Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
330 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Ne yaptığına dair en ufak bir fikrin olmadığında hoşlandığını kişiyle konuşmak sinir bozucu olabilir. Eğer hoşlandığın kızla iletişim kurmakta zorlanıyorsan, okumaya devam et ve kendi sesini bulmayı öğren.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu tür konuları durugörü (serbest bölüme) açalım. Görünce gizlersin

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Kızlarla konuş. İşte, okulda, kulüpte veya başka nerede düzenli olarak kadınlarla etkileşimde bulunuyorsan onlarla konuşmak için fazladan çaba sarf et. Bu şekilde, bir kızla konuşmanın korkulacak bir yanının olmadığını göreceksin, ondan hoşlanıyor olsan bile.

    İş arkadaşların gibi zaten biraz diyaloğunun olduğu kişilerle başla. Günlerinin nasıl geçtiğini sor. Karşındakini daha fazla konuşmaya teşvik etmek için kısa sorular da sorabilirsin. Çoğu kız ayaküstü seninle konuşmaktan memnun olacaktır.
        Kendininkini anlattıktan sonra o da senin günlerinin nasıl geçtiğini sorarsa sen de kibarca aynısını yap; onun anlattığı kadar detaya girerek kendininkinden bahset. (Kızlarla konuşmak konusunda daha iyi olmaya çalıştığın kısmını karıştırma.)
    Proje arkadaşlarına yakınlık göster. Okulda veya bir yerde gönüllülük yaparken, genelde bir partnerin olur. Partnerin çok iyi tanımadığın bir kız olduğunda ise, biraz sempatiklik birbirinizin yanında rahat olmanız konusunda ikinize de çok yardımcı olacaktır.
        Ona halini hatrını sormaktansa proje hakkında konuşmaya çalış. Eğer olumlu tepki verirse devam et ve havadan sudan konuşarak basit sorularla konuşmayı devam ettir.
            Ona direkt olarak kendisi ve yaşantısı hakkında sorular sorma. Bunun yerine, başka birisi hakkında (örneğin, öğretmen hakkında) ne düşündüğünü veya ikinizin de bildiği, yaklaşan etkinlikler hakkında sorular sor.
        Çok fazla konuşma. Yardımcı olmanın ve projenizi beraber tamamlamanın senin için daha öncelikli olduğunu göster. Konuşmayı götürmeye çalışmak yerine aklına bir şeyler geldikçe konuş.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlgi alanlarını geliştir. Konuşacak konu bulmak için çok zeki olmana gerek yok, fakat merak ve ilgi alanlarının olması gerekir. İlgilendiği konular hakkında doğal bir biçimde konuşabilen birisinin sohbeti, ne söyleyeceğini ezberlemiş gibi konuşan bir ümitsiz vakadan çok daha iyidir.

    Kısa bir liste yap. İlgilendiğin her şeyi listeye ekle ve detaylandır. Mesela, "müzik" yazmak yerine "klasik gitar çalmak, konsere gitmek, plak koleksiyonu yapmak" yaz.
    Listeyi konulara ayırarak genişlet. Yukarıdaki örnekten yola çıkarak, kendi gitarının markasıyla hayalindeki gitarın markasını, gittiğin konserleri ve dinlemeyi sevdiğin plakları düşünebilirsin.
    Her konu hakkında aklına gelen tüm fikirleri yaz. Bu, kendini daha iyi tanımanı sağlar. Böylece ilgilendiğin herhangi bir konu hakkında konuştuğunda, kendine güvenerek konuşabilecek ve neden o konuya ilgi duyduğunu anlatabileceksin. Böylece ortaya iyi bir sohbet çıkacak.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sesli konuşma alıştırmaları yap. Konuşmaya alış, yoksa asla iyi konuşamazsın. Rahatlık seviyeni arttırmak için yapabileceğin en basit şeylerden birisi de kendi kendine seslice konuşmaktır. Bu şekilde kendi sesini duymaya ve sadece başkalarına cevap vermek yerine kendin "konuşmaya" alışırsın.

    Zaman ve yer ayarla. Evde tek başına olduğun zamanlar en iyi zamanlardır. Bunun devamlı olarak planlanmış olmasına gerek yok, sadece bulduğun fırsatları değerlendirmen yeterli.
    Bir şeyler söyle. Bir konu hakkında birkaç kelime mırıldanmaktansa biraz konuşmaya çalış. En son izlediğin televizyon programının veya filmin konusunu anlat. Eğer aklına söyleyecek hiçbir şey gelmiyorsa, bir kitap bul ve seslice oku.
        Kitabı okurken pek çok insanın büründüğü o ciddi ve yapay havadan çık, kelimeleri daha doğal bir şekilde söyle. Bir veya iki cümleyi önce içinden oku, sonra da onu sanki o an kendin düşünmüşsün gibi seslice söyle.
        Şiir kitapları bu iş için çok uygundur. Şiirler neredeyse her zaman seslice okunur ve şiir okumak için gereken konsantrasyon sayesinde kendini gülünç bir durumda hissetmekten doğal olarak kurtulursun.
    Bir süre konuşmaya devam et. En az bir dakika boyunca seslice konuşmayı dene. Bu şekilde zamanla sohbet başlatmaya ve aklından geçenleri söylemeye alışacaksın, ki bunlar hoşlandığın kişi üzerinde iyi bir izlenim oluşturmak için çok önemli şeyler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hazırlıklı ol. Eğer bir kız üzerinde iyi bir izlenim bırakmak istiyorsan biraz olsun hareketlerine ve temizliğine özen göster.

    Günlük bakımını duş, yüz temizleme, diş fırçalama ve saç bakımı rutini şeklinde devam ettir. Deodorant kullan ve tırnaklarını düzenli olarak kes.
        Eğer parfüm sıkacaksan, unutma; azı karar çoğu zarar. Bileklerine ve boynunun alt kısmına, fazla değil, en fazla bir veya iki adım uzaklıktan hissedilecek kadar sık. Zaten iyi bir parfüm üzerine siner ve birkaç saat kalır; ölçüyü kaçırmaya gerek yok.
    Her zaman elinden geldiği kadar iyi giyin. Kıyafetlerinin temiz olmasına özen göster ve ne giyeceğini bir akşam önceden ayarla ki son anda değişiklik yapmak zorunda kalma.
    Her zaman en iyi halini göster. Kendini saklama; sınıfın matrak kişisiysen öyle kalmaya devam et, fakat hoşlandığın kişinin bilmesini istemeyeceğin şeyler söyleme ve yapma. Kulağına neyin gideceğini asla bilemezsin. Başkalarına karşı nazik ve hoşgörülü ol, ayrıca üst düzeydeki kişilerle aranı bozma.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yaklaş. Hoşlandığın kişiyle konuşmak için her fırsatı değerlendir, yanında başkaları olsa bile, "seviyorsan git konuş.”

    Dikkatini çek. Adını söyle ve gülümseyerek el salla. Onu gördüğüne sevindiğini belli et.
    Yanına git. Seni fark ettiği an ona doğru yürü. Onun senin olduğun yere gelmesini bekleme. Mesafeyi kapatarak proaktif ve öz güvenli olduğunu göster.
        Sen selam verdikten sonra rahatsız olmuş görünüyorsa veya seni duymamış gibi davranmaya çalışıyorsa, muhtemelen seni tanımak istemiyordur. Bağlantıyı kes ve hayatına devam et. Seni gördüğüne sevinen birini hak ediyorsun.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Samimiyetle konuş. Artık kızlarla konuşurken rahatsın. Farklı farklı konularda söyleyecek şeyleri olan ilginç birisi olarak aynı zamanda öz güvenin de yerinde. Maharetlerinle iyi bir izlenim bırakmak üzere top sende.

    Hoşlandığın kişiyle tanışmıyorsanız, kendini tanıt ve nerelerde karşılaştığınızı söyle. Seni tanıdığında muhtemelen sana "N'aber?" veya "Nasıl gidiyor?" gibi dostça bir karşılık verecektir. Kayıtsız bir şekilde cevap vermek yerine konuşmayı götürecek bir şekilde ve anında cevap ver.
        Eğer beklediğin gibi olmazsa, "Seni gördüm, görüşmeyeli ne var ne yok bir sorayım dedim" gibi bir şey söyle. Böylece karşılıklı konuşmayı götürmüş olursun.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Konuşmayı bir süre götür. İkinizin de bildiği insanlar ve yerlerle ilgili sorular sor. Cevap verdiğinde kaygısızca karşılık ver ve düşüncelerini biraz mizah ile sun.

    Mesela, ikiniz de Ahmet Hoca'dan ders alıyorsanız ve hoca hep çok yorgun görünüyorsa, ona hoca hakkındaki fikirlerini sorabilirsin ve cevabına karşılık olarak hocanın sürekli yorgun göründüğüyle ilgili gözlemini anlatabilirsin.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pozitif ol. Gülümse ve o seninle konuşurken ona bakmaktan çekinme. Ne derler? "Gülersen herkes seninle güler, ağlarsan yalnız ağlarsın." Başkalarının bizim yanımızdayken mutlu olmalarını sağlıyorsak çok iyi bir izlenim bırakıyoruz demektir.

    Ağır ve üzücü konuları bu konuşmanın dışında bırak. Gündeme gelirse (mesela yeni vefat eden birini sorarsa) dürüst ol, fakat konuşmanın o konuda boğulmasına izin verme.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlk adımı at. Konuşma çok iyi giderken kısa bir sessizlik olursa, ona son zamanlarda yaşadığın, ilgi alanlarından biriyle alakalı bir olayı anlat. Önceden bahsettiğimiz müzik örneğinden gidecek olursak, son zamanlarda gittiğin bir konserden veya yeni aldığın bir albümden bahsedebilirsin.

    Kendi ilgi alanlarına çok kaptırma. Konuyu genel tut, o da söylediklerini konu hakkında özel bir bilgi bilmeden takip edebilsin. Konuşmaya katılabilmesi veya konuyu değiştirebilmesi için ona da yer aç. Önemli olan, konuşmanı ilginç ve canlı tutabilmek.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Numarasını iste. Onunla konuşmanın çok keyif verici olduğunu söyle ve çok geçmeden tekrar bir araya gelmeyi öner, sonra da numarasını iste. İşleri ne kadar ağırdan almak istediğine bağlı olarak numarasını hemen istemek çok uygun bir adım olmayabilir. Fakat ayrılırken numarasını istemek, öylece hoşçakal demekle anında çıkma teklif etmek arasında aşırıya kaçmayan, güzel bir orta nokta olabilir.

    Bundan farklı olarak, Facebook'ta arkadaş olmayı isteyebilir veya e-posta adresini sorabilirsin. Bu, numarasını istemekten daha belirsiz bir teklif gibidir ve zaten çoğu insan internet hesabını vermekten rahatsız da olmaz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayrıl. Yakında arayacağını (veya yazacağını) söyle ve gülümseyerek el salla. Eğer her şey yolunda gittiyse, bir veya iki hafta içerisinde bir araya gelirsiniz, hatta belki ilk buluşmanızı bile gerçekleştirirsiniz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

363 Aktif
0 Üye ve 363 misafir
Bugün : 14329
Dün : 23857
Toplam : 48072661
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...