sahibi için önüne geleceği ve karşılayabileceği bir çok fırsatı temsil eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Yıkılması

Rüyada balkon yıkılması hayırlıdır, kişinin yeni projelerini ve planlarını hayata geçirmek için eline geçecek olan fırsatlara işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Çökmesi

Kötü bir durumun yaşanacağına yorumlanır. Hiç beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalınacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına ve yardım edecek kimse bulunamayacağına işarettir. Rüyada balkon çökmesi ve altında kalmak, manevi olarak çok kötü bir döneme girileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına ve onun sayesinde bu durumun iyileştirileceğine rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Yıkılması Görmek

Rüyada balkon yıkılması görmek; hayırlı rüya olup kişinin bir çok yeniliklere adım atacağına,  şansının ve kısmetinin açılarak girdiği her işte başarı olacağına, yaptığı bir çok hayırla insanların gönüllerinde taht kurarak sevgisini kazanacağınız yorumlanır. Dini rüya alimlerine göre rüyada balkon yıkılması görmek,  müjdeli haber alarak hayatınızı değiştirecek önemli adımlar atacağınıza, sizin için hayırlı olan bir kısmetiniz le dünya evine gireceğinize,  hayırlı evlada sahip olmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkonun Çöktüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında balkonun çöktüğünü görmesi, kişinin hayatında çeşitli sorunların baş göstereceği anlamına gelir. Rüyada balkonun çöktüğünü görmek, kişinin yanlış kararlar vereceğine, manevi zararlar göreceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkonun Yıkıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında balkonun yıkıldığını görmesi, kişinin hayatında önemli gelişmeler olacağına, yeni projeler elde edeceğine rivayet eder. Rüyada balkonun yıkıldığını görmek, kişinin karşısına yeni fırsatlar çıkacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin balkonunun yıkıldığını görmek, hane içinde yaşanacak problemlere, aranın açılacağına, sevdiğiniz kimselerden uzaklaşmaya ve mutsuz bir hayata tekabül eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin balkonunun yıkılması;Bir durum ile ilgili olarak belirsizliği ve kararsızlığı ifade eder...
Rüyada evin balkonu yıkılması Görmek " Dış Etkenlerin sebebi,etkeni ile geçici,Küçük bir hastalık geçirilebilmenize yorumlanir..
Sebep ne olursa olsun;eşinizle ayrı kalmayın...
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Yıkılması

Rüyada balkon yıkılması hem olumlu hem de olumsuz manada yorumlanmıştır. Olumlu manada yorumlayan alimler bir kişi rüyasında balon yıkıldığını görürse karşısına sıkıntılarını gidermesi için bambaşka yollar çıkacak, bulunduğu sıkıntılı durumdan en kısa sürede kurtulacak şeklinde yorumlamıştır. Olumsuz manada yorumlayan alimler ise bir kimse rüyasında balkon yıkıldığını görürse hatta bu balkonun altında da birinin ya da kendisinin kaldığını görürse bu kimse yakın zamanda bir tanıdığını kaybedecektir, şeklinde yorumlamıştır. Biri nasip, yeni bir yol, yepyeni bir fırsat olarak yorumlarken bir diğeri ise ölüm, acı, kayıp olarak yorumlamıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Yıkılması



Rüyada balkon yıkılması gören kişinin yeni iş planlarına imza atacağı, eline yeni fırsatlar geçeceği, bazı bozulmuş olan işleri düzene sokacağı, kazançlı ve hayırlı bir işe girişeceği şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Çökmesi

Rüyasında balkon çökmesi gören kişinin hayatında bir dizi olumsuz olaylar yaşanacağı, kişinin sağlıklı karar alma konusunda güçlük çekeceği, pişman olacağı işlere girişeceği, sorunlarının artacağı, zor durumdan kurtulmak için kimseden destek alamayacağı anlamlarına gelir. Rüyada çöken balkonun altında kalan kişinin manevi olarak bir çöküntü yaşayacağı, Allah yolundan uzaklaşacağı, hayırsız işlere gireceği, ibadetlerini aksatacağı, inanının zayıflayacağı, günaha gireceği, psikolojisinin bozulup stres yaşayacağı söylenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
balkon yıkıldığını görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, büyük bir gelir toplayacağına, kesesinin dolacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

420 Aktif
0 Üye ve 420 misafir
Bugün : 20936
Dün : 23857
Toplam : 48079242
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...