Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
596 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada üzüm bağı ve asma görmek, ev ve kadınla; meyvesi malla; yaprakları sağlıkla; salkımlar rızıkla; sulaması cinsi ilişkiyle ve kütükleri şerefe ulaşmakla tabir olunur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Ebu Saidü'l-Vaaz demiştir ki: Rüyasında üzümün bağını, üzüm bağı ve üzüm asması gören hanım ile, rüyada görülen üzümün kendisi de mal ve rızık ile tabir edilir. Rüyada üzüm bagına ait kütüklerin kalınlığı ise sağlık ve sıhhat ile yorumlanır.

Yine Ebu Saidü'l-Vaaz'e göre Rüyasında üzüm bağı aldığını gören, eğer bekâr ise, evleneceğine işaret etmiştir. Rüyada bağı dikmeyi de hayırlı ve güzel işlerin işareti olarak bildirmiştir.

Bag ve asma görmek ev ve kadin ile, meyvesi malla, yapraklari saglikla, salkimlar rizkla, sulamasi cinsi iliski ile, kütükleri serefe ulasmakla tabir olunur. Rüyasinda bir üzüm, bagi satin aldigini gören, evlenir. Asmanin dallarindan su aldigini gören bir kadindan mal alir. Kis mevsiminde meyveli bag görmek, mali zayi olmus ve zengin sanilmis olan bir kadinla yorumlanir.

Kirmani ye göre; Bir üzüm bagi satin aldigini gören, evlenir. Bag kütüklerinin altini kazdigini gören sevince erisir. Bir asmanin altinda oturdugunu gören, dinin kuvvetine ve uzun bir ömre nail olur. Bag bozumu görmek, yokluga ve sikintiya isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada bir üzüm bağı satın aldığını görmesi, rüya sahibi bekar ise, evlenir, evleneceğine işaret ile yorumlanır. Bağ kütüklerinin altını (köklerinin etrafını) kazdığını görmek, sevince erişmeye ve ferahlamaya işarettir şeklinde yorumlanmıştır.Rüyasında bir asmanın, bir bağ asmasının altında oturduğunu gören kişi dininde kuvvetli (dindar) bir insan olduğuna ve uzun ömürlü olduğuna ve olacağına işarettir şeklinde tabir olunmuştur.Rüyasında bağ bozumu görmek, pek iyi sayılmaz. Yokluğa, kıtlığa ve sıkıntıya düşmeye işarettir. Rüyasında bir bağ asmasının dallarından çubuklarından su aldığını gören kimse, bir kadından mal alır, onun tarafından bir mala nail olur şeklinde yorumlanmıştır.Kış mevsiminde üzümlü bir bağ görmek, malı mülkü kaybolmuş, yok olmuş fakat herkes tarafından zengin sanılan bir kadına işaretle yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üzüm bağı görmek, aile ile tabir edilir. Ve daha ziyade evin annesine işaret eder. Evdeki erkeklerin hizmetini gören, evi çekip çeviren, yeri geldiğinde içeride, yeri geldiğinde dışarıda çalışan, bazen hem anne bazen de hem baba olan fedakâr bir kadının varlığı ile tabir edilir. Rüyada üzüm bağı görmek, hane içindeki rızka, uyuma, mutluluğa, huzura ve sevgiye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Bağı Satın Almak

Rüyada üzüm bağı satın almak, muradına ermek anlamına gelir. Rüya sahibinin hayatındaki en büyük mutluluklardan birini yaşayacağına ve sevdiğine kavuşup, onunla bir daha hiçbir şartta ve koşulda ayrılmamacasına kenetleneceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asma Görmek

Rüyada asma görmek, üzüm bağı görmekle aynı şekilde tabir edilir.Elleri yaşam üreten, canını dişine takıp yine de var eden, ailesine karşı hiçbir sorumluluğunu aksatmayan bilakis gerekenden fazlasını yapan bir kadına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bağ Bozumu Görmek

Rüyada bağ bozumu görmek iyi değildir. Rüya sahibinin hayatını zorlaştıracak, işlerini güçleştirip, başarılarına engel olacak bir takım olayların yaşanacağına ve kişinin bu nedenle maddi krize girip, darlığa düşeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Görmek

Rüyada üzüm görmek, başarı, mutluluk ve zenginliktir. Rüya sahibinin emeklerinin karşılığını almasına, kazancının ve rızkının yerinde olmasına işaret eder. Uzun, sağlıklı, keyifli ve huzurlu bir hayata yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Salkımı Görmek

Rüyada üzüm saklımı görmek, hayırlı ve müjdeli haberlere, güzel gelişmelere tabir edilir. Herkesi mutlu edecek bir olayın yaşanacağına ve yüzlerin gülerek, mutluluktan ağızların kulaklara varacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bir üzüm bağı satın aldığını gören, evlenir. Asmanın dallarından su aldığını gören bir kadından mal alır. Kış mevsiminde meyveli bağ görmek, malı zayi olmuş ve zengin sanılmış olan bir kadınla yorumlanır.

Kirmani’ye göre; Bir üzüm bağı satın aldığını gören, yeni biri ile tanışabilir. Bağ kütüklerinin altını kazdığını gören sevince erişir. Bir asmanın altında oturduğunu gören, dinin kuvvetine ve uzun bir ömre nail olur.

Bağbozumu son tanesine kadar bağdaki üzümleri toplamaktır. Rüyada bağbozumu görmek, yokluğa ve sıkıntıya işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Üzüm Toplamak
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Asması Görmek

Üzüm asmaları rüyalarda görmek, sosyal statünüzün gücünün bir işaretidir. Büyüyor ve tırmanıyorsa, sosyal statünüzün de arttığını ve arttığını gösterir. Sosyal merdiven boyunca ilerledikçe para ve şöhret kazanacaksınız.

Bir rüyada asma üzerinde asılı üzüm korkuyu gösterir. Tohumları çıkarmak ve posayı bir rüyada atmak, eşiyle pişmanlıkla sonuçlanacak bir tartışma anlamına gelir. Mevsimde üzümleri bir rüyada görmek sıkıntı anlamına gelebilir ve mevsim dışı bir hastalık anlamına gelir. Mevsimde üzümleri bir rüyada görmek, kadınlar, aşk, hassasiyet ve şefkatle ilişkili başarı anlamına da gelebilir. Bir rüyada üzüm yemek, şarap içmek anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Toplamak – Rüyada Üzüm Hasat Etmek

Üzüm toplama ve hasat etme hayalini kurmak, kar alacağınızı ve yatırımlarınızı gerçekleştireceğinizi gösterir. Yakın gelecekte uzun zaman arzularınızı yerine getirebileceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üzüm bağı görmek, evin hanımına tabir edilmiştir. Fedakar, evine, eşine ve çocuklarına bağlı bir kadına yorulur. Hayırlı bir rüya olmak ile beraber, gönül hoşluğuna, eşlerin bir biri ile olan uyumlarına delalet eder. Gördüğünüz bu rüya hal ve davranışları ile iyi ahlak sahibi, özverili bir kadının varlığına işaret eder. Gören kişi bekar ise, bu vasıflara sahip bir hanım ile nikahlanacağına rivayet edilir. Geçim derdi yaşanmadan sürülen bir hayata, mal ve mülk sahibi olmaya tabir olunur. Huzur ve mutluluğa, bolluk içinde geçecek bir seneye yorumlanır. Rüyada üzüm bağı görmek, sağlık ve sıhhate, ruhi ve fiziki olarak dinç olmaya yorumlanmıştır. Görülen bu rüya güzel ameller içinde olup, salih bir adama yada saliha bir kadının varlığını bildirir. Konu ile alakalı diğer yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Bağı Görmek Ne Demek

Rüyada üzüm bağı görmek, kendisi ile huzur ve mutluluk bulunulacak bir kadına işaret eder. Gören bir erkek ise, her zaman destekçisi olacak evin hanımına tabir edilmiştir. Saadet içinde bir yuvaya, bereketli günlerin varlığına rivayet edilmiştir. Bilmenizi istediğim bu rüyayı görenlerin iş ve özel yaşamında düzgün bir yaşantıya sahip olacağına, boyun bükmeden, kimseye minnet etmeden sürdürülecek bir yaşama delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurumuş Üzüm Bağı Görmek

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek, ailevi sorunlara, kişinin iş ve sosyal yaşamında üst üste yaşayacağı sıkıntılara işaret eder. Gören kişilerin ailevi sorunlar yaşayıp, eşi ile kavga ve kırgınlıklar yaşayacağına delalet eder. Aile birlik ve dirliğinin kaybolmasına, hane yaşamındaki olumsuzlukların kişinin iş yaşamını da sarsacağına rivayet edilmiştir. İslami yorumuna göre, kişinin ruhi ve fiziki olarak sıkılıp, bunalacağına tabir edilmiştir. Aynı zamanda geçim derdine, tartışmalara ve ikili anlaşmazlıklara yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Bağında Üzüm Yemek

Rüyada üzüm bağında üzüm yemek, rızkın devamlılığına, bolluk içinde geçecek bir yaşama işaret eder. Gören kişilerin deyim yerinde ise, elini attığı şeyin altına dönüşeceğine delalet eder. Bol kazanca, aile mutluluğuna ve hürmet görülen bir eşe sahip olmaya rivayet edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Bağından Üzüm Toplamak

Rüyada üzüm bağından üzüm toplamak, kişinin iş ve ticaret yaşamına delalet eder. Bu rüyayı görenlerin çevresini kıskandıran bir yaşamı olacağına tabir olunur. Gördüğünüz bu rüya, yatırımların karşılığını fazlası ile almaya, beklentilerin bir bir gerçekleşeceğine rivayet edilmiştir. Hastanın şifa bulacağına, gönlünüzde kine ulaşacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Üzüm Bağı Görmek

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek, maneviyatın artmasına, başarılar ile dolu bir yaşama işaret eder. Gören kişilerin kazancına ve elinde olanlara her daim şükür içinde olmasına delalet eder. Hayırda önde olmaya, sadaka ve zekatı vermeye tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Bağı Görmek Tabiri
Kişinin, yakın bir arkadaşı ile gireceği bir işte çok iyi bir noktaya geleceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, bu işin devamı niteliğindeki başka bir işe girileceğine ve daha büyük projeler için kaynak oluşturulacağına delalet eder.Aynı zamanda, sağlıkla ilgili olan bütün sorunların çözüm bulacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Yaprağı Görmek
Rüyayı gören kişinin, hayallerine ulaşması için çok küçük bir adım daha atması gerektiğine, bu adımı atabilirse çok büyük bir başarı kazanacağına, bu başarının ardından hayal ettiği her şey kısa bir süre içinde kavuşacağına ve kendisine güveninin katbekat artacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Asması Görmek
Aile büyüklerinin önayak olması sayesinde rakiplerin yenileceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, askıda kalan işlerin nihayete erdirileceğine ve verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Üzüm Görmek
Bol kazançlı bir işe girmek için yardım istenen aile bireylerinden fazlasıyla destek alınacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına ve eğitim konusunda bir adım atılacağına yorumlanır. Ayrıca, dert edilen şeylerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına ve gözde büyütüldüğü kadar önemli olmadıklarının görüleceğine alamet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Üzüm Görmek
Sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder. Aynı zamanda, rahat bir işin kapılarının açılacağına ve hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Üzüm Görmek Ve Yemek
Ortaya konulacak bir çalışma sayesinde iş hayatının ve aile hayatının çok iyi bir hal akacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm İstemek
Epey bir süreden beri hayata geçirilmek istenen bir projenin maddi sorunlar nedeniyle bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet edilir. Ayrıca, akrabalardan birinin sıkıntısını gidermesinde yardımcı olunacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Taze Kara Üzüm Görmek
İşlerin beklenenden daha iyi bir hal alacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dalından Siyah Üzüm Yemek
Aile hayatı ile ilgili olarak verilecek doğru bir karar sayesinde iş hayatında çok mutlu olunacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir edilir. Aynı zamanda, halkın çok sevdiği bir kişi olma yolunda adım adım ilerlendiğine, bu durum sayesinde birçok konuda yeni kapılar açılacağına ve çok iyi bir noktaya gelineceğine ve iş konusunda birçok kişiye yardımcı olunacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Görmenin Psikolojik Yorumu
İş yaşantısında elde edilecek başarıların kişinin özgüvenini arttıracağı ve hayata başka bir noktadan farklı bir gözle bakmasına yardımcı olacağı, bu sayede kalben ve ruhen daha olgun ve daha yardımsever biri olacağı şeklinde yorum yapılabilir.
Gidilen yolda karşılaşılan sorunların çözüm aşamasında gösterilecek ustalığın hayat içerisinde yeni kapılar açacağı ve mutluluğun yolunda yardımcı olacağısöylenebilir. Ayrıca, aile hayatının çok güzel bir şekilde devam etmesinin bu yolu daha iyi bir hale çevirebileceği de göz önünde bulundurulmalıdır.
Ve tüm bu güzel ve hayırlı durumların biraraya gelmesi ile duyulacak özgüvenin rüyalara da kendine göre şekil vereceği açıkça ortadadır
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üzüm bağı görmek, fedakar kadınlara işaret olan bu rüya genelde ailevi ilişkileri içerir. Bu rüyayı gören kişiler, fedakar, yüce gönüllü anneye sahip olmanın şansını yaşar. Rüyada üzüm bağı görmek, bazen de hane içinde birlik ve beraberliğe, ağız tadına, keyfin yerine gelmesine, güzel olan etkinliklerle hayatı sürdürmeye yorumlanır. Rüyada üzüm bağı görmek, bekar kimseler için evliliğe, hayırlı nasip ve kısmete, murada nail olmaya, evli kimseler içinse erkek evladına, duaların kabulüne, müjdeli haber almaya tabir edilir. Üzüm bağı rüyası hakkında bir çok İslami alimimiz görülen bu rüyanın anlamın çok hayırlı olup gören kişi için kurtuluş ifadesi içerdiğini dile getirmişlerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÜZÜM SALKIMLARI GÖRMEK

Bir kimse­nin rüyasında üzüm salkımları görmesi; o kişinin kısmetinin açıklığına, rızkının bolluğuna dünya ve âhiret işlerinin de yolunda gittiğine yorumlanır. Bazen de üzüm salkımı, güzel amele, ilme ve faydalı şeylere delâlet eder. Rüyada salkım salkım üzümler görmek, dünyada meydana gelen ucuzluğa ve bol maişete delâlet eder. Rüyada bir salkım üzüm bulduğunu görmek, bir kadından gelecek toplu mala delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÜZÜM ASMASI GÖRMEK

Rüyada üzüm asması görmek, büyük ve hayırlı kısmettir. Rüya sahibinin yüzünü güldürecek, gönlünü huzur, hayatını da mutlulukla dolduracak bir kişi ile tabir edilir. Bu rüya daha ziyade, rüya sahibinin gönül işinden hayır görmesine tabir edilir. Aile içindeki başarı, rızık, bereket, nimet ve keyif anlamına gelir. Rüyada asma görmek, kişi için Allah tarafından en hayırlısı ile nasiplendirileceğine ve Allah’ın lütfu ile karşılaşacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm bağı görmek

Rüyada bağ veya asma görmek; ev ve kadın ile, meyvesi malla, yaprakları sağlıkla, salkımlar rızıkla, sulaması cinsi ilişki ile, kütükleri şerefe ulaşmakla tabir olunur. Rüyada bir üzüm, bağı satın aldığını gören, evlenir. Asmanın dallarından su aldığını gören bir kadından mal alır.

Kış mevsiminde meyveli bağ görmek, mali zayi olmuş ve zengin sanılmış olan bir kadınla yorumlanır.

Kirmani'ye göre; Bir üzüm bağı satın aldığını gören, evlenir. Bağ kütüklerinin altını kazdığını gören sevince erişir. Bir asmanın altında oturduğunu gören, dinin kuvvetine ve uzun bir ömre nail olur. Bağ bozumu görmek, yokluğa ve sıkıntıya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÜZÜM BAHÇESİ / ÜZÜM TARLASI GÖRMEK

Rüyada üzüm bahçesi ya da tarlası görmenin farklı yorumları vadır. Hem gözyaşı, hem de bereket anlamlarına gelir. Üzüm bağı genel olarak kişinin kazancının çok olacağına ve özel sektörde çalışan yahut kendi işini yapan kişilerde işlerini büyütecekleri şeklinde de yorumlanır. Bereketin çok olduğu bir dönemi de simgeleyen rüya, başka kişilere de ekmek kapısı açan birini simgeler. Üzüm tarlasında üzüm varsa bu durumda çok zengin bir hayata kavuşulur. Henüz üzüm yoksa, yapılan tüm girişimlerin ve yaşanan gelişmelerin kişinin amacına hizmet ettiğini ve sabır sonunda isteklerin çok büyük bir şekilde gerçek olacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÜZÜM TOPLAMAK VE YEMEK

Rüyada üzüm toplamak, rüyayı gören kişinin, sosyal hayatında ya da iş hayatında çok sevdiği ve değer verdiği insanları bir araya getirerek bir çalışma ya da bir proje ortaya koyacaklarına, bu sayede çok büyük kazançlar elde edeceklerine, çok büyük başarılar kazanacaklarına ve çok daha iyi çalışmalar ve projeler ortaya koyup birlikte çalışmak için destek alacaklarına tabir edilir. Aynı zamanda, çok hayırlı bir kısmet ile yakın bir zaman içinde dünya evine girileceğine ve çok mutlu, huzurlu ve bereketli bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Bağı Bahçesi Görmek

Rüyada üzüm bağı görmenin anlamı; aile ile yorumlanır. Bunun dışında evin annesi şeklinde de yorumlanmaktadır. Evdeki erkeklere yardımcı olan, evi çekip çeviren, bazen dışarıda çalışan, bazen de evde olan kadına işarettir. Bu rüyayı gören kişi; hem anne hem de baba olmayı göze alan fedakar bir kadına sahip olacaktır. Rüya içinde üzüm bağının görülmesi, hane içerisindeki rızk, uyum, mutluluk, sevgi ve huzurdur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Salkımı Görmek

Rüyada üzüm salkımı görmek, terfi etmeye ve kişinin çalışma hayatında elde edeceği çok büyük bir başarıya işarettir. Bağdan üzüm salkımı toplayan kişi maddi anlamda tahmin ettiğinden de fazla kar elde eder ve makam sahibi olur. Bu rüya genellikle dünyalığın artmasına yorumlanmaktadır. Üzüm salkımını elinde gören kişinin talihi artar. Üzüm salkımını parmaklarıyla tutanın eline çok büyük bir fırsat geçer. Üzüm salkımındaki tane tane üzümleri görmek zenginleşmeye ve mal edinmeye, kişinin eline geçecek paraya, finansal açıdan rahatlamaya, borçlu olan kişinin borcunu ödemesine, gurbete gitmeye yorumlanır. Üzüm salkımlarının toplanması, genellikle mesleğinizde yükselme olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Salkımı Toplamak

Rüyada bir kimsenin bağın içine girdiğini ve orada üzüm salkımlarını topluyor olarak görmesi, kısmetin artmasına ve geçiminizi kolaylıkla ve bereketli bir şekilde kazanmanıza yorumlanmaktadır. Üzüm toplamak ve üzümle ilgili rüyalar genellikle iş hayatı ve kariyer ile ilgilidir. Bu tarz rüyaları gören kişiler mesleklerinde ilerlerler ve çalışmalarıyla büyük kazançlar elde ederler. Rüyada üzüm salkımı toplayıp onu biriktirdiğini gören kişi yüklü bir para kazanır veya iyi bir mirasa konar. Üzüm salkımından yemek para harcamaya veya paranızı hayırlı yollarda sevk etmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Bağı Görmek

Rüyada görülen üzüm bağı kişinin işidir ve mesleğidir. Eğer üzüm bağı bakımlı ve güzel bir şekildeyse işinizin yolunda gideceği ve mesleğinizde ilerleyeceğiniz anlamına gelir. Bakımsız bağ ise genellikle iş hayatında karşılaşılan sorunlara delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Salkımı Görmenin Psikolojik Tabiri

Rüyada görülen üzüm salkımı kişinin birtakım problemleri olduğuna ve bu problemlerinden dolayı kafasının karmaşıklığına işaret eder. Bazen de bu rüya akrabaya delalet eder. Akrabalarınızla yaşadığınız birtakım olayların ruhunuzda meydan getirdiği etkilerin dışa vurumudur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzüm Bağı Görmek

Rüyasında üzüm bağı gören kişinin hayır bulup kurtuluşa ereceği söylenir. Rüya sahibinin Allah katında hayırlı bir kul olacağı, güç ve kudret elde edeceği, hastalığına şifa bulacağı, ekonomik yönden gelişeceği, borcundan kurtulup feraha kavuşacağı söylenir. Rüya sahibinin aklından ve gönlünden geçenlerin gerçekleşip, isteğinin yarıda kalmayacağı, sevdiğine kavuşacağı, muradına ereceği söylenir. Kişinin nurlu bir yaşam süreceği, kötülüklerden uzaklaşıp arınacağı anlamlarına gelir.

    Rüyada Bağ Dikmek

Rüyada bağ diktiğini gören kişi kendisine mutluluk getirecek isabetli adımlar atacağı anlamına gelir. Büyük ve karlı işlere girişip bu işlerde başarı elde edeceği söylenir. Kişi yardıma ihtiyacı olan birisine yardım edip çevresindeki insanların taktirini kazanacağı söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurumuş Bağ Görmek

Rüyasında kurumuş bağ gören kişi sıkıntıları artar. Sağlık konusunda sıkıntılı bir yaşam vaktine girdiği ve ekonomik darlık çekeceği bir sürece girildiğini gösterir.

    Rüyada Yeşil Bağ Yaprağı Görmek

rüyada yeşil bağ yaprağı görmek

Rüyasında yeşil bağ yaprağı gören kişinin ailesi ile mutlu olacağı ve kavgalı olduğu biri ile barışacağı ve mutlu olacağı manası çıkar.

    Rüyada Bağ Evi Görmek

Rüyada bağ evi gören kimsenin aydınlık ve feraha kavuşacağı söylenir. Kişinin sağlıklı ve mutlu bir yaşam süreceği, dertlerinden sıkıntılarından ve korkularından kurtulacağına işaret eder.

    Rüyada Bağ Bahçe Görmek

Rüyasında bağ ve bahçe gören kişinin veriminin artacağı, kişinin hayatının güzelleşeceği, evinin bereketlenip ağzının tadının yerine geleceği, ciddi sorunları aşacağı, sağlık sorunlarından kurtulacağı, borcunu ödeyeceği şeklinde yorumlanır.

    Rüyada Bağ Bozumu Görmek

Rüyada bağ bozumu görmek pek hayra yorumlanmaz. Hastalığa, üzüntüye, kadere ve gözyaşına yorulur. Kişinin başına bir dizi tersliklerin geleceğine, şansının kapanacağına, gelirinin azalacağına delalet eder.

    Rüyada Bağ Yaprağı Görmek

Rüyada bağ yaprağı gören kimsenin kısmetinin açılacağı söylenir. Rüyayı gören kimsenin karşısına hayırlı kısmetin çıkacağına, ileriye dönük ciddi adımların atacağına, ömür boyu mutlu bir evlilik yaşayacağına yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

414 Aktif
0 Üye ve 414 misafir
Bugün : 17528
Dün : 23857
Toplam : 48075850
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...