Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
178 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Cinsel içerikli rüyalar, herkesin gördüğü ve uyandığında genellikle suçluluk hissettiği türden. Bu tür rüyaların anlamı aslında düşündüğünüzden çok farklı. En azından psikanalistler öyle diyor. Gelin, cinsellik içeren rüyaların gerçek anlamlarına bir göz atalım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Bir Yabancıyla Seks Yapmak

Bu tür rüyalarda karşı taraf fludur ve kesinlikle tanıdığınız biri değildir. Bu rüyalar libidonuzun yüksek olduğunu gösterir. Psikologlara göre bu rüyayı çok görüyorsanız, cinsellik ihtiyacınızı uyanıkken tam olarak karşılayamıyor olabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İş Arkadaşıyla Seks Yapmak

Bu bilinçaltınızda iş arkadaşınıza duyduğunuz bir ilginin belirtisi olabilir tabii, ancak böyle bir şey yoksa bu rüyanın anlamı işinize daha fazla odaklanacağınız ve işinizde ilerleyeceğiniz yönünde.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eşcinsel İlişki Görmek

Kendinizi heteroseksüel olarak tanımlıyor ancak rüyanızda bir hemcinsinizle yakınlaşıyorsanız; bu gizli bir eşcinsel olduğunuz anlamına gelmiyor. Aslında bu tür rüyalardaki partneriniz, bilinçaltınızdaki sizin bir parçanız. Bu rüyalar kendinizi olduğunuz gibi kabullenip sevmeyi öğrendiğiniz anlamına geliyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aldatmak

Bu ilişkiniz için kötü bir işaret olabilir. Belki ilişkiniz sizi yeterince tatmin etmiyordur. Tabii böyle olmayabilir de, belki de sadece cinselliğinizin yeni bir yönünü keşfettiğiniz anlamına geliyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Arkadaşla Seks Yapmak

Eğer arkadaşınıza karşı bir şey hissetmiyorsanız, bu rüyanın anlamı onun sahip olduğu bir özelliğe sahip olma isteğiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ensest İlişki Görmek

Böyle bir rüya görürseniz kesinlikle panik yapmayın, bu rüyanın anlamı bilinçaltınızda aile üyelerinizle aranızdaki mesafenin yarattığı hayal kırıklığı. Onlarla daha fazla vakit geçirmek ve ilişkilerinizi düzeltmek, bu tür rüyalar görmenizi engelleyecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fetiş ve Sıra Dışı Seks Görmek

Bu tür rüyalar hayatınızda yeni ve yaratıcı bir girişimde bulunmaya hazır olduğunuz anlamına geliyor.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Başkalarını Seks Yaparken Görmek

Rüyanızın bile başkalarının üzerine olması; kendi cinselliğiniz, vücudunuz ya da özgüveninizle ilgili bazı problemleri işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendinizle Seks Yaptığınızı Görmek

Hayır, mastürbasyondan bahsetmiyoruz. Eğer rüyanızda kendinizle yakınlaştığınızı gördüyseniz, bu kendinize olan güveninizin tam olduğunu söylüyor.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
buda ilginç görülecek bir rüya
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski Sevgiliyle Seks Yaptığını Görmek

Saydığımız rüyalar arasında en tehlikeli olan bu. Çünkü hala eski sevgilinize karşı bir şeyler hissettiğinizi düşünmenize neden olabilir. Oysa bu rüyanın anlamı şu anki ilişkinizde eski ilişkinizde yaşadığınız bir sorunun aynısını ya da benzerini yaşıyor olmanız.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

372 Aktif
2 Üye ve 370 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 3815
Dün : 21898
Toplam : 48084004
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...