Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
634 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Sevdiginizin ailesi ile tanışmak; hayallerinize ve hedeflerinize erişmek için bazı endişeleriniz olduğunu temsil eder.
Uyanık hayatınızda bazı durum yada sorunlar karşısında kendinizi hazır hissetmediğinizi işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

33 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada sevgilinin ailesini görmek çok hayırlı işlere delalet edebileceği gösterir. Eğer sevgilinizin ailesi ile hala tanışmamışsanız ve sevgili olmanızın üzerinden uzun zaman geçmişse hazır olun. Bu durum bir tanışma merasimini işaret ediyor olabilir. Öte yandan tanışma merasimi olmasa bile bu durum sevgilinizin artık sizin hakkınızda evlilik gibi ciddi düşüncelere girmesinin bir göstergesi olabilir. Belki de artık bu uzun süreli birlikteliğe ailelerin de onayı ile ciddi bir isim takmak istiyor. Sevgiliniz eğer böyle düşünüyor ise bu durumu en kısa sürede sizinle paylaşacak ve sizinde artık tam olarak ne istediğinizden emin olmak isteyecek. Sevgilinizin önceliği siz ve daha sonra da ailelerin onayı olacak.

Bu rüya, çoğu zaman hayatınızı etkileyecek önemli olaylar olacağını gösterse de bir yandan da maddi ve manevi rahatlayacağınızı, varsa borçlarınızı rahatça kapatacağınızı ve kafanızı kurcalayan tüm sıkıntılarınızdan kurtulacağınızı gösterir. Mutlu ve güven dolu bir yuva kurmak için aklınızda kalan bazı soruları çözmek için beklemiş ve bu sürecin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Artık siz de mutlu bir yuva kurabilirsiniz.

Artık birlikteliğinize ciddi bir boyut getireceğinizin bir göstergesidir. Ancak ailelerin bu işe onay vermeleri hem sevgiliniz hem de sizin açınızdan oldukça önemli bir durum. Kendi aranızda kesin kararlarınızı aldıktan sonra birbirinizin aileleri ile tanışacaksınız ve en uygun şekilde onların da bu işe gönüllerini yapmaya çalışacaksınız. Sevgiliniz evdekilere sizden çoktan bahsetmiş ve bir an önce tanıştırmak istiyor da olabilir. Sizin fikirlerinizi almadan bir anda sürpriz yaparak sizi ailesi ile de tanıştırabilir. Her an her şey için hazırlıklı olmanızda büyük ölçüde fayda var.
Merykk1 Rüyazede (1.1k puan)  
Teşekkürler çok güzel açıklamışsınız
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgilinin ailesini görmek, ilişkilerdeki sorunların araya girecek insanlar sayesinde çözüleceğini, ev kurmaya niyetlenen, evlilik için hazırlık yapan kimselerin de ailelerinden gelen destek sayesinde maddi imkanlarını çok fazla zorlamadan düzenlerini kuracaklarına alamet eder. Rüya sahibinin çevresi tarafından sevilen ve herkesin beğendiği biri olduğunu, evliliğinde karşılıklı sevgi içinde beraberlik yürüteceğini, evlatlarına örnek olacağı gibi, etrafındaki kimseler için de fikri alınan, saygın biri haline gelineceğini tabir eder. Sevgilinin ailesini mutlu görenlerin evlerinde daima huzur olur ve eşleri ya da sevdikleri insanla tam bir uyum içinde hareket ederler.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiği insanın ailesini gördüyseniz

    İyi hesaplanmamış veya ani değişiklikler yapmanız durumunda size güvenen bir kişiyle aranızda problemler yaşanabilir.
    Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesini Kızgın Görmek

Bilmeden veya düşünmeden yapılan bir hareket sonucunda sevilen insanları kıracak olan rüya sahibi, onların gönüllerini almak için çabalayacak, hediyeler alacak demektir. Ailevi meselelerde çıkmazda olanların uzak akrabalarından birinden gelecek yardım sayesinde sorunlarından kurtulacaklarını müjdeleyen rüya, yüz güldürecek olaylar yaşanacağını bildirir. Eşler arasında doğacak bir ihtilafa anne ve babaların karışması sonucunda anlık da olsa kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağını, sivri dilli konuşmalar yapan tanıdıklar yüzünden gerilim yaşanacağını da ifade eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesini Ölmüş Görmek

Kişi hayattaysa ve rüyada ölmüş görülürse, yaşayacağı bir iyiliğin, mutluluğun haberinin alınacağını bildirir. Rüya sahibini yakından ilgilendiren önemli olaylara yorumlanan rüya, sevilen insanlarla ilişkilerde sağlıklı iletişimler kurmak, dostluklarda uzun yıllar güven içinde kalmak demektir. Evli kişilerin eşlerinin ailevi bir meseleye canlarının sıkılacağını, onlara destek olabilmek, yüzlerini güldürebilmek için sürprizler hazırlanacağını ifade eder. Sevilen kimseye veya ailesine değerli bir hediye vermek, yemeğe çıkarmak, uzun bir tatil planlamak gibi anlamlara da gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesini Görmenin Psikolojik Yorumu

İlişkisi olan kimselerin sevdikleri insanla aralarında yaşanması muhtemel bir sıkıntıdan dolayı kendilerini endişeli ve mutsuz hissettiklerini ifade eder ve kişinin üzerindeki gerginlik nedeniyle sürekli hata yaptığı için kendine acımasız eleştirilerde bulunduğunu işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada sevdiğin kişiyi ve ailesini görmek yakın zamanda evlenmeye ve mutlu olmaya, hayatın seyrinin değişmesine ve hayatı dolu dolu yaşamaya işaret eder. Rüyada sevdiğin kişiyi ve ailesini görmek anne babanın rızasını almaya, kendine güvenmeye ve kendi ayakları üzerinde durmaya yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Ailesini Görmek

Rüyada sevgilinizin ailesini görmeniz, gerçek hayatınızda sevgiliniz ile ilgili yaşadığınız bir takım karamsarlıklarınızın olduğuna delalettir. Aynı zamanda ilişkinizde yaşayacağınız bazı tatsızlıklardan dolayı çıkacak münakaşalara karşı dikkat etmeniz gerektiğinin de habercisidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesi Görmek

Rüyada sevgilinin annesi görmek, özel yaşamı ile ilgili ani kararlar alan rüya sahibinin bir anda hayatının farklı bir yöne doğru ilerleyeceğini, sorumluluklarının artması ile sahip olduklarını daha doğru şekilde değerlendireceğini işaret eder. Yeni tanışmaların ve kişinin sosyal çevresinde olacak değişikliklerin de habercisi olan rüya, renkli bir yaşama sahip olmanın da alametidir. Evli kişiler için eşlerin aileleri arasında kuvvetli bir bağ olduğunu, çiftlerin anne ve babalarından aldıkları destekle evliliklerini çok daha mutlu ve huzurlu bir şekilde uzun yıllar sürdüreceklerini de bildirir. Bu rüya özel yaşamına yeni birini sokan kimselerin dikkatli olmalarını ve karşılarındaki kişiye yeterince güvenene kadar her şeylerini açıkça dile getirmekten veya aileleri ile tanıştırmaktan kaçınmaları gerektiğini de bildirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesi İle Tanışmak

Heyecan dolu bir tanışmanın özellikle bekar kişiler için ayaklarının yerden kesileceği bir aşkın başlamasının işaretini veren rüya, yeniliklerin ve güzel haberlerin işaretçisidir. Rüya sahibinin hayatında ani ve çok hızlı şekilde değişen olayların bir anlık şaşkınlık yaratacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine alamet eder. Yaşça rüya sahibinden büyük biri ile ilişkiye girileceğinin de tabiridir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesi İle Tartışmak

Mutlu beraberliklerde yaşanacak bazı tıkanmaların, iletişimde güçlük çekmenin ve ortak noktaya varamamanın işaretçisi olan rüya, kişinin kendi hayatına gereken önemi vermek yerine başkalarının ihtiyaçlarını karşılamak için üstün bir çaba harcamasının yorgunluğunu yaşayacağını ve maddi konularda ümitsizlik içine düşeceğini bildirir. Aile içinde çıkacak para tartışmalarına ve bekar kişilerin onaylanmayan ilişkilerine de işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesini Görmenin Psikolojik Yorumu

Başına gelen her şeyin ve özellikle kötü olayların nedenini sürekli olarak karşı tarafta arayan ve objektif bakış açısını yitiren kişilerin egoları ile hareket etmeleri sonucunda yalnız kalmalarını sembolize eder. Aynı zamanda iletişim kopukluğu yaşamanın ve bencil davranıldığının da ifadesidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Annesini Görmek

Rüyada eski sevgilinin annesini görmek, rüya sahibinin, iş hayatı içinde çok büyük ve maddi olarak çok fazla zarar getirecek sorunlar ile karşılaşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yaşanan sorunların günden güne çok daha büyüyeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine alamet eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, aile hayatında çok zor dönemler geçireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Babasını Görmek

Rüya sahibinin, iş hayatında çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine ve çok daha iyi mevkilere gelerek çok hayırlı günler yaşayacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Ailesini Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük ve kazançlı işler yapacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına ve aile hayatının gün geçtikçe daha huzurlu olacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Annesiyle Tanışmak

Rüya sahibinin, iş hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgilinin Annesiyle Konuşmak

İş hayatında çok zor durumlar ile karşılaşan rüya sahibinin, çok büyük sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulmaya çalışırken ailesine gereken özeni göstermeyi unutacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına ancak daha sonra yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına ve daha güzel günler görüp huzurlu bir ortam sağlanacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Ailesiyle Tanışmak

Sevgilinizle uzun süredir bir birliktelik yaşıyorsanız ve hala bu uzun süreli birliktelik boyunca ailesinden birileriyle tanışma evresine geçmeyi bir türlü başaramadıysa bu rüya bize bazı anlamlar içerebilmektedir. Yani rüya bize yakın zamanda sevdiğimiz kişinin ailesiyle tanışacağımız mesajını verebilmektedir. Tabi ki illa tanışma olacak diye bir durum yoktur. Bunun dışında bu rüyayı gören kişinin, sevgilisinin onunla ilgili artık ciddi bir gelecek planları kurduğu ve sizinle kısa zaman içerisinde bu hayalleri gerçekleştirerek bir gelecek yaşamak istediğini de belirte bilmektedir. Kısacası uzun süreli bir birlikteliğiniz var ise hem sizin aileniz hemde onun ailesi bu güzel birlikteliğe olumlu bir şekilde onay verecek ve artık düşü kurulan hayallerdeki yüzükler parmaklara girmeye hazır olacaktır diyebilmek mümkündür. Özellikle sevgiliniz son zamanlarda bunu sürekli düşünüyor ve planlamaya başlıyorsa bu durumu size çok yakında açacak demektir. Hemde sizin fikrinizi çok merak edecek ve bundan sonraki adamın sizin fikrinizi öğrenmek üzerine atarak bunun üzerine yapacaktır.

Bu rüya sevgilinizin ilk olarak sizin düşüncenize önem verdiğinin daha sonra ailesinin düşüncesine ve onayını önemsediğini ifade etmektedir. Aynı zamanda sevgiliniz tarafından çok sevildiğini ve artık bu erkeğin sizi ailesinin bir üyesi yapmak istediği ve hatta ve hatta en yakın zaman içerisinde ailesinin içine sokmak istediği ve bununla beraber önemli adımlar atacağını gösterir. Bir başka şekilde yorumlamak gerekirse bu rüya kısa zaman içerisinde ciddi bir yola adım atacağınızı ve bu yola artık aileleri de peşinizde getireceğinizi ifade eder. Ailelerinizden onay alarak, karşılıklı olarak aileleriniz ile tanışacağınızı belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesini Görmek

Hayatınızda olumlu adımlar atılacağına, yakın zamanda duyulacak sevindirici bir habere, beklemediğiniz anda alabileceğiniz bir evlilik teklifine, sevdiğiniz kişinin sizi ailesiyle tanıştırmak istemesine, yaşamınızda birisi varsa ilişkinizin hızlı bir şekilde ilermesine, mutlu bir yuva için olması gerekenlerin kısa bir zaman dilimi içinde gerçekleşip mutlu olacağınıza işaret eder. Bunun yanında; planlanmış şeylerin yakın zamanda hayata geçeceğine, gönül işlerinde başarıya ulaşılacağına, şöhrete ulaşmaya, başarıya ermeye, toplumda saygın bir kişi olarak yer edinileceğine, hedeflenen güce ulaşmaya, bereketli ve helal kazanca, anlayışlı ve güler yüzlü yaşlı kişilere, verilen sözün yerine getirileceğine, maddi baskı altında olan kişilerden uzak durulması gerektiğine, uzakta kalan bir akrabası ya da sevdiği varsa kavuşacağına, küs olduğu birisiyle arasının düzeleceğine delalet eder.

Diğer bir yoruma göre ise kişinin uzun uğraşları sonunda yolunu gözlediği galibiyete, zorlu aşamalardan sonra kavuşulan yüksek mevkiye, kaybettikten sonra ümitsizlik içindeyken hakettiği toplu mala, zorlanılarak kazanılan temiz rızka, badireler atlatmış bir ilişkide mutlu sona, yaşanılan büyük sıkıntılardan sonra gelecek olan feraha ermeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Babasını Görmek

Rüya sahiplerine mutluluk hormonu gibi etki eden bu durum belki de en sevilen durumlardan biri olarak dikkat çekmektedir. Bunun nedenleri birkaç başlık altında toplanabilir. Elbette ki bu başlıkları göz önüne alırken rüya sahibinin de medeni durumu etkili olacak ve bu durumun farklılık göstermesine neden olacaktır. Örnek verecek olursak bekar bir hanımefendinin bu rüyayı gördüğünü varsayarsak; rüya sahibi sevgilisi olan ilişkisini izdivaç noktasına getirecek ve aileden gelen onayı sevdiği adamın babası tarafından alacağı anlamına gelir. Özellikle aile içinde annen beni beğenmezse sorununa direk etki eden rüya müstakbel kayın validenin gelinine duyacağı sevgiyi gözler önüne sunacaktır. Evli bir hanımefendinin rüyasında görülen bu durumu ise sevdiğin erkeğin babası ile olan ilişkilerini düzelteceğini ya da düzgün ise daha da ileri seviyeye taşıyacağı şeklinde de açıklamak mümkündür.

Aile içinde huzurlu bir ortamı arttıracak güzellikler sunan bu rüya çiftlerin yakın zamanda çocuk sahibi olabileceğine ve bu bebeğin zamanını genellikle babaannesi ile beraber geçireceğine işaret ediyor olabilir. İş durumundan sıkıntılı bir durum içerisinde ise çiftlere yardım yapacak kişi yine rüya sahibinin sevdiği erkeğin babası olacağını söylemek yanlış olmaz. Rüya yorumlamayı bilen insanların anlatmaktan çok keyif aldığı bu durum dinleyicisine güzel haberler vermesi ile iyi bir rüya olarak adlandırılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Ablasını Görmek

Senin istediğin her şeyi her ne kadar tek başına olması için çaba sarf eden bir insan olsan bile yardım almadan pek de başaramayacak gibi durmana da işaret etmektedir. Senin için en özel olarak yer alan her ne var ise sen de kendin için bunları denemeli ve isteklerinin de tek sahibi olarak yer almalısın. Eğer sevgilin onun ailesi ya da kendi ailenden artık yardım almayı da kabul eder isen sen de kendin için istediklerine artık kavuşacaksın. Sevgilin ile aranda olan bazı sorunlar da her ne kadar baş göstermek üzere olsa bile sen bu anlarda daha çok alttan almayı dene ki her an bu durumlar devam da etmesin.

Bu rüyayı gören kişinin iyi giden bir ilişkisi olduğunun göstergesidir. Aynı zamanda bu ilişkide iki tarafında birbirlerine bir takım sözler vereceğinin ve artık bu sözleri yerine getirebilmek için adımlar atacağını ifade eder. Bunun dışında kişinin, artık olumlu işlere adım atacağının ve bu işler sonucunda eline güzel miktarda paralar geçeceğini ifade etmektedir. Ayrıca bu rüyayı gören kişi eğer ki çalışan bir kişiyse kısa zaman içerisinde mevkisinde bir yükselme göreceği ve eline ciddi rakamlarda para geçeceğini gösterir. Sadece parasal anlamda değilde manevi yönden de çok iyi gelişmelerden haberdar olacağını göstermektedir. Bu rüyayı gören kişinin sağlık açısından herhangi bir tedirgin olduğu bir konu var ise en kısa zamanda bu konudan olumlu haberler alacağını ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Abisini Görmek

Kişinin kısa zaman içerisinde hayatına değişik bir yön verip değişik başlangıçlar yapacağını ifade eder. Bu rüyayı gören kişinin çevresinde her zaman istediği ve saygı duyabileceği kişilerin olacağını gösterir. Aynı zamanda elinin her zaman bollukta olacağının ve parasal olarak zor duruma düşmeyeceğini gösterir. Aynı zamanda sağlıklı bir hayatı olacağını gösterir ve bununla birlikte gelecek zamanlarda çevresi tarafından saygın bir konuma geleceğini ve çok sevileceğini ifade eder. Bu rüya bazı durumlarda ise, uzun uğraşlar neticesinde kişinin istediği hedefe ulaşacağını fakat bunun için biraz ter dökmesi gerektiğini ifade etmektedir. Geçmiş zamanda yapılmış olan bazı hataların artık düzeldiğinin ve çevresi tarafından artık bu hataların affedildiğini ifade eder. Genel bir şekilde bakılıp yorumlandığı zaman bu rüya olumlu bir şekilde yorumlanabilmektedir. Kısacası rüyayı gören kişiyi iyi bir gelecek bekliyordur.

Bu ara hayatınızdan giden kişiler de kısa bir süre içinde sizlere dönmek ve tekrar kaldıkları yerden devam etmek için çaba sarf edecekler. Her ne kadar ilk olarak sizler bu duruma karşı gelseniz bile en son sizler de onları en güzel olan yönleri ile her an kabul edeceksiniz. Bu ara kalbin sadece senin için atıyor ve sen de bu durumdan dolayı en özel şeyleri de yaşayacaksın. İnsanlar ile aranda kırgınlık olmasına izin vermek yerine sen de her ne gerekli ise ya da seni mutlu edecek ise onun ile olmayı daha çok denemelisin.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Erkek Kardeşini Görmek

Sana gelecek bir haberi de müjdelemektedir. Bu senin hayatın ile ilgili olan bir durum olabilir iken bir yandan sevdiğin insanların hayatı ile ilgili olan bir durum da olabilir. Sen de bu durum karşısında o kadar çok sevinecek ve nerede ise havalara kadar uçacaksın. Sana gelecek bir teklif ile de hem iş için hem de tatil için şehir dışına çıkman gerekebilir ve bundan dolayı kendine en uygun olan zaman dilimlerini de sunabilirsin. Her ne kadar iş için bu tatile çıkmış olsan bile orada başka bir iş teklifini de alabilirsin. Hayatın en özel olan bu anlarda sen sabırsız bir şekilde davranmak yerine her şeyin vakti ve saati ile sana gelir iken en hayırlı olan halleri ile de gelmesi için sabır etmeyi her an daha çok tercih etmen gerekir.

Ailenize katılacak olan yeni bir gelin yeni bir damat ya da yeni bir bebek de simgeliyor olabilir. En yakın zamanda alınacak kararını gösterir. Bu karar manevi anlamda bağlayıcı bir sözdür. Örneğin bu konu bir kız isteme merasimi olabilir. Ya da söz ve nişan belirtisidir. Bu karar en yakın zamanda yani bir veya iki ay içerisinde gerçekleşecek anlamına gelmektedir. Bu süre içerisinde bazı sıkıntılar veya bazı kavgalar gerçekleşebilir.Ama bu kavgaların elbet bir çözümü olacak ve size derin bir nefes aldıracaktır. Eğer sevgiliniz ile aranızda uzun bir süre kötü sular aktıysa, bu süreç zarfında mücade etmekten yorulup pes etme noktasına geldiyseniz, tam da bu sırada size gelen sevgili ve özlem ile artık hayatınız için en özel anlara sahip olabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Kız Kardeşini Görmek

Rüya sahibi için iyi haberlere yorumlanır. Rüya sahibi rüyayı gördüğü dönem içinde son derece güzel günler geçirecektir. Bunun yanı sıra bereket ve şansa da işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin medeni durumu bu rüya için son derece önemli bir detaydır. Eğer ki rüya sahibi bekâr ise yakın zaman da sevgilisinin ailesinden birisi ile bir temasta bulunacağı ve tanışacağına delalet eder. Eğer rüya içinde kız kardeşini gördüğü an da rüya sahibi mutlu oluyor ise bu durum sevgilisinin ailesi ile iyi anlaşacağına delalet eder. Eğer rüya sahibi evli ise eşinin ailesinden gelecek bir destek olarak yorumlanır. Aile içinde hem maddi hem de manevi sorunların yaşanacağına ancak bu nokta da eşinin ailesi tarafından bir destek göreceklerine yorulur.

Rüya sahibi için açılan kısmete işaret eder. Şöyle ki eğer sevgilisi ile bir arada değil ise yakın zaman da bir birliktelik yaşanacak ve rüya sahibi, sevgilisi ve aynı zaman da ailesi de bu birliktelikten oldukça memnun kalacaktır. Eğer ki nişanlı ise bu nokta da düğün için sevgilisinin ailesinden rüya sahibi büyük bir destek görecektir ve bu süreçte aile ile son derece iyi anlaşacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Arkadaşını Görmek

Sevgilinin yakınları hakkında ya da onlar aracılığı ile bir haber alacağınızı ve bu habere çok şaşıracağınızı gösterir. Sevgilinizin arkadaşı size iyi davranıyorsa, sevgilinizin çevresi ile ilgili olan problemlerinizin son bulacağını gösterir. Eğer sevgilinizin arkadaşı rüyanızda size kötü davranıyor ve sizi bir şeyler için suçluyorsa bu da hayatınızda güzel giden bazı şeylerin kısa süreli bir bozulma yaşayacağına delalet eder. Yakın arkadaşlarından bir tanesini görmüşseniz sevgilinizin yakınları arasına artık daha çok gireceğinizi gösterir. Arkadaşı size bir şeyler anlatıyorsa, hiç ummadığınız birinden çok şaşıracağınız sözler duyacağınıza delalet eder. Eğer size birisini şikayet ediyorsa da sevdiğiniz biri ile aranız açılabilir ve sevdiklerinizin yanlış bir hareketinize sert tepkileri ile karşılaşabilirsiniz.

Farklı deneyimler yaşayacağınız bir döneme gireceğinizi gösterir. Sabırlı ve sakin olursanız sevdiğiniz insan ile aranızdaki problemleri çok daha kısa bir sürede ve kolaylıkla aşabilirsiniz. Mutlu ve güzel bir haber alabilirsiniz ve bu mutlu habere gözleriniz dolabilir. Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bazı insanların sizin arkanızdan konuştuğunu ve hiç hoşlanmayacağınız sözler söylediğini çevrenizdekilerden duyabilirsiniz. Bu durumda hemen saldırıya geçmeden önce hiçbir şey bilmiyormuş gibi öncelikle etrafınızda olup bitenleri gözlemlemeli ve ona göre akıllıca hareket etmelisiniz. Düşmanınızı yakınınızda tutmanız her zaman size kolaylık sağlar. Size zarar verebilecek bütün faktörleri önceden sezinleyip önlem almanız yararınıza olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Akrabalarını Görmek

Hayırlı birlikteliklere delalettir. Sevgilinizin sizinle birlikte bir yuva kurmak istediğini belirtir. Sevdiğiniz kişi ile şuanda her hangi bir birlikteliğiniz yok ise en kısa sürede size açılacaktır ve kısa bir zaman sonra da sizinle evlenmek istediğini söyleyecektir. Sizde bu teklifi büyük bir mutluluk ile kabul edeceksiniz. Eğer size karşı olan hislerini sizinle paylaşamasa da bunu bir arkadaş ve ya eş dost vesilesi ile sağlayacaktır. Bir birliktelik söz konusu olacaktır ve hayırlı bir yuva için ilk adımlar atılmaya başlanılacaktır. Evliliğin ilk adımları başlayacaktır ve gerekli hazırlıklar için herkes ve özellikle sevgilinizin teyzesi seferber olacaktır. Sevdiğiniz adam ile başlayan bu tatlı yolculuk ayaklarınızı yerden kesecektir.

Rüyayı gören kişi arkadaş bakımından bir hayli şanslı bir kişi olarak da addedilebilir. Arkadaşları tarafından sevilen ve saygı duyulan biri olmanın gururu ile bu dönem de arkadaşlarının desteğini de görmesi mümkün olacaktır. Son zamanlarda yaşamış olduğunuz tartışmalar ile bir hayli üzülmüş olabilirsiniz. Ancak bu dönemde barışma sağlanacak ve bu durum barış sağlamak ile yetinmeyerek aşkınız da daha da artış gösterecektir. Her gün ilk günkü gibi aşık ve mutlu olacağınız bir döneme gireceksiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Ailesini Görmek

Rüyada sevgilinin ailesini görmek kişinin duygusal ilişkisinde yaşadığı sorunların ortak bir arkadaş ya da yakın olduğu birinin aracı ile çözüme kavuşacağına, evlilik hazırlıkları yapan çiftlerin maddi açıdan hiçbir sorun yaşamadan düğün hazırlıkları yapacağına, ailesi ve akrabalarının her konuda kendilerine destek olacaklarına delalet eder. Rüyayı gören kişinin etrafındaki insanlar tarafından sevilip sayılan, saygın, eğlenceli bir kişiliği olduğuna bu nedenle evliliğinde başarılı olacağına, mutlu bir aileye sahip olacağına, çocuklarına örnek olan, eşine sadık biri olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesini Kızgın Görmek

Rüyada sevgilinin annesini kızgın görmek kişinin sevdiği insanları kırdığına ve bu durumu düzeltmek için bir hayli çaba sarf edeceğine delalet eder. Rüya sahibinin aile üyeleri ile yaşadığı bazı sıkıntıları akrabalarından gelen yardım ile aşacağına, kişinin mutlu olacağı bir takım olayların da yakın olduğuna işaret eder. Bazılarına göre bu rüya kişinin kendi ailesindeki bir probleme anne ve babasının karışacağına ve bu durumun giderek büyüyeceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesini Ölmüş Görmek

Rüyada sevgilinin annesini ölmüş görmek, annesini halen hayatta olmasına rağmen rüyada ölü bir şekilde görmek kişinin bir iyilik göreceğine ya da mutluluk haberleri alacağına işaret eder. Rüya sahibini çok yakından ilgilendirecek bir takım olaylar yaşanacağına, arkadaşlıkların güven içinde uzun süreler devam edeceğine, sevilen kişilere değer vermek, kişinin eşine yapacağı sürprizler gibi farklı manalara gelir. Evli çiftler için bu rüya ufak tatsızlıklara ve tartışmalara işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevdiğiniz kişi ile bir flört ilişkiniz varsa, bu ilişki evlilikle sonuçlanabilir. Eğer sadece tek taraflı ise gerçek dünyaya dönün, hayal ettiklerinizi görmüşsünüz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Annesini Görmek

Rüyada sevgilinin annesini görmek, bir konu hakkında verilecek olan sözü göstermektedir. Sizin tarafınızdan birisine verilecek olan bu söz, manevi anlamda bağlayıcılığa sahiptir. Dolayısıyla, maddi bir konu akla gelmemelidir. Bununla beraber rüya ile ilgili yapılan yorumlardan birisi de zorunluluktur. Birkaç aylık bir süre içerisinde gerçekleşecek olan durumlar sonucunda, bazı konularda mecburiyetler görülebilir. Buna örnek olarak, sorumlulukların yerine getirilmesi de gösterilebilir. Bu dönem içerisinde bazı sıkıntılarınızın olacağı ancak sonunda feraha erecek olduğunuz üzerinde de durulmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Ailesini Görmek

Sevgilinin ailesinin rüyada yer alması, yakın zamanda yaşanacak olan bir durumun çok sayıda insanı etkileyeceği şeklinde yorumlanabilir. Bu etkinin ise uzun süreli olacağı ve birçok değişikliğe neden olacağı da düşünülebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada sevgilinin ailesini görmek çok hayırlı işlere delalet edebileceği gösterir. Eğer sevgilinizin ailesi ile hala tanışmamışsanız ve sevgili olmanızın üzerinden uzun zaman geçmişse hazır olun. Bu durum bir tanışma merasimini işaret ediyor olabilir. Öte yandan tanışma merasimi olmasa bile bu durum sevgilinizin artık sizin hakkınızda evlilik gibi ciddi düşüncelere girmesinin bir göstergesi olabilir. Belki de artık bu uzun süreli birlikteliğe ailelerin de onayı ile ciddi bir isim takmak istiyor. Sevgiliniz eğer böyle düşünüyor ise bu durumu en kısa sürede sizinle paylaşacak ve sizinde artık tam olarak ne istediğinizden emin olmak isteyecek. Sevgilinizin önceliği siz ve daha sonra da ailelerin onayı olacak.

Bu rüya, çoğu zaman hayatınızı etkileyecek önemli olaylar olacağını gösterse de bir yandan da maddi ve manevi rahatlayacağınızı, varsa borçlarınızı rahatça kapatacağınızı ve kafanızı kurcalayan tüm sıkıntılarınızdan kurtulacağınızı gösterir. Mutlu ve güven dolu bir yuva kurmak için aklınızda kalan bazı soruları çözmek için beklemiş ve bu sürecin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Artık siz de mutlu bir yuva kurabilirsiniz.

Artık birlikteliğinize ciddi bir boyut getireceğinizin bir göstergesidir. Ancak ailelerin bu işe onay vermeleri hem sevgiliniz hem de sizin açınızdan oldukça önemli bir durum. Kendi aranızda kesin kararlarınızı aldıktan sonra birbirinizin aileleri ile tanışacaksınız ve en uygun şekilde onların da bu işe gönüllerini yapmaya çalışacaksınız. Sevgiliniz evdekilere sizden çoktan bahsetmiş ve bir an önce tanıştırmak istiyor da olabilir. Sizin fikirlerinizi almadan bir anda sürpriz yaparak sizi ailesi ile de tanıştırabilir. Her an her şey için hazırlıklı olmanızda büyük ölçüde fayda var.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
1 Üye ve 414 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15971
Dün : 23857
Toplam : 48074295
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...