Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
415 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Çocuk Öpmek

Onun ailesi ile bir işiniz olacağına ve karşılıklı yardımlaşma olacağı manasına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

32 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada çocuk öpmek, kişinin hayatındaki kimseler üzerinde ciddi bir gücünün olduğuna ve onlara isteklerini kolayca yaptıracağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işarettir. Özellikle çevresinde moralsiz veya üzgün olan insanlara da yardımlarda bulunarak mutluluğunu başkaları ile de paylaşacağına alamet eder. Çocuk öptüğünü gören kişi bayansa hamile kalır ve kız evladı olur. Bekar erkekler için de çocuk sahibi biri ile evlenmek anlamına gelir. Küçük başlayan ama sonradan büyüyen ticari bir hayata da alamet olan rüya kişinin kendi gücünü ortaya koyacağı gelişmeler yaşayacağını da tabir eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek öptüğünü gören kişi bekar ise evlenir, bebek öptüğünü gören kişi sevgi ihtiyacı duyan kişidir. Rüyada bebek öptüğünü gören kişinin çocuğu olur. Rüyada bebek tarafından öpüldüğünün görülmesi ise kısmete ve yaşanacak güzel günlere işaret olarak görülmektedir. Rüyada ölmüş bir bebeğin görülmesi ise içe ukde olmuş bir şey olarak ifade edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuğunu Alnından Öpmek
Evlat sahibi olmak, çocuğunun hayrını görmek, yaşlılar için de torunlarını sevecek kadar uzun yaşamak manasındadır. Eve gelen her nimetin kişinin mutluluğunu artıracağına, haramdan uzak yaşamanın sonucunda bereketli sofralar kurup, başkalarına da ikramlarda bulunulacağına yorumlanır. Adakları olanların dileklerine kavuşacaklarına da müjde verir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Öpmek

Rüyada erkek çocuğu öpmek, kişinin parlak bir geleceğinin olacağına, iş hayatında çok başarılı birisi olup makam sahibi olacağına alamet eder. Rüyada erkek çocuğunu öptüğünü görmek, uluslararası bir firmada çalışacağına ve adını dünyaya duyuracağına rivayet  etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Öpmek

Rüya sahibinin rüyasında erkek çocuk öptüğünü görmesi huzur demektir. Bir erkeğin erkek çocuğu öptüğünü görmesi iş hayatında yükselişe geçeceğine delalet eder. Bir kadının erkek çocuğu öptüğünü görmesi kişinin amelinin iyi olacağına ve gelecekte büyük bir yerden yardım alacağına işarettir. Bir kadının yabancı bir erkek çocuğu öptüğünü görmesi ise hiç umulmadık bir yerden büyük bir yardım geleceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Öpmek

Uzaktan gelecek önemli ve güzel bir habere, kişinin ailesi ile ilgili bir konuda onlara yardımcı olacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına alamet eder. Sağlık problemi yaşayarak hayatına devam edemeyen kişilerin girecekleri iyileşme süreci sonrasında yeniden eskisi gibi güçlü kuvvetli olacaklarına da işaret eden rüya, gerçek yaşamında çocuk sahibi olmak isteyenlerin mutlu haberler alacaklarına ve tez zamanda kucaklarına kendi çocuklarını alacaklarına da yorumlanır. Düşmanlardan uzak, tamamen sevdiği kimselerle hayatını geçirecek olan kişilere de yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Öpmek

Kişinin aşk yaşamı ile ilgili konularda karar vereceğine, özellikle süre gelen ilişkilerine yeni bir yön kazandıracaklarına, evlilik için adım atacaklarına alamettir. Ev sahibi olmak ve geleceğe dönük planlar yapmak anlamına da gelen rüya, anne baba onayı alınarak yapılan önemli işlere ve sonrasında gelecek başarılara da tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuk Öpmenin Psikolojik Yorumu

Evlat özlemi içinde olan ve çocuk sahibi olmak için pek çok yol deneyen kişilerin bilinçaltlarını ortaya koyan rüya, kalabalık ailelere duyulan özlemlerin ve kişinin sevgi ihtiyacının da göstergesidir. Kendi yuvasını kurmak ve kendi ailesiyle mutlu olmak isteğinin rüyada dışa vurulmuş halidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuk Öpmek

Rüyada çocuk öpmek, rüya gören kişinin etrafındaki insanlar üzerinde tesirinin yüksek olduğuna delalettir. Kişi çevresindeki insanları etkileyebilir ve onlara istediklerini hemen yaptırabilir anlamına gelir. Ayrıca bir başka yorum ise rüya sahibinin her daim kendisine pozitif enerji veren neşe dolu insanlarla vakit geçirdiğini anlatmaktadır. Eğer etrafında üzgün sıkıntılı kişiler var ise bu insanlara destekte bulunur, onların mutlu olmasını sağlamaktadır. Yani rüya sahibi mutluluğunu başkalarıyla paylaşarak çoğalmaktadır.
Çocuk öptüğünü gören kişi bir kadınsa hamile kalacağına yorulur Eğer erkek ise çocuğu olan bir bayan ile evlenecek anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Öpmek

Rüyada kız çocuğu öpmek, rüyayı gören kişinin yakın bir zamanda alacağı güzel bir haber olacak anlamına gelir. Rüya sahibinin ailesine maddi veya manevi anlamda bir destek vereceği olarak da yorulur. Eğer rüya sahibi iş hayatında bazı belirsizlik ve kararsızlıklar yaşıyor ise bunlar sona erecek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Öpmek

Rüyada erkek çocuğu öpmek, rüyayı gören kişinin aşk hayatında yeni kararlar alacağını veya şu an eğer ilişkisi var ise bu ilişkiye farklı bir hava katmak için adımlar atacağını anlatır. Belki rüya sahibi hayatındaki kişi ile resmi bir adım atabilir. Bu rüya kişinin ev veya araba almak gibi planlar yaptığını da anlatmaktadır. Bir diğer yorumu işlem rüyayı gören kişinin annesinden ve babasından onay alarak önemli bir işin atılımı yapacağı ile ilgilidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Kız Çocuğu Öpmek

Dua edilen bir isteğin çok kısa zaman içinde gerçekleşerek kişiyi mutluluktan ağlatacağını, sevdiği uzakta olan ve yıllardır görmeyen kişilerin de vuslata ereceklerini bildirir. Sağlık konusundaki endişelerin yok olacağına ve tüm işlerinde kolaylıkla karşılaşacak olan rüya sahibinin ağzının tadının da yerinde olacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Öpmek Görmek

Ayrıca bkz: Bebek Emzirmek, Bebek Uyutmak

Rüyada bebek öpmek, hayatta umudun kaybedildiği zamanlarda rüyayı gören kişinin yeni bir fırsata kavuşacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek öpmek koklamak kişi kötü bir durumda kaldıysa bu durumun kısa bir süre sonra sonlanması için yeni bir yol bulacağı manasına gelmektedir. Ayrıca kötü ve karanlık bir hayatı olan bir kişi bu rüyayı görmüşse sıkıntılarının birden bire yok olacağı ve hayatının düzene gireceği de söylenmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek öpmek ne anlama gelir, rüyayı gören kişinin hayatındaki kötü durumların sonlanarak lehine sonuçlanacağını gösteren bir işarettir.

Rüyada erkek bebek öpmek görmek de aynı şekilde yorumlanmaktadır. İç huzurunu kaybetmiş bir kişi rüyasında bebek öptüğünü görürse iç huzura kavuşacağı ve yeni bir hayata başlamak için kendinde güç bulacağı manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek öpmek nedir; Yeni fırsatlara, mutluluğa, bulunacak iç huzura ve hayatın yeniden başlamasına delalettir. Masumluğu ifade eden bebeğin rüyada öpülmesi, kişinin karşısına çok güzel fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada bebek öptüğünü gören kişinin karşısına çıkacak fırsatları iyi görmesi ve değerlendirmesi hayatının çok güzel bir hale gelmesini sağlayabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek öpmek ne demek rüyayı gören kişi bekârsa bu rüyayı görmesi hayatını paylaşacağı birini bulmasına işaret etmektedir.

Rüyada bebek görmek de aynı duruma delalettir. Rüyayı göre kişi kısa bir süre içerisinde hayatını birleştireceği insanı bularak mutluluğu yakalayabilir. Ayrıca rüyada bebek öpmek yaklaşan bir izdivacın da habercisidir. Rüyayı gören kişi yakınlarından birinin evleneceğini kısa bir zaman sonra öğrenebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek öpmek tabiri hayatın yeni bir düzene gireceğine, mutlu olmaya, etrafındaki insanlardan iyilik göreceğine ve mutlu haberlere yorumlanır. Rüyayı gören kişi mutlu ve kalabalık bir aileye sahip olabilir. Eğer rüyada bebek öptüğünü gören kişi bekâr değil de evliyse, o zaman bu rüya yeni bir bebeğe işaret etmektedir. Aynı zamanda o kişinin evliliğinin mutlu bir şekilde ilerleyeceği de söylenmektedir.

Rüyada bebek öpmek İslami rüya tabirleri, bebek öpmek hayatın sorunsuz ilerleyeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine işarettir. Aynı zamanda İslami rüya tabirlerine göre bebek öptüğünü görmek yeni bir hayatın başlangıcı anlamına da gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuğunuzu ya da bir çocuğu öpmek
Rüyada çocuğunuzu ya da bir çocuğu öptüğünüzü görmek, önümüzdeki günlerde huzurlu anları ve rahatlamayı gösterebilir. Sonunda kendiniz için biraz zaman ayırabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuk öpmek, rüya sahibinin etrafındakilere istediklerini yaptırmada zorlanmadığına delalet etmektedir.Rüyada çocuk öpmek, sosyal hayatta yoğun bir halde bulunmaya ve etrafına neşe saçan biri olduğuna delalettir. Aynı zamanda da moral olan bir yapıda yer aldığına işarettir. Kadının bu rüyayı görmesi hamilelik habercisidir. Bekar erkekler için ise evlilik manasına gelmektedir. Aynı zamanda da belli bir süreç içerisinde ticari büyüme manasına da gelmektedir. Kaynak: Rüyada Çocuk Öpmek ne demek, ne anlama gelir?
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu ÖpmekRüyada kız çocuğu öpmek, güzel habere ve iş konusunda kararsız kalmaya delalettir. Aynı zamanda da sağlık sorunlarının hayata ciddi oranda sekte vuracağına işarettir. Çocuk sahibi olmaya ve huzurlu bir hayata da işaret etmektedir. Kaynak: Rüyada Çocuk Öpmek ne demek, ne anlama gelir?
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu ÖpmekRüyada erkek çocuğu öpmek, aşk hayatına dair kararlara delalettir. Böylelikle sadece ilişki değil hayatın tamamen değişeceği manasına da gelmektedir. Aile onayı alınarak işlerde başarılı olunacağına işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuk Öpmenin YorumuRüyada çocuk öpmek, evlat hasreti olarak ifade edilmektedir. Aynı zamanda da kalabalık ailelere sahip olma isteğine de delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada erkek çocuğunun öpmesi rüyayı gören kişinin evladının iyi yerlere geleceğine, evladının başarıları ile övüneceğine ve yüzünün güleceğine, hayırlı haberlerin arka arkaya geleceğine delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin bolluk içinde yaşayacağına hayırlı evlat sahibi olacağına ve sıkıntılarının dertlerinin son bulacağına, hayatında güzel gelişmelerin olacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Seni Öptüğünü Görmek   

Rüyada bebeğin seni öptüğünü görmek, rüyayı gören kişinin şansının artacağı ve kısmetlerinin çoğalacağı şeklinde tabir edilir. Rüya sahibi için görülen rüya oldukça hayırlıdır. Rüya sahibinin işlerinde elde edeceği kazancın artacağına ya makamının yükseleceğine işaret eder. Rüya sahibinin hanesinde bolluk ve bereket içinde rahat bir yaşam süreceğine, kimseye muhtaç olmayacağına ve her istediğine kavuşacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin alacağı güzel bir haber şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Seni Öptüğünü ve Güldüğünü Görmek

Rüyasında bebeğin seni öptüğünü ve güldüğünü gören kişinin hayatında güzel gelişmelerin yaşanacağı bir döneme girmesi şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinin açılmasına ve başarılarının artmasına işaret eder. Ayrıca rüyayı gören kişinin sevdiği bir kişiden alacağı güzel haberle sevinç gözyaşı dökmesine işaret eder. Rüya sahibinin kısmetlerinin açık olduğu şeklinde de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Büyüyüp Seni Öptüğünü Görmek

Rüyasında bebeğin büyüyüp seni öptüğünü gören kişinin iş hayatında büyük yükseliş yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin işinde makamının artacağına ya da gelirinin yükseleceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin hanesinde bolluk ve bereket içinde rahat bir yaşam süreceğine, hayatı boyunca maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin alacağı güzel bir iş teklifi şeklinde de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Seni Dudaktan Öptüğünü Görmek

Rüyasında bebeğin seni dudaktan öptüğünü gören kişinin aile ilişkilerinin iyi olduğu ve her zaman bir arada olacaklarına işaret eder. Rüya sahibinin şanslı bir kimse olduğu ve karşısına güzel fırsatların çıkacağı şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin işlerinde başarılı olacağına, kazancının artacağına ve makamının yükseleceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Seni Elinden Öptüğünü Görmek

Rüyasında bebeğin seni elinden öptüğünü gören kişinin bazı akisilikler yaşayacağına ve sıkıntılarını uzun süre çözemeyeceğine işaret eden bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibinin işlerindeki kazancını kaybedeceğine, borçlarının çoğalacağına ve maddi anlamda zarara uğrayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresindeki insanlardan yardım isteyeceğine fakat aradığı desteği göremeyeceğine işaret eder. Rüya sahibinin bahtının kapanacağı ve zor günler geçireceği şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Seni Yanaktan Öptüğünü Görmek

Rüyasında bebeğin seni yanaktan öptüğünü gören kişinin yakın zamanda bir sıkıntı yaşayacağına fakat kısa sürede atlatacağına işaret eder. Rüya sahibinin bazı aksiliklerden sonra kendisini hemen toparlayacağına ve eskisinden daha güçlü olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin bozulan sağlığının şifa bulacağına ya da edindiği borçları en kısa sürede ödeyeceğine işaret eden bir rüya olarak tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada oğlunu öpmek, ilim ehlinden bir zata intisaba ve o zattan manevi faydalar elde etmeye alamettir. Oğlunu öptüğünü görmek, o kimsenin Kur'ân okumasına, dünyanın ona yönelmesine ve hayırlı rızka delalet eder. Rüyada kendi oğlunu şehvet ve iştiyakla öptüğünü görmek, o çocuğundan veya çocuğun anasından, hayır, mal, iyilik ve sevince erişmeye işarettir.

Oğlunu oğlunu öpmek eline geçecek paraya ve ondan yardım, iyilik görmeye, yanağından öpmek kazanacağı paraya, oğlu tarafından öpülmek, o cihetten gelecek hayra yorumlanır.

Bir kimsenin önünde saygı ile eğilip oğlunu öpmesi o kimseden oğlundan hayır ve alçak gönüllülüğe işarettir. Bir rivayete göre elini öptüğü oğluna bir şey ikram eder.

Kişinin rüyasında kendi oğlunu öpmek bolluğa ve rüya sahibinin iş ve buna bağlı bereket ve gelirinin de artmasına. Rüyada oğlunu öpmek hayra yorulur. Rüyada küçük oğlunu öpmekte aynıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Çocuğunu Öpmek

Rüya sahibi kişinin yeni bir girişim ya da bir aşk ilişkisi gibi merakla beklediği bir sonucun olumlu olacağına işaret eder. Rüyada görülen çocuk kız ise manevi anlamda güçlü duyguları, erkek çocuğu ise dünyevi iş veya sorumluklara yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

589 Aktif
0 Üye ve 589 misafir
Bugün : 12620
Dün : 21898
Toplam : 48092775
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...