Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
592 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada balkon görmek, kişinin ailesiyle oluşacak mesafelere işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında balkon görmesi, kişinin ilişkisinin sona ereceğine, bundan sonraki hayatında mutsuz olacağına delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

41 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada balkonda olduğunuzu görmek, kötü ni­yetli kişilerin etrafınızı sardığına işarettir.Bir kimse rüyasında balkonda olduğunu görse, bu onun etrafında kötü niyetli kimselerin bulunduğuna işaretle yorumlanır.Balkondan düştüğünü görmek, etrafındaki kimselerden za­rar göreceğine işaretle yorumlanır.Bazı yorumculara göre: Rüyasında balkon ve balkonda oturduğunu görmek, rüya sahibi için pek iyi sayılmaz. Bu rüyası, ailesi ile veya arkadaşları, dostları ve sevdiklerin­den birileri ile aralarında kavga, münakaşa ve tartışma gibi hoş olmayan ve istenmeyen durumların olacağına işarettir.Başka bir yoruma göre de: Rüyada balkon görmek, mevki ve makam sahibi olmaya, halk arasında büyük bir merte­be ve itibar sahibi olacağına işaret eder.Rüyada balkonda olduğunuzu görmek; kötü niyetli kişilerin etrafınızda olduğuna işâret eder.Bazen rüyada balkon görmek, yakınlarla münâkaşa etmeye işâret eder.Bir kimsenin rüyada evinin balkonunda oturduğunu görmesi, korkudan emin olmaya işâret eder.Rüyada balkondan düştüğünüzü görmeniz ise, etrafınızdaki insanlardan zarar göreceğini­ze işâret eder.
Rüyada Balkonun Yıkıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında balkonun yıkıldığını görmesi, kişinin hayatında önemli gelişmeler olacağına, yeni projeler elde edeceğine rivayet eder. Rüyada balkonun yıkıldığını görmek, kişinin karşısına yeni fırsatlar çıkacağına alamet eder.
Rüyada Balkon Kapısı Görmek

Rüyada balkon kapısı görmek, kişinin karşısına çıkan fırsatları kaçıracağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında balkon kapısı görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını güzel geçireceğine, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.
Rüyada Balkon Temizlediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında balkon temizlediğini görmesi, kişinin hayatına sıfırdan başlayacağına işaret eder. Rüyada balkon temizlediğini görmek, kişinin bundan sonraki hayatını bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada Balkon Yaptırdığını Görmek

Rüyada balkon yaptırdığını görmek, kişinin tatsız günler yaşayacağına, keyfinin kaçacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında balkon yaptırdığını görmesi, kişinin birlikteliğinin bozulacağına, iftiralara uğrayacağına delalet eder.
Rüyada Balkon Sepeti Görmek

Rüya sahibinin rüyasında balkon sepeti görmesi, kişinin kısa süre içinde bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder. Rüyada balkon sepeti görmek, rüya sahibinin bol kazançlı bir işe gireceğine, önemli adımlar atılacağına rivayet eder.
Rüyada Balkondan Baktığını Görmek

Rüyada balkondan baktığını görmek, kişinin büyük başarılar elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına, iş hayatında güzel bir mevkiye geleceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında balkondan baktığını görmesi, kişinin hayatındaki bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.
Rüyada Balkondan Düştüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında balkondan düştüğünü görmesi, kişinin iş hayatının iyi gideceğine alamet eder. Rüyada balkondan düştüğünü görmek, kişinin bol kazançlı bir işe girileceğine, bundan sonraki hayatını bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir edilir.
Rüyada Balkondan Atladığını Görmek

Rüyada balkondan atladığını görmek, kişinin maddi sorunlar yaşayacağına, zamansız adımlar atacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında balkondan atladığını görmesi, kişinin kötü haberler alacağına, aile hayatında çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.
Rüyada Balkonun Çöktüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında balkonun çöktüğünü görmesi, kişinin hayatında çeşitli sorunların baş göstereceği anlamına gelir. Rüyada balkonun çöktüğünü görmek, kişinin yanlış kararlar vereceğine, manevi zararlar göreceğine alamet eder.
Rüyada Cam Balkon Görmek

Rüyada cam balkon görmek, kişinin hayatında güzel gelişmeler olacağına, iş hayatında bol kazanç elde edeceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin rüyasında cam balkon görmesi, kişinin ana baba duası alacağına işlerinin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada Balkon Görmek

Rüyada balkon görmek, kişinin hayatında önemli gelişmeler olacağına, güzel günlerin baş göstereceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında balkon görmesi, kişinin çok mutlu olacağına fakat bu mutlu günlerin kısa süreceği anlamına gelir.
Rüyada Balkon Camının Kırıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında balkon camının kırıldığını görmesi, kişinin hayatında bazı aksilikler yaşayacağına ve parasal sıkıntıya düşeceğine alamet eder. Rüyada balkon camının kırıldığını görmek, kişinin iftiralara uğrayacağına tabir edilir.
Rüyada Balkon Kapısını Açık Görmek

Rüyada balkon kapısını açık görmek, kişinin yeni işlere gireceğine, yeni kimselerle tanışacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında balkon kapısını açık görmesi, kişinin elindeki fırsatları kaybedeceğine, sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.
Rüyada Geniş Balkon Görmek

Rüya sahibinin rüyasında geniş balkon görmesi, kişinin yeni arkadaş ortamına gireceğine işaret eder. Rüyada geniş balkon görmek, kişinin güzel günler göreceğine, bütün dert ve sıkıntılardan kurtulacağına, yeni bir evliliğe yorumlanır.
Rüyada Dar Balkon Görmek

Rüyada dar balkon görmek, kişinin yanlış kararlar vereceğine, bazı sıkıntılar çekileceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında dar balkon görmesi, kişinin hatalı kararlar vererek iş hayatında zor günler geçireceği anlamına gelir.
Rüyada Çiçekli Balkon Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çiçekli balkon görmesi, kişinin evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder. Rüyada çiçekli balkon görmek, rüya sahibinin bütün dert ve sıkıntılarını bir kenara koyarak, rahat bir nefes alacağına delalet eder.
Rüyada Çatlak Balkon Görmek

Rüyada çatlak balkon görmek, kişinin ihanete uğrayacağına, maddi anlamda kayıplar yaşayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında çatlak balkon görmesi, kişinin aile hayatında çeşitli problemler yaşayacağına, sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.
Rüyada Balkon Yıkadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında balkon yıkadığını görmesi, kişinin geçmişteki sorunlarını unutacağına, hayatına yeni başlangıç yapılacağına işaret eder. Rüyada balkon yıkadığını görmek, rüya sahibinin aile hayatında güzel gelişmeler olacağına delalet eder.
Rüyada Balkonda Oturduğunu Görmek

Rüyada balkonda oturduğunu görmek, kişinin güzel günler göreceğine, maddi anlamda bol kazanç elde edeceğine rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında balkonda oturduğunu görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını Allah yolunda yaşayacağına alamet eder.
Rüyada Balkon Demiri Görmek

Rüya sahibinin rüyasında balkon demiri görmesi, kişinin hanesine zarar geleceğine, maddi ve manevi zararlar görüleceğine yorulur. Rüyada balkon demiri görmek, rüya sahibinin peşindeki kötü niyetli insanların varlığına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balkon görmek bazen güven işareti olmakla birlikte balkon Rüyası bazen de kötü haber veya sevdiğinden ayrılmayı işaret etmektedir. Fakat burada önemli olan kişinin rüyasında balkonu ne şekilde gördüğüdür. Mesela rüyada evin bahçesine veya yeşillik bir alana bakan balkonda bulunduğunu görmek, dünya ve ahiret mutluluğu anlamına gelmektedir. Önü kapalı balkon görmek, sıkıntı demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Görmenin Anlamı ve Yorumu

Günümüz rüya yorumcularına göre Rüyada görülen balkon, yüksek rütbeli bir kimseyi işaret etmektedir. Ayrıca, balkon rüyasını gören rüya sahibinin yüksek derece almaya, büyük bir makam elde edeceğine veya halk arasında saygınlık kazanacağına yahut itibarlı bir kimse olacağına yorumlanır. Bazen rüyada balkon zenginliği ya da bol mal anlamındadır. Kimi zaman ise, balkon rüyası kadın olarak tanımlanır. Bazen de rüyada balkon görülmesi ayrılığa yahut komşuya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BALKON GÖRMEK NE DEMEKTİR?

    Rüyada balkon kadın olarak tanımlanır.
    Rüya sahibi için makamı temsil eder.
    Balkon rüyası itibara işarettir.
    Balkon mal elde etmektir.
    Rüyada balkon görmek zengin olmak demektir.
    Bekar için evliliktir.
    Güzel ve hayırlı eş anlamına gelir.
    Baba, anne ve kardeşe işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkonda Durmak

Balkonda mahzur kalmak, eşiyle tatsız bir münakaşa yapmaya işarettir. Rüyasında kendisini bir balkonda oturmuş gören, korktuğu ve çekindiği şeyden emin olur. Bazı tabircilere göre rüya sahibinin arkadaş ya da akrabalardan kötü haber alacağının da işaretidir. Rüyada balkonda durmak veya balkon görmek, ayrılığın habercisidir. Bu rüyayı gören kişi genelde sevgilisinden ayrılır.

Tek başına balkonda durmak, kişinin yaptığı yararlı işlerden dolayı huzur duyduğuna işarettir. Kalabalıkla balkonda durmak ise sevindirici işbirliğidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisini Balkonda Görmek

Rüyada kendisini yeni bir balkonda gören, fakirse zengin olur, tüccar ise çok kazanır; zenginse malı daha da artar. Eski bir balkonda olduğunu gören, eğer fakir ise mali artar, zengin ise parası artar; dindar ise daha ziyade ibadete koyulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Yaptırdığını Görmek

Bazılarına göre; balkon kadın ile tabir olunur. Bir balkon yaptırdığını gören, bir kadın ile suçlanır. Balkon üstüne bir balkon daha yaptığını görmek, ikinci bir evliliğe işarettir. Bir rivayete göre balkon, büyük bir rütbe, derece ve halk arasında itibar ile tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkonda Oturmak

Bazılarına göre rüyanızda kendinizi bir balkonda oturduğunu görmeniz, bir arkadaşınız veya sevdiğiniz bir kimse veya Aileniz içinden biri ile küçük bir tartışma yapacağınıza delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada balkonda olduğunuzu görmek kötü niyetli kişilerin etrafınızı sardığına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yola Bakan Balkon Görmek

Rüyada yol, araba, otogar gibi seyahat yapılan yere bakan balkon uzaklığa ve hasret çekmeye işaret eder. Rüyasında balkon gören kişi sevdiklerinden uzak bir yere gidecek ve orada bulunduğu sürede yakınlarının özlemini çekeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkık Dökük Balkon Görmek

Rüya sahibi kendini yıkık dökük bir balkon görürse mutluluğa, sağlığa, rahata ve zenginliğe işaret eder. Rüyada lüks ve güzel bir balkonda oturduğunu görmek ise sorun ve tatsızlığa yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düşmek

Balkondan düştüğünüzü görmeniz ise, etrafınızdaki insanlardan zarar göreceğinize işaret eder. Rüyada yepyeni bir balkondan düşmek, yükselmeye, zenginliğe ve nimete delâlet eder. Fakirin bu rüyayı görmesi, zengin olacağına işarettir.

Rüyada balkondan düşmek, maksadın gerçekleşmemesine ve yarım kalmasına işaret etmektedir. Balkondan harebe bir yere, ıssız bir ortama düşmek, iyi halden kötü duruma geçmeye alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Yıkamak

Rüyada balkon yıkayıp temizlediğini gören kişinin geçmişle uğraşmayı bırakıp gelecekle ilgileneceğine yorulur. Ayrıca rüyada balkon yıkamak rüya sahibinin yaşantısında yeni başlangıçlar yapacağını ifade eder.

Rüyada balkon yıkamak bereket ve afiyete işaretle birlikte iman güzelliğine, afiyet ve saadete delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balkondan atlamak

Rüyada görülen atlamak, bekâr için evlenmeyi temsil ederken, evli için ise maddi sıkıntıdan bolluğa erişeceğine işaret eder. Bazen de rüyada balkondan atlamak gelecek bir tehlikenin habercisi olarak yorumlanır yahut tehlikeden kurtuluşu temsil eder.

Rüyada yüksek bir balkondan aşağıya atlamak, rüya görenin iyi durumdan sıkıntılı bir duruma düşeceğinin işareti olarak yorumlanır. Rüya görenin herhangi bir korkusu varsa, yakın zamanda korkularından kurtulacağına işaret sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Kapısı Görmek

Rüya yorumcuları rüyada balkon kapısını görmeyi rüyanın görünüş şekline göre farklı manada tabir etmişlerdir.. Görülen balkon kapısı açıksa rüya sahibinin kısa bir süre içinde büyük bir kısmetinin olacağını ifade eder. Balkon kapısı kapalıysa rüya sahibinin bazı fırsatları kaçırdığına işaret etmişlerdir. Rüyada balkon görmek, bazı kere de yakınlarla münakaşaya delâlet eder.

Seki veya sofa, mahzun kimse için sevince, sevinçli kimse için hüzne delalet eder.

Rüyada uzun bir sofada gezindiginizi görmek, büyük bir eve sahip olacaginiza yorumlanir. Uzun sofa büyük eve, küçük sofa küçük eve isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balkon görmek uzaklık ve özlem olarak tabir edilir. Rüyasında balkon gören kişi sevdiklerine hasret kalacak ve onları çok özleyeceği bir yerde olacak demektir. Rüyada balkon gören kişi arkadaşları, akrabaları ya da ailesiyle tekrar kavuşmak üzere uzakta bir yere gidecek ama sevgilisiyle ilişkisini tamamen noktalayacaktır.

Bir kişinin kendisini rüyada bir balkonda öylece yalnız başına görmesi tertemiz bir hayat yaşadığı için duyduğu vicdan rahatlığıyla tabir edilirken kalabalık bir insan topluluğu ile balkonda olduğunu görmesi bazı kimselerle ortak iş yapmak için görüşme gerçekleştireceği şeklinde yorumlanır. Bir kişi kendini yıkık dökük bir balkonda oturmuş olarak görürse bu rüyada hayır ve hikmet vardır. Çünkü bu rüya sağlık, zenginlik ve mutluluk anlamına gelir. Bunun tam tersi olarak güzel ve lüks bir balkon görmek münakaşa ve tatsızlık olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Kapısı Görmek

Rüyada balkon kapısı görmek iki türlü tabir edilir. Balkon kapısı kapalıysa fırsat treninin kaçtığına ve iş işten geçtiğine, kapı açıksa yakın bir zamanda büyük bir kısmetin rüya sahibinin ayağına geleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Temizlemek

Rüyada balkon temizlediğini gören kişi geçmişe sünger çekecek ve eski hesaplaşmaları unutacak yeni ve temiz başlangıçlar yapacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Yaptırmak

Rüyada balkon yaptırmanın tatsız bir yorumu vardır. Rüya sahibi hiç hak etmediği halde biri nedeni ile çok kötü şekilde utanacağı bir pozisyonda kalacak demektir. Rüyada ikinci bir balkon yaptırdığını gören kişi eşini gözden çıkarmıştır. Bu kişinin yeni arayışlara gireceği ve ilk fırsatta da eşinin üstüne bir kuma getireceği yorumu yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Sepeti Görmek

Rüya sahibinin, birçok kişinin sorunlu olarak gördüğü bir işi çok pratik bir şekilde halledeceğine, bu sayede insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamettir. Rüyada balkon sepeti sarkıtmak, kişi, üzerine çok fazla eğilmediği bir konuyla ilgili olarak bazı adımlar atacak, bu sayede yüklü bir miktar kazanç elde edecek, pek beklemediği bir sorunu kısa zamanda çözecek ve kendisine sıkıntı çıkarmaya çalışan bir kişiyi çalışmalarından uzaklaştıracak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Bakmak

İşle ilgili büyük başarılar elde ederek insanların hayallerini süsleyen ve çok büyük bir kazanç getiren bir mevkiye terfi alınacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yapılan işte gösterilen çalışkanlık ve azmin insanlara örnek olacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına ve sağlığın her geçen gün daha da iyi olacağına işarettir. Rüyada balkondan bakmak ve anneyi görmek, çok istenen bir konu hakkında bazı çalışmalar yapılacağına, hayaller kurulacağına ve yaşanabilecek bazı sorunlara rağmen moralin, azmin ve sabrın kaybedilmemesi sayesinde büyük başarılar elde edileceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Düşmek

İyi giden iş hayatında büyük bir sorunla karşılaşılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir. Rüyada balkondan düşmek ve ayağa kalmak, kötü olayların ardından güzel haberlerin geleceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkondan Atlamak

Yakın bir akrabaya güvenerek girilen bir işte hem maddi hem manevi olarak büyük kayıp verileceğine, bu kayıptan ötürü insanlara olan güvenin sarsılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorumlanır. Rüyada alçak  balkondan atlamak, kötü giden bir işe yarısında müdahale edileceğine bu sayede sorunun büyük bölümünün çözüleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına ve verilen bir sözün tutulacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Çökmesi

Kötü bir durumun yaşanacağına yorumlanır. Hiç beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalınacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına ve yardım edecek kimse bulunamayacağına işarettir. Rüyada balkon çökmesi ve altında kalmak, manevi olarak çok kötü bir döneme girileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına ve onun sayesinde bu durumun iyileştirileceğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cam Balkon Görmek

Aydınlık ve ferahlık anlamına gelir. Kişinin, kafasını kaldırmadığı buna rağmen üç kuruş kazanç elde ettiği işten ayrılıp daha fazla kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, bu işle birlikte kendisine duyduğu güvenin artacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok güzel bir haber alacağına yorulur. Rüyada geniş cam balkon görmek, dertlerin kısa süre içinde aşılacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına ve ana baba dualarının alınmasıyla iş dünyasında yüksek bir mevkiye sahip olunacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Camının Kırılması

Hem aile hayatında hem iş hayatında bazı aksilklerin yaşanacağına, bu aksilikler yüzünden parasal sıkıntıya düşüleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamettir. Rüyada balkon camının taşla kırılması, hane halkının birlik ve beraberliğini kıskanan bazı kişilerin, haneye nifak sokmaya çalıştığına, aile bireylerini birbirine düşüreceklerine ve sorunların büyümesine sebep olacaklarına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Kapısını Açık Görmek

Yeni işlerin geleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorumlanır. Rüyada balkon kapısını kapalı görmek, eldeki işin kaybedileceği, sıkıntıların artacağı, işlerin kötüye gideceği ve parasal bir sorunun büyüyeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geniş Balkon Görmek

Yeni bir birlikteliğe başlanacağı, uzakta yaşayan bir aile bireyinin yakın zamanda geleceği haberi alınacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına delalettir. Rüyada geniş balkon görmek ve yıkamak, güzel bir işe, tatlı ve yardımsever bir eşe ve sorunların çözülmesine önayak olacak bir kardeşe sahip olunacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Balkon Görmek

Rüyayı gören kişinin, sıkıntı çekmesine ve üzülmesine sebep olacak bir ortama ya da işe gireceğine ve bu yüzden kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulur. Rüyada dar balkon görmek ve girmek, hatalı bir karar verileceğine, bu karar yüzünden sevilen bir kişi ile aranın açılacağına ve zor zamanlar yaşanmasına sebep olunacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçekli Balkon Görmek

Evlilik anlamına gelir. Kişinin, yapmak isteyip de bir türlü yapamadığı bir işi yapacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakacağına ve rahat bir nefes alacağına tabir edilir. Rüyada çiçekli balkon görmek ve ağlamak, çalışma hayatında sürpriz bir iş teklifi alınacağına, bu teklifin ardından kısa bir süre düşünüleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatlak Balkon Görmek

Sevilen bir kişinin yapacağı bir ihanet yüzünden rakiplerin çok sevineceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine ve zenginliğin kaybedilme noktasına gelineceğine yorumlanır. Rüyada çatlak balkon yıkılması, kaçan fırsatların ardından ah vah etmeye, zor zamanlar geçirmeye, yeni işler aramaya, tartışılan eşle büyük bir sorun yaşamaya, eldeki malları yitirmeye ve büyük sağlık sorunları yaşamaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada balkon görmek, birey için bir durak demektir. Durup dinleneceği, nefes almak isteyeceği, kah kederleneceği, kah neşeleneceği bir yeri simgeler. Bireyin hayatın üzerine üzerine geldiği zamanlarda kendini attığı bir yer olduğunu yansıtır. Ya da böyle bir yer olması ve oraya sığınmak istemesine dair arzusu olduğunu ifade eder. Balkon aslında rüyada yalnızca bir simgedir ve bireyin iç dünyasında ve bilinçaltında sadece bir mekanı işaret etmekle sınırlı değildir aynı zamanda güvenilir, sır verilebilir ve dertlerin dökülebilir olduğu bir kimseyi işaret eder. Yani balkon her durumda bireyin bir sığınak ya da kendisine yaslanılacak bir kimseye gereksinim duyduğunu gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balkon görmek, kişinin ailesiyle oluşacak mesafelere işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında balkon görmesi, kişinin ilişkisinin sona ereceğine, bundan sonraki hayatında mutsuz olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada balkonda olduğunuzu görmek, kötü ni­yetli kişilerin etrafınızı sardığına işarettir.Bir kimse rüyasında balkonda olduğunu görse, bu onun etrafında kötü niyetli kimselerin bulunduğuna işaretle yorumlanır.Balkondan düştüğünü görmek, etrafındaki kimselerden za­rar göreceğine işaretle yorumlanır.Bazı yorumculara göre: Rüyasında balkon ve balkonda oturduğunu görmek, rüya sahibi için pek iyi sayılmaz. Bu rüyası, ailesi ile veya arkadaşları, dostları ve sevdiklerin­den birileri ile aralarında kavga, münakaşa ve tartışma gibi hoş olmayan ve istenmeyen durumların olacağına işarettir.Başka bir yoruma göre de: Rüyada balkon görmek, mevki ve makam sahibi olmaya, halk arasında büyük bir merte­be ve itibar sahibi olacağına işaret eder.Rüyada balkonda olduğunuzu görmek; kötü niyetli kişilerin etrafınızda olduğuna işâret eder.Bazen rüyada balkon görmek, yakınlarla münâkaşa etmeye işâret eder.Bir kimsenin rüyada evinin balkonunda oturduğunu görmesi, korkudan emin olmaya işâret eder.Rüyada balkondan düştüğünüzü görmeniz ise, etrafınızdaki insanlardan zarar göreceğini­ze işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Görmek

Ayrıca bkz: Balkon Yıkamak, Balkondan Atlamak, Balkondan Bakmak

Bir kimsenin rüyada kendisini evinin balkonunda oturmuş olarak görmesi, korkularından emin olmaya delalet eder.

Rüyada yepyeni bir balkonda oturduğunu görmek, yükselmeye, zenginliğe ve nimete delalet eder. Bir fakirin bu rüyayı görmesi, zengin olacağına işarettir.

Rüyada balkon görmek, bazen de yakınlarla münakaşaya delalet eder. Balkon üstüne bir balkon daha yaptığını görmek, ikinci bir evliliğe işarettir. Rüya sahibinin arkadaş ya da akrabalardan kötü haber alacağının da işaretidir.

Rüyada balkonda durmak veya balkon görmek, ayrılığın habercisidir. Bu rüyayı gören kişi genelde sevgilisinden ayrılır.

Rüyada tek başına balkonda durmak, kişinin yaptığı yararlı işlerden dolayı huzur duyduğuna işarettir. Kalabalıkla balkonda durmak ise sevindirici işbirliğidir.

Rüyada eski bir balkonda olduğunu gören kişi, eğer fakir ise malı artar, zengin ise parası artar; dindar ise daha ziyade ibadete koyulur. Bir rivayete göre balkon, büyük bir rütbe, derece ve halk arasında itibar ile tabir olunur.

Bir başka rivayete göre de, rüyada balkonda olduğunuzu görmek, kötü niyetli kişilerin etrafınızı sardığına işaret eder. Balkondan düştüğünüzü görmeniz ise, etrafınızdaki insanlardan zarar göreceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Balkon Görmek

Rüyada balkon görmek; uzaklık ve hasretlik çekmek olarak tabir edilen balkon rüyası kişinin iş amaçlı uzun süreli yolculuğa çıkarak ailesinden sevdiklerinden ayrı kalacağına, iş hayatı yüzünden hane içinde kırgınlıkların sürekli hale gelerek ayrılıkların ve kopmaların yaşanacağına yorumlanırken kişinin kendisini tek başına balkonda görmesi,  can sıkıcı olaylarla karşı karşıya kalacağına,  kalabalık bir grup la balkonda olduğunu görmesi,  eğlence amaçlı aktivitelere katılacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Kapısı Görmek

Rüyada balkon kapısı görmek; rüyada görülen balkon kapısı kapının şekline göre farklı  şekilde tabir edilir. Kapalı olarak görülen balkon kapısı kısmetlerin izin kapanıp elinize geçen fırsatları değerlendiremediğiniz şeklinde yorumlanırken açık olarak görülen balkon kapısı bir çok hayırlı işte başarılı olup yüksek kazançlar elde edeceğinize, imkanları yerinde ve zamanın da değerlendirerek başarı sağlayacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cam Balkon Görmek

Rüyada cam balkon görmek; ferahlık ve huzur olarak belirtilen bu rüya kişinin sıkıntılı giden iş hayatından kurtularak kendisini daha motife edeceği, stresten ve sıkıntıdan uzak , eğlenceli farklı sektörlere atacağına, ailesiyle olan kısa süreli kırgınlıkların son bularak hane içinde huzursuzlukların ortadan kalkacağına yorumlanır. Rüyasında cam balkon gören kimse ailesinin ve sevdiklerinin hayır duaları ile güzel konumlara gelerek mevki ve makam yönünden yükselir, kariyer hayatında bir çok başarılı işlere imza atar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geniş Balkon Görmek

Rüyada geniş balkon görmek; kişinin sakin, kendi halinde, güzel hayatı olup, tüm dedikodulardan uzak içinde kötülük ve art niyet beslemeyen bir yapıya sahip olacağına, kazançlarını ileriye dönük yatırımlar yaparak harcamak yerine har vurup har savuracağına, malının kıymetini bilmediği için yanlış kurduğu arkadaşlıklar yüzünden elindekilerden de olacağına yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler hayattan bıkmış, insanlardan soğumuş, ileriyi düşünmeyen amaçsız yaşamayı tercih eden kimselerdir.
Rüyada Dar Balkon Görmek

Rüyada dar balkon görmek;  rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda sıkıntıya girerek uzun süreli sıkıntı çekeceğine, duygusal yumuşak yüzlü olmasından dolayı insanların isteklerini geri çevirememiş bile bile yapacağı zararların üstüne yürümüştür. Bu rüyayı gören kimseler düşüncesiz davranışları yüzünden çevresi ve ailesiyle sık sık sorunlar yaşayarak insanların ondan soğumasına uzak durmasına vesile olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Açık Balkon Görmek

Rüyada açık balkon görmek; rüyada açık, geniş, ferah balkon görmek tüm dertlerinizden ve sıkıntılarınızdan kurtularak hayatı tüm güzellikleriyle yaşayacağınıza, etrafınızda bulunan insanlarla güzel diyaloglar kurarak hayatınızı ve yaşantınızı anlamlı hale getireceğinize, sevdiklerinizle sürekli aktivite ve eğlencelerde bulunarak sosyal hayatınıza renk katacağınız, yaptığınız her işte başarılı olmanız ve insanlara karşı sıcak samimi davranışlarınız sayesinde her kes tarafından sevineceğinize işaret edilir.
Rüyada Çiçekli Balkon Görmek

Rüyada çiçekli balkon görmek; hayırlı rüya olup evlilik, yuva kurma anlamına gelir. Rüya sahibinin kafasında planladığı maddi yetersizliklerden dolayı gerçekleştiremediği bir işi eline geçecek imkanla değerlendirerek faaliyete sokacağına, bu sayede tüm sıkıntılarından kurtularak arzuladığı şekilde hayatını yaşayacağına, şansının her konuda dönerek hayatı sadece güzel yönleriyle yaşayıp zevkini çıkaracağına yorumlanır.
Rüyada Balkondan Düşmek Görmek

Rüyada balkondan düştüğünü görmek; sevdiğiniz bir yakınınızı kaybetmeye, hane içinde huzursuzluk katan insanların varlığına,  uzun süreli yolculuğa çıkarak ailenizle ayrı kalacağınıza, özverili çalışmalarınızın karşılığını alarak kısa zaman da istediğiniz makama ulaşacağınıza yorumlanır.  Rüyasında balkondan düşen bir kimse hak yolundan çıkarak şeytanın vesveselerine boyun eğer, Mevlanın günah kıldığı suçları işleyerek toplum karşısında saygınlığını kaybeder, bilinçsiz olarak yaptığı harcamalar dan dolayı elindeki mal varlığını kaybederek aciz zavallı duruma düşer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balkon Yıkılması Görmek

Rüyada balkon yıkılması görmek; hayırlı rüya olup kişinin bir çok yeniliklere adım atacağına,  şansının ve kısmetinin açılarak girdiği her işte başarı olacağına, yaptığı bir çok hayırla insanların gönüllerinde taht kurarak sevgisini kazanacağınız yorumlanır. Dini rüya alimlerine göre rüyada balkon yıkılması görmek,  müjdeli haber alarak hayatınızı değiştirecek önemli adımlar atacağınıza, sizin için hayırlı olan bir kısmetiniz le dünya evine gireceğinize,  hayırlı evlada sahip olmaya delalet eder.
Rüyada Balkon Yıkamak

Rüyada balkon yıkadığını görmek; gücün, kudretin sembolü olan bu rüya kişinin iş hayatında bir çok başarılı işleri imza atarak kısa zamanda yükseleceğine. Zengin varlıklı bir kimseden gördüğü maddi ve manevi destek sayesinde tüm isteklerine kavuşacağına, yakın zamanda devlet kapısında bir işi olup eline geçen fırsatı değerlendireceğine yorumlanır. Rüyada balkon yıkamak,  aynı zamanda beklentilerinize kavuşup maddi sıkıntılardan kurtulmaya,  hayırlı kısmetin izle dünya evine girmeye işaret eder.

Rüyada Balkon Görmekle Alakalı Ayrıntılı Tabirler

Rüyada Balkondan Bakmak Görmek; iş hayatında büyük başarılara imza atarak mevki ve makam yönünden yükseleceğine, devlet dairesinde sözü geçen kişi haline geleceğine

Rüyada Balkon Sepeti Görmek; imkansız olarak görülen, bir çok kişinin yapmaya korktuğu bir işte başarılı olarak kısa zaman da adını duyuracağına, yüklü miktarda kazanç elde etmeye

Rüyada Balkondan Atlamak Görmek; bu çevrenizde güvendiğiniz insanlardan göreceğiniz zarara işaret eder. Rüya sahibi aklını ve mantığını kullanmalı iş hayatında duygulara yer vermek yerine mantık çerçevesinde hareket etmeli

Rüyada Balkon Camının Kırılması Görmek; hane halkının birlik ve beraberliğinin bozularak araya ikilemlerin düşeceğine, kıskançlıkların ve çekememezliklerin boy göstereceğine,

Rüyada Çatlak Balkon Görmek; geçmişte tedavi olduğunuz bir rahatsızlığınızın yeniden tetiklenip kısa süreli huzurunuzun kaçacağına, maddi ve manevi sıkıntılar yaşayacağınıza yorumlanır.

Rüyada Balkon Temizlemek; ders niteliği içeren bu rüya kişinin geçmişine sünger çekerek hayatı sil baştan yaşayacağına,  yaptığı hataların farkına vararak kırdığı kalplerden af dileyeceğine yorumlanır.

Rüyada Suyla Balkon Yıkamak Görmek; hayırlı rüya olup kişinin her bakımdan şansının yaver gideceğine yaptığı tüm işlerde başarılı olup kısa zaman da kariyer hayatında yükseleceğine,
Rüyada Balkon Görmenin Psikolojik Anlamı

Rüyada balkon  görmenin birden fazla şekilde farklı yorumları vardır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren balkon rüyasını sizler için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik. Balkon sembolü içeren  tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada balkon görmek, zenginlik ve mutluluk anlamına gelir.   Bunun tam tersi güzel,  önü açık,  lüks balkon görmek,  münakaşa ve tatsızlık olarak yorumlanır.
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Akşam balkondan bakıyorum 2 kat aşağıda komşumuzun kızı bir şeyler asıyor. 11-12 yaşlarında gördüğümüzde selamlaşırız fln. Akşam vakti hava karanlık,komşunun balkon ışığı yanıyor. Kız bir anda iki kat yukarı yükseliyor yani bizim balkona ve bizim çamaşır ipine biber asıyor. İpe takilmis kurutulacak biber asıyor. Bacakları uzuyor bizim balkona kadar geliyor ve asıyor. Asarken kızı bileğinden tutuyorum sonra kız birden çekti elini ve bana ıyy elin kirli dedi. Elimin içini çevirdim elimin içinden siyahlık var ama aynı kalem ucu parmaklara değer ya bazen herkes yaşamıştır ya da yazı yazdiktan sonra elin kenarlarının siyah olması gibi. Elimi çevirdim öyle bir siyahlık var. Sonra kıza dedim ki elim kirli değil yazı yazıyorum ya terlemistir dedim. Kız da haa tamam dedi öyle olduğunu anladı. (Gerçekte de ders çalışıyorum. Bunlar ne dedim. Biber dedi bunları size vermek istedik bunlar burda kurusun dedi. Yeşil çarliston biberdi.
 Daha sonra kız yeniden aşağı kendi balkonlarına indi abisine dedi ki kısık sesle. Yukarıdaki abla beni tuttu ve içinde teşekkür geçen bir cümle kurdu. Yani kötü bir şey demedi iyi bir şey dedi bende gülümsedim dediğini duyunca hoşuma gitti. Daha sonra abisi kafasını kaldırdı bana baktı güldü ben el salladım galiba.
Abisiyle gerçekte de konuşuruz komşu olduğumuz için bazen mesajlaşırız da. Çokta his bir erkek hoşlanıyorum aslında ondan. Bana da çok güzel davranıyor, konuşuyor.
Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız :)

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

408 Aktif
0 Üye ve 408 misafir
Bugün : 18632
Dün : 23857
Toplam : 48076950
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...