Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
196 okuma
Ne Fark Ederki Rüya kategorisinde Rüyazede (1.1k puan)  
düzenledi
Kendimi sınıfta bir kızın benle çok ilgilendigini fakat birinin bizi gözetledigini hiseder gibiydim biraz zaman gecti bir siyah arabaya bindik yanımda o kız ve bir cocuk vardı kız hem tanıdık geliyor, hemde yuzu yabanciydi  kız direksiyona gecti hız yapmaya başladı bir müddet gittikten sonra kalabalikla karsilastik yerde göğsünden vurulmus uniformasi giyinik ve tufegi yaninda olan birini ve basinda aglayan bir cocuk vardı sehidin yaninda buyuk yolcu otobüsüne zorla bindirilen bir adam vardı yüzünden pişmanlık akıyordu resmen sanki onu o vurmus gibiydi  ( gercek hayatta cevremdekilere ölümü şaka yoluylada olsa hatırlatan biriyimdir ) azicik ilerledik ve ilk okulumun kapısının onüne geldik yanımda aynı kız ama o arabada olan erkek yoktu ben bir anda olaylara uzulup ağlamaya basladim sonra dondum ve arkaya baktim kimse kalmamis yerde sadece sehidin kanı vardı okulun kapisindan bir kız geldi ve söyle dedi ölum hepimiz için gibisinden bir seyler soyledi ićimden benim onlara soyledigim kelimeleri bana söylemeleri ne kadar tuaf bir sey diye icimden gecirdim bir muddet sonra siyah arabaya binmis buldum kendimi giderkene yola
 balon ve zarf atıyordum  .

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BABASININ ÖLDÜĞÜNÜ DUYMAK VE AĞLAMAK NE ANLAMA GELİR?
Aile büyüklerinden birinin yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak büyük üzüntüye neden olacak bir haber alınacağına, bu haberin ardından bazı araştırmalar yapılacağına ve tam ümitlerin bittiği bir anda araştırmaların sonuç vereceğine tabir edilir. Ayrıca, eğitimi alınan işle ilgili olarak bir işyeri açılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞLAMAK VE AĞLAYARAK UYANMAK NE ANLAMA GELİR?
Rüyayı sahibinin, kendisi için çok değer verdiği, büyük saygı ve sevgi duyduğu bir kişinin yaptığı bir işte kendisine yardımcı olacağına, bu sayede sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, dertlerin biteceğine ve askıda bulunan projelerin yakın bir zaman içinde tamama erdirileceğine yorumlanır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MEZAR BAŞINDA AĞLAMAK NE ANLAMA GELİR?
Yapılan bir hatadan ötürü pişman olunacağına ve geri adım atılacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine işaret eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLEN BİRİNE SARILARAK AĞLAMAK NE ANLAMA GELİR?
İş konusunda sıkıntıya düşülen bir anda bir desteğe ihtiyaç duyulacağına, bu yardım çağrısına yakın bir arkadaştan cevap geleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına ve yapılmak istenen bir işte güzel bir gelişme yaşanacağına yorumlanır.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA GELİNLİKLER İÇİNDE AĞLAMAK NE ANLAMA GELİR?
Rüyayı gören kişinin, sahip olduğu gayrimenkulleri ile ilgili olarak yaşanacak bir problemin giderilerek geride kalacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, bu sayede sıkıntıların ve sorunların üstesinden rahatça gelineceğine ayrıca hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evlilik yolunda mutluluk verici, çok hayırlı, önemli ve büyük adımlar atılacağına işaret eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLEN BABASINA AĞLAMAK NE ANLAMA GELİR?
Yaşanan sıkıntılı bir dönemde maddi ve manevi açıdan gerek iş, gerek özel hayat konusunda sorunların çözülmesini sağlayan bir akrabanın başının sıkışması üzerine kişinin de onun yardımına koşacak ilk kişi olacağına, bu sayede aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamettir.

İlgili rüyalar

+5 oy
5 yorum 216 okuma
20 Mart 2019 Rüya kategorisinde Edebiyatçı   yazdı
+4 oy
1 yorum 152 okuma
Sona 15 Ocak 2019 Rüya kategorisinde Sona Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 134 okuma
+6 oy
1 yorum 114 okuma
Söngüllll 16 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Söngüllll Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 120 okuma
Nur6 25 Mart 2020 Rüya kategorisinde Nur6 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 209 okuma
SelimRuya 25 Ekim 2020 Tabir kategorisinde SelimRuya Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 205 okuma
+6 oy
1 yorum 180 okuma
Ebrar 11 Mart 2020 Rüya kategorisinde Ebrar Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 149 okuma
+6 oy
2 yorum 105 okuma
tubiko81 4 Şubat 2021 Rüya kategorisinde tubiko81 Rüya Tabircisi (5.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

422 Aktif
0 Üye ve 422 misafir
Bugün : 21357
Dün : 23857
Toplam : 48079663
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...