Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
389 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Birinin seni gerçekten sevdiğini anlamanın kesin bir yolu yoktur ancak sevdiğin kişinin aklından geçenleri anlamak için dikkat edebileceğin bazı işaretler vardır. Sevdiğin kişinin seni gerçekten sevip sevmediğini anlamak istiyorsan, onun nasıl davrandığına, ne söylediğine ve birlikteyken ne yaptığına dikkat etmen gerekir. Aşk herkes için farklı bir şey ifade etse de, birinin seni gerçekten sevdiğini, sana aşık olduğunu ya da sadece geçici bir süreliğine gönlünü kaptırdığını anlamanın birçok yolu vardır.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Anlamam zor olur

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

24 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Senin yanındayken doğal davranıp davranmadığına bak. Aşık olmak aynı zamanda karşındakine tamamen açık olmak anlamına gelir. Karşındaki kişinin diğer insanlara göstermediği bambaşka bir yanını görürsen, bu aşk olabilir. Örneğin, partnerin toplum içindeyken çok ciddi ve kibarsa ama ikiniz yalnızken daha şaşkın ve aptal yanını gösteriyorsa, bu sana kendini açtığı ve seni sevdiği anlamına gelir.

    Karşındaki kişi seninle en derin duygularını paylaşıyor ve bundan rahatsızlık duymuyorsa, bu da aşk olabilir.
    Karşındaki kişi senin yanındayken mükemmel görünmeye çalışmıyor, ayağının takılmasını veya dişinin arasında yemek kalmasını umursamıyorsa, onun her halini görmenden hoşnut demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karşındaki kişi senin yanındayken mutlu mu anlamaya çalış. Bu, kötü bir günde bile geçerli olmalıdır. Sevdiğin kişi çok kötü bir gün geçirdiyse ama seni gördüğünde neşesi yerine geliyorsa, bu da sevginin bir işaretidir. Sana aşıksa, seni görmek veya senin sesini duymak ona kendini daha iyi hissettirecektir, biraz bile olsa.

    Sevdiğin kişi bir daha huysuz olduğunda veya kötü bir gün geçirdiğinde, sen yanındayken nasıl davrandığına bak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sana hülyalı bakışlarını fark et. Bu aptalca görünse de, sevdiğini bir dahaki görüşünde onun yüzüne bak. Sana ancak “hülyalı bakış” olarak tanımlanabilecek şekilde sersem, sulu gözlü, şaşkın ve sevimli bir şekilde mi bakıyor? Bu bakışı görünce tanırsın. Sana her zaman bu şekilde bakmayacaktır; bu bakışları sabahları veya yemek masasında umulmadık bir anda fark edebilirsin.

    Bu kişiyi sana aynı ifadeyle gözlerini dikip bakarken yakalayabilirsin.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karşındaki kişinin senin yanındayken sersem gibi davranıp davranmadığına bak. Aşk insanları sersemletir, ayağını yerden keser ve nedensiz güldürür. Bu kişi senin yanındayken böyle davranıyorsa, bu aşk olabilir. Sevdiğin kişi ne zaman yanına gelse hareketli, heyecanlı ve kahkaha atmanın eşiğinde mi görünüyor? Eğer öyleyse, bunun adı aşk olabilir.

    Komik sayılmayacak bir şey söylediğinde karşındaki kahkahalara boğuluyorsa, sana aşık olabilir.
    Karşındaki kişi senin yanındayken endişeli bir enerji veriyor veya yerinde duramıyorsa, senin orada olmandan ötürü heyecanlı olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sen üzüldüğünde o da üzülüyor mu diye düşün. Sen inanılmaz bir duygusal acı içindeyken veya soğuk algınlığı yüzünden bitik olduğunda bu, seni seven kişiyi de etkiler. Seni gerçekten seviyorsa, negatif duygularının bir kısmını emecek ve çok üzülecektir çünkü senin bir an önce kendini daha iyi hissetmeni isteyecektir.

    Senin kadar üzgün olması gerekmese de, karşındaki senin mutlu olmanı istediği için ruh halinden etkilenmelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karşındakinin ikinizin geleceği hakkında olumlu konuşup konuşmadığına bak. Bu kişi seni gerçekten seviyorsa, onun geleceğinin bir parçası olacağını düşünecektir ve bu konuda herhangi bir endişesi veya şüphesi olmayacaktır. Karşındaki düzenli olarak gelecekte ne yapacağınızdan, bir, iki ve hatta on yıl sonra hayatınızın nasıl olacağından söz ediyorsa, muhtemelen sana aşıktır.

    Gerçek bağlılık karşındaki kişiyle sonsuza dek birlikte olacağını görmektir. Karşındaki kişi gelecekten konuşurken seni de her zaman ona dahil ediyorsa, büyük ihtimalle seni gerçekten seviyordur.
    Karşındaki kişi çocuklarınızın neye benzeyeceğinden, emekliliğinizde nerede olacağınızdan veya balayında nereye gideceğinizden bahsediyorsa, seni gerçekten seviyor olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sana anlamlı iltifatlarda bulunup bulunmadığına bak. “Yeni saç kesimini sevdim” demekle “Ne olursa olsun sen bana kendimi daha iyi hissettirmeyi başarıyorsun” demek arasında fark vardır. Karşındaki senin karakterinin ve kişiliğinin önemli yönlerinin değerini bildiğini gösteren iltifatlarda bulunuyorsa, büyük ihtimalle seni gerçekten seviyordur.

    Sevdiğin kişi seni sürekli iltifat yağmuruna tutmak zorunda değildir; farkı yaratan niteliktir, nicelik değil.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sana “seni seviyorum” dediğinde bunu gerçekten hissederek söylediğinden emin ol. “Seviyorum seni ya!” demekle “Seni seviyorum” demek arasında büyük fark olduğunu unutma. Sevdiğin kişi seni gerçekten seviyorsa ve bunu gözlerine bakarak, samimi bir şekilde söylüyor ve karşılığında senden bir şey beklemiyorsa, büyük ihtimalle bunu gerçekten hissederek söylüyor demektir.

    Karşındaki seni inkar edilemeyecek şekilde seviyorsa, bunu nedensiz yere söyleyecektir, senden bir iyilik isteyeceği veya o anda söylemesi gereken şeymiş gibi geldiği için değil.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karşındakinin sana kendini açıp açmadığına bak. Sevdiğin kişi seni gerçekten seviyorsa, o zaman sana gerçekten açılacaktır ve ne düşündüğünü, ne hissettiğini, korkularını ve özlemlerini senle paylaşacaktır. Sana çocukluğundan, en büyük pişmanlıklarından, en acılı anlarından veya gelecek için romantik hayallerinden bahsediyorsa, seninle hemen hemen her konuda rahatça konuşabiliyor demektir ve senden hoşlanması muhtemeldir.

    Sana “Bunu daha önce hiç kimseye anlatmadım….” diyorsa, büyük ihtimalle seni gerçekten seviyor ve sana güveniyordur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayrı olduğunuzda seni özler. Sevdiğinle birbirinizden uzaktayken sana mesaj atıyor, seni arıyor veya seni ne kadar özlediğini söylemek için sana e-posta gönderiyorsa, hayatını sensiz düşünemiyor demektir. Üç haftalık bir tatile çıktığında ondan hiç haber alamıyorsan, o zaman bu aşk olmayabilir.

    Seni özlediğini söylemek için seni sürekli araması gerekmez.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hatalarını düzeltmeni umar. Karşındaki seni gerçekten seviyorsa, seni aklında idealize etmemelidir. Bu gerçek bir aşksa, sen bir hata yaptığında, mantıksız bir şey söylediğinde veya kötü davrandığında bunu sana rahatça söyleyebilmelidir. Seni sürekli eleştirmemelidir ama sağlıklı ölçüde eleştiride bulunması karşındakinin seni gerçekten tanıdığını ve en iyi yönlerinle birlikte hatalarını da kabul ettiğini gösterir.

    Karşındaki seninle asla tartışmıyor veya seni asla eleştirmiyorsa, o zaman dikkat etmen gerekir. Bu kişinin senin ideal bir versiyonun yerine seni gerçekten sevdiğinden emin ol.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Senin fikrine gerçekten değer verip vermediğine bak. Karşındaki seni gerçekten seviyorsa, o zaman senin ne düşündüğünü önemser; bu ister aldığı yeni bir çift ayakkabı ister ülkendeki siyasi durum olsun. Seni gerçekten seviyorsa, büyük veya küçük meseleler fark etmeksizin senin öneri ve görüşlerine başvurur. Senin fikrini sormaktan çekinebilir ama bunu yapar çünkü seni seviyordur.

    Her konuda senin fikrini sorması gerekmez, yalnızca önemli meselelerde sana başvurur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seni dinlemelidir. Karşındaki seni gerçekten seviyorsa, yalnızca sana açılmakla kalmaz, aynı zamanda senin söylemek istediklerini de dinler; bunu daha önce duymuş olsa bile. Süs köpeği gibi peşinden ayrılmayacak değildir ama düşüncelerini dinlemek için senin yanında olur. Seni dinlerken seni başıyla onaylar, düşünüp cevap verir, sözünü kesmez ve konuyu değiştirip kendi konuşmak istediği meselelere getirmez.

    Aşık olmak aynı zamanda karşındakini dinlemeyi gerektirir. Her şey konuşmak değildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karşındaki her zaman senin yanında mı diye bak. Bu, elverişsiz zamanlar için de geçerlidir. Bir şeyler içmek veya güzel bir yemek istediğinde elbette senin yanında olacaktır ama havaalanından seni alması gerektiğinde veya sen hastayken köpeğini gezdirecek birine ihtiyacın olduğunda? Seni gerçekten seviyorsa, hem eğlenceli zamanlarda hem de o kadar eğlenceli olmayan anlarında yanında olacaktır.

    Karşındaki kişi yalnızca sen mutluyken, tasasızken veya iyi bir ruh halindeyken yanındaysa ama üzgün ve huysuz olduğunda hemen oradan uzaklaşıyorsa, o zaman bu aşk değildir.
    Aşk her ne olursa olsun karşındaki kişinin yanında olmaktır. Birini gerçekten sevmek o kişinin tüm pozitif ve negatif özelliklerini kabul etmek ve hem iyi hem kötü gününde yanında olmak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Senin için yaptığı hoşluklara bak. Karşındaki seni gerçekten seviyorsa, sen meşgul olduğunda arabana benzin almak, senin için alışveriş yapmak veya hastalandığında sana tavuk suyuna çorba getirmek gibi düşünceli davranışlar sergiler. Bu hoşlukları sürekli olarak yapması veya abartması gerekmez ama seni gerçekten seviyorsa, seni gülümsetecek ve hayatını kolaylaştıracak şeyleri yapmak içinden gelecektir.

    Gerçek sevgi yalnızca karşındakinden ne aldığın değil aynı zamanda ne verdiğinle de ilgilidir.
    Karşındaki seni gerçekten seviyorsa, senin istemene gerek kalmadan senin için hoşluklar yapacaktır. Bazen bir iyiliğe veya yardıma ihtiyacın olduğunu ima edebilirsin. Ancak sana bir hoşluk yapmasını istediğinde her defasında bunu istemek zorunda kalıyorsan, o zaman bu gerçek aşk olmayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hep senin yanında olmak isteyip istemediğine bak. Aşık olmak aynı zamanda en elverişsiz zamanlarda bile hep sevdiğinin yanında olmayı istemektir. Karşındaki seni gerçekten seviyorsa, o zaman senin yanında olmayı isteyecektir; hem de çok. Bu, kuyruğun gibi peşinden ayrılmaması anlamına gelmez ama seni görmek için mümkün olan her fırsatı değerlendirmesi demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sana alan tanımasına izin ver. Karşındaki seni gerçekten seviyorsa, yalnızca sık sık seninle olmak istemez, aynı zamanda sana ne zaman alan tanıması ve kendinle baş başa bırakması gerektiğini bilir. Sürekli seninle olmak istiyorsa, bu aşk değildir, sana delicesine vurgun demektir. Aşk olgunlaştıkça iki kişi kendi kişiliklerini korumak için ayrı ayrı şeyler yapmaları gerektiğini anlar.

    Karşındaki kişi uyanık olduğu her an senin yanında olmak istiyorsa, bu o kişinin gerçek aşkından çok güvensizliklerinin işareti olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karşındakinin seni gerçekten anlayıp anlamadığına karar ver. Gerçek sevgi gerçek anlayıştır. Kulağa yavan gelebilir ama karşındakinin seni sevmesi için seni gerçekten “anlaması” gerekir. Senin ruh hallerini anlıyor, ne istediğini ve ne istemediğini biliyorsa ve seni neyin mutlu edeceğine dair senden önce bir fikri varsa, bu gerçek aşk olabilir.

    Bir yanının karşındaki kişi için gizemini koruması normaldir; seni %100 anlaması gerekmez ama çoğunlukla senin nereden geldiğini gerçekten anladığını hissetmen gerekir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Senin iyiliğini isteyip istemediğine bak. Bu, söz konusu durum karşındaki için ideal olmasa bile geçerlidir. Biri seni gerçekten seviyorsa, onun için en iyisi olmasa da veya daha fazla ayrı kalmanız anlamına gelse bile kendin için yapman gereken şeyler olduğunu anlayacaktır. Seni gerçekten seviyorsa, deniz biyolojisi kariyerin için bütün bir yazı uzak bir adada geçirmen gerektiğini anlayacaktır. Ya da geceyi onunla geçirmek yerine ertesi günkü sınav için uykunu alman gerektiğinden eve erken dönmene anlayış gösterecektir.

    Karşındaki kişi her zaman sadece her ikiniz için de en iyisini istiyorsa, seni kendi ihtiyaçları ve arzuları olan bir birey olarak görmüyor demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Destek bekle. Seni gerçekten seviyorsa, yalnızca eğlenceli anlarında yanında olmayacaktır, aynı zamanda hedeflerine ulaşman ve hayatında yol kat etmen için de sana yardım edecektir. Seni gerçekten seviyorsa, futbol maçın sırasında tribünde olacaktır, tezini sunarken seni izleyecektir ve iş görüşmesine seni arabayla götürecektir. Senin için büyük önem taşıyan bir konu hakkında konuşmak istediğinde de yanında olacaktır.

    Seni gerçekten seviyorsa, hedeflerine ulaşman veya onu hiç ilgilendirmese de ilgi alanlarının peşinden gitmen için sana destek olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İpuçları

    Birine karşı çekim duyduğunda, sana farklı şekilde baktığını ve sen yanındayken sık sık gülümsediğini fark edersin.
    Biri seninle konuşmuyorsa bu seni sevmediği anlamına gelmez; sadece utangaç olabilir.
    Arkadaşça davranışları flörtle karıştırma; sonunda üzülebilirsin.
    Karşındakine ihtiyacı olandan fazla alan verme. Onu kaybedebilirsin.
    Partnerin ilgi meraklısıysa veya sürekli senin için endişe ediyorsa, kendi kendine bunun nedeninin seni önemsemesi olup olmadığını sor. Bazen bunu yalnızca senin için yapabilir, kendisi için değil.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uyarılar

    Karşındaki kişi ona ilgi duyduğunu göstermezsen, olası bir sorun veya bir kız arkadaşın/ erkek arkadaşın ya da eşin olması durumunda, artık bir ilişkin olmadığını sürekli vurgulamazsan aşkınızı gözden çıkartabilir.
+4 oy
Kübraaaa11 Rüyazede (1.2k puan)  
Aldatıldığımızı anlamak icin bazi sorular varmis onlar ne biliyor musunuz? Yani bazi erkekler var ki hic belli etmiorlar iki kisiyi bir arada götürebiliyorlar bi soru sorup anlamamız lazım ama nasıl ya
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendisine sor cevap verirken nasil tavirlar sergiliyor mutlaka bir hata yapar ele verir.
+2 oy
Kübraaaa11 Rüyazede (1.2k puan)  
Gercekten dogru demissiniz birde aldatan erkeklere ne demeli ki sahibi varken baskasina bakan erkek tipi en iğrençler allah esirgesin tabide nasil anlicaz bunu biz ya

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

383 Aktif
0 Üye ve 383 misafir
Bugün : 16973
Dün : 23857
Toplam : 48075296
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...