Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
382 okuma
Rüya kategorisinde  
Rüyamda çok lüks vilların olduğu bir sitenin içinde yürüyordum ve her yeri inceliyordum bir anda tepedeki bir villanın bahçesinde olan bir adamın, ben geçtikten sonra (arkam dönüktü, yolumda ilerliyordum ve sesi duyunca direkt arkaya dönüp ne olduğuna baktım) aşağıya  sarı renkli bir köpeği attığını ve köpeğin ikiye ayrıldığını, kafasının bulunduğu gövde tarafından kan geldiğini gördüm daha sonra önüme döndüm bir baktım köpek tekrar ayağa kalkmış ve köpeğin ortadan ikiye ayrılmış kısmında kan izi gördüm. Köpek resmen birleşmiş gibiydi sadece kan izi vardı ve öylece aşağı doğru gitti.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bu rüyada gördüğün köpek hayatında iki kişiden birini temsil ediyor olabilir. Ya çok yakın bir dostun veya sana diş bileyen birisi.

Hangisi olursa olsun bu kişi ortadan ikiye bölünmüş psikolojik olarak ve çift kişilik sahibi. Yani bir yönü sana yakın dururken diğer yanı diş bileyen birisi de olabilir. Bu durumda hayatında kimi temsil ettiğini bulmak sana kalıyor. Eğer düşmanın yoksa çok yakın dostlarını incele, eğer dostlarına güveniyorsan bu konuda sana kim diş bileyebilir onu düşün.

Ben de köpekli bir rüya gördüm bugün, yazacağım şimdi.
+5 oy
 
Öncellikle çok teşekkür ederim. Arkadaş konusuna gelirsek zaten çok fazla arkadaşım yok bir kaç tane arkadaşım var onlar da bana uzak ama kardeşim gibi seviyorum onlar da beni seviyor çok görüşmek istiyoruz fakat uzağız ama onlar asla böyle düşünemez eminim... Sadece en yakınımda bir tanıdığım var ailemizi birbirine kattı, iki yüzlü biri, hep kavga çıkarıyordu, çok kıskançtı... Bütün aile ona küstük onu yalnız bıraktık çünkü affedilmeyecek şeyler yaptı. Tam da sizin bahsettiğiniz gibi biri ama bana nasıl bir kötülük yapabilir bilmiyorum. Sadece hayatımı mahvedecek kadar büyük bir sırrım var onu da kızı (kuzenim) biliyor. Kuzenimle de aram bozuk çok kötü kavga ettim ama intikam almak istiyorsa bile niye böyle yapsin sonuçta bizim çok fazla anımız var, kardeş gibiydik bizim çok büyük hayallerimiz vardı bir anda yollarımız ayrıldı. Benimle alakalı bir sır söyleyecekse bile bu işin içinde o da var... Zaten vicdan azabı cekiyorum kimseye bir şey anlatamadığım sırlarım var aylardır çok kötüyüm her gün rüya görüyorum korkarak uyanıyorum bir kaç gün önce de bir rüya gördüm o gün hep rüyamı düşündüm başıma bir şey gelecek diye korktum anlatmak isterdim bu olayla alakalı ama korkuyorum kimseye bir şey diyemiyorum ve son olarak her sene bir kaç kez köpekli rüya görürüm bir tuhaf...
+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Geri dönüşün ve anlattıkların için teşekkür. Her ne kadar fırsat kollasa da elbette sırrını açığa çıkarıp çıkarmayacağı rüyanda yok en azından ısırmıyor seni.

Bir de uzun düşünceleri yorum olarak yazarsan daha iyi olur, arada kaybolup gitmesin. (bunu ben yoruma dönüştürdüm)

Diğer meseleye gelirsek zaten rüyalarında ortaya çıkacaktır vicdan azapların, olayı anlatmana gerek yok elbette şifreli anlat elimizden gelen yardımı yaparız.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
0 oy
 
Teşekkür ederim. Siteye yeni üye oldum. Siteyi nasıl kullanabileceğim hakkında biraz bilgi verebilir mısınız?
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  

İlgili rüyalar

+4 oy
2 yorum 153 okuma
+6 oy
1 yorum 222 okuma
5 Haziran 2019 Rüya kategorisinde GENIUS   2 2 yazdı
+3 oy
1 yorum 158 okuma
Aries_libra_ 16 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı
+12 oy
10 yorum 8.6k okuma
paranoid 8 Kasım 2018 Rüya kategorisinde paranoid Rüya Tabircisi (8.7k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 174 okuma
Art3mis 3 Kasım 2018 Rüya kategorisinde Art3mis Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 142 okuma
hatice435 15 Kasım 2020 Rüya kategorisinde hatice435 Karabasan (406 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 113 okuma
alcn 6 Ocak 2021 Rüya kategorisinde alcn Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 234 okuma
saga 18 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 226 okuma
Ayşegül keskin 22 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Ayşegül keskin Rüyakar (2.2k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 219 okuma
Hope 17 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+17 oy
11 yorum 275 okuma
Tiryad 14 Mayıs 2021 Tabir kategorisinde Tiryad Rüyakar (2.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

387 Aktif
0 Üye ve 387 misafir
Bugün : 20118
Dün : 23857
Toplam : 48078426
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...