Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
484 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yalan söylemek, yalancı şahitlik, haksız iftira atmak, kötü söz söylemek ve kötü düşünce anlamlarına gelir. Rüyasında yalan atan kimse, yapacağı davranışlarıyla hem kedisine hem de yakın çevresine zarar verecek demektir. Rüya sahibinin düşünmeden yaptığı işler sonunda başına bela açacaktır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Yalan Söylemek Görmek

Rüyada yalan söylemek, dinde fesada ve halk tarafından kusurlu bulunmaya işarettir.

Ebu Sait El-Vaiz’e göre; rüyada yalan söylemek, akıl noksanlığına delalet eder. Özellikle Allah (C.C.) Hazretleri üzerine yalan söylediğini gören, halkı aldatır ve Allah yolundan uzaklaşır.

Rüyada yapmadığını yaptım ve görmediğini gördüm diyerek kendi nefsine yalan söylediğini görmek; sonunun kötü olmasına, kabir azabına, dünyada ise halk önünde itibarinin düşmesine delalet eder.

İbn-i Kesir’e göre; Rüyada Allah (C.C.) ve Resulullah (S.A.V.) üzerine yalan söylediğini görmek, küfür ve büyük musibettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yalan söylemek, yalan yere şahitlik yapmaya ve iftira etmeye ve kurtuluşa ermemeye işarettir. Bazen de rüyada yalan söylemek, saçmalamaya ve birisinin aslinin kötülemek maksadıyla kötü bir kimsenin kendisinin sözünü işittiğini görse, o kimseden rivayetle bir söz nakledilir ve bu söz yayılır.

Bir kimse rüyada Allah (C.C.) hakkında yalan söylediğini görse, o kimsenin akılsız ve ahmak birisi olduğuna işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Yalanlamak, Yalan Yemin
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalan söylemek, iyi bir rüya değildir. Yani ya­lan rüyası iyiye yorumlanmaz.Bazı yorumculara göre, rüyasında yalan söylediğini gören kimse, akıl noksanlığına ve ahmaklığa işarettir.Rüyada size yalan söylendiğini görmek, iyi haber­ler alacağınıza yorumlanır. Yalan söylemek bir dostunuzu isteme den sarf ettiğiniz sözlerinizle kıracağınıza, adi dedikodularla kar­şılaşacağınıza işarettir
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
yanlış bir işi gizlemektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalan söylemek dinde fesada, yalan şahitlik ve halk tarafından kusurlu bulunmaya yorulur. Yalan söylemek akıl noksanlığına, iftira etmeye, kurtuluşa ermemeye yorumlanır. Rüyasında yalan söylediğini görenin bazı konuşmalarında saçmalayacağını ifade eder. Yalan söylemek rüyası saygınlığın azalacağının işaretidir. Yapacağınız bazı işlerde şansız olacağınızı ifade eder. Bazı kere de rüyada yalan söylemek yalan yere şahitlik yapılacağına alamettir. Hayallerinizin gerçekleşmeyeceği anlamındadır.

Rüyada Yalanın Ortaya Çıkması: Ibn i Kesir e göre; Rüyada Allah (C.C.) ve Resulallah (SAV) üzerine yalan söylediğini görmek, küfür ve büyük musibettir. Rüyada yalanın ortaya çıkması Aile hayatında ve iş hayatında bazı sıkıntılı durumlar ile karşılaşılacağına alamettir. Özellikle Allah (C.C.) Hazretleri üzerine yalan söylediğini gören, halkı aldatır ve Allah yolundan uzaklaşır. Yapmadığını yaptım ve görmediğini gördüm diyerek kendi nefsine yalan söylediğini görmek, sonunun kötü olmasına alamettir.

Bazı rüya tabircilerine göre rüyada yalan söylemek, birisinin aslinin kötülemek maksadıyla kötü bir kimsenin kendisinin sözünü işittiğini görse, o kimseden rivayetle bir söz nakledilir. Ve bu söz yayılır, Bir kimse rüyada Allah (C.C.) hakkında yalan söylediğini görse, o kimsenin akılsız ve ahmak birisi olduğuna işarettir. Rüyada yalan söyleyen birini görmek dünyada ise halk önünde itibarinin düşmesine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Görmek

Rüyada yalan söylemek; yalan yere şahitlik yapmaya, iftira etmeye, kurtuluş ümidi az olan sapkın kimseye, kötü fikir ve düşünceye, saçmalamaya; Allah (C.C.) hakkında yalan söylemek ahmaklığa ve akılsızlığa delalet eder.

Rüyada yalan söylediğini görmek, iyi sayılmaz. Yalan söylediğini görmek, düşünmeden yaptığınız işler yüzünden hem kendinize hem de etrafınızdakilere zarar vereceksiniz demektir. Rüyada yalan söyleyen kişi kendi düşüncesizliği yüzünden aldanır. Haksız eleştirilere maruz kalıp, bazı problemler yaşayacaksınız.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada size yalan söylendiğini görmek, güzel haberler alacağınıza; birisine yalan söylediğinizi görmek, istemeden kullandığınız kırıcı sözlerle bir yakınınızı kıracağınıza ve kötü iftiralar duyacağınıza işarettir.

Rüyada yalan iyi sayılmaz. Yalan söylediğini görmek düşünmeden yaptığınız işler yüzünden hem kendinize hem de etrafınızdakilere zarar vereceksiniz demektir.

Yalan söylediğinizi veya yalan söyleyen birini gördüyseniz haksız eleştirilere maruz kalacağınız ve birtakım sorunlar yaşayacağınız anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Yemin Görmek

Nablusi Rüya Tabirleri: Rüyada yalan yere yemin etmek, fakirlik, zillet, rezillik ve hilelere, bazen de yalan yere yapılan yemin, o kimsenin fakir ve evinin harap olmasına delalet eder. Yemin, doğru olan işe ve korkudan emin olmaya delalet eder.

Ayrıca bkz: Rüyada Yalanlamak Görmek
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalan söylemek Anlamı ve YorumuRüyada yalan söylemek, gerçekleştirdiğiniz davranışlarla etrafınıza ve kendinize zarar vereceğinize işarettir. Düşünmeden hareket etmenin sorumluluklarını almak durumunda kalacağınıza da yorulur. Çevrenizdeki kişileri çekemediğinizi ve onları alt etmek için türlü oyunlar içerisinde olduğunuzu da gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendine yalan atıldığını görmekRüyada kendine yalan atıldığını görmek, hayırlı bir rüya olarak tanımlanır. İş hayatınızda yükselerek maddi açıdan rahatlayacağınız manasını da taşır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalan duyduğunu görmekRüyada yalan duyduğunu görmek, iftiraya maruz kalacağınıza delalettir. Kötü bir olayın içine itilmeye çalışıldığınızı ve bundan kurtulmak için elinizden geleni yapacağınızı işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalan yere yemin ettiğini görmekRüyada yalan yere yemin ettiğini görmek, olumsuz işler içine gireceğinize delalettir. Yemin eden kişinin kalabalık bir ortamda rencide olacağına ve saygınlığını kaybedeceğine delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşının yalan söylemesiRüyada arkadaşının yalan söylemesi, önünüze çıkacak olan hayırlı bir imkanı değerlendirerek başarılı olacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşına yalan söylemekRüyada arkadaşına yalan söylemek, yalan söylediğiniz kişiye karşı tavrınızın değişeceğine ve onun sandığınız kişi olmamasından ötürü hayal kırıklığı yaşayacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan söylemek görmek

Rüyada yalan söylemek dinde fesada ve halk tarafından kusurlu bulunmaya işarettir. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; rüyada yalan söylemek akil noksanlığına delalet eder, özellikle Allah (C.C.) Hazretleri üzerine yalan söylediğini gören, halkı aldatır ve Allah yolundan uzaklaşır. Yapmadığını yaptım ve görmediğini gördüm diyerek kendi nefsine yalan söylediğini görmek, sonunun kötü olmasına, kabir azabına, dünyada ise halk önünde itibarinin düşmesine delalet eder. Ibn-i Kesir'e göre; Rüyada Allah (C.C.) ve Rasulullah (SAV) üzerine yalan söylediğini görmek, küfür ve büyük musibettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada yalan söylemek, yalan yere şahitlik yapmaya ve iftira etmeye ve kurtuluşa ermemeye işarettir. Bazen de rüyada yalan söylemek, saçmalamaya ve birisinin aslinin kötülemek maksadıyla kötü bir kimsenin kendisinin sözünü işittiğini görse, o kimseden rivayetle bir söz nakledilir. Ve bu söz yayılır, Bir kimse rüyada Allah (C.C.) hakkında yalan söylediğini görse, o kimsenin akılsız ve ahmak birisi olduğuna işarettir.

Yalan söylemek yalan yere şahitlik yapmaya, iftira etmeye, kurtuluş ümidi az olan sapkın kimseye, kötü fikir ve düşünceye, saçmalamaya; Allah -c.c.- hakkında yalan söylemek ahmaklığa ve akılsızlığa delalet eder. Rüyada yalan iyi sayılmaz.
Yalan söylediğini görmek düşünmeden yaptığınız işler yüzünden hem kendinize hem de etrafınızdakilere zarar vereceksiniz demektir.
Yalan söylediğini görmek düşünmeden yaptığınız işler yüzünden hem kendinize hem de etrafınızdakilere zarar vereceksiniz demektir.
Yalan söylediğinizi veya yalan söyleyen birini gördüyseniz haksız eleştirilere maruz kalacağınız ve birtakım sorunlar yaşayacağınız anlamına gelir. Rüyada yalan söyleyen kişi kendi düşüncesizliği yüzünden aldanır. Haksız eleştirilere maruz kalıp, bazı problemler yaşayacaksınız.Rüyada size yalan söylendiğini görmek; güzel haberler alacağınıza, birisine yalan söylediğinizi görmek; istemeden kullandığınız kırıcı sözlerle bir yakınınızı kıracağınıza ve kötü iftiralar duyacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan söylemek ne anlama gelir ?

Rüyada size yalan söylendiğini görmek güzel haberler alacağınıza, birisine yalan söylediğinizi görmek istemeden kullandığınız kırıcı sözlerle bir yakınınızı kıracağınıza ve kötü iftiralar duyacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Söylemek
Rüyada yalan söylemek, kötü huylara sahip olmaya, art niyete, hileye, fesada, hainliğe ve hinliğe delalet eder. Rüya sahibinin gireceği yanlış yollara ve düşeceği hatalara tabir edilir.

Rüyada yalan söylemek, yanlış ve belalı yollara sapmaya, kötü şeyler yaparak sonradan ceremesini çekmeye işaret eder. Kişi yaptığı yanlışlar nedeni ile hem kendini hem ailesini mahcup edecek, aynı zamanda da ailesinin çok üzülmesine neden olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftiraya Uğramak

Rüya sahibinin üzüleceği olaylar meydana gelmesine ve bu durumdan olumsuz şekilde etkilenerek, uzun süre etkisinde kalmasına delalet eder. Rüyasında iftiraya uğradığını gören kişi bir süre musibetlerden yakasını kurtaramayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İftira Atmak

Rüyada iftira atmak, rüya sahibinin bir kişinin başarısını ya da mutluluğunu çekemediğine, bu nedenle kendini yiyip bitirmesine tabir edilir. Kişinin içini kemiren ve bir diken gibi kendisine batan kötü huyudur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Yalan Söylemesi

Bu hayırlı bir rüyadır, rüya sahibine şans ve uğur getirecek bir iş yapması anlamına gelir. Kişi isabetli bir karar alarak kendisine kar sağlayacak doğru bir iş yapacak, ileriye yönelik bu işten büyük bir servet elde edecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Duymak

Rüya sahibinin yalan yere suçlanmasına yani kuru iftiraya uğramasına işaret eder. Kişi haberi bile olmayan kötü bir olayın içine çekilmeye çalışılıyor ve sanki zaten o suçu işlerken oradaymış gibi olay üzerine bırakılmaya çalışılıyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Söyleyen Birini Görmek

Rüyasında yalan söyleyen birini gören kişi, çok zor durumda kalacak ve kendisini yeteri kadar doğru ifade edemeyeceği için çok üzülecek demektir. Bu rüya, kişinin çaresiz durumlara düşeceğini ve derdini ne şekilde anlatabileceğini bilemez olacağına tabir edilir. Rüya sahibi ne yapsa da bir türlü meramını anlatmayı başaramayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Atmanın Manası ve Rüya Yorumu

Rüyada yalan söylemek, yalancı şahitlik, haksız iftira atmak, kötü söz söylemek ve kötü düşünce anlamlarına gelir. Rüyasında yalan atan kimse, yapacağı davranışlarıyla hem kedisine hem de yakın çevresine zarar verecek demektir. Rüya sahibinin düşünmeden yaptığı işler sonunda başına bela açacaktır.

Rüyada söylenen yalanın psikolojik anlamda değerlendirilmesi aslında rüya tabiri ile aynı doğrultuya çıkmaktadır. İş yaşamındaki sorunlar ve çekemezlik durumu karşısında yalan atmak durumunda kalan ya da yalan atanları gören kimse bunlardan etkilenerek rüyasında benzerlerini görebilir. Eleştirler ve iftiralar iş hayatında rakipleriniz varsa sıkça rastlanan olağan şeylerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendine Yalan Atıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yalan yere yalan atıldığını görmesi, hayırlı şeyler olarak yorumlanır. Size söylenen yalan müjdelli bir haber ve mutluluk manasına gelir. İş yaşamında yükselmek ya da ticarette daha çok kazanmak şeklinde yorumlayan alimler de bulunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yalan söylediğini gören kişi, başka yorumculara göre haksız iftiraya uğrar. Etrafındakilerden haksız yere tepki görür ve onlarla sorunlar yaşar. Yersiz eleştirilere, ağır söylemlere uğrayabilir ve üzüntü duyabilir diye yorumlanır. Bazı alimler ise rüyasında yalan söyleyen ve yalanının anlaşıldığını gören kişi sıkıntı içindedir. Rakipleri onun kötü olmasını ve geri düşmesini istemektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Duyduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yalan duyduğunu görmesi, kuru iftiraya uğramasına işaret eder. Kişi haberi bile olmayan kötü bir olayın içine çekilmeye çalışılıyor ve sanki zaten o suçu işlerken oradaymış gibi olay üzerine bırakılmaya çalışılıyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Yere Yemin Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yalan yere yemin ettiğini görmesi, gerçek hayatta olduğu gibi yalan yere yemin rüyada da olumsuz işlere işarettir. Yemin eden kişinin bir olay karşısında rezil olacağına ve itibar kaybedeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Yalan Söylemek

Rüya sahibinin rüyasında arkadaşının yalan söylediğini görmesi hayırlı bir rüyadır. Kişiye kazanç sağlayacak bir çok hayır kapısının sonuna kadar açılarak elde ettiği kazançları ile her anının güzel geçeceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşına Yalan Söylemek

Rüya sahibinin rüyasında arkadaşına yalan söylediğini görmesi, o kimseye karşı düşüncenin değişmesine, hayal kırıklığı yaşamaya, mutsuz olmaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalan söylemek dinde fesada, yalan şahitlik ve halk tarafından kusurlu bulunmaya yorulur. Yalan söylemek akıl noksanlığına, iftira etmeye, kurtuluşa ermemeye yorumlanır. Rüyasında yalan söylediğini görenin bazı konuşmalarında saçmalayacağını ifade eder. Yalan söylemek rüyası saygınlığın azalacağının işaretidir. Yapacağınız bazı işlerde şansız olacağınızı ifade eder. Bazı kere de rüyada yalan söylemek yalan yere şahitlik yapılacağına alamettir. Hayallerinizin gerçekleşmeyeceği anlamındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalanın Ortaya Çıkması: Ibn i Kesir e göre; Rüyada Allah (C.C.) ve Resulallah (SAV) üzerine yalan söylediğini görmek, küfür ve büyük musibettir. Rüyada yalanın ortaya çıkması Aile hayatında ve iş hayatında bazı sıkıntılı durumlar ile karşılaşılacağına alamettir. Özellikle Allah (C.C.) Hazretleri üzerine yalan söylediğini gören, halkı aldatır ve Allah yolundan uzaklaşır. Yapmadığını yaptım ve görmediğini gördüm diyerek kendi nefsine yalan söylediğini görmek, sonunun kötü olmasına alamettir.

Bazı rüya tabircilerine göre rüyada yalan söylemek, birisinin aslinin kötülemek maksadıyla kötü bir kimsenin kendisinin sözünü işittiğini görse, o kimseden rivayetle bir söz nakledilir. Ve bu söz yayılır, Bir kimse rüyada Allah (C.C.) hakkında yalan söylediğini görse, o kimsenin akılsız ve ahmak birisi olduğuna işarettir. Rüyada yalan söyleyen birini görmek dünyada ise halk önünde itibarinin düşmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalan görmek, hayırlı bir rüya değildir. Rüyayı gören kişinin, yeteri kadar düşünmeden, dikkat etmeden ve çok üzerinde durmadan atacağı adımlar ya da vereceği kararlar yüzünden çok zor zamanlar yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına ve maddi ve manevi olarak çok kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Söyleyen Birini Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük emek vererek, gecesini gündüzüne katarak ve çok büyük yatırımlar yaparak gerçekleştirdiği bir işte çok kötü bir duruma düşeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Yere Yemin Etmek

Rüya sahibinin, sevdiği kişiler arasındaki kişilerden birinin, karanlık kişiler ile kötü ve çok hatalı bir işe gireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Duymak

İş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeleri olan rüya sahibinin, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler ya da işlerini engellemek isteyen rakipleri tarafından çeşitli şekillerde durdurulacağına, bu sebeple yaptığı çalışmanın başarısız olacağına, şansının kötüye gideceğine ve bu çalışmaya verdiği tüm emeği çöpe atacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yalan Söylemek

Aile hayatında ve iş hayatında bazı kötü olaylar ile karşılaşılacağına, bu olaylardan ötürü çok zor durumlara düşüleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalan söylemek Anlamı ve Yorumu

Rüyada yalan söylemek, gerçekleştirdiğiniz davranışlarla etrafınıza ve kendinize zarar vereceğinize işarettir. Düşünmeden hareket etmenin sorumluluklarını almak durumunda kalacağınıza da yorulur. Çevrenizdeki kişileri çekemediğinizi ve onları alt etmek için türlü oyunlar içerisinde olduğunuzu da gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendine yalan atıldığını görmek

Rüyada kendine yalan atıldığını görmek, hayırlı bir rüya olarak tanımlanır. İş hayatınızda yükselerek maddi açıdan rahatlayacağınız manasını da taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalan duyduğunu görmek

Rüyada yalan duyduğunu görmek, iftiraya maruz kalacağınıza delalettir. Kötü bir olayın içine itilmeye çalışıldığınızı ve bundan kurtulmak için elinizden geleni yapacağınızı işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yalan yere yemin ettiğini görmek

Rüyada yalan yere yemin ettiğini görmek, olumsuz işler içine gireceğinize delalettir. Yemin eden kişinin kalabalık bir ortamda rencide olacağına ve saygınlığını kaybedeceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşının yalan söylemesi

Rüyada arkadaşının yalan söylemesi, önünüze çıkacak olan hayırlı bir imkanı değerlendirerek başarılı olacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşına yalan söylemek

Rüyada arkadaşına yalan söylemek, yalan söylediğiniz kişiye karşı tavrınızın değişeceğine ve onun sandığınız kişi olmamasından ötürü hayal kırıklığı yaşayacağınıza işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
0 Üye ve 402 misafir
Bugün : 16322
Dün : 23857
Toplam : 48074645
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...