Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
208 okuma
Rüya kategorisinde  
Uyudugum yerdeyim oda karanlık hafiften bir rüzgar esiyor sonra bir arkadaşımın dediği bişey aklıma geliyor. Bir anda üstümdeki battaniye çekiliyor.Ben korkudan dua okuyorum besmele çekiyorum. Bi andan da yatagın altında ekmek olup olamayacagı aklıma geliyor ama çok korkuyorum. O korkuyla bir anda odadan çıkıp arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Uyudugum odanın yan tarafında olanları anlatıyorum. Sonra odamda kendimi görüyorum bana bakıyor ve geri yatıyor. Korkuyorum arkadaşıma odada kalan eşyaları almanısını istiyorum alıp getiriyor. Odadan lobiye gitmek için çıktığımda 3 kız görüyorum tanımıyorum erkek yurdunda ne işi olduğunuda bilmiyorum. Lobiye indiğimde büyük bi kalabalık tsnıdıgım tanımadıgım insanlar görüyorum. Baklava ikram ediliyor yiyorum. Yemek dağıtmaya yardımcı oluyorum. Birisi sürekli bişeyler istiyor ona hizmet ediyorum ve uyanıyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada karanlık oda görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına alamet etmektedir.
Rüyada karanlık yer hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, gönül gözünün açılacağına delalettir.
Rüyada karanlık huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, işlerin yavaşlayacağına inanılır.
Rüyada karanlık dar yer görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet eder.
Rüyada karanlık oda görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.
Rüyada karanlık da olmak pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına inanılır.
Rüyada evi karanlık görmek allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.
Rüyada karanlık diyanet borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine tabir olunur.
Rüyada karanlık eve görmek zor günlerin biteceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.
+2 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada karanlık odada uyanmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, kafasını toparlayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, gözyaşlarının dineceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, büyük düşüneceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine tabir olunur.
Rüyada karanlık bir odada uyumak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bununla yüceleceğine yorulur.
Rüyada karanlık odada görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye yorulmaktadır.
Rüyada karanlık odada uyanmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, fakirleşeceğine alamet eder.
Rüyada karanlık odada böcek görmek haklılığının anlaşılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.
Rüyada kendini karanlık odada görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine inanılır.
Rüyada karanlık odada kilitli kalmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına inanılır.
Rüyada karanlık odada namaz kılmak muradınıza ereceğinize, bir sınavdan geçileceğine delalet etmektedir.
Rüyada karanlık odada yılan görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına yorulur.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 163 okuma
D.y 12 Kasım 2021 Tabir kategorisinde D.y Karabasan (113 puan)   yazdı
+18 oy
1 yorum 123 okuma
+4 oy
1 yorum 163 okuma
Hope 11 Nisan 2022 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 137 okuma
karlihavadabirkiz 12 Ocak 2023 Rüya kategorisinde karlihavadabirkiz Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 138 okuma
+3 oy
2 yorum 170 okuma
ege soyder 1 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde ege soyder Karabasan (862 puan)   yazdı
+8 oy
7 yorum 341 okuma
Asldgn 13 Kasım 2020 Paranormal kategorisinde Asldgn Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 147 okuma
Harun 11 Kasım 2020 Paranormal kategorisinde Harun Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 157 okuma
Mehmet33 9 Mart 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 163 okuma
Canangungoren 22 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Canangungoren Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 136 okuma
20 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde yakup   1 2 yazdı
+4 oy
1 yorum 166 okuma
bimilyon 13 Mayıs 2020 İstihare kategorisinde bimilyon Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 199 okuma
Hayko100 15 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Hayko100 Rüyazede (2.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

595 Aktif
0 Üye ve 595 misafir
Bugün : 6659
Dün : 21898
Toplam : 48086837
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...