Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
401 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada eşini başkasıyla görmek rüya sahibi evliyse ve eğer evliliğinde problemler varsa tüm bu sorunları çözeceklerine, güzel günlere kavuşacaklarına, eşiyle arasındaki bağın artacağına şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi kadınsa eşine karşı güven duymadığına delalettir. Eğer rüyayı gören kişi erkekse eşine karşı aşırı kıskançlık duyduğu ve bu gereksiz kıskançlığa bir son vermesi gerektiği şeklindeki bir uyarıdır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

30 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Eşini Başkasıyla Görmek

Rüyasında eşini başkasıyla gören kişinin rüyası:

    Evliliğinde yaşadığı tüm sorunların üstesinden gelineceği şeklinde yorumlanır.
    Bu rüya kişinin ilişkisinde mutluluğu tekrar yakalayacağı, güzel günler göreceği ve eşiyle arasındaki buzların erimesiyle bağlılığının artacağı anlamına gelir.
    Eğer rüyayı gören kişi bir kadınsa bu rüya kocasıyla arasında büyük bir güven problemi olduğunu gösterir.
    Rüyayı gören kişi eğer erkekse karısına karşı olan kıskanç tavırlarının ne kadar yersiz olduğunun farkına varmalı ve kıskanç tavırlarını kontrol altına almalıdır.

Rüya alimlerinden bazıları ise bu rüyayı rüya sahibinin aile içerisinde yaşanan kıskançlık ve laf söz yüzünden huzursuz olacağı şeklinde tabir etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şayet rüya sahibi kadınsa, kocası ile ilgili büyük bir güven sorunu yaşadığı anlamına gelir. Eğer rüya sahibi erkekse,  karısına karşı hissettiği kıskançlık duygularının çok yersiz olduğu ve bu duyguları kontrol edilmesi gerektiğinin habercisidir. Bazı rüya alimleri ise, rüyasında eşini başkasıyla gören kişinin aile içinde fitne yüzünden yaşayacağı huzursuzluğa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Yatakta Başkasıyla Görmek
Rüyada eşini yatakta başkasıyla gören kişinin, özel ve duygusal hayatında söylediği yalan nedeni ile yaşadığı pişmanlığa işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibinin aşk ve duygusal hayatında yaşadığı çarpık ilişkiler nedeni ile bilinçaltında yaşadığı korkuları ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Başkası İle İlişkiye Girmesi
Kişinin ailesi ile ilgili yaşadığı güvensizlikleri ve karışılacağı hainlikleri ifade eder. Eşinizin sizden bir şey sakladığına, size dürüst davranmadığına ya da bazı hatalarını size belli etmeden saklamaya çalıştığına da işaret eder. Aynı zamanda evli olan rüya sahibi kendisini başkası ile ilişkiye girerken görüyorsa, helal olmayan bir şeyden haksız kazanç sağlayacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Kocasını Başka Kadınla Görmek

Rüyasında kocasını başka kadınla gören kişi için bu rüya:

    Eşinin bir günah işleyeceği şeklinde yorumlanır.
    Genel anlamda hayra yorulmayan bir rüyadır.
    Bu rüyayı gören kimsenin eşi ile arası bozulacaktır.
    Bu rüya aile içinde yaşanacak olan huzursuzluklara ve kavgalara da yorumlanır.
    Rüyasında kocasını bir başka kadınla bastığını gören kişinin eşinin büyük bir yanlış yaparak geri dönüşü olmayan bir yola gireceği ve sonuçlarına katlanmak zorunda kalarak büyük acılar çekeceği düşünülür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocasını Başkasıyla Evlenmiş Görmek

Rüyasında kocasını başka biriyle evlenmiş olarak gören kişi:

    Neşesini kaybedecek, uzun süre yüz gülmeyecek, verdiği emeklerin boş yere harcandığını düşünecek, hakkında birtakım dedikodular çıkacak ve başarısını engelleyen bazı pürüzler baş gösterecektir.
    Ancak rüya sahibi için olumlu gelişmelerin yaşanması da muhtemeldir.

Kimi yorumculara göre bu rüya tabiri, rüya sahibinin yeni bir başlangıç yapacak ve düşmanları kendisinden uzaklaşacaktır. Öte yandan hayatına çeki düzen vererek sade bir yaşamı benimseyecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Başkasıyla Cinsel İlişkide Görmek

Rüyada eşini başkasıyla cinsel ilişkiye girerken gören kişi için bu rüya:

    Hayra yorulmaz.
    Çünkü bu rüya aile içinde yaşanan tartışmaların giderek artacağı, çiftlerin büyük bir anlaşmazlık içerisine girerek problemli bir ayrılık yaşayacağı anlamına gelir.
    Bu rüya manevi çöküntülerin ve maddi manevi kayıpların habercisidir.
    Eşlerin birbirine karşı olan saygısız ve agresif tutumları olayları içinden çıkılmaz bir hale sokarak geri dönüşü olmayan bir sürecin yaşanmasına sebep olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Başkasıyla Görmek

Rüyada eşini başkasıyla görmek, kişinin evliliğindeki sorunların üstesinden en kısa zamanda geleceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet olur. Şayet rüya sahibi kadınsa, kocası ile ilgili büyük bir güven sorunu yaşadığı anlamına gelir. Eğer rüya sahibi erkekse,  karısına karşı hissettiği kıskançlık duygularının çok yersiz olduğu ve bu duyguları kontrol edilmesi gerektiğinin habercisidir. Bazı rüya alimleri ise, rüyasında eşini başkasıyla gören kişinin aile içinde fitne yüzünden yaşayacağı huzursuzluğa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Başkasıyla Yatakta Görmek

Rüya sahibinin özel hayatında karşısındaki kişiye çeşitli yalanlar söylediğine ve bu yalanlardan dolayı büyük pişmanlık duyduğuna işarettir. Aynı zamanda rüya sahibinin var olan ilişkisi hakkındaki şüphe ve korkularının rüyasına yansıması şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Başka Biriyle İlişki Yaşadığını Görmek

Rüya sahibinin eşinin kendisinden bir şeyler sakladığına, hatalarını sizden sakladığına işarettir. Aynı zamanda bu rüya, rüya sahibinin haksız ve helal olmayan kazanç sağlayacağına da işarettir. Rüya sahibi tüm bu hususlarda dikkatli olmalıdır şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Başkasıyla Konuşurken Görmek

Rüya sahibi bekar bir erkekse karşısına herkes tarafından sevilen ve sayılan, herkesin güvenini kazanmış, evlenmiş ve mutsuz bir evlilik geçirip boşanmış bir kadınla çok mutlu ve herkesi imrendirecek bir yuva kuracağına işarettir. Rüya sahibi genç bir bayansa uzun süredir tanıdığı ve sevgi beslediği erkekle nişanlanacak ve mutlu bir yuva kuracak şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi evli bir erkekse ev satın almak istediğine ve bu hayalinin gerçekleşeceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldatıldığını görmek, rüyayı gören kişi için pek de hayırlı sayılmaz.

Rüya sahibinin çevresinde kendisini çok sevmeyen biri tarafından dedikodusunun yapılacağının, bu dedikodunun da kısa zamanda çevredeki diğer insanlar tarafından duyulup rüyayı gören kişinin dışlanacağını ve ailesi ya da yakın çevresiyle ayrılıklar yaşayacağını delalet eder.

Eğer rüya sahibi bir işyeri sahibi ise ve rüyada aldatıldığını gördüyse, bu kişinin ortak olduğu bir işte yanlış bilgi ve belge kullanacağını bu nedenle yüklü bir miktarda devlete ceza ödeyeceğini ve iş ortamındaki itibarının zedelenip işlerinin artık yolunda gitmeyeceğinin habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer evli bir kadın rüyasında kocasının başka bir kadınla kendini aldattığını gördüyse, o kadının kocasına güvenmediğini, çevresindeki kadınlardan özelliklede iş ortamındaki kadınlardan kocasını sakındığını fakat bu durumdan da içten içe rahatsızlık duyup pişman olduğunu işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci bir kadın ya da erkek ile aldatıldığını görmek, rüya sahibinin dedikoduya uğrayacağını fakat bu dedikoduyla beraber çok hakkının da yeneceğini ve maddi kayba uğrayacağını ancak çok geçmeden gerçeklerin ortaya çıkacağını ve kendisine iftira atanların rüya sahibinden af dileyeceğini, rüya sahibinin de af edeceğini rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çok yakın bir arkadaş ya da akraba ile aldatıldığını görmek, rüya sahibinin hiç sevmediği ve o güne kadar kendisine yarardan çok zararı dokunan ve yakın çevresinde bulunan bir kişi tarafından hiç beklemediği bir destek göreceğine ve o destek ile mal varlığını tam kaybetmek üzereyken tekrar elinde tutacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir erkeğin aldatıldığını görmesi, kişinin daha çok kazanmak daha çok isim yapmak adına büyük işlere kalkışacağına delalet eder. Rüya sahibinin aklında büyük projeler olduğunu, o projeleri hayata geçirmek için hem maddi hem de manevi destek aradığını fakat bulamadığını ancak bulabilirse daha da kötü işlerle karşılaşacağını ve maddi anlamda kazanç sağlasa da manevi anlamda hayır getirmeyeceğini ve daha büyük ve dönüşü olmayan bir sıkıntıya düşeceğini delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendisini bir başka erkek ile aldatıldığını gören kişi eğer ağlıyorsa, o kişinin hayırsız birinden kurtulduğunu işaret eder.

Rüya sahibinin aslında hiç de hayırlı olmayan bir eş ya da sevgili ile birlikte olduğunu hem kıskançlık hem de maddi anlamda bu kişiyle sıkıntılar yaşayacağını bu nedenle de yollarını ayıracaklarını ve bu ayrılığın rüya sahibine iyi geleceğini ve kazancının daha da bereketleneceğini ve kişinin huzur bulacağını delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Başkasıyla Görmek

Rüyada eşini başkasıyla görmek rüya sahibi evliyse ve eğer evliliğinde problemler varsa tüm bu sorunları çözeceklerine, güzel günlere kavuşacaklarına, eşiyle arasındaki bağın artacağına şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi kadınsa eşine karşı güven duymadığına delalettir. Eğer rüyayı gören kişi erkekse eşine karşı aşırı kıskançlık duyduğu ve bu gereksiz kıskançlığa bir son vermesi gerektiği şeklindeki bir uyarıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir erkeğin başka bir kadınla aldatıldığını görmesi, rüyayı gören kişinin çevresinde sapkın, yoldan çıkmış, maneviyatı çok güçsüz bir kadın olduğunu ve bu kadının rüya sahibini etkilemeye çalışıp kendisine çekmeye çalıştığını rivayet eder.

Rüya sahibinin bu kadına kanacağını, elde ettiği kazancı onunla paylaşacağını ve çok uzun bir süre geçmeden o kadının kendisini bırakacağını ve ardından yaşadıklarını oraya saçıp rüya sahibinin maddi kayba uğratacağını ve kendi çevresi tarafından dışlanmasına neden olacağını işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karısını başka erkekle görmek karınızı gördüğünüz erkekden yardım görmeye ve umutlarını kaybetmemeye, sabırlı olmaya ve kendine olan güvene, eşine olan sadakate delalet eder. Rüyada karısını başka erkekle öpüşürken görmek ise dünya hayatında ve ahiret hayatında rahata ermeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Başkasıyla Görmek rüya sahibinin evlilik hayatında sorunların üst üste gelmesinden dolayı kötü günler geçireceğine, bu yüzden mutsuz olduğuna, fakat bu durumun uzun sürmeyeceğine ve yakın zamanda eşi ile sorunlarını çözerek mutlu bir hayat yaşayacağına, mutlu olacağına delalet eder. Şayet rüya sahibi kadınsa, kocası ile ilgili büyük bir güven sorunu yaşadığı anlamına gelir. Eğer rüya sahibi erkekse,  karısına karşı hissettiği kıskançlık duygularının çok yersiz olduğune ve bu yüzden huzurunu kaçırdığına ve pişman olduğuna tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşini başkasıyla görmek rüya sahibi evliyse ve eğer evliliğinde problemler varsa tüm bu sorunları çözeceklerine, güzel günlere kavuşacaklarına, eşiyle arasındaki bağın artacağına şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi kadınsa eşine karşı güven duymadığına delalettir. Eğer rüyayı gören kişi erkekse eşine karşı aşırı kıskançlık duyduğu ve bu gereksiz kıskançlığa bir son vermesi gerektiği şeklindeki bir uyarıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin özel hayatında karşısındaki kişiye çeşitli yalanlar söylediğine ve bu yalanlardan dolayı büyük pişmanlık duyduğuna işarettir. Aynı zamanda rüya sahibinin var olan ilişkisi hakkındaki şüphe ve korkularının rüyasına yansıması şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin eşinin kendisinden bir şeyler sakladığına, hatalarını sizden sakladığına işarettir. Aynı zamanda bu rüya, rüya sahibinin haksız ve helal olmayan kazanç sağlayacağına da işarettir. Rüya sahibi tüm bu hususlarda dikkatli olmalıdır şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibi bekar bir erkekse karşısına herkes tarafından sevilen ve sayılan, herkesin güvenini kazanmış, evlenmiş ve mutsuz bir evlilik geçirip boşanmış bir kadınla çok mutlu ve herkesi imrendirecek bir yuva kuracağına işarettir. Rüya sahibi genç bir bayansa uzun süredir tanıdığı ve sevgi beslediği erkekle nişanlanacak ve mutlu bir yuva kuracak şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi evli bir erkekse ev satın almak istediğine ve bu hayalinin gerçekleşeceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Başkasıyla Görmek

Rüyada eşini başkasıyla görmek, şans anlamına gelir ve rüya sahibinin ettiği duaların kabul olacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına ve kısmet alacağına tabir edilir.

Evli birinin bu rüyayı görmesi hanesinde süregelen problemlerin zamanla son bularak mutlu bir döneme girileceğine delalettir. Rüya sahibinin cinsiyeti bu rüyanın tabirini etkiler. Örneğin; bir kadının bu rüyayı görmesi, ilişkide güven problemlerine alametken, bir erkeğin görmesi gereksiz kıskançlıklara işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
EŞİNİ BAŞKASIYLA GÖRMEK

Rüyada eşini başkasıyla görmek, gerçek hayatta ne kadar kötü bir durum olsa da rüyada kişiye şans getireceğine inanılır. Rüyada eşini başkasıyla gören kişinin ettiği dualar kabul olur, hayalleri gerçekleşir, karşına hayırlı ve güzel kapılar açılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Bir Başkasıyla Görmek

Rüyada eşini başkasıyla yan yana görmek olumsuz anlamlara gelmez. Aksine kişiye şansının açık olduğunu hatırlatan uyarıcı bir rüyadır. Rüya sahibinin isteklerinin en kısa zamanda istediği şekilde yerine geleceği şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Aldattığını Görmek

Rüya sahibinin yakın bir zamanda çok emin bir şekilde arkasında durduğu bir işten hüsrana uğrayacağı anlamına gelir. Kaybeden kişi konumunda olacaktır. Çok çalıştığı ve kazanacağından emin olduğunu düşündüğü bir yarış ve sınav sonucunun olumsuz olacağı ve kaybedeceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Aldatırken Görmek Neye İşaret Eder? Rüyada eşlerin birbirlerini aldattıklarını görmeleri her anlamda hayırların habercisidir. Genel hatlarıyla bu rüya olumsuz gibi dursa da eşlerin birbirlerini aldatması, daha mutlu bir evliliğe ve sadakatin artacağının işaretidir. Rüyada eşini aldatmak ve pişman olmak da yine benzer şekilde tabir edilmektedir. İmam Cafer – i Sadık (r.a)’a göre; eşlerin rüyada başka kişilerle olmaları, onların sahip olacakları zenginliğe delalet etmektedir. İmam Cafer – i Sadık Hz. bu tabirinde zenginlik olarak, eşlerin manevi zenginliklerinden bahsetmektedir. Bu manevi zenginliklerde; sadakat, mutluluk, hayırlı evlatlar vb. olarak tabir edildiği rivayet edilmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

396 Aktif
0 Üye ve 396 misafir
Bugün : 14874
Dün : 23857
Toplam : 48073203
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...